Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Digital redaktør med social media erfaring og analytisk forståelse
ALLER MEDIA A/S
Elsker du et dynamisk miljø inden for mode- og skønhedsbranchen, hvor tingene eller udviklingen aldrig står stille – så skal du blive en del af teamet på Modemagasinet IN. Er du også god til at skrive, koncept- og ideudvikle og en haj til de digitale platforme, så er stillingen som digital redaktør lige noget for dig! 
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 20-02-2017

Foreningskonsulent i Mariagerfjord Kommune, Kultur og Fritid + DGI
Mariagerfjord Kommune
Brænder du for foreningsliv? Har du et stort kendskab til og netværk i foreningslivet og skoler? Bliver du motiveret af at arbejde med projekter og netværk? Så er her en mulighed for at kunne omsætte idrætsinteresse og faglighed til et spændende nyetableret job med udfordringer og ansvar. Stillingen er nyoprettet i et 3-årigt samarbejde mellem DGI Nordjylland og Mariagerfjord kommune for at styrke idræts- og foreningslivet. Halvdelen af jobbet indeholder projektledelse for et nyt projekt ”Aktiv hele dagen” støttet af bl.a.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 19-02-2017

Forlystelsesmedarbejder
COPENHAGEN PAINTBALL ARENA ApS
OBS!!! Vi fravælger alle ansøgninger uden videoansøgning og personer under 18 år. Europas største indendørs paintballhal søger energiske og servicemindede medarbejdere med erfaring inden for events og direkte kundekontakt.Som instruktør hos os er det vigtigt at du er vant til at håndtere store grupper mennesker, og at du kan gøre det med stor autoritet og god energi.Du skal samtidig være indstillet på at indgå i et tæt samarbejde med resten af vores instruktørteam, og kunne fungere som en del af holdet.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 22-02-2017

Kayak trainer student
Kayak Center Maribo Kayak Club Elite Denmark.
1.3 2017-28.2 2021 Maribo Kayak Club Elite MKE searching for a student to kayak training in the Kayak Elite Center in Denmark. The education for Canoeing Coach will take 4 years, with following education. • Danish Canoe and Kayak Federations trainer 1-2 and 3. • Diploma, trainer education. • Sport Training Academy (Bachelor) • Everyday training in MKE with Alexandra Nielsen, Yvonne Knudsen and Finn Larsen An education on a profession School in Denmark will also be included from 1.08 2017, length 3 years. Payment follows the agreement with 3F Denmark.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 22-02-2017

Musikundervisere til Kolding
Musikundervisning.dk ApS
Vi søger musikundervisere til Kolding, til minimum 5 timers undervisning om ugen.Vi søger specifikt musikundervisere der kan undervise i ét eller flere af følgende instrumenter, til solo og/eller holdundervisning:SangKlaverGuitarAndre instrumenter kan også have interesse.Hvem er vi Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunkt pa° en hjemmeside.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 18-02-2017

Kirkesanger
Gedsted, Fjelsø og Vesterbølle kirker
Kan du lide at synge og være med til gudstjenester, barnedåb, bryllupper og begravelser?Er du en venlig og imødekommende person?Så er stillingen som kirkesanger i Gedsted, Fjelsø og Vesterbølle kirker måske noget for dig. Vi tilbyder en stilling på 12 timer ugentligt, der indbefatter to gudstjenester hver søndag, og dertil løbende begravelser og bryllupper.Der kan også være mulighed for at undervise minikonfirmander, (3 kl.), hvis det skulle have din interesse. Der er 8 friweekender årligt, plus ferie efter gældende regler. 
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 05-02-2017

Multilingual Street Sales Representatives for the 2017 season
RED CITY BUSES DENMARK ApS
Red Buses Denmark is looking for customer service oriented part-time and full-time on street sales representatives starting in April 2017. We can offer you a dynamic workday with a lot of smiles and happy tourists.Our brand is one of the largest providers of Hop on Hop off services in the Baltics, and our goal is to provide the good experience to all our guests.Job Description:
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 14-03-2017

Vil du med ud og køre med Verdens Bedste BørneTelefon?
Uddannelsesafdelingen
Vil du med ud og køre med Verdens Bedste BørneTelefon?    Børns Vilkår har sat BørneTelefonen på hjul, og besøger en række skoler i hele Danmark over de kommende år. Gennem hele projektperioden skal "BørneMobilen" besøge i alt 11 kommuner i landet og ca. 130 skoler.   Vi søger friske og motiverede timelønnede medarbejdere, som sammen med en børnefaglige konsulenter og frivillige fra BørneTelefonen, er med til at udbrede kendskabet til BørneTelefonen i runde 2 i Sønderjylland.    Sammen skal I gennemføre et aktivitetsprogram på skolerne.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 25-01-2017

Webredaktør
Danmarks Tekniske Universitet
DTU søger en struktureret og velskrivende webredaktør med overblik og strategisk sans. DTU?s hjemmeside, dtu.dk, har mange formål, men først og fremmest er den en brandingplatform og et sted, hvor potentielle studerende kan finde information om DTU's mange uddannelser. Webredaktøren skal sikre, at hjemmesidens informationsarkitektur og navigation er enkel og sammenhængende, samt at indholdet er tilrettelagt, så brugerne af sitet får en god forståelse for, hvad DTU står får, og nemt kan finde den information, de søger.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 01-02-2017

Instruktør til idræt/dans
Vejle Privatskole
Er du til et aktivt job, hvor du skal motiverer børn, unge og voksne til en sundere livsstil?Vejle Privatskole søger instruktør med interesse for idræt, dans og fitness. Du behøver ikke nødvendig at være uddannet instruktør, men have lysten til at arbejde med mennesker. Du skal gerne være fyldt med energi – selv efter en lang dag. Når det gælder, kan du holde hovedet koldt og er ikke bleg for at smøge ærmerne op.Arbejdstiden ligger mellem 12-16. Der er tale om timelønnet aftale.Send ansøgning til job@vejleps.dk
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017