Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Livreddere til Amager badene
Frankrigsgade Svømmehal
Vi søger medarbejdere som livreddere til fuldtidsstillinger i dameafdelingen.    Stillingerne ønskes besat fra den 1. september 2017 eller snarest derefter.     Om os   Ejendomsdrift og Service er en del af Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune med mere end 400 ansatte. Vi har til opgave at sikre en effektiv ejendomsdrift med service i centrum for de københavnske idrætsanlæg, museer, kulturhuse, svømmehaller og biblioteker.
Indrykket : 19-06-2017 Ansøgnings frist : 03-07-2017

Idrætskoordinator til Den Sikrede Institution Sønderbro
Afdelinger, køkken, administration
Sønderbro er en ud af otte sikrede institutioner i Danmark, hvor unge under 18 år anbringes i varetægtssurrogat under sigtelse/tiltale for strafbare forhold eller med henblik på at afværge, at de skader sig selv eller andre.     Institutionens opgave består af retshåndhævelse og udvikling, som i dagligdagen skal gå hånd i hånd. Mens retshåndhævelse stiller krav om, at vi skal sikre det bedst mulige afsæt for retssystemets arbejde, og de nødvendige hensyn til de involverede parter, handler udvikling om at kunne fremhæve det bedste, de unge har mulighed for at kunne blive.
Indrykket : 19-06-2017 Ansøgnings frist : 07-07-2017

Selvstændig og serviceminded daglig leder af LOOP Fitness i Haslev - deltid
LOOP Haslev
Vi søger en leder 25 timer ugentligt til LOOP Fitness Haslev. Stillingen er for dig som motiveres af at yde god service og skabe gode oplevelser for medlemmerne. Det vil være dit ansvar, at både eksisterende og potentielle medlemmer oplever et højt niveau af service, engagement og professionalisme i forbindelse med deres træning og/eller deres kontakt med centret. Dine primære opgaver vil være:
Indrykket : 19-06-2017 Ansøgnings frist : 27-07-2017

Idrætsassistenter til Hjortespringbadet
Herlev Idrætscenter
Herlev Idrætscenter søger pr. 1. oktober 2017 to initiativrige og ansvarsfulde livreddere på fuldtid (37 timer/uge) til at indgå i et friskt og kreativt team i Hjortespringbadet. Der må påregnes arbejde i skiftende vagthold, inkl. weekend og helligdage. Hjortespringbadet er et svømmebad, der åbnede i sin nuværende form i foråret 2011. Badet er bygget i en spændende arkitektur, smukt beliggende i den grønne Hjortespringkile. Vi har en vision om at Hjortespringbadet er mere end blot en svømmehal.
Indrykket : 16-06-2017 Ansøgnings frist : 21-07-2017

Kompetente livreddere til Emdrup Bad, Ejendomsdrift og Service
Emdrup Bad
Vi søger medarbejdere som livreddere til fuldtids- og deltidsstillinger. Stillingerne ønskes besat den 7. august 2017 eller snarest derefter.     Om os   Ejendomsdrift og Service er en del af Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune, med mere end 400 ansatte. Vi har til opgave at sikre en effektiv ejendomsdrift med service i centrum for de københavnske idrætsanlæg, museer, kulturhuse, svømmehaller og biblioteker.
Indrykket : 16-06-2017 Ansøgnings frist : 09-07-2017

Frederiksberg Svømmehal søger Livreddervikarer
Frederiksberg Kommune
Frederiksberg Svømmehal søger Livreddervikarer Vi søger teknisk servicemedarbejdere med livredderkompetencer til vikarstaben   Frederiksberg Svømmehal er en af Danmarks ældste og mest besøgte svømmehaller. Vi er ikke blot en svømmehal, vi sælger smil og gode oplevelser til vores kunder.
Indrykket : 12-06-2017 Ansøgnings frist : 30-06-2017

Centrum Fitness søger Pilates Instruktør...
CENTRUM FITNESS ApS
Vi er en hurtig voksende virksomhed, og prøver at efterleve vores medlemmers ønsker. Derfor søger vi fra midt August 2017 en pilates instruktør. Vi har et stort center med rigtige mange holdtyper så det ville absolut være en fordel hvis du har kendskab til andre fitness hold typer, men ikke et must. Vi kan tilbyde dig: - Ca. 2-3 timer om ugen, tid og dage aftaler vi. - Et fantastisk team, hvor vi hjælper hinanden og har mange sjove timer sammen. - God løn. - Gratis medlemskab. - Andre goder i form af fester/ events.
Indrykket : 12-06-2017 Ansøgnings frist : 17-07-2017

Teknisk Servicemedarbejder - Idræt
Høje-Taastrup Kommune
Teknisk Servicemedarbejder i Sengeløse Hallen/Fløng Svømmehal (fast stilling, 30 timer)   Vi søger en medarbejder til Sengeløse Hallen og Fløng Svømmehal, der:    • er serviceorienteret,    • kan arbejde fleksibelt og løsningsorienteret og    • er glad for at arbejde med mennesker i bevægelse.Du skal have lyst til at arbejde med at udfolde Høje-Taastrup Kommunes idrætspolitik.
Indrykket : 09-06-2017 Ansøgnings frist : 04-08-2017

Fitness Instruktør til danse hold f.eks. zumba, dancefit, latin, hiphop mv.
INFITNESS ApS
Infitness søger instruktører til danse hold i vores fitness centere i Aarhus Nord og Aarhus C Du er i fysisk god form, du er god til at motivere andre til at yde deres max - hver gang og forstår det skal være sjovt at være med på DIT hold. Infitness søger instruktører til følgende hold typer : - Zumba - LatinMix - DanceFIT - Hiphop Du vil blive en del af et ungt team som alle arbejder for at medlemmerne får den bedste trænings oplevelse hver dag. Vedhæft gerne billede af dig selv.
Indrykket : 08-06-2017 Ansøgnings frist : 31-07-2017

Hold Instruktør - Step, Hiit mv.
INFITNESS ApS
Infitness søger hold instruktører til vores fitness centere i Aarhus Nord og Aarhus C Du er i fysisk god form, du har måske en hold instruktør uddannelse, du er god til at motivere andre til at yde deres max - hver gang. Du skal kunne undervise i "Step" Hvis du har erfaring med undervisning i andre hold typer er det naturligvis en fordel Du vil blive en del af et ungt team som alle arbejder for at medlemmerne får den bedste trænings oplevelse hver dag.
Indrykket : 08-06-2017 Ansøgnings frist : 03-08-2017