Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Social- og sundhedsassistent, dagvagt
Frederiksværk Plejecenter
Frederiksværk Plejecenter, ArresøparkenSocial- og sundhedsassistent til Frederiksværk Plejecenter, Arresøparken, 30 timer pr. uge, fortrinsvis dagvagt.  Professionelle og engagerede medarbejdere søger ny kollega. Frederiksværk Plejecenter ligger i Halsnæs Kommune og Arresøparken er beliggende i Vinderød.
Indrykket : 23-10-2017 Ansøgnings frist : 23-11-2017

Social og Sundhedsassistent søges
Varde Kommune
Social og Sundhedsassistent søges til fast stilling i specialenheden  for dementeLyngparken Område Syd Varde Stillingen er til ansættelse fra den 01.01.2018 og er på 30 timer pr. uge med vagt hver 2. weekend i lige uger. Du ansættes fortrinsvis i aftenvagter, men kan forvente vagter i dag og eller nattevagter. Hvem er vi?Bofællesskabet er et plejecenter med 17 faste demente beboere, og en aflastningstue for demente hjemmeboende brugere i vores Daghjem Solsikken
Indrykket : 23-10-2017 Ansøgnings frist : 10-11-2017

Social- og sundhedshjælper/-assistent
Friplejehjemmet Lillebælt
Til vores hjem søger vi omsorgsfuld, stabil, ansvarsbevidst og kompetent medarbejder med høj faglighed og gode samarbejdsevner. Som person er du positiv og imødekommende og kan bidrage til et godt arbejdsmiljø gennem positiv dialog og gode samarbejdsevner. Du vil indgå i et team sammen med faste kolleger, hvor I i fællesskab løser opgaverne og skaber en god tilværelse for vore beboere.
Indrykket : 23-10-2017 Ansøgnings frist : 29-10-2017

Social- og sundhedsassistent
Friplejehjemmet Lillebælt
il vores hjem søger vi omsorgsfuld, stabil, ansvarsbevidt og kompetent medarbejder med høj faglighed og gode samarbejdsevner. Som person er du positiv og imødekommende og kan bidrage til et godt arbejdsmiljø gennem positiv dialog og gode samarbejdsevner. Du vil indgå i et team sammen med faste kolleger, hvor I i fællesskab løser opgaverne og skaber en god tilværelse for vore beboere.
Indrykket : 23-10-2017 Ansøgnings frist : 29-10-2017

Social- og sundhedsassistentelever til Velfærdsforvaltningen
Uddannelsesafdelingen, Senior
Velfærdsforvaltningen i Vejle Kommune søger social- og sundhedsassistentelever SSA-elever til det hold, der starter 29. januar 2018. Startdatoen afhænger af, om du søger ind på baggrund af Grundforløb 2 GF2 eller social- og sundhedshjælperuddannelsen SSH .  Vejle Kommune er en af 7 ansættende myndigheder med tilknytning til Social- og Sundhedsskolen i Fredericia/Vejle/Horsens.   Den ordinære uddannelse varer 2 år og 9 måneder og 3 uger.
Indrykket : 23-10-2017 Ansøgnings frist : 23-11-2017

Handicaphjælper - deltid
Olivia Danmark ApS
Måske har du et deltidsjob i forvejen og ønsker flere timer, eller måske er du studerende på en videregående uddannelse og søger studiejob eller måske ønsker du bare at supplere din indtægt, så læs videre. Jeg er en kvinde på 57 år, der er kørestolsbruger på grund af sclerose. Jeg bor i et røgfrit miljø, i et parcelhus i Måløv, med min mand og mine to dejlige Berner Sennen hunde.
Indrykket : 22-10-2017 Ansøgnings frist : 12-11-2017

Social og sundhedsassistent til dagvagt
Lyngby-Taarbæk Kommune
Kom og vær en del af en spændende arbejdsplads Træningscenter Fortunen søger pga. opnormering en erfaren social- og sundhedsassistent i dagvagt (fast stilling), vi søger ligeledes en kollega til et barselsvikariat på 1 år.
Indrykket : 22-10-2017 Ansøgnings frist : 17-12-2017

SOSA Psykiatrisk Afdeling Aabenraa
Psykiatrisk Afdeling Aabenraa
SOSA til barselsvikariat, søges til spændende afsnit 61/63, Psykiatrisk Afdeling Aabenraa Har du lyst til et spændende og udfordrende job i psykiatrien og vil du være med til at præge kulturen i det psykiatriske sygehus i Aabenraa, så har du en fremragende mulighed for at blive en del af et harmonisk og velfungerende afsnit med fokus på patienterne og nedbringelse af tvang.
Indrykket : 22-10-2017 Ansøgnings frist : 03-11-2017

SOSA Psykiatrisk Afd. Aabenraa
Psykiatrisk Afdeling Aabenraa
SOSA til fast stilling, søges til spændende afsnit 61/63, Psykiatrisk Afdeling Aabenraa Har du lyst til et spændende og udfordrende job i psykiatrien og vil du være med til at præge kulturen i det psykiatriske sygehus i Aabenraa, så har du en fremragende mulighed for at blive en del af et harmonisk og velfungerende afsnit med fokus på patienterne og nedbringelse af tvang.
Indrykket : 22-10-2017 Ansøgnings frist : 03-11-2017

Plejeboliger Skovbrynet, social- ogsundhedsassistent aftenvagt m/enkelte nattevagter 30 timer
Plejeboliger Skovbrynet
I Ældre- og Handicapforvaltningen er du sammen med dine kolleger med til at hjælpe borgerne til at leve en selvstændig tilværelse.  Det gør du i samarbejde med borgeren, borgerens netværk og andre, der har en indflydelse på borgerens liv.Vi mangler lige dig som vores nye kollega i vores aftenvagtsteam, som består af i alt 6 kollegaer. På Skovbrynet er der 5 boenheder, hvoraf den ene boenhed er for borgere med en demenssygdom. Stillingen er med base i en af boenhederne, samtidig samarbejdes der på tværs i huset.
Indrykket : 21-10-2017 Ansøgnings frist : 03-11-2017