Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Sygeplejerske
SYGEPLEJERSKERNES VIKARBUREAU ApS
SPVB søger en sygeplejerske til at passe et barn.Du skal kunne:* 'kunne give ilt terapi til børn* Give C-pap* Give inhalations terapi til børn* Sikre frie luftveje* Være opmærksom på lækage* Være opmærksom på trykmærker* Sikre relevant bevægelse af brystkasse/ og eller bugen* Kunne rengøre og samle C-pap udstryr* Kunne give mad og medicin via PEG sonde
Indrykket : 25-02-2017 Ansøgnings frist : 10-03-2017

Sygeplejerske
SYGEPLEJERSKERNES VIKARBUREAU ApS
´SPVB SØGER EN SYGEPLEJERSKE TIL AT PASSE ET MINDRE ÅRIGT BARNDU SKAL:* INDGÅ I ET TEAM MED 8 ANDRE* DU SKAL KUNNE PASSE EN BE-PAP MASKINE ELLER VÆRE INDSTILLET PÅ AT LÆRE DET* DU SKAL KUNNE SUGE OG KUNNE VENTILERER PÅ MASKE* DU SKAL VÆRE INDSTILLET PÅ AT VARETAGE TOTAL PLEJEN AF BARNET* DU SKAL VÆRE INDSTILLET PÅ AT STIMULERE OG LEGE MED BARNET * DU SKAL HAVE RUMMELIGHED TIL AT FØLGE I SKOLE OG INDGÅ I FAMILIENS HVERDAG
Indrykket : 25-02-2017 Ansøgnings frist : 10-03-2017

Timelønnet tilkaldevikar til Retspsyk. P6, Middelfart
Psykiatrisk Afdeling Middelfart
- social- ogsundhedsassistent, pædagog eller sygeplejerske -      Vi søger tilkaldevikarer, der kanhjælpe ved sygdom, ferie og kurser.    Som tilkaldevikar hjælper du, det dukan, når det passer med dine øvrige aktiviteter.    Som tilkaldevikar i P6 skal du:  Være færdiguddannet som social- og sundhedsassistent, pædagog eller sygeplejerske Have lyst til psykiatrisk sygepleje og måske erfaring fra praktik eller tidligere job Kunne træde ind i en
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 30-03-2017

Sygeplejerske med interesse for kognitiv miljøterapi til afsnit M22 PC Sankt Hans, 30-32 timer/uge i blandede vagter/hver anden weekend
M22, sengeafs., psykoser og mi
BARSELSVIKARIAT på 10 måneder.   Er det tid til nye udfordringer i dit arbejdsliv, og har du lysten til at arbejde på et afsnit, der er førende indenfor pleje og behandling af patienter med alvorlig psykisk lidelse og svært behandleligt misbrug, så søg hos os. Ansøgere med relevant erfaring foretrækkes.   Afsnit M22 er et integreret afsnit med plads til 26 patienter.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017

Sygeplejerske til lokalområde Bispebjerg/Nørrebro (barselsvikariat)
HP BiN Team Adm. & elever
Hvad kan vi tilbyde vores ældre medborgere, som bor hjemme og har brug for sygepleje? Hvordan fungerer hjemmesygeplejen? Hvilke udfordringer er der? Hvordan er det at yde sygepleje i private hjem? Hvordan er samarbejdet med sosu-grupperne, hospitalerne, de praktiserende læger, aflastningspladser, træningscentre, plejecentre osv? Kunne du have lyst til at finde ud af det? Vi har mange unge, friske kollegaer - og de får jo babyer - så vi har brug for dig fra den 1.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 12-03-2017

Sygeplejerske
Svedklinikken, HIDROS DENMARK ApS
Da vi udvider klinikken og dermed aktiviteten, søger vi 1 sygeplejerske på 37 t/ugl, evt. 32 t/ugl, som er interesseret i at være en aktiv del af et team bestående af engagerede speciallæger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og sekretærer.Svedklinikken behandler patienter med Hyperhidrose (svære svedninger) på hele kroppen evt. i rus, lokalanæstesi eller sedering.Vi søger en sygeplejerske der er:
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 08-03-2017

Sygeplejerske med funktion som demensvidensfunktion til Deborah Centret
Deborah Centret Administration
Brænder du for sygepleje - særligt indenfor demensområdet? Glædes du ved arbejdet indenfor sygeplejens mange forskellige områder? Brænder du for sygepleje til beboeren med demens? Har du lyst til at være med til at udvikle et dynamisk læringsmiljø? Vil du være en del af en velfungerende arbejdsplads? Så er du måske vores nye sygeplejerske med funktion som demensvidensperson. Deborah Centret er et jødisk plejecenter, som har driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Vores 44 beboere lever efter såvel kosher-reglerne, som rammerne inden for den jødiske kultur.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 10-03-2017

Akut Hjertemedicinsk Sengeafsnit søger sygeplejerske til fast aftenvagt
Hjertemedicinsk Afdeling
Vores gode aftenvagtskollegaskal videre til Rigshospitalets Traumecenter, og vi søger derfor en erfarensygeplejerske til vores Hjertemedicinske Sengeafsnit på Herlev Hospital.    Vi er etafsnit med plads til 30 patienter og er inddelt i to tværfaglige teams:Hjertesvigt/kompleksteam og arytmi/iskæmiteam. Vi er en samlet personalegruppe,som dækker begge teams samt et daghospital. I daghospitalet varetager vi enrække undersøgelser og behandlinger som transesophagal ekkokardiografi,pleuracenteser og DC-konverteringer.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 17-03-2017

Frederikshavn Kommune (Center for Handicap og Psykiatri) søger sygeplejerske
Handicap og Psykiatri
Til vores afdeling for medicinsk misbrugsbehandling substitutionsbehandling søger vi en sygeplejerske 37 timer ugl. Vi vil meget gerne opfordre til at både mænd og kvinder søger stillingen. Stillingen er ledig til besættelse efter aftale. Afdelingen med adresse på Søster Annas Vej i Frederikshavn har i alt 4 ansatte som varetager de primære funktioner i substitutionsbehandlingen. Der er tilknyttet lægekonsulent som har det lægelige ansvar for den medicinske behandling.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 14-03-2017

Akut Hjertemedicinsk Sengeafsnit søger sygeplejerske - Patient, faglighed og udvikling i fokus
Hjertemedicinsk Afdeling
Vores godekollega har fået uddannelsesstilling i intensivt regi, og vi søger derfor enerfaren sygeplejerske til vores Hjertemedicinske Sengeafsnit på Herlev Hospital.    Vi er etafsnit med plads til 30 patienter og er inddelt i to tværfaglige teams:Hjertesvigt/kompleksteam og arytmi/iskæmiteam. Vi er en samlet personalegruppe,som dækker begge teams samt et daghospital. I daghospitalet varetager vi enrække undersøgelser og behandlinger som transesophagal ekkokardiografi,pleuracenteser og DC-konverteringer.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 17-03-2017