Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Fysioterapeut til Fysio- og Ergoterapien, Nykøbing F. Sygehus
Region Sjælland
Når faglighed og gode kolleger står først på ønskelisten…. Vi søger en fysioterapeut på 37 timer pr. uge 01.03.17 eller efter aftale. Stillingen er delt mellem specialerne apopleksi og geriatri/medicin Du vil blive tilknyttet afdelingerne 140 (medicin/geriatri), 240 (apopleksi/geriatri) samt Akutafdelingen, men skal være parat til også at varetage opgaver på de andre afdelinger. I din hverdag vil du skulle foretage vurderinger af funktionsevne og genoptræningsbehov samt træne både akut geriatriske patienter og patienter med akut apopleksi.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Ergo- eller Fysioterapeut
Forebyggelse og Myndighed
Vi søger en kollega / sagsbehandler til vores Bevillingsenhed – med fokus på bevilling af hjælpemidler. Vil du være en del af en engageret afdeling, der bevilger hjælpemidler, rehabiliterende forløb og hjemmepleje til Vesthimmerland Kommunes borgere? Så har vi 1 stilling ledig i Bevillingsenheden pr. 1. marts 2017. Vores målsætning er, at den enkelte borger understøttes i at fastholde sin selvhjulpenhed bedst muligt. Det gør vi ved at have fokus på professionel visitation i et tæt samarbejde med borgeren og vores samarbejdspartnere.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 08-02-2017

Kosmetolog, zoneterapeut, fysioterapeut og massør søges til CityFys Wellness i DGI-byen, København V
CITYFYS A/S
Er du dygtig og ambitiøs indenfor dit fagområde som behandler, så bør du besvare denne stillingsannonce. Vi vil nemlig gerne i dialog med dig. Vi søger en kosmetolog/massør, zonetrapeut/massør fysioterapeut eller fysiurgisk massør til start snarrest muligt. Vi skal bruge 2 dygtige behandlere, der også interesserer sig for wellnessbehandlinger, herunder bodyscrub, hotstone m.m. Vores faciliteter er beliggende i DGI-byen, København V, hvor vi har åbent alle ugens dage.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 02-02-2017

Fysioterapeut til Klinik for Tidlig Neurorehabilitering, Regionshospitalet Hammel Neurocenter
Regionshospitalet Hammel Neurocenter
En fast stilling som fysioterapeut ved Hospitalsenhed Midt, Klinik for Tidlig Neurorehabilitering, Regionshospitalet Hammel Neurocenter, er ledig til besættelse pr.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 13-02-2017

To erfarne fysioterapeuter til Træningscenter Gladsaxe
Træningscenter Gladsaxe
Fysioterapeuter til hjerneskadeområdet Vi søger to fysioterapeuter, som brænder for genoptræning og videreudvikling af døgnrehabilitering primært inden for hjerneskadeområdet. Er du fysioterapeut med erfaring og/eller interesse for rehabilitering af borgere med erhvervet hjerneskade eller andre geriatriske problematikker?Ser du et tæt tværfagligt samarbejde med ergoterapeuter, plejepersonale og øvrige samarbejdspartnere, som både givende og essentielt for at opnå gode, sammenhængende borgerforløb?Har du en stærk faglighed, som du ønsker at bruge og
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 12-02-2017

samarbejde i bevægelse søger ergoterapeut 30 timer pr. uge
FABRIKKEN - CENTER FOR SUNDHED ApS
Samarbejde i bevægelse søger ergoterapeut 30 timer om ugen.Til vores centre i Slagelse, Ringsted og Sorø søges ergoterapeut 30 timer om ugen til genoptræning og behandling af patienter, fortrinsvist i eget hjem. Størstedelen af patienterne har en neurologisk diagnose, det er derfor en fordel at have tidligere erfaring med denne patientgruppe.Ansøgning sendes til System og supportchef Joan Larhøj Jensen: jl@kroppenshus.dkAnsøgningsfrist: hurtigst muligt dog senest d. 27/1-17.Opstart: 1. marts 2017
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 27-01-2017

Fysioterapeut til Børne- og Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium Vejle
Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland
Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland tilbyder en fast stilling til en fysioterapeut 20 timer om ugen fra den 1.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Fysioterapeut til Udviklingscentret Skansebakken
Skansebakken
Har du lyst og engagement til at indgå i vores organisation som en vigtig medspiller i vores mission om at være blandt de bedste på området? Brænder du for at facilitere oplevelser og muligheder i menneskers liv? Kan du være nærværende og omsorgsfuld med høj etik? Er du faglig velfunderet, kan formulere meninger og indgå i samarbejde med ligestillede kolleger?    Om jobbet  Kerneopgaven på Skansebakken er at hjælpe borgerne til et selvstændigt og aktivt liv i samvær med andre.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 24-01-2017

Ergoterapeut til Plejecenter Holmegården
Plejecenter Holmegården
Plejecenter Holmegården søger en erfaren ergoterapeut. Stillingen er på 30 timer pr. uge.    Tiltrædelse 1.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 21-01-2017

Fysioterapeut til 1-årig ansættels
HR & Arbejdsmiljø
Vil du være med til at gøre en forskel for medarbejderne i Guldborgsund Kommune? Vi søger en fysioterapeut til en 1-årig projektansættelse med tilknytning til afdelingen for HR & Arbejdsmiljø   Vi har sat gang i en stor og ambitiøs indsats i forhold til at øge trivslen for både medarbejdere og ledere i Guldborgsund Kommune.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 01-02-2017