Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Sygeplejersker - til Fælles Akutmodtagelse (FAM), Sydvestjysk Sygehus Esbjerg
Fælles Akut Modtagelse
Fælles Akut Modtagelse (FAM)   FAM er sygehusets døgnåbne indgang for akutte patienter, med medicinske og kirurgiske lidelser samt skader. FAM modtager ca. 51.000 patienter om året, hvoraf ca.30.000 er skadepatienter.   FAM er en relativ ny organisation og vi har fuld fart på udviklingen og med realisering af de principper, der er bærende for FAM.     Typisk modtages patienterne direkte i en FAM-seng og forbliver på den tildelte en-sengsstue til man udskrives eller videreflyttes til en specialafdeling.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 18-04-2017

Sundhedsskolen søger en sygeplejerske/sundhedsfaglig konsulent
Norddjurs Kommune
Sundhedsskolen, Træning og Sundhed søger en sygeplejerske / sundhedsfaglig konsulent 32 timer om ugen. Stillingen er ledig til besættelse 1.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 18-04-2017

Klinisk ansvarlig sygeplejerske med souscheffunktion til medicinsk ambulatorium, Nykøbing F. Sygehus
Region Sjælland
Klinisk ansvarlig sygeplejerske med souscheffunktion til medicinsk ambulatorium, Nykøbing F. Sygehus, herunder medicinsk ambulatorium, Nakskov Sundhedscenter samt ETUB på Nykøbing F.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 10-04-2017

Genopslag. Barselsvikar for sygeplejerske søges til Plejecenter Rosengården, Jerslev
Brønderslev Kommune
Plejecenterområdet består af 8 plejecentre, som er geografisk fordelt i hele kommunen.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 18-04-2017

Sygeplejerske til Dagafsnit for Spiseforstyrrelser
Klinik for spiseforstyrrelser
Psykiatrisk Center Ballerup, Dagafsnit for Spiseforstyrrelser, Gentofte afdeling søger en sygeplejerske 32 timer ugentligt fra d. 1. juni 2017 eller snarest muligt.     Dagafsnittet er for nuværende beliggende i Gentofte, men flytter til Psykiatrisk Center Ballerup ultimo 2017/primo 2018. Her samles behandling af voksne med spiseforstyrrelser i Region Hovedstadens Psykiatri i nybyggede lokaler.   I Centret samles 120 erfarne fagprofessionelle, der arbejder med fælles visitation, udredning, klinikbaseret forskning og stærkt fokus på forløbsledelse og gode overgange.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 17-04-2017

Sygeplejerske til afsnit H3, Ortopædkirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge
Region Sjælland
Vi søger en sygeplejerske, 37 timer pr. uge i blandet vagt. Har du lyst til at arbejde på en afdeling med en patientgrupper der spænder fra to år og opefter – så skal du søge job hos os. Vi er en personalegruppe bestående af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, der arbejder gruppevis opdelt efter vores patientforløb. Vores patientforløb er en blanding mellem elektive og tilrettelagte forløb for patienter der skal have nye hofter eller skuldre, en del sportskirurgi ift.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 18-04-2017

Sygeplejerske til endoskopiafsnittet, Kirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge
Region Sjælland
Endoskopiafsnittet er en del af en stor kirurgisk afdeling, som har funktioner både i Køge og i Roskilde. Vi varetager det daglige arbejde i et nært og dynamisk samarbejde med både kirurgiske og medicinske gastroenterologiske læger. Endoskopiafsnittets funktionsområde er gastro-, sigmoideo-, koloskopi, anlæggelse af PEG-sonde, endoskopisk mucosaresektion, ballonenteroskopi, endoskopisk ultralydsundersøgelse, ERCP og stentanlæggelser.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 19-04-2017

Sygeplejersker søges til Amager Hospital
Medicinsk Afdeling
Lungemedicinsk afsnit, søger erfarne sygeplejersker til faste stillinger og ny- eller nyligt uddannede sygeplejersker til 1 årige barselsvikariater med evt. mulighed for efterfølgende ansættelse. Stillingerne er på 32-37 timer ugentligt med blandede vagter og weekendvagt hver 2. eller hver 3. weekend.  Stillingerne forventes besat 1. maj 2017 og fremefter.     Om afsnittet    Lungemedicinsk afsnit er et speciale afsnit med primært lungemedicinske sygdomme samt andre medicinsk syge patienter herunder patienter med kræft. Vi arbejder derfor bl.a.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 13-04-2017

Sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent til Center for Rusmiddelbehandling København
Modtageenhed Indre
Rusmiddelbehandling Nørre Voldgade søger en sundhedsperson til seks-måneders vikariat med tiltrædelse snarest. Center for Rusmiddelbehandling København består af i alt seks behandlingsenheder, der tilbyder helhedsorienteret behandling til borgere med rusmiddel problematik. Rusmiddelbehandling Nørre Voldgade er en af de tre enheder, der varetager udredning, afklaring og behandling af misbrugsproblemer vedr. hash, alkohol og centralstimulerende stoffer. Sundhedsperson med kendskab til psykiatri og misbrugsbehandling Du skal bl.a.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 11-04-2017

Sundhedsfaglig konsulent (sygeplejerske) til Lokalområde Bispebjerg/Nørrebro
LK Bispebjerg/Nørrebro Konsulenter
Har du lyst til at udfolde din sygeplejefaglige kompetence gennem konsulentrollen i en ambitiøs kommune? Som intern konsulent skal du spille en aktiv rolle i udvikling af kvaliteten i sygeplejen i Lokalområde Bispebjerg og Nørrebro. Du skal være optaget af at samarbejde tæt med såvel ledere som frontmedarbejderne i arbejdet med at understøtte den driftsnære kvalitet.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 11-04-2017