ISS søger afløsere med mulighed for fastansættelse til rengøringsjob i Køge og Roskilde

Som servicemedarbejder har du ansvaret for den daglige rengøring på kontorer og institutioner. Dine opgaver vil blandt andet bestå af afvaskning af gulve og inventar samt rengøring af toiletter, omklædning og baderum. Udover de daglige rengøringsopgaver forventes det, at du er fleksibel og kan træde til, hvor der er brug for det. Du bliver en del af et team, der sammen leverer den standard og kvalitet, der er aftalt med kunden. Du får ansvar for dine egne områder, og skal være fleksibel, da du gerne skal hjælpe teamet under sygdom og ferie. Du samarbejder godt med dine kolleger og kan kommunikere med alle typer af kunder. Jobbet tilbyder løn efter overenskomst, en række personalegoder, gode kolleger, en ansvarlig ledelse samt gode muligheder for at udvikle dig. Da det er afløsere vi søger, vil den ugentlige arbejdstid svinge efter behov.   
 
Grundig, serviceminded og kvalitetsbevidst     
Den rette kandidat opfylder følgende:   

  • Erfaring med service   
  • Erfaring med rengøring   
  • Erfaring med daglig kundekontakt   
  • Mødestabil og kvalitetsbevidst   
  • Villig til at yde en ekstra indsats når det kræves    

ISS er en servicevirksomhed, og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger samt er villig til at gøre en forskel for vores kunder. God service skaber desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen.     
 
Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega, vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling, og som har fokus på mennesket.    
 
Ansøgning       
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link. Da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Fristen for ansøgere er den 18 december 2017.  
 
Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Kirsten Henriksen på tlf. 21412069. Vi glæder os til at høre fra dig!   
 
Bliv en del af en anerkendt virksomhed     
ISS har for femte år i træk modtaget den højeste anerkendelse inden for outsourcing fra International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). Vi vægter vores medarbejdere højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder. Samtidig vandt vi i 2016 CSR People Prize, som uddeles til virksomheder, der via konkrete initiativer har vist, at deres sociale ansvar er forankret både i ledelsens visioner og i dagligdagen.    
 

Virksomhed: 
ISS Facility Services A/S
Kontakt navn: 
KirstenHenriksen
Kontakt telefon: 
21412069
Ansøgnings frist: 
18-12-2017
LIKE SIDEN HER
- og få job-notifikationer på Facebook!
Få jobopslag der matcher din profil tilsendt via messenger. Kom igang med det samme ved at klikke på linket nedenfor.