Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
kirkesanger
Tinglev sogns Menighedsråd
Kirkesanger søges. Menighedsrådet ved Tinglev Kirke opslår hermed en stilling som Kirkesanger, til besættelse snarest muligt. Stillingen er på ca. 8 timer pr. uge. Kirkesangeren skal bl.a. varetage følgende opgaver: • – lede salmesangen, • – medvirke ved gudstjenester på søn- og helligdage, herunder bede ind- og udgangsbøn, • – medvirke ved begravelser og vielser, • – lejlighedsvis hjælpe præsten ved altergang Tinglev sogn har ca. 2650 medlemmer.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 15-07-2017

Kommunikationspartner
Danmarks Tekniske Universitet
Vil du være med til at øge synligheden af DTU? Vi er et af Europas 5 bedste tekniske universiteter, præget af en stærk international faglighed og stolte af, at vores forskning kan anvendes til glæde for hele samfundet. DTU udvider sin stab af kommunikationspartnere, der sammen med universitets øvrige ambitiøse og dygtige kollegaer er med til at sikre et stærkt fokus på universitetets strategiske kommunikation. Målet er konstant at udvikle og forbedre kommunikationsindsatsen, uanset om den sker på corporate eller decentralt niveau.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 21-07-2017

Journalist til Danmarks bedste hospital (barselsvikariat)
Administrationen
Vi søger en journalist, der brænder for at formidle historier fra hospitalsverdenen til både internt og eksternt brug.   Aarhus Universitetshospital er i færd med en stor omstillingsproces. Frem til 2019 skal alle hospitalets enheder flytte sammen i nye bygninger på Aarhus Universitetshospital under fælles tag i Skejby, som i øjeblikket er Danmarks største hospitalsbyggeri.   Du skal være med til at hjælpe forandringerne på vej med kommunikation til patienter, ansatte og offentlighed.
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 07-07-2017

Tværfløjtelærer til Gladsaxe Musik- og Billedskole
Gladsaxe Kommune
Deltidsstilling som lærer i tværfløjte til Gladsaxe Musik- og Billedskole Gladsaxe Musik- og Billedskole (GMB) søger en dygtig, kreativ og engageret lærer i faget tværfløjte. Stillingen er på 7 timer pr uge og består fortrinsvis af undervisning af soloelever eller på små hold samt dertil hørende forberedelse og mødeaktiviteter.
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 01-08-2017

Journalist til Danmarks bedste hospital (barselsvikariat)
Administrationen
 Vi søger en journalist, der brænder for at formidle historier fra hospitalsverdenen til både internt og eksternt brug. Aarhus Universitetshospital er i færd med en stor omstillingsproces. Frem til 2019 skal alle hospitalets enheder flytte sammen i nye bygninger på Aarhus Universitetshospital under fælles tag i Skejby, som i øjeblikket er Danmarks største hospitalsbyggeri. 
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 07-07-2017

Kulturkoordinator til DIT:KBH
DIT:KBH
Kulturkoordinator med lyst til samskabelse i tværgående kulturorganisation.     DIT:KBH søger en engageret kulturperson, der har lyst til at skabe spændende kulturtilbud med byens ildsjæle, og som samtidig kan sikre en stærk planlægning.     DIT:KBH arbejder for et mangfoldigt kulturliv og skaber et bredt udbud af særlige københavneroplevelser. Som kulturkoordinator er du med til at styrke det tværgående kulturarbejde i DIT:KBH, der både involverer brugere, partnere og medarbejdere.
Indrykket : 21-06-2017 Ansøgnings frist : 06-07-2017

Lærere til Accordeon, rytmisk klaver og cello til Næstved Musikskole
Næstved Kommune
Accordeon    • da vores accordeonlærer gennem mange år fratræder sin stilling, søger vi en accordeonlærer som kan videreføre og gerne udvikle området.    • der er pt tilmeldt 4 accordeonelever, men vi så gerne et højere antal    • der kan suppleres med fx klaverelever, så der kan opnås en fornuftig arbejdsdag    • undervisningssted: Skellet 29, Næstved  Rytmisk klaver - genopslag for at udvide ansøgerfe
Indrykket : 21-06-2017 Ansøgnings frist : 26-07-2017

IT foreningskonsulent til DGI IT konsulentafdeling
DGI
DGI er en kompetent og attraktiv samarbejdspartner for idrætsforeningerne – også på IT området.Denne nye stilling skal skabe fuldt fokus på området, og bidrage til at DGI’s 6.300 medlemsforeninger får et markant digitalt løft, der betyder at færre resurser bruges til at administrere foreningen, og at nye medlemmer oplever en let adgang til aktivitet og medlemskab.
Indrykket : 21-06-2017 Ansøgnings frist : 26-07-2017

AV tekniker til AV CENTER København A/S
AV CENTER KØBENHAVN A/S
Vi søger dygtige teknikere til installationstemet i København  Nu har du muligheden for at komme med på holdet hos en af Danmarks førende virksomheder inden for salg, installation og udlejning af AV løsninger. Til at styrke vores fortsatte vækst, søger vi dygtige teknikere til vores installationsteam i København. Opgaverne omfatter montering og installation af professionelt AV-udstyr.
Indrykket : 20-06-2017 Ansøgnings frist : 31-07-2017

Brænder du for et job inden for turisme - så er det måske dig, vi søger?
Ikast - Brande Turistforening
Visit Ikast-Brande søger en engageret, serviceminded og resultatorienteret medarbejder, der kan sætte spotlight på turismen i vores naturskønne midtjyske område, hvor kunst, kultur, natur og store erhvervseventyr går hånd i hånd. Om jobbet Vi tilbyder et spændende deltidsjob på p.t. 25 timer pr. uge i en spændende branche med tiltrædelse snarest muligt. Stillingen er alsidig og har primær vægt på opgaver inden for kommunikation og markedsføring.
Indrykket : 20-06-2017 Ansøgnings frist : 28-06-2017