Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

Er du kvik i pæren og uddannet SSA så se her
Herning Kommune, Hjemmeplejen
Vi er en udekørende hjemmeplejegruppe i Herning Syd som står og mangler kolleger. Vi kan  tilbyde en spændende og lærerig hverdag. Vi har en god omgangstone og gør meget ud af at hver dag indeholder humor. Samtidig er vi fagligt seriøse og vil give vore borgere den bedste kvalitet. Derfor er kompetenceudvikling også en fast del af arbejdet.  
Indrykket : 01-04-2017 Ansøgnings frist : 15-04-2017

Er du kvik i pæren og uddannet SSA så se her
Herning Kommune, Hjemmeplejen
Vi er en udekørende hjemmehjælpsgruppe i Herning Syd som står og mangler kolleger. Vi kan kan tilbyde en spændende og lærerig hverdag.Vi har en god omgangstone og gør meget ud af at hver dag indeholder humor. Samtidig er vi fagligt serieøse og vil give vore borgere den bedste kvalitet. Derfor er kompetenceudvikling også en fast del af arbejdet.
Indrykket : 01-04-2017 Ansøgnings frist : 31-12-2017

Er du kvik i pæren og uddannet SSA så se her
Herning Kommune, Hjemmeplejen
Vi er en udekørende hjemmehjælpsgruppe i Herning Syd som står og mangler kolleger. Vi kan kan tilbyde en spændende og lærerig hverdag. Vi har en god omgangstone og gør meget ud af at hver dag indeholder humor. Samtidig er vi fagligt serieøse og vil give vore borgere den bedste kvalitet. Derfor er kompetenceudvikling også en fast del af arbejdet.  
Indrykket : 01-04-2017 Ansøgnings frist : 31-12-2017

Dygtige hjælpere efterlyses
Herning Kommune, Hjemmeplejen
Vi efterlyser dygtige SSH som kan hjælpe os med at afvikle diverse inden sommerferien. Vi er et hold gode kolleger som vil tage godt imod dig og hjælpe dig godt i gang.Her er en god tone og faglig dygtighed og udfordringer.  Det drejer sig om både DV og AVDer søges medarbejdere hurtigst muligt  
Indrykket : 01-04-2017 Ansøgnings frist : 15-04-2017

Ernæringsassistent/Kok
Go-Ma
Ernæringsassistent/Kok søgesTil kantine i Viborg midtby søges snarest en ny kollega. Her er tale om en fuldtidsstilling med mødetid primært i hverdagen fra 06.00 – 14.00, der kan forekomme aftenvagter, weekend og helligdage er der lukket. Jobbeskrivelse:Produktion af lune frokostretter, smørrebrød, sandwich og salatbar. Derudover er der en del mødeforplejning i form af diverse møde pakker som enten afhentes eller afleveres i huset. 
Indrykket : 01-04-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Teknisk servicemedarbejder til Teknisk Afdeling, Nykøbing F. Sygehus
Region Sjælland
Nykøbing F. Sygehus søger en teknisk servicemedarbejder på 30 timer pr uge til Teknisk Afdeling. Du vil i tæt samarbejde med de tekniske medarbejdere tilrettelægge din arbejdsdag. Vi søger en Teknisk servicemedarbejder til bygningsmessig drift, herunder • Medvirke til at servicere sygehusets personale • Udføre lettere håndværksopgaver med reparation af bygninger og inventar • Forefaldende opgaver • Bistå vores håndværkere når de har brug for en ekstra hånd • Ad.
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 09-04-2017

Psykiatrisk Center København søger sygeplejerske
Sengeafsnit C523, intensiv
Sygeplejerske søges til intensivt psykiatrisk afsnit C 52.3 Stillingen er på 32-37 timer om ugen i blandede vagter med weekendvagt hver 2. weekend.Stillingen er er ledig pr. 1. maj 2017 eller efter aftale.    C52.3 er et intensivt psykiatrisk afsnit, der primært modtager patienter bosiddende i bydelene Nørrebro, Bispebjerg og Brønshøj/Husum.
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 26-04-2017

Værktøjsmager eller industritekniker søges til Værktøjsfremstilling
EJV TOOLING A/S
Du er faglært værktøjsmager eller industritekniker med erfaring med CNCfræsning. Du må meget gerne have flere års erfaring med opstilling og programmering af CNC fræser, gerne med kendskab til MASTERCAM eller tilsvarende programmer. Du trives med at lave små serier og specialopgaver. Du har meget fokus på detaljer og overholdelse af små tolerancer. Du leverer generelt et arbejde af høj kvalitet. Du er fleksibel med hensyn til opgaver og er klar til at yde en ekstra indsats for at få ordren gjort færdig til tiden. Du er god til at samarbejde, tager ansvar for dit arbejde og hjælper gerne kolle
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 16-04-2017

Bostedet Munkehatten åbner ny boafdeling
Odense Kommune
Kunne du tænke dig, at blive en del af et nyt team?                 Bostedet Munkehatten søger et antal social- og sundhedsassistenter til ny boafdeling i Odense. Vi skal åbne en ny boafdeling for 7 borgere i Odense. Stillingerne ønskes besat fra 1. juni 2017 eller efter aftale og er faste stillinger på 35 timer ugentlig.
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 09-04-2017