Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Ergo- eller fysioterpeut til Kommunikation & Hjælpemidler
Esbjerg kommune
Kommunikation & Hjælpemidler søger en ergoterapeut eller fysioterapeut på 30 timer pr. 1. januar 2018. Vi søger en ergoterapeut eller fysioterapeut, som er interesseret i at arbejde med specialrådgivning af voksne borgere med synsproblemer, både svagtseende og blinde. Og som har særlig interesse for og flair for at arbejde med it. Arbejdet består dels af formidling af kompenserende synshjælpemidler herunder særlige informations teknologiske synshjælpemidler og i undervisning i brugen af dem.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 10-11-2017

Fysioterapeut søges til stilling på ydernummer u/30 timer på Bornholms største klinik for Fysioterapi og Sundhedscenter
FYSIOFORM BORNHOLM ApS
Da en af vores erfarne fysioterapeuter trækker sig fra arbejdsmarkedet, søger vi nu hendes afløser i form af den rette fysioterapeut, snarest muligt.  
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 05-11-2017

Fysioterapeut (barselsvikar) til Specialfysioterapien
Tilbuddene under Specialfysioterapien
Specialfysioterapien søger fysioterapeut i barselsvikariat fra den 1. december 2017     Specialfysioterapien er et tilbud til alle voksne udviklingshæmmede borgere i hele Københavns Kommune og ligger på Fussingsvej på Amager.    
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 03-11-2017

Ergoterapeut med funktion som udviklingsergoterapeut, 37 timer pr. uge, fra 1.januar 2018
Rehabiliteringscenter
Har du klinisk erfaring som ergoterapeut og en kandidatgrad i ergoterapi eller tilsvarende? Kan du se dig selv i en stilling, som kobler klinisk arbejde med udviklingsarbejde? Kan du arbejde selvstændigt og sammen med andre? Kan du søge, udvikle og omsætte viden til praksis? Er du god til både at stille spørgsmål, lytte til og svare på dine kollegers spørgsmål? Kan du koble kvalitetsarbejde med kompetenceudvikling? Har du fagligt indblik og tværfagligt udsyn? Så er du måske den ergoterapeut vi søger til en stilling som ergoterapeut med funktion som udviklingsergoterapeut.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 07-11-2017

Fysioterapeut eller ergoterapeut til etårig visitatorstilling (genoptræning efter Sundhedsloven) til Genoptræning København
Afdeling for Forløbskoordination
Genoptræning København varetager myndighedsansvaret og den faglige sagsbehandling i forhold til genoptræning efter Sundhedsloven og er overordnet ansvarlig for at koordinere den ambulante genoptræning af borgere, der bor i Københavns Kommune.   Genoptræning København er organisatorisk placeret i Afdeling for Forløbskoordination i Center for Omsorg- og Rehabilitering i Centralforvaltningen i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune.  
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 09-11-2017

Ergoterapeut med neurologisk erfaring søges til træningscentret i Glostrup Kommune
Glostrup Kommune
En af vores kollegaer starter studie, derfor søger vi en ergoterapeut til en fast stilling med ansættelse fra d. 1/1-17. Stillingen er på 37 timer pr uge. Arbejdstiden er efter aftale i tidsrummet fra kl. 8.00-18.00, med en enkelt ugentlig dag til kl. 17.00. Som noget nyt skal vi fra d. 1/1-17 arbejde lørdage og nogle helligdage på vores døgnrehabiliteringspladser. Organiseringen er under udarbejdelse, hvorfor vi endnu ikke ved hvor mange lørdage og helligdage der forventes pr.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 13-11-2017

Vestbo, Middelfart Kommune søger 1 ergoterapeut
Middelfart Kommune
Vestbo søger 1 ergoterapeut, 30 timer ugentlig pr. 1. januar på Vestbo/Bromsmae Anlægsvej 17, 5592 EjbyPå Vestbo arbejder vi ud fra den rehabiliterende tilgang. På Bromsmae, bor 9 voksne udviklingshæmmede borgere af begge køn. Alle har brug for både fysisk og psykisk støtte/hjælp i hverdagens gøremål. Hverdagen er præget af et anerkendende, nært og genkendeligt miljø, hvor omsorg, tryghed og samvær er i fokus. Vi forholder os til den enkeltes hele livssituation.
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 08-11-2017

Aktivitetsmedarbejdere til nyoprettede intensive sengeafsnit SL2 og SL3, Psykiatrisygehuset i Slagelse
Region Sjælland
Psykiatrien Vest er i gang med en spændende udvikling. Vi er ved at etablere to intensive afsnit og skal i den forbindelse bruge flere medarbejdere.Psykiatrien Vest arbejder vi med at nedbringe tvang.Vi ved, at det at have mulighed for at deltage i meningsfulde aktiviteter er vigtigt for mennesker der er indlagt i psykiatrien. Derfor søger vi en aktivitetsmedarbejder (fysioterapeut, ergoterapeut, pædagog) 32 til 37 timer pr.
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 17-11-2017

Aktivitetsmedarbejdere til nyoprettede intensive sengeafsnit SL2 og SL3, Psykiatrisygehuset i Slagelse
Region Sjælland
 Psykiatrien Vest er i gang med en spændende udvikling. Vi er ved at etablere to intensive afsnit og skal i den forbindelse bruge flere medarbejdere.Psykiatrien Vest arbejder vi med at nedbringe tvang.Vi ved, at det at have mulighed for at deltage i meningsfulde aktiviteter er vigtigt for mennesker der er indlagt i psykiatrien. Derfor søger vi en aktivitetsmedarbejder (fysioterapeut, ergoterapeut, pædagog) 32 til 37 timer pr.
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 17-11-2017

Fysioterapeut - Fogedvænget i Hedensted
Fogedvænget Bocenter
Fogedvænget er en del af Specialområde Hjerneskade under Psykiatri og Social i Region Midtjylland. Målgruppen er personer over 18 år med erhvervet hjerneskade og/eller en varig fysisk funktionsnedsættelse. Om FogedvængetFogedvænget har 10 interne samt 3 eksterne lejligheder til beboere med erhvervet hjerneskade eller med varige fysiske funktionsnedsættelser.
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 26-10-2017