Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Erfaren ergoterapeut til Plejecentret Sjælsø
Rudersdal kommune
Der er tale om en kombinationsstilling, hvor du både arbejder i en demens bo-enhed og i samværsgruppen på Plejecentret Sjælsø. Samværsgruppen er et visiteret dag/aften tilbud for borgere med en demensdiagnose og du bliver den første ergoterapeut i vores samværsgruppe og skal være med til, at skabe et ergoterapifagligt miljø i et velfungerende tværfagligt miljø 2 dage om ugen. På plejecentret Sjælsø skal du foretage relevante ergoterapeutiske vurderinger og formidle disse i det tværfaglige samarbejde samt bevilge hjælpemidler.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 07-05-2017

Fysioterapeut søges til fast stilling pr. 1. juli 2017 – til det medicinske område på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital.
Fysio- og ergoterapiafdeling
Kortom stillingen  Vi søger en fysioterapeut, til et spændende job medfaglige udfordringer og ansvar inden for behandling af medicinske ogmavetarmkirurgiske patienter. Der er tale om en fast stilling på 37 timer.     Korthvem er vi?  Fysio- og ergoterapiafdelingen på Bispebjerg ogFrederiksberg Hospitaler fungerer som en klinisk tværgående enhed med egenforskningsenhed. I afdelingen ønsker vi at gøre en forskel.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 19-05-2017

Visitator til Center for Social- og Sundhed
Gribskov Kommune
Om dig: Vi lægger vægt på, at du som visitator: Vil og kan indgå i et engageret og udfordrende organisatorisk fagligt fællesskab, hvor der lægges stor vægt på samarbejde og høj faglig standard i opgaveløsningenKan og har erfaring med at arbejde i et fagligt miljø hvor der kontinuerligt er forandringer og udvikling på dagsordenenAt du er positiv og fleksibel og har lyst til at bidrage ind i et stærkt fællesskab af engagerede kollegaerKan agere professionelt og med respekt i samarbejdet med borgere, leverandører og kollegaerHar erfar
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 05-05-2017

Ergoterapeut til Sundhedsenheden, Område Midt
Aarhus Kommune, Område Midt
Om jobbet Brænder du for at arbejde forebyggende, sundhedsfremmende og rehabiliterende, er du måske den ergoterapeut, vi søger. Sundhedsenheden er tværfagligt sammensat med 50 medarbejdere, der repræsenterer en bred vifte af faglige kompetencer indenfor ergoterapi, fysioterapi, sygepleje mm. Der varetages mange forskellige sundhedsfaglige opgaver. Vi lægger vægt på et tæt tværfagligt samarbejde i borgerforløbene, hvor oplevelsen af sammenhæng og kontinuitet er i fokus.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 08-05-2017

Fysioterapeut til Kirurgisk Terapiafsnit , Center for Planlagt Kirurgi, Regionshospitalet Silkeborg
Center for Planlagt Kirurgi
Et vikariat som fysioterapeut ved Hospitalsenhed Midt, Center for Planlagt Kirurgi CPK , Kirurgisk Terapiafsnit på Regionshospitalet Silkeborg, er ledig til besættelse fra 1. juli til 31. december 2017. Vikariatet er på 37 timer pr. uge. Om stillingen Ansættelse som fysioterapeutvikar i Kirurgisk Terapiafsnit sker med reference til overfysioterapeuten. Stillingen knytter sig primært til opgaver med patienter under indlæggelse på sengeafdeling og patienthotel samt ambulante opgaver i relation til patientens indlæggelsesforløb.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 08-05-2017

Fysioterapeut vikar til Ortopædkirurgisk Afdeling, Regionshospitalet Viborg
Ortopædkirurgisk Afdeling
En stilling som vikar for fysioterapeut ved Hospitalsenhed Midt, Ortopædkirurgisk afdeling, er ledig til besættelse i peroden 1.6 - 31.8.2017. Stillingen er på 37 timer pr.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 05-05-2017

Forskningsleder for MVU området til Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse
Region Sjælland
En stilling som forskningsleder for MVU området på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse (NSR sygehuse) er til besættelse snarest muligt. På NSR sygehuse er vi ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste. Vi ønsker endvidere at styrke fagligheden og udvikle forskningsområdet.
Indrykket : 20-04-2017 Ansøgnings frist : 14-05-2017

Barselsvikariat som ergoterapeut i plejehjemmet Jasminvej
Område Nord
Stillingen er 15 t/uge fordelt mandag, onsdag og fredag. Vi ønsker at skabe de bedste rammer og muligheder for vores beboer på plejehjemmet, et liv i fælleskab og med livskvalitet for den enkelte. Du skal derfor som Ergoterapeut kunne leve op til Aarhus kommunes krav, og have kendskab til MSO, s værdier, ledetråde og kærlig kommune. Samt identificere dig selv i Aarhus kommunes fagprofil, som findes på Aarhus kommunes hjemmeside. Du skal vurdere behov for ergoterapeutisk træning, og udføre og inspirerer til denne ud fra et aktiverende og rehabiliterende perspektiv.
Indrykket : 20-04-2017 Ansøgnings frist : 25-04-2017

Fysioterapeut søges til træningsenheden i Køge Kommune
Køge Kommune
Træningsenheden i Køge Kommune søger en fysioterapeut til en fast stilling pr. 1. juni 2017. Den ugentlige arbejdstid er 32-37 timer om ugen. I træningsenheden arbejder vi med visiterede ydelser i form af genoptræning/træning efter Serviceloven og Sundhedsloven.
Indrykket : 20-04-2017 Ansøgnings frist : 01-05-2017

Ergoterapeut til barselsvikariat
Hjørring Kommune
Vi søger en fuldtids ergoterapeut til et barselsvikariat pr. 1. juni 2017 - eller straks derefter. I Træningsenheden er ansat fysioterapeuter og ergoterapeuter, som varetager træning, individuelt eller på hold til børn og voksne borgere, iht.
Indrykket : 20-04-2017 Ansøgnings frist : 04-05-2017