Bygningskonstruktør til Ejendomscenter Jammerbugt

Jammerbugt Kommune søger en medarbejder, til Ejendomscenter Jammerbugt, med kompetencer inden for bygningsdrift og vedligehold til kommunens ejendomscenter.

Som medarbejder i afdelingen skal du bl.a. deltage i udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner for kommunens ejendomsportefølje, planlægning af større og mindre drift- og vedligeholdelsesprojekter, planlægning af større og mindre om- og tilbygninger samt nybyggeri. Alt sammen med fokus på at optimere kommunens ejendomsportefølje.

Ejendomscenter Jammerbugt er en relativ ny organisation, der har ansvaret for drift, planlægning af udvendig- og indvendig vedligeholdelse, indgåelse og opfølgning på serviceaftaler, energistyring, udlejning, forsikring, rengøring af bygninger og drift af grønne områder samt fungerer som intern bygherrerådgiver for kommunen. Jammerbugt kommunes ejendomsportefølje består pt. af ca. 177.000 m². I Ejendomscenter Jammerbugt er der 4 områdeledere, 6 ansatte i administrationen samt 120 ansatte i drift og service.

Hos os får du en travl hverdag med inspirerende kolleger, et bredt samarbejde med brugerne af kommunens bygninger og gode faglige udfordringer i et uhøjtideligt miljø med en åben og humoristisk omgangsform.

Du har

  • Overblik og kan arbejde selvstændigt, er fleksibel og kan indgå i konstruktivt tværfaglige sammenhænge og opgaveløsninger
  • En åben, ærlig og samarbejdsvillig tilgang til arbejdet
  • Evnen til hurtigt at tilegne dig ny viden
  • Evnen til at kommunikere klart og forståeligt – både mundtligt og skriftligt med fokus på service.
  • Min. B kørekort

Vi tilbyder

  • Ansættelse i en spændende organisation i løbende udvikling, hvor høj faglighed og service prioriteres højt
  • Et godt, tillidsbaseret arbejdsklima med en uformel tone
  • Dygtige og engagerede kollegaer med mange forskellige faglige baggrunde, som bidrager til et dynamisk og professionelt arbejdsmiljø
  • Selvstændig planlægning af opgaver og fleksible arbejdstider

Generelt om stillingen
Den gennemsnitlige arbejdstid er på 37 timer pr. uge og ønskes besat 1. april 2017 eller efter nærmere aftale. Arbejdsstedet er Lundbakvej 5, 9490 Pandrup.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og øvrige ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse. Lønnen fastsættes efter aftale med den aftaleberettigede organisation.

Der indhentes børneattest ved ansættelse.

Yderligere oplysninger
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til Ejendomschef Arkitekt m.a.a., Jens Hammer, på telefon 4191 2681.

Ansøgningsfrist
Onsdag den 8. februar 2017. Vi forventer at holde samtaler fredag den 17. februar 2017 og mandag den 20. februar 2017.

Virksomhed: 
Ejendomscenter Jammerbugt
Kontakt navn: 
Hammer Jens
Ansøgnings frist: 
08-02-2017