Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Intern VVS Tekniker / Ventilations Ingeniør til vores afdeling i Odder
Air Connection ApS
  Til vores afdeling i Odder ​ Vi forventer, at du: - Har en VVS el. ventilations- uddannelse og 1-2 års erfaring inden for VVS el. ventilation - Har en god forståelse for den tekniske side af VVS installationer og ventilation - Har en struktureret tilgang til arbejdsopgaverne og en udpræget ordenssans - Er omstillingsparat og villig til at tage ansvar - Er selvmotiverende og kan skabe din egen hverdag
Indrykket : 07-12-2017 Ansøgnings frist : 31-12-2017

Salgsassistent deltid/fuldtid søges
Ønskebørn
Til vores butik i Frederikssund søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent.   Som salgsassistent er den primære opgave, at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt at du er åben og imødekommende, videre skal vi sammen sikre os at vores kunder får den bedste service og rådgivning.   Vi tilbyder:
Indrykket : 20-09-2017 Ansøgnings frist : 16-10-2018

Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

Studiejob med fart på hos av form A/S
AV FORM A/S
Er du frisk, fleksibel og positiv?  Kunne du tænke dig at arbejde med andre studerende og fastansatte på vores automatiserede plukkelager i Herning? Så kan vi lige nu tilbyde dig et alsidigt job hvor der er fuld fart på og plads til højt humør hos av form
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2018

Fullstack-udvikler søges
TRAFFIC LAB ApS
Traffic Lab søger en dygtig Fullstack-udvikler der ønsker at blive en essentiel del af virksomheden. Du vil blive en del af et lille udviklerteam med stor erfaring, og arbejde tæt sammen med vores frontend udviklere. Det betyder, at vi sætter forholdsvis store krav til dine kompetencer, men til gengæld, er der massevis af spændende teknologier og udviklende opgaver at arbejde med.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 12-01-2018

Autoriseret psykolog til Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium ved Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Viborg
BUC Børnepsykiatrisk ambulatorium Viborg
Vi har brug for en ny kollega, der vil være med til at lave god ungdomspsykiatri i samarbejde med engagerede og initiativrige kolleger og samarbejdspartnere. Der er tale om en fast stilling i Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium med placering i Viborg, 37 timer pr. uge med tiltrædelse pr. 1.03.17, eller snarest derefter. 
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 17-01-2018

Tandklinikassistent/receptionist til Specialtandplejen i Region Sjælland, Slagelse
Region Sjælland
Du bliver en del af tandklinikassitent teamet, men vil få en central rolle i reception. Specialtandplejen er et specialiseret tandplejetilbud til personer, der pga. psykiske eller fysiske funktionsnedsættelse ikke kan benytte de almindelige tandplejetilbud hos praktiserende tandlæger eller i den kommunale børne- og ungdomstandpleje og omsorgstandpleje. Stillingen er fuldtid, 37 timer om ugen og vores åbningstider er mandag til torsdag kl. 8 til 16 og fredag kl. 8 til 13.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 15-01-2018

Bostedsleder
HumanAssist
Erfaren og robust Bostedsleder søges til organisation i forandring & udvikling Virksomheden Habitus er en landsdækkende organisation, med faglig spændvidde og højtudviklet pædagogisk viden, indenfor det specialiserede socialområde
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 15-01-2018

Projektleder med litteraturformidlingskompetencer til Københavns Hovedbibliotek
Hovedbiblioteket og Biblioteksudvikling
Projektleder med litteraturformidlingskompetencer og stort netværk     København modtog i efteråret en Fribyforfatter – en sudanesisk satirisk tegneserietegner. Københavns Hovedbibliotek søger derfor en medarbejder til at introducere forfatteren til det københavnske og danske litterære miljø, til konkret at arrangere aktiviteter med forfatteren i København og til i mindre grad at koordinere praktiske opgaver omkring forfatterens ophold i Danmark.    Stillingen er på 15 timer/uge og løber fem måneder.    
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 31-12-2017

10 hoveduddannelsesforløb i Anæstesiologi opslås til besættelse 1. halvår 2018 Nord
Den Lægelige Videreuddannelse
10 hoveduddannelsesforløb i Anæstesiologi opslås til besættelse 1. halvår 2018 Nord Ansøgning om hoveduddannelsesforløb foregår på http://www.videreuddannelsen.dk. Det anbefales, at du læser hele vejledningen igennem, inden du går igang med at oprette ansøgningen. Ansøgningen skal være sekretariatet i hænde senest den 25. januar 2018 kl. 24.00. Samtaler afholdes den 15. og 16. marts 2018 i Randers. Samtalen vil være struktureret ud fra den faglige profil. 
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 25-01-2018