Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kvalitetskoordinator, Medicin 1 og Medicin 3, Slagelse Sygehus
Region Sjælland
Har du store ambitioner indenfor udvikling af kvalitetsarbejde? Trives du med et bredt samarbejde med flere forskellige faggrupper og specialer? De to store medicinske afdelinger Medicin 1 (Lungemedicin, Reumatologi, Gastroenterologi) og Medicin 3 (Neurologi, Geriatri), søger begge en ny kvalitetskoordinator. Afdelingerne har samme afdelingsledelse, men er ellers opdelt med hver sine funktioner med tæt samarbejde på tværs. Om stillingen Som kvalitetskoordinator refererer du til afdelingsledelsen, og spiller en væsentli
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 26-01-2017

Sygeplejerske til Akut Team - vikariat
Nære Sundhedstilbud
En sygeplejerske i vikariat på 32 timer i Akut Team perioden 1. marts til 31. december 2017.     Har du lyst til og erfaring med, at arbejde med kompleks/akut sygepleje, udvikling og supervision af kolleger og tæt samarbejde med mange forskellige samarbejdspartnere?   Kan du handle, bevare roen og overblikket - også når det går stærkt?   Kan du skabe gode læreprocesser?   Så er det dig, vi mangler til vores Akut Team i Silkeborg Kommune.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 26-01-2017

Sygeplejerske til Fuglemosens Midlertidige Pladser
Fuglemosen
Vi vil have de dygtigste sygeplejersker.     Fordi vi har:   store rehabiliterende og sygeplejefaglige kompleksiteter   fokus på én borger - én plan som stiller krav om koordineringsevne   bred vifte af samarbejdspartnere internt og eksternt   stor variation i de sygeplejefaglige og rehabiliterende opgaver   akutte sygeplejeopgaver   intension om videndeling og kompetenceudvikling   fokus på dokumentation og læreprocesser   behov for prioritering af opg
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 21-01-2017

Afdelingssygeplejerske til Anæstesiafsnittet på Bornholms Hospital
Anæstesi - plejepersonale
Har du lyst til at være en del af udviklingshospitalet på Bornholm, får du muligheden her.Bornholms Hospital søger en afdelingssygeplejerske til Anæstesiafsnittet hurtigst muligt.    Stillingen er delvis administrativ og refererer til afdelingsledelsen for Anæstesiologisk afdeling.     Anæstesiafsnittet yder årligt ca. 2500 anæstesier til parenkymkirurgi, ortopædkirurgi, øre-, næse,- hals-, gynækologi og obstetrik.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 06-02-2017

Udekørende sygeplejerske til Hjemmesygeplejen Voel/Alderslyst
Udekørende sygeplejersker Alderslyst/Voel
Brænder du for sygepleje i udvikling og godt kollegaskab – så læs videre..     Grundet udviklingen i det nære sundhedsvæsen oplever vi en rivende udvikling i forhold til hvilke borgergruppe, der skal have sygepleje i eget hjem, hvilket kalder på gode sygeplejefaglige kompetencer.   Vores udgangspunkt er fokus på kerneopgaven og skabelse af sammenhængende borgerforløb, hvor sygeplejerskens rolle i forhold til at arbejde koordinerende har afgørende betydning.     Vi forventer at du:   er fagligt velfunderet – brænde
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 21-01-2017

Sygeplejerske til Marienlund
Plejecentre
 Spændende sygeplejerske stilling på Marienlund, Silkeborg Kommune på 32-35 timer pr. uge.   Har du lyst til et arbejde fyldt med faglige udfordringer og med tilknytning til flere afdelinger, kan vi tilbyde dig et spændende job.     Stillingen er til besættelse 1. marts 2017.  Arbejdstiden er 32-35 timer pr. uge.   Marienlund Plejecenter – med plads til 120 borgere - åbner 1. marts 2017.  I første omgang åbner tre etager med 72 boliger, hvoraf de 24 boliger hører under Handicap og Psykiatri.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 25-01-2017

Er du sygeplejerske og kan du lide at blive udfordret fagligt?
Plejecenter Rosenhaven
Plejecenter Rosenhaven i Skovlunde søger 2 fagligt reflekterende og velfunderede basissygeplejersker til opstart af et lille sygeplejeteam. Tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale. Stillingerne er på 32 timer ugentligt. I stillingerne kan der forekomme vagter i weekenden.   Som basissygeplejerske skal du indgå i den direkte pleje, hvor det er relevant, men ikke være kontaktperson. Funktionen, som basissygeplejerske, vil indebærer et mono- og tværfagligt samarbejde med plejefaglige kollegaer, terapeuter og afdelings- og udviklingssygeplejersker.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 30-01-2017

Sygeplejerske til Genoptræningscenter Remstruplund (primært dagvagt)
Genoptræningscenter Remstruplund
Dejlig arbejdsplads med fokus på tværfaglighed, trivsel og kvalitet.   kunne du tænke dig at være sygeplejerske på en genoptræningsafdeling, hvor du i høj grad har indflydelse på planlægningen af din arbejdsdag, prioritering af opgaverne og samarbejdet med borgeren?   kan du sætte dine sygeplejefaglige kompetencer i spil i rehabiliteringsforløbet?   Vi søger en sygeplejerske i forbindelse med barsel. På grund af omrokeringer har vi dog mulighed for at slå stillingen op som fast stilling.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 23-01-2017

Amager og Hvidovre Hospital søger afdelingssygeplejerske til barselsområdet
Gynækologisk/Obstetrisk Afd
Gynækologisk/obstetrisk afdeling på Hvidovre Hospital søger en engageret og erfaren afdelingssygeplejerske til barselsområdet. Stillingen er til besættelse d. 1. april 2017 eller snarest derefter. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge.  Som afdelingssygeplejerske kommer du til, at indgå i et dynamisk ledelsesteam, bestående af en afsnitsledende overlæge og to afdelingssygeplejersker.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 10-02-2017

Sygeplejersker til udekørende akutteam
Udekørende akutsygeplejersker
Om jobbet Det er politisk besluttet at opprioritere indsatsen over for de svageste borgere i Vejle Kommune og dermed understøtte "Det nære sundhedsvæsen". Derfor er der oprettet et udekørende team af akutsygeplejersker, som varetager akutte og komplicerede opgaver i borgernes eget hjem og på plejecentre.   Vi søger  2 sygeplejersker 30 t/uge. Stillingerne har blandende vagter incl. nattevagter. Kørekort er en betingelse.     Tiltrædelse 1.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 21-01-2017