Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Sjælden udbudt stilling på det private plejehjem Margrethe Hjemmet som social-og sundhedsassistent
Margrethe Hjemmet
Kom og vær med i teamet på Den Selvejende Institution Margrethe Hjemmet. Et plejehjem, hvor der er plads til 44 beboere. Her er rummeligt, værdigt, høj faglighed og engagerede medarbejdere. Vi kan tilbyde en fast stilling i skiftende dag/aftenvagter til social- og sundhedsassistent.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 23-01-2017

Kvalitetskoordinator, Medicin 1 og Medicin 3, Slagelse Sygehus
Region Sjælland
Har du store ambitioner indenfor udvikling af kvalitetsarbejde? Trives du med et bredt samarbejde med flere forskellige faggrupper og specialer? De to store medicinske afdelinger Medicin 1 (Lungemedicin, Reumatologi, Gastroenterologi) og Medicin 3 (Neurologi, Geriatri), søger begge en ny kvalitetskoordinator. Afdelingerne har samme afdelingsledelse, men er ellers opdelt med hver sine funktioner med tæt samarbejde på tværs. Om stillingen Som kvalitetskoordinator refererer du til afdelingsledelsen, og spiller en væsentli
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 26-01-2017

Rolig og tålmodig handicaphjælper søges til 18 årig pige med Rettsyndrom.
Olivia Danmark ApS
Ønsker du:At arbejde i et privat hjemAt gøre en forskel for en ung kvindeMange timer pr. gang med tid til fordybelseSå læs mere her:Kvinden skal have hjælpe til alle praktiske opgaver, personlig pleje samt ledsagelse til/fra skole og eftermiddagsaktiviteter. Den unge kvinde har ikke noget sprog, hvorfor alt kommunikation foregår gennem mimik, lyde, øjebevægelser, pictogrammer og talemaskine. Hun holder meget af at cykle, svømme, ride, gynge samt hjemmelig hygge og skal støttes i dette.Læs også: Om Olivia Danmark
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 23-01-2017

SSH som intern afløser på Kirsebærhaven
Plejecenter Kirsebærhaven
Arbejdssted: Kirsebærhaven Plejecenter, Kirsebærvej 4, 6000 Kolding    Stilling: En stilling som intern afløser, 30 timer pr. uge i skiftende vagter, vagt hver 2. weekend. Du skal være tilknyttet hele Kirsebærhaven og varetage opgaver for kolleger, der er på kursus, har ferie eller er sygdomsramte.    Ansættelsestidspunkt: 1.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 18-01-2017

Social- og sundhedsassistent til Birkehøj
Birkehøj
Social- og sundhedsassistent søges til fast stilling på Akutpladserne og De Midlertidige Pladser på Birkehøj. Vi søger en social- og sundhedsassistent på 30 timer i blandede vagter i dag- og aftenvagter med arbejde hver 2. weekend pr. 1. marts 2017. Afdelingen består af 10 Akutpladser og 18 midlertidige pladser, og vi modtager borgere både fra sygehuset og fra eget hjem.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 26-01-2017

Social- og sundhedsassistent til Daghjemmet Sjælsø
Rudersdal Kommune, Plejecentret Sjælsø
Om jobbet Daghjemmet Sjælsø modtager dagligt 22 gæster som visiteres til vedligeholdende træning, aktivering, socialt samvær og lettere personlig pleje. Vi tilbyder en vifte af fælles aktiviteter bl.a. reminiscensgruppe, stolegymnastik, debatgruppe og mandegruppe. Vi har også kreative aktiviteter og daggæsterne tilbydes vedligeholdende træning i fysioterapien. Ture ud i det grønne på trehjulet cykel eller i bus er også en væsentlig del af jobbet. Aktivitetstilbuddene tilpasses løbende alt efter daggæsternes funktionsniveau og ønsker og hele tiden med fokus på kerneopgaven.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 24-01-2017

Social- og sundhedsassistent/- hjælper til Gødvad Plejecenter
Gødvad
Gødvad Plejecenter,  Plejecentersektionen, Silkeborg Kommune søger pr. 1. februar 2017 eller snarest derefter en social- og sundhedsassistent  /-hjælper til boenhed. Arbejdstiden er 32 timer pr. uge og der arbejdes hver 2. weekend i ulige uger. I boenhederne arbejder vi ud fra leve - bo tanken, hvor udgangspunktet altid er det, der er værdifuldt for den enkelte borger. Vi arbejder aktivt med at skabe et hverdagsliv og værner samtidig om traditioner og fester.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 28-01-2017

Sygeplejerske til Akut Team - vikariat
Nære Sundhedstilbud
En sygeplejerske i vikariat på 32 timer i Akut Team perioden 1. marts til 31. december 2017.     Har du lyst til og erfaring med, at arbejde med kompleks/akut sygepleje, udvikling og supervision af kolleger og tæt samarbejde med mange forskellige samarbejdspartnere?   Kan du handle, bevare roen og overblikket - også når det går stærkt?   Kan du skabe gode læreprocesser?   Så er det dig, vi mangler til vores Akut Team i Silkeborg Kommune.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 26-01-2017

Sygeplejerske til Fuglemosens Midlertidige Pladser
Fuglemosen
Vi vil have de dygtigste sygeplejersker.     Fordi vi har:   store rehabiliterende og sygeplejefaglige kompleksiteter   fokus på én borger - én plan som stiller krav om koordineringsevne   bred vifte af samarbejdspartnere internt og eksternt   stor variation i de sygeplejefaglige og rehabiliterende opgaver   akutte sygeplejeopgaver   intension om videndeling og kompetenceudvikling   fokus på dokumentation og læreprocesser   behov for prioritering af opg
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 21-01-2017

Ferie-fridags afløser
SVANE SERVICE ApS
Svane Service ApS er et Privat Hjemmeplejefirma, godkendt under Frit Valg i flere kommuner. Vi tilbyder Personlig Pleje og Praktisk hjælp til vores kunder hele døgnet Vi arbejder med frihed under ansvar. Kunden er i centrum i vores arbejde, og vi arbejder med helhedspleje. Vi tilbyder et godt arbejdsklima og super engagerede kollegaer. Er du en ildsjæl, som gerne vil gøre en forskel, og har du hjertet på rette sted, og har du uddannelse eller erfaring indenfor hjemmeplejen, så skriv til os. Vi har overenskomst m.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017