Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

Copywriter Internship
Mindjumpers
The future is social! Are you ready? Mindjumpers is a leading social media management company in the Nordics.
Indrykket : 01-08-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2018

Design Internship
Mindjumpers
The future is social! Are you ready? Mindjumpers is a leading social media management company in the Nordics.
Indrykket : 01-08-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2018

Operatør til Kantpresse/laserskærer - aftenskift
Cabinplant A/S
Operatør til Kantpresse/laserskærer - aftenskiftEn af vores dygtige medarbejdere har valgt at gå på pension, og vi søger derfor hans afløser til vores produktionsenhed i Haarby.Jobbet:Cabinplant leverer komplette procesanlæg i rustfrit stål til fødevareindustrien. Jobbet omfatter programmering og kørsel af kantpresse samt skæreprogrammering og laserskæring. Udsortering og afgratning af emnerne på afgratningsmaskinen er også en del af jobbet. 
Indrykket : 03-07-2017 Ansøgnings frist : 01-08-2017

Afløser
Rottehullet v/Kent Larsen
Rottehullet i Ranum søger en afløser fra den 01/07-2017Rottehullet som ligger i Ranum er et lille hyggeligt værtshus. Der kommer både unge & ældre publikum hver dag. Vi søger en frisk, stabil, fleksibel & serviceminded medarbejder til at servere & servicere vores gæster. Primært vil det handle om ca. 135 timer i måneden, fordelt på dag, aften & weekend vagter.Lyder dette som et job for dig, så kontakt Aasepå tlf: 21 77 10 12 & få en god snak. Kun telefonisk henvendelse. 
Indrykket : 01-07-2017 Ansøgnings frist : 01-12-2017

Lægesekretær til Plastikkirurgisk- og Brystkirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Roskilde
Region Sjælland
Vi har en 37 timers stilling med afvekslende arbejdsopgaver og spændende udfordringer i en travl afdeling 01.09.17. Afdelingen har to arbejdssteder med 18 lægesekretærer på Sjællands Universitetshospital i plastikkirurgisk afsnit i Roskilde samt i brystkirurgisk afsnit på Ringsted Sygehus. Vi søger en fagligt dygtig og fleksibel lægesekretær, der har erfaring med og lyst til at arbejde både i sengeafsnit, ambulatorier og sekretariat.
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 19-07-2017

Studentermedhjælper med fokus på video, SoMe og kommunikation
Hovedstadens Beredskab I/S
Vi ønsker at udvide vores kommunikationsteam med en ambitiøs student, der har fingeren på pulsen i den digitale verden og ved, hvordan målgruppen kan fanges med levende videoer, billeder og tekster. Vi søger derfor en studentermedhjælper til en tidsbegrænset ansættelse med mulighed for forlængelse.
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 20-08-2017

Didaktisk stærk lærer til mellemtrinnet på Brønshøj Skole
Brønshøj Skole
På Brønshøj Skole skaber vi en skole med fokus på, at eleverne bevarer deres nysgerrighed, glæden ved og motivation for at lære. Både eleverne og skolens voksne skal være ambitiøse og finde de rigtige faglige udfordringer, der giver eleverne succeser.     Vi tror på, at fællesskabet omkring opgaven er forudsætningen for, at vi kan løfte vores kerneopgave og skabe gode resultater. Derfor insisterer vi på fælles forberedelse af undervisningen og på, at vi udvikler en fælles forståelse af praksis.
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 30-07-2017

AUDIOLOGIASSISTENT/TEKNISK AUDIOLOG
AUDIPHONI ApS
Audiphoni ApS Ørelægernes høreklinik søger på grund af travlhed to kompetente audiologiassistenter eller teknisk audiologer hurtigst muligt eller pr. 1. september, dog venter vi gerne på de rette personer til vores team. Stillingen kan søges som del- eller fuldtid. Vi er en privat høreklinik, der har to afdelinger i hhv. Esbjerg og Vejen. Arbejdet vil komme til at foregå i begge afdelinger. Det forventes, at du er udannet som audiologiassistent eller teknisk audiolog.
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 19-08-2017

So.su assistent til demensafdeling
Lyngby-Taarbæk Kommune
En eftertagtet stilling er ledig.... So.su.assistent til dagvagt i Virumgårds demensafdeling fra 1.
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 06-07-2017