Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Sygeplejerske til hverdagsrehabiliteringsteamet
Køge Kommune
GENOPSLAG - Brænder du for at arbejde rehabiliterende? Hverdagsrehabiliteringen i Køge kommune søger sygeplejerske, 32 timer ugl pr.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 18-09-2017

Sygeplejerske til hverdagsrehabiliteringsteamet
Køge Kommune
GENOPSLAG - Brænder du for at arbejde rehabiliterende? Hverdagsrehabiliteringen i Køge kommune søger sygeplejerske, 32 timer ugl pr.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 18-09-2017

Sygeplejerske til Intensivt afsnit B1 på Psykiatrisk Center Amager
Psykiatrisk Center Amager
Kom og vær vores nye kollega!  Vi søger en sygeplejerske med lyst og mod på akutpsykiatri.  Hverdagen er afvekslende og udfordrende og du vil kunne arbejde med mange facetter af sygeplejen. Du vil kunne anvende din allerede eksisterende viden, samt erhverve dig ny, idet Psykiatrisk Center Amager er i gang med en stor udvikling.  Vi søger en sygeplejerske i blandede vagter.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017

Er du nyuddannet eller erfaren? Så mangler vi dig som sygeplejerske på vores vinderhold!
Psykiatrisk Center Amager
Drømmer du om at få psykiatrien mere ind under huden? Vil du udvikle dine kompetencer indenfor et felt, hvor vi prioriterer at have tid til vores primære opgave, vores patienter? Så skal du kraftigt overveje at blive vores nye kollega på intensivt døgnafsnit D1!   Vi søger nemlig en kollega til blandede vagter på 32 eller 37 timer efter ønske med weekendvagt hver 2. eller 3. weekend. Tiltrædelse 1. november eller snarest muligt.   Hvem er vi:  Vi er en personalegruppe bestående af ca.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 17-09-2017

Anæstesisygeplejersker søges til Anæstesiafsnittet, Hospitalsenheden Horsens
Anæstesiologisk afd.
Pr. 1. november 2017 eller efter aftale.   Hospitalsenheden Horsens er et af 5 akuthospitaler i Region Midt og anæstesiafsnittet er organisatorisk en del af anæstesiafdelingen bestående af palliativ team, lægebil, dagkirurgisk center, intensiv/opvågning, sterilcentralen, operations og anæstesiafsnittet.   Brænder du for at yde anæstesiologisk sygepleje indenfor specialerne organkirurgi, gynækologi, obstetrik og ortopædkirurgi på Hospitalsenheden Horsens?
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 12-09-2017

Anæstesisygeplejerske, afdeling V, OUH
Anæstesiologisk Intensiv Afdeling V, Odense
Vi søger 2 – 3 anæstesisygeplejersker til at indgå i vores team af dygtige anæstesi-sygeplejersker fordelt på 6 anæstesiafsnit, hvor vi samlet bedøver på ca. 250 anæstesibetjente lejer om ugen og over 32.000 patienter om året.  Klinisk anæstesi yder anæstesi og anæstesiydelser til samtlige kirurgiske specialer samt radiologiske og medicinske områder på hele hospitalet og yder ca. 45.000 ydelser årligt.    OUH er i en konstant udvikling og således også i det anæstesiologiske speciale.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Sygeplejerske til fast stilling på Hospice Djursland
Hospice Djursland
Hospice Djursland søger en sygeplejerske til en fast stilling 32 timer/uge fra 1. oktober 2017 Er du en erfaren sygeplejerske, og har du erfaring med at arbejde med uhelbredeligt syge og deres pårørende - så har du nu muligheden for at søge en spændende stilling. Hospice Djursland har til formål at yde en tværfaglig, palliativ specialistindsats på et højt fagligt niveau til mennesker med uhelbredelig sygdom og komplekse palliative problemstillinger.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 13-09-2017

Sygeplejerske til Urologisk Afdeling D11 og D31, Sjællands Universitetshospital, Roskilde
Region Sjælland
Vi har udvidet vores afdeling i Roskilde og søger derfor flere sygeplejersker. Gerne med interesse for forskning. Vi er en afdeling, hvor vi gør vores yderste for, at patienten inddrages som partner. Vi stræber efter suveræn kvalitet og daglig styrke og dømmekraft. Dette betyder, at vi hele tiden søger ny viden inden for sygeplejen, således at vores patienter bliver tilbudt det bedste. I afdelingen har vi fokus på forskning og udvikling til ganv for patienten.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 18-09-2017

Sygeplejerske til fast nattevagt eller kombineret dag/nattevagt til Intensivt afsnit D1 på Psykiatrisk Center Amager
Psykiatrisk Center Amager
Kom og vær vores nye kollega!  Vi søger en sygeplejerske med lyst og mod på intensiv psykiatri.  Hverdagen er afvekslende og udfordrende, og du vil kunne arbejde med mange facetter af sygeplejen. Du vil kunne anvende din allerede eksisterende viden, samt erhverve dig ny, idet Psykiatrisk Center Amager er i gang med en stor udvikling.  Vi søger en sygeplejerske i fast nattevagt på 28 timer 7/7. Alternativt kan vi kombinere en stilling med hovedsagligt nattevagter, sammen med nogle dagvagter. I et sådan tilfælde kan vi tale om timetallet. Weekendvagten vil ligge i lige uger.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 17-09-2017

Psykiatrisk Center Ballerup søger sygeplejerske til åbent specialafsnit for rehabilitering og døvepsykiatri
Døgnafsnit 8, rehab.
Har du lyst til nye udfordringer og vil du arbejde i et afsnit, hvor brugerinddragelse og relations arbejde er i højsædet - så har vi en spændende stilling til dig.   Da en af vores dygtige sygeplejersker har valgt at søge nye udfordringer, står vi nu og mangler en ny kollega.....Skal det være dig?   Stillingen er på 32-37 timer ugentligt i blandede vagter, og med arbejde hver 2. weekend. Stillingen er ledig fra den 1. oktober eller snarest derefter    Om afsnittet:   Afsnit 8 har 2 spændende specialer.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 04-09-2017