Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
ØnskeBørns webshop søger barselsvikar
ØNSKEBØRN A/S
Da vores dygtige web- og marketingkoordinator skal på barsel, har vi brug for en barselsvikar til vores webshopteam til at optimere webshoppen og stå for online markedsføring af webshoppen. Du skal kunne starte 1. september. Barselsvikariatet er en heltidsstilling og er forventeligt 12 mdr. Det er vigtigt at du har erfaring med webshopsystemer og online markedsføring, er systematisk og har et godt grafisk øje.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 12-06-2017

Pressemedarbejder til Miljøstyrelsen
Miljøstyrelsen
Vil du gerne nå ud til alle? Kan du støbe kuglerne, når minister og styrelse skal fortælle om alt fra ulve i Danmark, over nitrat i grundvand til fremme af cirkulær økonomi? Og vil du hjælpe vores dygtige fagfolk med at formidle deres stof? Så er du måske vores nye pressemedarbejder i Miljøstyrelsen, hvor vi hver dag arbejder med at kommunikere regeringens miljøpolitik og styrelsens indsatser ud til borgere og virksomheder. Du bliver en del af et team på i alt 5 pressemedarbejdere, som arbejder tæt sammen med departementets pressesekretærer og styrelsens faglige enheder.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 09-06-2017

Lærer i Cello til Ishøj Kulturskole
Ishøj Kommune
Lærer i Cello til Ishøj Kulturskole Ishøj Kulturskole søger lærer til undervisning i cello med start 1. august 2017 Forventet ansættelsesomfang: 5-6 timer ugentlig. Skemaet er i øjeblikket placeret onsdag.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 13-06-2017

Barselsvikariat som kustode på Bornholms Kunstmuseum
BORNHOLMS KUNSTMUSEUM
Barselsvikariat med mulighed for forlængelse – tiltrædelse hurtigst muligt Brænder du for Bornholm og øens rige kunst og kultur? Har du lyst til at blive en del af teamet på Bornholms smukkeste arbejdsplads? Dit job I rollen som kustode er du en del af museets ansigt udadtil og i direkte kontakt med de besøgende. Du vil varetage opgaver som billetsalg, butikssalg og foretage rundvisninger i museets samlinger. Din person
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 29-05-2017

SuperEvent søger eventinstruktører til Rødovre og København Indre by
SUPEREVENT ApS
SuperEvent søger engagerede og udadvendte instruktører til vores EventCenter i Rødovre, samt vores helt nye eventcenter i indre by! Da vi snart udvider og åbner et eventcenter mere i indre by i København, søger vi nye ansigter til vores team!
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 18-07-2017

STRATEGISK KOMMUNIKATIONSMEDARBEJDER
Institut for Menneskerettigheder
Som kommunikationsmedarbejder på instituttet bliver du en del af en afdeling med en lille flok ambitiøse kommunikatører, som har til opgave at gøre menneskerettighederne vedkommende, udbrede vores viden og sætte dagsordenen i medierne.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 12-06-2017

Lærere til Næstved Musikskole
Næstved Kommune
Næstved Musikskole søger lærere til følgende stillinger:      Klassisk sang    • Vi søger en sangpædagog med klassisk baggrund, men prioriterer ansøgere med en bred sanglig og pædagogisk tilgang, som - udover sangundervisning og kor/vokalgrupper i musikskolen - også har lyst til at indgå i arbejdet omkring Åben Skole.    • Ca. 5 undervisningstimer pr. uge (ca.
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 06-06-2017

Turistmedarbejder, Toppen af Danmark
Turisthus Nord Sæby
Mangler du et fedt feriejob? Vi mangler en medarbejder til vores turistbureau i Sæby. Arbejdsopgaverne vil være turistservice til de mange internationale gæster som besøger turistbureauer. Det er derfor et krav, at du har gode sprogkompetencer i tysk samt engelsk, og gerne kendskab til de skandinaviske sprog. Vi søger en medarbejder, som har en positiv indstilling, et smil på læben og som kan tage initiativ. Er du frisk, ansvarsbevidst og vigtigst af alt servicemindede.
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 04-06-2017

Assistent søges til rejsebureauet Caribia Travels
Caribia Travels ApS
Rejsebureauet Caribia Travels er i rivende udvikling og søger som en del af denne, en struktureret og effektiv assistent med flair for kundeservice.
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 30-06-2017

Social Media Manager
Nationalmuseet
Lever og ånder du for markedsføring på Facebook, Twitter og YouTube? Følger du med i de nyeste trends på de sociale medier, og er du en haj til sporingskoder og målrettet annoncering? Laver du dine egne memes og gif’er, bare fordi det er sjovt? Og er du vant til at bruge disse evner i en markedsføringsmæssig sammenhæng og på tværs af flere brands?
Indrykket : 19-05-2017 Ansøgnings frist : 02-06-2017