Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Vil du være en del af terapeutteamet i Solrød Kommune?
Genoptræningen
Vil du være en del af terapeutteamet i Solrød Kommune? Vi søger en fysioterapeut, der brænder for rehabilitering og træning af borgere i det kommunale Genoptræningscenter. Stillingen er et vikariat fra d. 01.02.18 - eller snarest derefter - til d. 28.02.19, og er på 30-37 timer. Du vil blive ansat i Genoptræningscentret, hvor vi er et dynamisk team, der samarbejder om træning af kommunens borgere inden for alle diagnosegrupper, såvel efter Sundhedsloven som Servicelovens bestemmelser. Stillingen indeholder bl.a.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 04-01-2018

Børnefysioterapeut til Børneterapien/Familie og Velfærd
Odense Kommune
Vi søger en børnefysioterapeut til Børneterapien, og primært med arbejdsopgaver på Nørrebjergskolen. En specialskole med elever med omfattende og generelle indlæringsvanskeligheder og/eller multiple funktionsevnenedsættelser.Om os
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 01-01-2018

Stefanshjemmet søger en fysioterapeut 30 timer ugentlig til vores aktivitetscenter
STEFANSHJEMMET
Stefanshjemmet søger en fysioterapeut 30 timer ugentlig til vores aktivitetscenter. Stefanshjemmets aktivitetscenter er et tilbud for borgere, der er bosiddende uden for Stefanshjemmet. Vi søger en fysioterapeut, der kan tilbyde vedligeholdende træning. Afdelingen består af 4 medarbejder, der med hver deres faglighed tilbyder aktiviteter jf. servicelovens § 104. Afdelingen består af 2 pædagoger, en omsorgsmedhjælper, og dig?
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 02-01-2018

Fysioterapeut til det tværfaglige team i Center for Rett syndrom
BørneUngeKlinikken
Vi søger en fysioterapeut, gerne med relevant kandidat-eller masteroverbygning, til vores tværfaglige team i Center for Rett syndrom   Har du lyst til at arbejde med mennesker med multiple og komplekse funktionsnedsættelser i et tæt tværfagligt samarbejde?   Vi har en fuldtidsstilling ledig som fysioterapeut ved Center for Rett syndrom, Kennedy Centret, BørneUngeKlinikken, JMC, Rigshospitalet til besættelse pr. 1. februar 2018 eller snarest derefter.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 14-01-2018

Fysioterapeut 1. februar 2018
Høje-Taastrup Kommune
Er du vores nye fysioterapeut?Vi søger en fysioterapeut til en fast stilling 34 timer/ugen på træningsområdet med tiltrædelse d. 1.2.2018  Dine opgaver hos os
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 18-01-2018

Ergoterapeut til genoptræning af patienter med apopleksi, Klinik for Ergo- og Fysioterapi, Rigshospitalet - Glostrup
Klinik for Ergo- og Fysioterapi
Lidt om os Rigshospitalet - Glostrup er en del af det samlede Rigshospital med specialfunktion inden for bl.a. neurorehabilitering, sygdomme i hjerne og nerver, rygbehandling, øjensygdomme og gigtbehandling. Klinik for Ergo- og Fysioterapi undersøger og behandler patienter på afsnit på både Blegdamsvej og i Glostrup.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 21-01-2018

Fysioterapeut søges til det neurologiske speciale, Klinik for Ergo- og Fysioterapi, Rigshospitalet - Glostrup
Klinik for Ergo- og Fysioterapi
Jobbet Mulighed for at opnå større kendskab og erfaring med det neurologiske speciale i tæt samarbejde med 21 engagerede, dygtige og sociale fysioterapeuter!   Stillingen er tilknyttet Fysioterapiafsnittets Team 1, der behandler patienter indenfor specialerne almen neurologi, apopleksi og intensiv. I arbejdet indgår fysioterapeuterne i udredningsforløb og behandlingens fokus er ofte mobilisering og vurdering i forhold til videre genoptræning.  
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 10-01-2018

Ergo-/fysioterapeut
Sorø Kommune
Ergo- eller fysioterapeut søges til hjælpemiddelteam. Frist: 2. januar. Drømmer du om at gøre en forskel for borgere i en sårbar situation? Er du ergo- eller fysioterapeut? Har du flair for koordinering? Så er det måske dig vi søger?Team Hjælpemidler er et lille, velfungerende team. Vi har stor frihed i opgaveløsningen og tilrettelæggelsen af det daglige arbejde, og vi er gode til at samarbejde og se forskellighed som en styrke. Vi lægger vægt på at yde en sammenhængende og helhedsorienteret indsats over for den enkelte borger.
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 02-01-2018

Fysioterapeut søges
Sundhed og Træning
Sundhed og Træning i Nyborg Kommune søger en engageret og kompetent fysioterapeut til en midlertidig stilling på 30 timer pr. 1. januar 2018 og året ud. Vi søger en medarbejder og kollega, som brænder for de kommunale opgaver indenfor genoptræning og rehabilitering.Du skal have lyst til at engagere dig i en afdeling, der prioriterer udvikling og kvalitet højt. Vi arbejder på at være alsidige i vores forståelse af, at være kompetente i et organisatorisk udviklingsperspektiv. Dvs.
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 20-12-2017

Fysioterapeut til Plejehjemmet Sifsgård, Område Midt
Aarhus Kommune, Område Midt
Om jobbetEr du en faglig velfunderet fysioterapeut? Og har du lyst til, i et tæt tværfagligt samarbejde, at styrke trivslen hos borgere, der bor på plejehjem? Så har du muligheden nu!Stillingen er en fast stilling på 30-37 timer ugentlig på Plejehjemmet Sifsgård. Du vil indgå i et tværfagligt team af dygtige kolleger, hvor vi arbejder med sundhedsfremme og trivsel for den enkelte borger på Sifsgård.
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 10-01-2018