Elektriker- Industritekniker

Lödige Scandinavia søger Industri-tekniker, København

Om stillingen: Vi leder efter kandidater til at hjælpe med at drive en  fuldautomatiske p-anlæg. Her vil du være en del af vores daglige service team, der driver anlægget i København midtby i foreløbigt 20 år.

Vi søger kandidater, der medvirker i idriftsættelsen af systemet og derefter kan indgå i det kommende skifteholdsteam, som skal dække det kommende 24/7 Maintenance og Teknisk Drift af anlægget. Skifteholdsarbejdet vil foregå i treholdsskift samt i weekender, hvorfor der forventes en vis fleksibilitet og omstillingsevne ved kandidaterne

Arbejdsopgaver:

• Generel service og vedligeholdelse af maskinen, både Planned Maintenance og Corrective Maintenance

• Fejlfinding ved anlægget

Dine Kvalifikationer:

• Uddannet elektriker, industritekniker eller lign. Kandidater kan tillige være ufaglærte, der dog har arbejdserfaringer indenfor automationsindustrien, i produktionslinier, som mekaniske teknikere, automatikmekanikere eller deslige.

• Viden om hydrauliske anlæg, styringer og fejlfinding, kendskab til programmering (PLC) er en klar fordel

• Har elektrisk viden om maskiner

• Teknisk forståelse og indsigt i maskinanlæg

• Arbejder til daglig med IT (Office)

Din profil: Du er holdspiller, selvstændig og positiv overfor nye udfordringer. Du kan selv finde ud af at tage beslutninger. Du er en dygtig praktiker. Du involverer dig i dit arbejde og sætter en ære i udførelsen af det. Du er fleksibel over for arbejdsopgaverne såvel som arbejdstidspunkterne.

Vi tilbyder: Et job i rivende udvikling, med mulighed for medansvar og faste rammer og lang ansættelse. Mulighed for faglig og personlig udvikling. Løn og ansættelse – fuldtidsstilling, vilkår aftales efter kvalifikationer.

Interesseret? For mere information om jobbet venligst kontakt Marlies Koppelhuber på Tlf. +45 33 33 81 90 eller på mail: m.koppelhuber@lodige.com eller se mere om projektet på http://www.lodige.dk _________________________________________________________________________

Lödige Indiustries leverer hi-tech-systemer til en lang række applikationer, herunder lufthavnslogistik, materialehåndteringssystemer, distribution, logistik og automatiserede car-park-systemer, med hovedkvarter i Warburg / Tyskland. Lödige Industries koncernen har internationale datterselskaber overhele verden: København, London, Hong Kong, Singapore, Zürich, Doha og andre. Vores filosofi er at levere en fleksibel, skræddersyet og kvalitetsdrevet service, som giver os en unik position på markedet.

Virksomhed: 
LODIGE SCANDINAVIA ApS
Ansøgnings frist: 
28-02-2017
LIKE SIDEN HER
- og få job-notifikationer på Facebook!