Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Rejsekonsulent til MyPlanet
MyPlanet
Rejsekonsulent til MyPlanetEr du en dygtig sælger med passion for rejser? Motiverer det dig at nå dine mål, samtidig med at du stræber efter altid at give kunden en fantastisk oplevelse? Vil du gerne samarbejde med nogle af landets dygtigste rejsekonsulenter? Så har du nu en enestående mulighed for at blive en del af vores team i København eller Århus!Vi tilbyder…·         Et dynamisk og spændende arbejdsmiljø
Indrykket : 10-08-2017 Ansøgnings frist : 30-09-2017

Elektriker
CJ Electric Aps
Da vores kunde- og ordregrundlag er stødt stigende, søger vi en serviceelektriker til fast og længerevarende ansættelse.Arbejdsopgaverne vil være serviceopgaver, ombygning, nybyggeri, erhverv, intelligente installationer og energioptimering. Vi forventer:·         Du er uddannet elektriker og har lyst til at være med til at skabe en moderne virksomhed.·         Du kan arbejde selvstændig, har overblik samt gå på mod - og være frisk på en udfordring.
Indrykket : 11-07-2017 Ansøgnings frist : 09-09-2017

Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

Crossfit, Kettlebell, OCR og Trampolin parkour instruktør
Jumpstart Adventure Zone
Vi søger instruktører til vores nye aktivitetspark i Risskov (Aarhus). Det drejer sig om crossfit, kettlebell, OCR instruktør og instruktør til trampolin parkour. Det vil være et godt job ved siden af studiet. Kontakt: jumpstartdk@gmail.com for yderligere information 
Indrykket : 04-09-2017 Ansøgnings frist : 31-12-2020

SUSHI KOK
SUSHI SAN
 SUSHI KOK Søges til Østerbro - TakeAway.Fuldtid/deltid.Opstart hurtigst muligt.Sprog: Engelsk og gerne danskDu skal arbejde i et team hvor høj kvalitet og gode råvarer med din hånd skal danne den bedste oplevelse for vores kunder.Vi forventer at…·        Du kan trives med en hverdag der er varieret og udfordrende.·        Du har ordenssans, ser detaljen og værdsætter det japans køkken.
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 08-10-2017

Faglært kok med højt kvalitetsniveau søges til Restaurant Palæet
Restaurant Palæet 2016 ApS
Vi søger en faglært kok til en afvekslende hverdag i en spændende virksomhed. Du skal have erfaring med a la carte fra restaurant, så du kan være en del af Restaurant Palæet, men du skal også deltage i afvikling af selskaber i Odd Fellow Palæet, Palæet´s Selskaber, hvor der er plads til ca. 200 gæster.
Indrykket : 20-08-2017 Ansøgnings frist : 14-09-2017

Kontorelev til HR afdeling i Brande
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Job ID: 267972 Lokation: Brande Organisation: Siemens Gamesa Renewable Energy i Denmark – www.siemens.com/windpower Ansættelsesform: Elev Til vores HR afdeling i Brande søger vi pr. 1. september 2017 to serviceminded og engagerede kontorelever med speciale i administration. Som kontorelev gennemgår du en praktisk uddannelse, der strækker sig over to år.
Indrykket : 19-08-2017 Ansøgnings frist : 25-08-2017

It-driftskoordinator til Kulturministeriets Koncern It
Slots- og Kulturstyrelsen
Er du en ørn til at holde styr på it-driften? Kan du koble forretningsbehov med effektive it-driftsløsninger? Vil du være med til at gøre hverdagen lettere for dine kollegaer og sikre optimal udnyttelse af vores it-ressourcer?     I Kulturministeriets Koncern It arbejder vi på at styrke vores it-services til ministeriets medarbejdere og eksterne brugere. Derfor søger vi nu en ny kollega, der kan hjælpe os med at koordinere samarbejdet med Statens It, der er vores primære driftspartner.    Du bliver en del af enheden for Udvikling og Koncern It, der er placeret i Slots- og Kulturstyrelsen.
Indrykket : 19-08-2017 Ansøgnings frist : 03-09-2017

Udviklingskonsulent/fuldmægtig til Slots- og Kulturstyrelsen
Slots- og Kulturstyrelsen
Har du erfaring med offentlig styring og administration? Kan du dykke ned i detaljerne samtidig med at holde overblikket? Synes du det er sjovt at udnytte it-systemerne, så hverdagen bliver lettere for dine kollegaer? Vil du være med til at udvikle styrelsens ledelsesinformation, driftsstyring og arbejdsgange?    Stillingen er placeret i vores forretningsudviklingsteam, som arbejder med at effektivisere vores arbejdsgange ved bl.a. at udvikle og arbejde med driftsstyring og ledelsesinformation.
Indrykket : 19-08-2017 Ansøgnings frist : 03-09-2017

ARKA IT søger en dygtig IT-SUPPORTER – ”LEVEL 1”
Holstebro & Lemvig Data ApS
ARKA IT søger en dygtig IT- Supporter, med relevant og solid uddannelsesbaggrund. Du bliver ansat i vores serviceafdeling, hvor din primære funktion bliver, at yde én formidabel service, overfor vores mange kunder, samt at kunne koordinere samspillet, imellem kunden – service, samt salgs afdelingen. Vi ønsker stillingen besat med start 01.oktober 2017 Du har ...
Indrykket : 19-08-2017 Ansøgnings frist : 25-08-2017