Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Fitnessinstruktør til idrætstilbuddet MoveOn for stofmisbrugere
Rusmiddelbehandling Ørnevej
Tænder du på et aktivt job, hvor fokus er at motivere borgere, som er i behandling for et stofmisbrug, til en sundere livsstil? Så er du måse vores nye fitnessinstruktør i Center for Rusmiddelbehandling København. Stillingen er på 10 timer om ugen, fordelt på fire dage og ønskes besat pr. 1. juli. Træningen foregår på tre adresser en i Nordvest, en på Frederiksberg og en på Nørrebro. Dine arbejdsområder: Du skal indgå i det team, der står for idrætstilbuddet MoveOn under Center for Rusmiddelbehandling København.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 06-04-2017

Svømmetrænere til sommerferiesvømning 2017
Administrativ Sektion
Skoleafdelingen i Silkeborg Kommune søger svømmetrænere til sommerferiesvømningen på Svømmecenter Nordvest, friluftbadet for børn fra 0. – 3. klasse.     Du skal have erfaring med svømmeundervisning af denne aldersgruppe enten fra svømmeklub eller skolesvømning.     Svømmeundervisningen påtænkes at finde sted mandag - fredag fra kl. 8.30 - 11.45.   Undervisningen er fordelt på fire hold og opdelt i begyndere og øvede med henholdsvis 20 og 15 deltagere.     I første periode undervises der i perioden 26. juni til 7. juli.
Indrykket : 21-03-2017 Ansøgnings frist : 24-04-2017

Spændende og inspirerende danselærer
Vestsjællands Idrætsefterskole
SPÆNDENDE OG INSPIRERENDE DANSELÆRER Er du den spændende, inspirerende og dygtige danselærer, vi mangler efter sommerferien? Du skal være med til at udvikle og profilere vores danselinje sammen med vores anden danselærer, og du skal være en del af teamet omkring den fælles gymnastik og elevholdets opvisninger. Begge steder har du rig mulighed for at sætte dit præg med kreative input og skæve vinkler. Som vores nye danselærer kan du undervise i en eller flere af disse genrer: Street dance, funk, hip-hop, house eller wacking.
Indrykket : 16-03-2017 Ansøgnings frist : 08-04-2017

Basisinstruktør til Nørre Fælled Skole
Nørre Fælled Skole
Nørre Fælled Skole søger en engageret, energisk og kompetent basisinstruktør med lyst til at videreudvikle et sundt og spændende talentmiljø for vores idrætselever i 7.-9.klasse. På Nørre Fælled Skole har vi et basistilbud til elever i 7.-9.klassetrin. Tilbuddet skal supplere elevernes idræt i deres respektive klubber. Indholdet i træningen består bl.a. af styrke, funktionalitet, smidighed, koordination, balance og udholdenhed. I øjeblikket er linjen sammensat af 11 forskellige idrætter fordelt på 20 elever.
Indrykket : 16-03-2017 Ansøgnings frist : 07-04-2017

Teknisk servicemedarbejder til cafe og livredning
Odense Kommune
Er du udadvendt og selvstændig? Har du gode samarbejdsevner og stort servicegen? Kan du arbejde med livredning og cafearbejde i samme job? Odense Idrætspark søger en udadvendt og selvstændig teknisk servicemedarbejder til at indgå i arbejdet i vores café i Svømmehallen Klosterbakken og som livredder til dameafdelingen i Odense Idrætsparks svømmehaller.  Om os Vi er en spændende arbejdsplads fyldt med aktiviteter og mennesker – hvor to dage ikke er ens. Vi tilbyder gode arbejdsv
Indrykket : 13-03-2017 Ansøgnings frist : 26-03-2017

Teknisk servicemedarbejder til Odense Idrætsparks svømmeanlæg - Barselsvikariat
Odense Kommune
Er du udadvendt og selvstændig? Har du gode samarbejdsevner og stort servicegen? Kan du arbejde med livredning og servicearbejde i samme job?   Odense Idrætspark søger til barselsvikariat udadvendt og selvstændig teknisk servicemedarbejder/ livredder med gode samarbejdsevner og stort servicegen til dameafdelingerne i svømmehallerne i Odense.  Om os Odense Idrætspark er en kommunal institution og består af 5 svømmehaller og 1 friluftsbad samt 1 havnebad, 2 idrætshaller, gymnastikhal, fodbolds
Indrykket : 13-03-2017 Ansøgnings frist : 26-03-2017

Trænere til Idrætsprojektet i Københavns Kommune
Center for Udsatte og Kriminalitetstruede Unge DAE
Idrætsprojektet søger engagerede og motiverede medarbejdere til at videreføre vores pædagogiske indsats. Idrætsprojektet er et tværgående tilbud i Københavns Kommune, der bygger bro til fritidsliv, skole, uddannelse og beskæftigelse sammen med børn, unge og voksne. Idrætsprojektet arbejder systematisk for at motivere børn, unge, voksne og familier til at deltage i civilsamfundets arenaer gennem aktiviteter og fællesskab, med henblik på at skabe en varig forandring i deres situation.
Indrykket : 13-03-2017 Ansøgnings frist : 27-03-2017

Idrætsinstruktør og -konsulent
MinForening ApS
MinForening er en gratis app, der gør det nemmere for ledere, trænere og medlemmer at have et aktivtforeningsliv. Gennem velfungerende foreninger er det MinForenings vision at styrke den lokalesammenhængskraft.Du skal således være med til at udbrede MinForening i et geografisk område, der tager udgangspunkt i diteget foreningsnetværk. Det vil sige, at du tager kontakt til forskellige foreninger og introducererMinForening til disse foreningers bestyrelse og trænere.
Indrykket : 10-03-2017 Ansøgnings frist : 14-04-2017

Medhjælper til Kolding Rideklub
KOLDING RIDEKLUB
Kan du godt lide at arbejde med heste ? Vi søger en person, som kan gå os til hånde i hverdagen på Kolding Rideklub. Det vil være at foretrække, at du har kendskab til heste og håndtering af disse, og at du synes, at det er hyggeligt at have med dem at gøre. Vi har mange opstaldede heste, og en af opgaverne er at sørge for, at de kan komme på fold hver dag, og ligeledes ind igen. Der kan forekomme opgave at sikre, at folde er intakte, dvs.
Indrykket : 08-03-2017 Ansøgnings frist : 29-03-2017

Vi søger Pilates Reformer instruktører
Pilates Solrød ApS
Pilates Solrød søger instruktører!Vi er et lille Pilates Reformer studie beliggende i Solrød Center. Er du uddannet pilates reformer instruktør eller har en baggrund som fysioterapeut eller har en faglig tilsvarende uddannelse eller har interesse for at undervise pilates på reformere, så er det måske dig vi søger.Vi tilbyder timetal mellem 2-10 timer fordelt på ugens 7 dage. Har man interesse for et fast hold en eller flere gange om ugen kan vi tilbyde dette, eller hver 2 lørdag eller søndag.  
Indrykket : 03-03-2017 Ansøgnings frist : 29-03-2017