Aarhus Universitet søger Studiekoordinator til Arts Studier (882669)

Aarhus Universitet, Arts Studier søger en studiekoordinator til afsnittet Undervisning og Eksamen (UVAEKA) til at arbejde med koordinering og udvikling af vores eksamensplanlægning og tilhørende systemer. Tiltrædelse snarest muligt. 
 
Om os 
UVAEKA varetager de administrative opgaver omkring planlægning og afvikling af undervisning og eksamen på Arts og beskæftiger 25 kompetente og engagerede studiekoordinatorer. Eksamensteamet har det primære ansvar for planlægningen af alle de eksamener, der hvert år afvikles på vores uddannelser. Planlægnings- og koordineringsopgaven sker i tæt samarbejde med kolleger i afsnittet og i den øvrige del af Arts Studier samt underviserne på institutterne. Vi søger derfor en kollega, der har evner og lyst til samarbejde og til at være med til at videreudvikle studieadministrationen, idet vi altid arbejder på at styrke området og finde de bedste løsninger. 
 
Arbejdsområde 
Vi søger en kollega, som kan tilrettelægge og planlægge eksamener på en række af vores uddannelser. Vi forventer derudover, at du har flair for IT, gerne med kendskab til de studieadministrative systemer STADS og Digital Eksamen. Som vores nye kollega vil du komme til at spille en central rolle i videreudviklingen af vores systemer og udnyttelsen af det potentiale, der fortsat ligger i anvendelsen af dem. 
 
Arbejdsopgaver 

  • Planlægge eksamensforløb og eksamensafvikling for en vifte af uddannelser  
  • Udarbejde oversigter og udtræk fra STADS og Digital Eksamen  
  • Skabe gode samarbejdsrelationer med eksamenskoordinatorer og undervisere på uddannelserne og finde de gode løsninger, når der er udfordringer  
  • Være specialist og superbruger i STADS og Digital Eksamen  
  • Deltage i møder og bidrage til samarbejdet i det faglige team og i afsnittet  
  • Dokumentere og formidle eksamensprocesser og arbejdsgange  

Din profil 
Vi lægger derfor vægt på, at du: 

  • har solid administrativ erfaring og en relevant uddannelse  
  • har flair og interesse for IT, gerne med kendskab til de studieadministrative systemer STADS og Digital Eksamen  
  • Brænder for koordination og effektiv systemunderstøttelse  
  • Har gode samarbejdsevner både i det nære team og på tværs af en organisation  
  • kan håndtere løbende henvendelser og give studerende og undervisere en imødekommende og venlig betjening.  

Da forandring er en del af vores hverdag, er det vigtigt, at du har gåpåmod og er indstillet på skiftende opgaver og samarbejdsrelationer. 
 
Vi tilbyder blandt andet flekstid, gode kolleger og udfordrende opgaver, som du selv kan være med til at præge og udvikle. 
Se yderligere information om Arts på: http://arts.au.dk/ 
 
Arbejdsstedets adresse 
Arbejdsstedet er Tåsingegade 3, Aarhus C.
 
Løn og ansættelsesvilkår 
Stillingen er fuld tid (37 timer) med tiltrædelse snarest. 
 
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. 
 
Yderligere oplysninger 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afsnitsleder Mette Qvist Jensen, mqj@au.dk, tlf. 29 80 10 34. 
 
Samtaler forventes afholdt uge 4 og 5. 
 
Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge. 
 
Ansøgningsfrist 
Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest: 24/1/2017 
 
Søg online her http://www.au.dk/om/stillinger/teknisk-administrative-stillinger/stillin...
 
Faculty of Arts 
Arts er et af fire hovedområder på Aarhus Universitet. Arts bidrager til Aarhus Universitets forskning, talentudvikling, videnudveksling og uddannelser. 
Med omkring 500 videnskabelige medarbejdere, 260 ph.d.-studerende, 12.500 bachelor- og kandidatstuderende samt 2.500 studerende på efter/videreuddannelse udgør Arts et stærkt og mangfoldigt forsknings- og uddannelsesmiljø. 
Arts består af Institut for Kommunikation og Kultur, Institut for Kultur og Samfund, Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse, Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier. Enhederne huser hver især stærke fagmiljøer og danner udgangspunkt for interdisciplinær forskning og uddannelse. 
Fagmiljøerne og uddannelserne på Arts indgår i internationale samarbejder og har et fælles mål om at bidrage til udviklingen af viden, velfærd og kultur i interaktion med det omgivende samfund. 
Læs mere på http://arts.au.dk 
 
Aarhus Universitet er et moderne, fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 42.500 studerende og 11.500 medarbejdere og har et årligt budget på 6,3 mia. kr. Læs mere på www.au.dk 
 

Virksomhed: 
Arts
Kontakt navn: 
opslag Se
Kontakt telefon: 
Se opslag
Ansøgnings frist: 
24-01-2017