Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Verden har brug for biblioteker – og vi har brug for dig!
Syddjurs Kommune
Biblioteker er en vigtig kulturinstitution i alle dele af landet - også i Syddjurs Kommune. Det er her borgere i alle størrelser mødes, låner, leger og lærer.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 03-05-2017

Bibliotekar søges til Syddjurs Kommune
Syddjurs Kommune
Verden har brug for biblioteker – og vi har brug for dig! Biblioteker er en vigtig kulturinstitution i alle dele af landet - også i Syddjurs Kommune. Det er her borgere i alle størrelser mødes, låner, leger og lærer.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 15-04-2017

Social media manager i Teknik og Miljø
Aarhus Kommune
Om jobbet Kan du skabe dialog med 335.000 borgere i Aarhus om alt det, der vedrører deres by, miljø og trafik? Og har du så solid erfaring med sociale medier, at du kan lære fra dig? Så har du nu muligheden for at komme til at stå i spidsen for en af landets mest spændende og ambitiøse social media-strategier. Teknik og Miljø i Aarhus Kommune vil udvikle en helt ny måde at kommunikere med borgerne på. Vi vil ikke blot tale til borgerne om deres by.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 19-04-2017

Kirkesanger til Haarby kirke
HAARBY KIRKELØNNINGSKASSE
Kirkesanger   En stilling som kirkesanger ved  Kirke, Haarby Sogn er ledig pr. 1. juni 2017.   Stillingen er på 8 timer pr. uge.   Kirkesangeren skal varetage følgende opgaver:   Medvirke ved gudstjenester og kirkelige handlinger Arrangere og medvirke ved koncerter i samarbejde med organist og menighedsråd  
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 24-04-2017

Kopi af Forlystelsesmedarbejder
Kim Larsen´s Tivoli v/Kenneth Larsen
Medarbejdere søges til omrejsende Tivoli på Sjælland. Opgaverne består i at opstille og nedtage forlystelser, samt passe dem i åbningstiden. Du må gerne være i besiddelse af kørekort BE eller CE. Løn efter kvalifikationer. Så kunne du tænke dig at komme med rundt på diverse Byfester, Kræmmermarkeder og Festivaller, samt indgå i et stærkt, frisk team, så send en mail til; stret@live.dk
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 22-05-2017

Klokkenist ved Aarhus Rådhus
Aarhus Kommune, Teknik og Miljø, Center for Administration og Ejendomme
Om jobbet Klokkespillet på Aarhus Rådhus er blevet renoveret, så traditionen med klokkespilskoncerter kan genoptages.
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 12-04-2017

Kirkesanger
NØRRE AABY MENIGHEDSRÅD
En stilling som kirkesanger ved Nr. Aaby Kirke, Nr. Aaby Sogn er ledig til besættelse snarest muligt. Stillingen er på 8,00 timer pr. uge. Afhængig af interesse og uddannelse kan der blive tale om andre opgaver og dermed flere timer Kirkesangeren skal varetage følgende opgaver: Synge ved gudstjenester og ved kirkelige handlinger. Nr. Aaby Sogn har ca 2800 indbyggere, fem ansatte ved kirken ud over præsten. Sognet er kendetegnet ved stor opbakning fra menigheden og mange forskellige aktiviteter. Vi forventer, at du har forståelse og kendskab til de forskellige kirkelige handlinger.
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 01-05-2017

Teknisk servicemedarbejder til idrætsanlæg
Helsingør Kommune
Helsingør Kommunes Idrætsanlæg En fuldtidsstilling som teknisk servicemedarbejder ved Helsingør Kommunes Idrætsanlæg er ledig til besættelse pr. 1. juni 2017 eller hurtigst muligt. Helsingør Kommunes Idrætsanlæg indeholder bl.a. idrætshaller, svømmehal, tennisanlæg, atletikstadion, fodboldstadion, fodboldanlæg, m.v., og spiller en central rolle, for såvel eliteidrætten som breddeidrætten i vores kommune. Vi søger en medarbejder der vil være med til at fastholde og videreudvikle idrætsanlæggene. Dine opgaver vil bl.a.
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 10-04-2017

Streetsport agent at udfordre byens rum til Ungecenter
Rebild Kommune
Når du bevæger dig i byens rum ser du ikke asfalt, bænke og trapper men derimod mulighed for den fedeste wall run, ollie eller blot en fantastisk ramme for at lave street fodbold. Har du samtidigt et drive og kan skabe relationer til unge mennesker – så er det dig vi mangler i Ungecenter Syd. Ungecenter Syd, beliggende i Nørager, er et af Rebild Ungdomsskoles tre ungecentre. Her kommer 13-18 årige forbi til en omgang fodbold, basket, dans, musik, kreativ hygge eller bare en snak om hverdagen. Og så forhåbentligt med dig som ansat til flere streetaktiviteter.
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 17-04-2017

Kirkesanger ved kirkerne i Jyllinge Sogn
JYLLINGE MENIGHEDSRAAD
En stilling som kirkesanger og børnekorleder ved kirkerne i Jyllinge er ledig og ønskes besat snarest muligt. Jyllinge har to kirker; den gamle middelalderkirke midt i byen samt den nye og helt moderne Hellig Kors Kirke. Sognet har ca. 11.000 indbyggere, og der er tre præster samt syv andre medarbejdere ansat i sognet. Det er et aktivt sogn med mange andre aktiviteter end de kirkelige handlinger. Stillingen indebærer deltagelse i gudstjenester samt medvirken ved øvrige kirkelige handlinger på alle ugens dage. Der er dog en fast fridag om ugen.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017