Barselsvikar - Marketing og salgssupport

Da Samsø Rederis "Ninja" skal på barsel søges hendes afløser.
 

 

Som betegnelsen "Ninja" indikerer søger vi en alsidig person til, at dække så mange af vores medarbejders mangeartede opgaver som muligt.
 

 

Arbejdet kan deles op i 3 områder:
 

 

Marketingsaktiviteter
 

Grafisk fremstilling, så som udarbejdelse af sejlplaner, marketingsmateriale, internt materiale, skilte, menukort mv.. Kontakt til vores mediebureau og eksterne produktionsbureauer. Ansvarlig for vores online tilstedeværelse, så som hjemmeside og facebook. Tekstforfatning, udarbejdelse af nyhedsbreve og meget mere.
 

 

Salgssupport
 

Ansvarlig for vores bookingsystem - CarRes. Support til salgspersonale ved problemer i systemet, fejlfinding mv. Indlægning af fartplan, priser, nye produkter og tilbud. Kundeservice samt stedfortræder for vores trafikleder ved ferier etc.
 

 

Mange ting
 

Da vi er en lille organisation med en meget lille administration er der også dette område, der hedder "mange ting". Det omfatter udarbejdelse af personalekort, superbruger på vores alarmsystem, daglig it-support, samt en masse praktiske gøremål, som kan være alt fra oprydning til indkøb og ture i banken mv.
 

 

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores trafikleder Laila Olesen og færgedirektør Carsten Kruse, som du refererer til.
 

 

Vi kan tilbyde et spændende vikariat i en lille, men ambitiøs organisation. Samsø Rederi er en del af Samsø Kommune, som overtog færgeruten Hou-Sælvig per 1. oktober 2014. Vores nye færge har næsten fordoblet kapaciteten på ruten, hvilket har medført en betydelig vækst til gavn for hele øen.
 

Samtidig er vores færge den første danske færge, der er i stand til at benytte naturgas som brændstof, hvilket understøtter øens mange tiltag for at være en grøn ø.
 

 

Vi forventer at du er videbegærlig, lærenem og fleksibel i forhold til arbejdstider. Du skal kunne arbejde selvstændig og struktureret. Have teknisk snilde og være superbruger af InDesign, Photoshop og illustrator. Du skal være flydende i engelsk i skrift og tale. At kunne tysk er også en fordel.
 

 

Vikariatet er med opstart fra 15. marts 2017 til og med 31. august 2018. Vores "Ninja" går på barsel fra 25. april, så der er ca. 1 måneds oplæring. Ansøgningsfristen er 23. januar kl. 12.00. Samtaler finder sted d. 30. januar. Indsend din ansøgning elektronisk via link i den elektroniske jobannonce.
 

 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte vores nuværende Ninja Gitte M. Strandridder på mail augst@samsoe.dk eller tlf. 30539217 eller færgedirektør Carsten Kruse på auck@samsoe.dk
 

 

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/

(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=5ef0b09c)

Virksomhed: 
Samsø Kommunes Rederi
Kontakt navn: 
Buschbeck Lis
Kontakt telefon: 
87922200
Ansøgnings frist: 
22-01-2017
LIKE SIDEN HER
- og få job-notifikationer på Facebook!