Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Lead Medical Writer
VERTIC A/S
Are you great with words and do you want to develop marketing material for some of the world’s most influential healthcare companies? Then look no further! We are on the hunt for a Medical Writer to join our growing team of Vertic Heroes in the Copenhagen office. Vertic Copenhagen is looking for a Lead Medical Writer to provide content strategy, writing and editing expertise across therapeutic areas for the promotional and educational materials of our pharmaceutical and healthcare clients.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 27-03-2017

Medietekniker (892090)
Arts
Medietekniker søges til Institut for Kommunikation og Kultur    Tiltrædelse: Snarest muligt    Omfang: 37 timer om ugen    Ansættelsessted: Institut for Kommunikation og Kultur (IKK)    Arbejdssted: Medieteknik, Adornobygningen, Helsingforsgade 8, 8200 Aarhus N.    Arbejdsopgaver  Arbejdet består i at instruere og assistere studerende i brug af kamera- og lysudstyr samt postproduktionsprogrammer.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 01-03-2017

Livredder og fitnessinstruktør til Albertslund Svøm & Fitness
Albertslund Idrætsanlæg
Vi søger medarbejdere pr. 1.
Indrykket : 16-02-2017 Ansøgnings frist : 16-03-2017

Box Manager hos CrossFit by the Mill
CROSSFIT BY THE MILL ApS
Der lægges stor vægt pa værdierne: glæde, undervisningsevner, forståelse og en udpræget lyst til at arbejde som en del af et team. Målet er hver dag at give vores medlemmer en enestående træningsoplevelse i fantastiske omgivelser. Som ansat hos CrossFit by the Mill vil du opleve en høj faglighed, et kæmpe engagement og et sammenhold, der betyder, at vi som flok løfter endnu tungere og endnu højere. Som Box Manager får du fornøjelsen af at give det første store smil til alle i centret og sørge for, at alle føler sig velkomne.
Indrykket : 16-02-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017

Livredder og fitnessinstruktør til Albertslund Svøm & Fitness
Albertslund Idrætsanlæg
Vi søger medarbejdere pr. 1.
Indrykket : 16-02-2017 Ansøgnings frist : 16-03-2017

Erfaren pack-shot fotograf søges
SignF ApS
Vi har travlt i fotostudiet og søger derfor en fotograf, der kan hjælpe os.  Om dig Du har lavet masser af pack-shots og har lyst til at lave rigtig mange flere. Du besidder evnen til at lave pack-shots at høj kvalitet samtidig men du kan holde en produktion kørende.  I fotostudiet har vi Hasselblad, Bron, Phocus og Cambo søjlestativ til dig    Om Signf Vi har til huse i Rødovre - en frisk 25-minutters cykeltur fra Rådhuspladsen.
Indrykket : 16-02-2017 Ansøgnings frist : 02-03-2017

Forlystelsesmedarbejder - vil du arbejde i reklamen i Cirkus Trapez?
Isabella Event v/Bernhard Kaselowsky
Vil du have en oplevelse for livet og blive rig på oplevelser? Så har du muligheden her ….Cirkus Trapez søger 2 friske mennesker m/k til at varetage vores reklameafdeling, hvis vigtigste opgave det er, at sørge for, at vi er synlige i de byer, vi besøger. Er i et kærestepar, venner eller lignende må i meget gerne sende en samlet ansøgning.
Indrykket : 15-02-2017 Ansøgnings frist : 24-02-2017

Engineer with acoustic measurement experience
OTICON A/S
Do you have experience in setting up anechoic chambers and test advanced audio products? Are you trained in listening tests and can detect minor discrepancies in audio performance? Do you believe that testing is a proactive and solution orientated discipline? Then you might be our new system test engineer. Test execution Your main responsibility in this role is to verify our hearing solutions prior to being handed over to mass production.
Indrykket : 15-02-2017 Ansøgnings frist : 22-03-2017

HUSMODEL TIL b.young I VEJLE
DK Company Vejle A/S
Det har intet med catwalk eller blitzende kamera at gøre HAR DU BRUG FOR ET FRITIDSJOB – OG HAR DU DE RIGTIGE MÅL? SÅ ER DET DIG, VI ER PÅ UDKIG EFTER! Hos DK Company laver vi tøj, der sidder som det skal. Derfor har vi brug for at få det prøvet på rigtige mennesker, så vi er sikre på, at funktionaliteten er i top. Her har vi brug for nogle personer at afprøve på – som har de rigtige mål. De eneste krav vi stiller er, at du har de rigtige kropsmål og den rette kropsholdning. Udseende er ikke vigtigt, blot du har godt humør og glimt i øjet. Det vigtigste er, at få tøjet til at sidde godt.
Indrykket : 14-02-2017 Ansøgnings frist : 17-03-2017

Kirkesanger
STOKKEMARKE KIRKE
Kirkesanger søges til Stokkemarke Kirke Til ledig kirkesangerstilling søges dygtig og gerne vel uddannet kirkesanger M/K til snarest mulig tiltrædelse. Du skal være sangglad, fleksibel, åben og udadvendt med klar og høj (lydhør) stemmeføring i et større kirkerum. Er du nybegynder og har ønske om videre uddannelse (f.eks. BAKS Basisforløb Kirkesanger), ydes tilskud hertil. Nodekendskab er en fordel. Stillingen kan evt.
Indrykket : 13-02-2017 Ansøgnings frist : 01-03-2017