Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Er du vores nye SVØMMEBADSASSISTENT-ELEV?
Glostrup Kommune
Er du vores nye SVØMMEBADSASSISTENT-ELEV? Vi søger en elev til badeassistentuddannelsen med erhvervspraktikken hos os og med gode jobmuligheder efterfølgende. Du vil i uddannelsesperioden blive en del af Glostrup Idrætsanlæg som består af ca. 35 ansatte fordelt på forskellige faggrupper på flere matrikler. Du vil indgå i ServiceTeamet, bestående af 12 fuldtidsansatte (livreddere, rengøring, instruktører mm.), med daglig gang i Glostrup Fritidscenter og svømmehal. Du vil få en fast vagtplan når du ikke er på skole, med dag- og aftenvagter, samt hver 4.
Indrykket : 14-01-2017 Ansøgnings frist : 01-02-2017

Ridelærer
Krummebækgaard v/Bent Legaard Rasmussen
Ridelærer søges:Værkstedsskolen Krummebækgaard søger en engageret ridelærer.Dit primære arbejde består af, at undervise vores elever i ridning.Du vil også få det overordnede ansvar for koordinering og drift af stalden.Vi søger en underviser som:- Har erfaring med ride-undervisning, og meget gerne med erfaring indenfor specialområdet.- Er positiv, omsorgsfuld og som også kan motivere vores elever.- Har mulighed for at arbejde ca 20-22 timer, som vil være fordelt på undervisning, dyrepasning og planlægning. 
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 25-01-2017

Servicemedarbejder med livredderkompetencer til dameafdelingen på Bellahøj Svømmestadion
Administration
Ejendomsdrift og Service søger kompetente medarbejdere til Bellahøj Svømmestadion. Vi søger to livreddere til dameafdelingen. Stillingerne er på 37 timer gennemsnitligt pr. uge. Stillingerne ønskes besat den 1. februar 2017 eller snarest derefter. Om os Ejendomsdrift og Service er en del af Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune, med mere end 400 ansatte.
Indrykket : 12-01-2017 Ansøgnings frist : 25-01-2017

Medarbejder til Loop fitness / Fitness instruktør
Loop Fitness Beder og Odder
BLIV EN DEL AF TEAM LOOP FITNESS BEDER og LOOP FITNESS ODDERHar du lyst til at arbejde hos en af Danmarks største fitness kæder ......?Vi søger en instruktør / medarbejder til at tage sig af vores medlemmer med prøvetimer og instruktion til LOOP konceptet samt receptionsarbejde.Opgaverne består bl.a af :At yde en god og venlig service til vores kunder.Sikre at alle bydes trygt og godt velkommen i vores centre.Afholdelse af prøvetimer, samt undervise i holdtræning af og til.Instruktion i brug af maskiner.Rengøring
Indrykket : 11-01-2017 Ansøgnings frist : 01-02-2017

Informationsmedarbejder/ Livredder, Aarhus Svømmestadion, Kultur og Borgerservice
Aarhus Kommune
Om jobbet Aarhus Kommunes Idrætscentre/Aarhus Svømmestadion søger en fleksibel medarbejder, der skal kunne varetage flere arbejdsfunktioner: • Informationsvagter • Livreddervagter med rengøringsopgaver Vagterne er fordelt over morgenvagter, aftenvagter samt weekendvagter (hver 3. weekend). Din profil Vi søger en medarbejder med færdigheder inden for flere områder: Fælles for begge arbejdsfunktioner: • Kunne gøre sig forståelig på dansk og engelsk. • Omstillingsparat og fleksibel. • Imødekommende og opmærksom på at levere en god service.
Indrykket : 10-01-2017 Ansøgnings frist : 27-01-2017

Danseformidler til Dansefyrtårn NORD
Vesthimmerlands Kommune
Dansefaglig medarbejder Om jobbet Da en af vores 2 dygtige danseformidlere tiltræder nyt job, søger vi pr. første februar (eller snarest derefter) en kompetent danseformidler, der kan varetage en 80-100% stilling i Dansefyrtårn NORD. Dansefyrtårn NORD er et nordjysk, regionalt projekt, som er en del af det 3-årige, landsdækkende Ta´fat om dansen. Der er seks måneder tilbage af projektperioden, og derfor er stillingen tidsbegrænset indtil 1. juli.
Indrykket : 06-01-2017 Ansøgnings frist : 19-01-2017

Kildeskovshallen søger svømmeunderviser
Gentofte Kommune
Med kun fem lukke dage om året, åbent 16 timer i døgnet og 1.000.000 gæster årligt, tilbyder Kildeskovshallen dig et dynamisk job i en hektisk hverdag med mange udfordringer.    Vi søger dig som brænder for at undervise i svømning, og samtidig vægter sikkerhed og personlige service højt, er forandringsparat, har sans for pædagogik, og er uddannet svømmelærer eller svømmetræner.    Vi søger timelønnet vikarer, samt en fastansat svømmeunderviser til børnehold (1-7 år) på mandage fra kl.
Indrykket : 04-01-2017 Ansøgnings frist : 22-01-2017

Instruktør med livredderfunktion
Glostrup Kommune
Instruktør med livredderfunktion -fuldtidsstilling Vi søger en instruktør med tilhørende livredder-funktion til en fuldtidsstilling. Du bliver en del af Glostrup Idrætsanlæg som består af ca. 35 ansatte fordelt på forskellige faggrupper. Du vil indgå i Serviceteamet, bestående af 12 fuldtidsansatte. Du vil indgå i en 4-ugers vagtplan med dag- og aftenvagter samt hver 4. weekend. Glostrup Fritidscenter og Svømmehal er et åbent hus med mange funktioner, hvor gæsterne har rige muligheder for bevægelse og leg. Bl.a.
Indrykket : 03-01-2017 Ansøgnings frist : 30-01-2017

Instruktører til Åben Hal i Vallensbæk Kommune
CSF
Instruktørertil Åben Hal i Vallensbæk Kommune     Vallensbæk Kommune og Gymnastikforeningen VI39 har storsucces med konceptet Åben Hal, hvor ca. 70 børn og voksne møder op og leger ogbevæger sig frit på en opstillet bane i en hal. Åben Hal er åben for alle børnop til 10 år ifølge med en voksen, om lørdagen i tidsrummet kl. 10.00 – 11.30.     Vi søger et antal instruktører og medhjælpere, der kanfordele lørdagene mellem sig. Du skal forvente at arbejde ca. hver 2.
Indrykket : 02-01-2017 Ansøgnings frist : 01-02-2017

Hold Instruktør - Stram Op, Step, Bodyfit, Bodypump mv.
INFITNESS ApS
Infitness søger hold instruktører til vores fitness center i Aarhus NordDu er i fysisk god form, du har måske en hold instruktør uddannelse, du er god til at motivere andre til at yde deres max - hver gang.Infitness søger instruktører til følgende hold typer :- Stram Op- Ab + Back Attack- Zumba- Dance Fit- Yoga- Cardio Attack- Power / Styrke- Mave / Ryg- Bodypump / Bodyfit
Indrykket : 02-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017