Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

Jobrotation
Frederikshavn Kommune- Specialtilbuddet
Specialtilbuddet Koktvedparken og Koktvedstien søger pædagogisk personale i jobrotationsstillinger: Vi søger snarest muligt jobrotationsmedarbejdere på gennemsnitlig 35 timer ugentligt.Arbejdstiden varierer mellem dag, aften og periodevis enkelte nattevagter. Der arbejdes som udgangspunkt hver anden weekend, samt på helligdage.
Indrykket : 01-03-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Natmekaniker til busværksted i Hvidovre
Keolis Danmark
Keolis Industriholmen søger nu en erfaren mekaniker, som kan være med til at vedligeholde vores busser. I Keolis gennemfører vi op imod 99,97% af vores ture - og det stiller krav til vores værksteder - og til vores mekanikere. Vil du med på holdet? Din arbejdsplads vil være på vores værksted på Industriholmen i Hvidovre, hvor du skal indgå i i holdet af mekanikere. På anlægget er der hovedsageligt busser fra Volvo og Iveco, og vi tilbyder en varieret og udfordrende hverdag.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 12-03-2017

The Novo Nordic Foundation Danish Stem Cell Center (DanStem) is hiring a Laboratory Technician
DanStem
The Novo Nordic Foundation Danish Stem Cell Center (DanStem) is hiring a Laboratory Technician The Danish Stem Cell Center (DanStem) at Faculty of Health & Medical Sciences at the University of Copenhagen is looking for a Lab technician to join the Sedzinski lab starting on April 1, 2017 or upon agreement. DanStem comprises of two sections: The Novo Nordisk Foundation Section for Basic Stem Cell Biology, where we address basic research questions in stem cell and developmental biology (BasicStem).
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 07-03-2017

Freelance Translator English-Danish, working from home
vidaXL Europe B.V
vidaXL Europe B.V, Utrecht, the Netherlands, is looking for a Freelance Translator English-Danish. The texts are manuals for our products. The translations will be from English. The contract is temporary for approximately two months full time on a freelance base.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017

Bliv social-og sundhedsassistent elev i Faaborg-Midtfyn Kommune
Faaborg-Midtfyn Kommune
    Vi søger 12 social-og sundhedsassistent elever med tiltrædelse pr. 8. august 2017.      Uddannelsen varer ca. 2 år 9 måneder og 3 uger og veksler mellem skole og praktik. Skoleperioderne foregår på Social- og sundhedsskolen Fyn. Under uddannelsen vil du blive præsenteret for forskellige specialer indenfor både pleje, somatik og psykiatri. Dine praktikker vil være fordelt på både psykiatri, sygehus og praktikker på plejehjem og i hjemmeplejen. Ligeledes vil der være mulighed for en udlandspraktik af ca.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 28-03-2017

Fire pædagoger til midlertidige stillinger til SFO Bikuben, Aabybro Skole
Jammerbugt Kommune
SFO Bikuben søger pædagoger til midlertidige stillinger. Stilling 1, 2 og 3 Vi søger tre pædagoger til stillinger på 37 timer ugentligt. Stillingerne er midlertidige i perioden fra den 1. april til den 23. juni 2017. Der kan til stillingerne være knyttet enkelte lektioner i skoledel, men hovedparten af timerne vil knytter sig til vores førskolegruppe Mini Bierne. Stilling 4 I perioden fra den 1. april til den 23. juni 2017 søger vi en skolepædagog til at varetage understøttende undervisning og faglig fordybelse.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 06-03-2017

Kontorelever til administrationsområdet
Odsherred Kommune
Kunne du tænke dig at blive en del af en stor og dynamisk organisation hvor tillid og ansvar går hånd i hånd? Så er du måske en af de kommende elever i Odsherred Kommunes administration pr. 1. september 2017. Du får en alsidig uddannelse med speciale i offentlig administration, og du får mulighed for at få indsigt i opgaver og funktioner i flere af kommunens fag- og fællescentre.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 22-03-2017

Gartnerelev
Tårnby Kommune
Ved Tårnby Kommune, Teknisk Forvaltning, Ejendomscentret - Vej, Park og Institutioner, er en uddannelsesplads som gartnerelev med tjeneste ved Gartnerafdelingen ledig til besættelse snarest eller efter nærmere aftale.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 18-03-2017

Overenskomstansat sognepræst i jørlunde Pastorat i Helsingør Stift skal besættes midlertidigt ved konstitution
HELSINGØR STIFTSADMINISTRATION
 En stilling som overenskomstansat sognepræst i Jørlunde Pastorat i Helsingør Stift skal besættes midlertidigt ved konstitution.Konstitutionen, der er begrundet i sognepræstens tjenestefrihed i forbindelse med udsendelse som feltpræst, sker for perioden 15. juli 2017 – 15. marts 2018 (begge dage inkl.).Stillingens beskæftigelsesgrad er fastsat til 100 % af fuldtidsbeskæftigelse med forpligtelse på 25 % til at gøre tjeneste i Frederikssund provsti efter provstens nærmere anvisninger.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 13-03-2017