Ejendomsadministrator

Boelskifte Administration A/S søger administrator

Som led i en udvidelse søger vi en administrator til Frederiksberg. Vi forestiller os, du har erfaring med administration af andelsbolig- og ejerforeninger, er serviceminded, kan arbejde både selvstændigt og i team, og er en god kollega. Det er også en fordel, hvis du kan tage generalforsamlinger.

Du vil komme til selvstændigt at administrere din egen ejendomsportefølje, som består af både ejer- og andelsboligforeninger. Du vil være en del af et team på seks kolleger, så der er rig mulighed for sparring og udvikling. Vi har et tæt og uformelt samarbejde på tværs af organisationen.

Til hver ejendomsadministrator er der tilknyttet en bogholder, som varetager den daglige bogføring samt lønninger m.v.

Som administrationsfirma lægger vi vægt på at ligge højt i branchen, hvad angår visioner og digitale løsninger for at kunne yde den bedste service for foreningerne og for at optimere arbejdsgangen. Vi benytter boligadministrationssystemet EG Bolig.

Boelskifte Administration A/S tilbyder dig gode løn- og ansættelsesvilkår, herunder flekstid, fredagsfri hver 3. uge, sundhedsforsikring og massage. Vi har fokus på den enkelte medarbejders personlige udvikling, herunder kursusaktivitet og efteruddannelse.

Vi ligger centralt og tæt på offentlige transportmuligheder. Du kan se mere om os på vores hjemmeside www.boelskifteadministration.dk

 

Virksomhed: 
BOELSKIFTE ADVOKATER ADVOKATAKTIESELSKAB
Kontakt navn: 
Leth Hansen Martin
Kontakt telefon: 
38160616
Kontakt email: 
kontakt@boelskifteadm.dk
Ansøgnings frist: 
28-02-2017