Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Er du kvik i pæren og uddannet SSA så se her
Herning Kommune, Hjemmeplejen
Vi er en udekørende hjemmeplejegruppe i Herning Syd som står og mangler kolleger. Vi kan  tilbyde en spændende og lærerig hverdag. Vi har en god omgangstone og gør meget ud af at hver dag indeholder humor. Samtidig er vi fagligt seriøse og vil give vore borgere den bedste kvalitet. Derfor er kompetenceudvikling også en fast del af arbejdet.  
Indrykket : 01-04-2017 Ansøgnings frist : 15-04-2017

Er du kvik i pæren og uddannet SSA så se her
Herning Kommune, Hjemmeplejen
Vi er en udekørende hjemmehjælpsgruppe i Herning Syd som står og mangler kolleger. Vi kan kan tilbyde en spændende og lærerig hverdag.Vi har en god omgangstone og gør meget ud af at hver dag indeholder humor. Samtidig er vi fagligt serieøse og vil give vore borgere den bedste kvalitet. Derfor er kompetenceudvikling også en fast del af arbejdet.
Indrykket : 01-04-2017 Ansøgnings frist : 31-12-2017

Er du kvik i pæren og uddannet SSA så se her
Herning Kommune, Hjemmeplejen
Vi er en udekørende hjemmehjælpsgruppe i Herning Syd som står og mangler kolleger. Vi kan kan tilbyde en spændende og lærerig hverdag. Vi har en god omgangstone og gør meget ud af at hver dag indeholder humor. Samtidig er vi fagligt serieøse og vil give vore borgere den bedste kvalitet. Derfor er kompetenceudvikling også en fast del af arbejdet.  
Indrykket : 01-04-2017 Ansøgnings frist : 31-12-2017

Dygtige hjælpere efterlyses
Herning Kommune, Hjemmeplejen
Vi efterlyser dygtige SSH som kan hjælpe os med at afvikle diverse inden sommerferien. Vi er et hold gode kolleger som vil tage godt imod dig og hjælpe dig godt i gang.Her er en god tone og faglig dygtighed og udfordringer.  Det drejer sig om både DV og AVDer søges medarbejdere hurtigst muligt  
Indrykket : 01-04-2017 Ansøgnings frist : 15-04-2017

Sygeplejerske til Hjertemedicinsk afsnit B1
Hjertemedicinsk Afdeling B Odense
Hjertemedicinsk afsnit B1 søger kollega til en fast sygeplejerskestilling, 34 eller 37 timer pr. uge i bl.vagter. Du har: mod på at indgå i teams, hvor mødet med mange mennesker og et stort elektivt patientflow er hverdag.
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 01-05-2017

Sygeplejerske/Social- og sundhedsassistent søges til Plejecenter Astersvej
Social og Sundhed
Plejecenter Astersvej er kommunens største specialcenter fordemens. Kvalitet og trivsel er i højsæde og en aktiv og omsorgsfuld hverdag forbeboerne er vores kerneopgave.     Vi søger en sygeplejerske eller social- ogsundhedsassistent, der vil være med til at udvikle den sygeplejefagligekvalitet på alle niveauer i aftenfladen.    Vores plejecenter har 48 beboere fordelt på fire afdelinger.Dertil kommer to aflastningsboliger, som udfyldes af borgere, som kommer i etfast rul fra eget hjem.
Indrykket : 26-03-2017 Ansøgnings frist : 30-04-2017

Medicinsk Klinik søger sygeplejersker
Medicinsk Klinik
Vil du være vores nye kollega? Pr 1. maj eller snarest derefter søger vi 2 sygeplejersker til fast ansættelse i Medicinske Klinik i Aabenraa, stillingerne er på 32 /37 timer ugentligt.    Medicinsk Klinik i Aabenraa er en af de 5 klinikker der er i Medicinsk Center, vi er normeret til 21 sengepladser, hvor vi modtager, plejer og behandler den intern medicinske patient.   Vi søger sygeplejersker der brænder for den medicinske patient eller som gerne vil skifte spor og prøve at arbejde i det medicinske speciale. Vi  er en velfungerende personalegruppe, der er glade for vores arb
Indrykket : 26-03-2017 Ansøgnings frist : 17-04-2017

Teknisk servicemedarbejder til Teknisk Afdeling, Nykøbing F. Sygehus
Region Sjælland
Nykøbing F. Sygehus søger en teknisk servicemedarbejder på 30 timer pr uge til Teknisk Afdeling. Du vil i tæt samarbejde med de tekniske medarbejdere tilrettelægge din arbejdsdag. Vi søger en Teknisk servicemedarbejder til bygningsmessig drift, herunder • Medvirke til at servicere sygehusets personale • Udføre lettere håndværksopgaver med reparation af bygninger og inventar • Forefaldende opgaver • Bistå vores håndværkere når de har brug for en ekstra hånd • Ad.
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 09-04-2017

Psykiatrisk Center København søger sygeplejerske
Sengeafsnit C523, intensiv
Sygeplejerske søges til intensivt psykiatrisk afsnit C 52.3 Stillingen er på 32-37 timer om ugen i blandede vagter med weekendvagt hver 2. weekend.Stillingen er er ledig pr. 1. maj 2017 eller efter aftale.    C52.3 er et intensivt psykiatrisk afsnit, der primært modtager patienter bosiddende i bydelene Nørrebro, Bispebjerg og Brønshøj/Husum.
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 26-04-2017

Bostedet Munkehatten åbner ny boafdeling
Odense Kommune
Kunne du tænke dig, at blive en del af et nyt team?                 Bostedet Munkehatten søger et antal social- og sundhedsassistenter til ny boafdeling i Odense. Vi skal åbne en ny boafdeling for 7 borgere i Odense. Stillingerne ønskes besat fra 1. juni 2017 eller efter aftale og er faste stillinger på 35 timer ugentlig.
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 09-04-2017