Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Crossfit, Kettlebell, OCR og Trampolin parkour instruktør
Jumpstart Adventure Zone
Vi søger instruktører til vores nye aktivitetspark i Risskov (Aarhus). Det drejer sig om crossfit, kettlebell, OCR instruktør og instruktør til trampolin parkour. Det vil være et godt job ved siden af studiet. Kontakt: jumpstartdk@gmail.com for yderligere information 
Indrykket : 04-09-2017 Ansøgnings frist : 31-12-2020

Travel Consultant - Rejsekonsulent
NORDIC TOURS A/S
SÆLGER  Du er sprogstærk, struktureret og ambitiøs. Du skriver og taler flydende tysk - og gerne hollandsk eller fransk. Engelsk og dansk på højt niveau tager vi som en selvfølge. Du kan arbejde selvstændigt og er samtidig en god teamplayer. Som Travel Consultant er du parat til at tage ansvar for bookinger, bekræftelser, kundepleje, service og udstedelse af rejsepapirer.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 05-10-2017

Holdleder til Vejområdet, Park og Vej
Park og Vej Drift
Holdleder til Vejområdet, Park og Vej, Lolland Kommune.   I Park og Vej, Lolland Kommune søger vi en holdleder til vejområdet i vores driftsafdeling.   Ansættelsessted er Park og Vejs materialegård på Skolevej 1 i Nakskov.   Stillingen er oprettet, da vores nuværende holdleder har søgt og fået nye udfordringen, der er tale om en fuldtidsstilling. Stillingens primærer opgaver er, daglig ledelse og koordinering af driftsmandskabet indenfor vejområdet.
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 10-09-2017

Handicap ridelærer søges
HEDENSTED & OMEGNS RIDEKLUB
Handicap ridelærer til Hedensted & Omegns Rideklub søges snarest. Hedensted & Omegns Rideklubs formål er at øge interessen for hestesporten. Klubben råder over 2000 m2 hestestalde og et 3.300 m2 stort ridehus. Vi har handicap lift og rampe som hjælpemiddel. • Du er uddannet handicap ridelærer, og vil komme til at undervise både børn og voksne. • Er kommunikativ • Er fagligt dygtig og har lyst til at omsætte din faglighed til praktisk og pædagogisk undervisning. • Har en anerkendende tilgang i din undervisning. • Behersker dansk i tale og skrift. Arbejdstiden er i tidsrummet kl.
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 20-09-2017

Kirkesangere
Studsgård Kirke
Studsgård kirke, Herning Nordre Provsti, søger 2 nye kirkesangere pr. 1. oktober 2017 Opgaverne består i at varetage kirkesang til gudstjenester på søn- og helligdage, kirkelige handlinger om lørdagen samt familiegudstjenester på hverdagsaftener. Arbejdstiden udgør cirka 8 timer pr. måned pr. sanger og er velegnet f.eks. som studiejob. De to kirkesangere deler tjenesterne mellem sig. Vi lægger vægt på, at du • Har en god og kraftig sangstemme. • Er smilende og imødekommende. • Har gode samarbejdsevner. • Kan gøre tjeneste både søn- og helligdage.
Indrykket : 16-08-2017 Ansøgnings frist : 09-09-2017

Medhjælper til Ridefysioterapi søges!
IDA E NIELSEN
Medhjælper til Ridefysioterapi søges! Pr. 1/9-2017 Arbejdspladsen ligger på Kanehøj-Møllevej 60, 4230 Skælskør. Vi søger en medhjælper til afvikling af Ridefysioterapi. Jobbet består af: - klargøring af heste. - trække heste med rytter. - støtte person ved siden af hest. - forefaldende staldarbejde. Vi forventer at du er: - mødestabil. - har hesteforstand!! - har en god fysik, da jobbet til tider kan være hårdt. - god til at tale med med mennesker. - frem for alt - godt humør og teamspirit Det ugentlige timetal er ca 23 timer fordelt på mandag. 13.00-17.30 tirsdag.
Indrykket : 16-08-2017 Ansøgnings frist : 25-08-2017

Korleder til SKT. Nikolaj Kirke, Bogense
BOGENSE MENIGHEDSRÅD
Korleder til Skt. Nikolaj Kirke i Bogense, nyoprettet stilling. Stillingen omfatter ledelse af Bogense Kirkes Kantori, som består af 18-20 sangglade medlemmer. Dertil vil der i samarbejde med Bogene Skole være kortimer med SFO-børn samt ønske om opstart af et børnekor henvendt alderen 10-14 år. Endelig er der et pigekor i alderen 14-18 år, som lejlighedsvist medvirker ved Gudstjenester i Bogense, Grindløse og Nr. Sandager kirker.
Indrykket : 16-08-2017 Ansøgnings frist : 15-09-2017

Kulturtekniker søges
Hørsholm Kommune
Vi søger en kulturtekniker til en stilling med særligt flair for teknik, primært lyd eller lys og praktisk arbejde, samt færdigheder til selvstændig at kunne afvikle udvalgte arrangementer i Trommen.      Hvad får du? Trommen har over 300 aktiviteter årligt med alt fra koncerter, teater, stand-up, udlejninger, foyerkoncerter og bandaftener til Trommens egen producerede musicals samt biograffunktion dagligt. Du får hovedansvar for planlægning og afvikling af arrangementer i Trommen.
Indrykket : 15-08-2017 Ansøgnings frist : 03-09-2017

Biblioteksmedarbejder til KøgeBibliotekerne
Køge Kommune
Vi søger en engageret og serviceminded biblioteksmedarbejder pr. 1.
Indrykket : 14-08-2017 Ansøgnings frist : 28-08-2017

Freelance fotograf- og videomedhjælper
StudioDanmark
  Freelance fotograf- og videomedhjælper  Vi søger en ambitiøs og initiativrig fotografmedhjælper til vores arbejdsteam.  StudioDanmark søger en fotografmedhjælper og videomedhjælper med mulighed for at lære fotografering og klipning af film- og TV-optagelser, lyssætning, lydmix og andet teknik. Redigering (Adobe Photoshop, Final Cut Pro etc.).  Arbejdstider: Afhænger af antal bestillinger, men de ligger oftest om fredagen efter
Indrykket : 13-08-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017