Elektriker til vedligehold hos Meneta Advanced Shims Technology A/S

Til nyoprettet stilling søger vi en engageret medarbejder, til at hjælpe med reparations-og vedligeholdelsesopgaver i vores produktion.

Stillingen:

Arbejdsopgaverne vil primært bestå i div. elektriske reparationer og sekundært i meka­niske reparations- og vedligeholdelsesopgaver på vores produktionsapparat.

Opgaverne vil bestå af følgende, og du har derfor erfaring med flere af nedenstående opgaver:


Prioritering og koordinering af reparations- og vedligeholdelsesopgaver


Behersker procesforståelse


Energibesparingsprojekter


Bygningsvedligeholdelse


God tegningsforståelse

• Kendskab til autonomous maintenance og 5S foretrækkes

Kvalifikationer:

Du er gerne uddannet automatikelektriker eller industrielek­triker, det er vigtigt du har relevant praktisk erfaring, og at du har minimum 5 års erfaring med reparations- og vedligeholdelsesopgaver inden for industrivirksomheder med komplekse maskiner og udstyr.

Du arbejder systematisk og fokuseret med dine opgaver og evner at træffe beslutnin­ger. Derudover er du fleksibel og besidder samtidigt gennemslagskraft. Du er god til at kommunikere på dansk i skrift og tale, samt engelsk eller tysk i tale.

Du har et godt IT-kendskab og behersker Office pakken, herunder primært Excel, Word og Outlook, samt erfaring med PLC-programmering.

Vi tilbyder:

Et spændende job, hvor du kan se frem til en travl, udfordrende og varieret hverdag, med gode arbejdskollegaer og et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Ansættelse snarest muligt. Løn efter kvalifikationer.

Yderligere information:

Meneta Advanced Shims Technology A/S (MAST) er en del af den globale virksomhed, Meneta Holding A/S, som oprindeligt blev etableret i 1953 i Stige ved Odense. Selskaberne i Meneta Holding A/S fremstiller en række produkter til automobilindustrien, herunder diverse bremsedele, fra egne fabrikker i Danmark, USA, Indien og Kina og har omkring 2.000 ansatte globalt.

MAST A/S fremstiller støj- og vibrationsdæmpende materialer til bremseindustrien og betjener primært de europæiske og amerikanske markeder med egne udviklings-, test- og produktionsfaciliteter i Danmark, USA og Tyskland. Selskabet beskæftiger ca. 150 personer totalt set og er absolut markedsledende i Europa. Se eventuelt flere informationer om Meneta på www.meneta.com.

Virksomhed: 
Meneta Danmark ApS Meneta Advanced Shims Technology AS
Ansøgnings frist: 
25-01-2017
LIKE SIDEN HER
- og få job-notifikationer på Facebook!