Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kirkesanger
Skævinge-Lille Lyngby Sognes Menighedsråd
En stilling som kirkesanger ved Skævinge Kirke, Skævinge Sogn er ledig pr. 1. august 2017. Stillingen er på 7 timer pr. uge / 360 pr. år. Kirkesangeren skal varetage følgende opgaver: Synge til søndagsgudstjenester i Skævinge Kirke, til bryllupper, dåb og bisættelser lørdage, samt deltage ved andre kirkelige handlinger i begrænset omfang. Vi forventer, at du: har en musikalsk uddannelse svarende til minimum Kirkemusikskolens sangeruddannelse, kan læse noder, har en god stemme, er interesseret i kirkens aktiviteter, herunder de musikalske i særdeleshed.
Indrykket : 27-06-2017 Ansøgnings frist : 14-07-2017

kirkesanger
Tinglev sogns Menighedsråd
Kirkesanger søges. Menighedsrådet ved Tinglev Kirke opslår hermed en stilling som Kirkesanger, til besættelse snarest muligt. Stillingen er på ca. 8 timer pr. uge. Kirkesangeren skal bl.a. varetage følgende opgaver: • – lede salmesangen, • – medvirke ved gudstjenester på søn- og helligdage, herunder bede ind- og udgangsbøn, • – medvirke ved begravelser og vielser, • – lejlighedsvis hjælpe præsten ved altergang Tinglev sogn har ca. 2650 medlemmer.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 15-07-2017

Tværfløjtelærer til Gladsaxe Musik- og Billedskole
Gladsaxe Kommune
Deltidsstilling som lærer i tværfløjte til Gladsaxe Musik- og Billedskole Gladsaxe Musik- og Billedskole (GMB) søger en dygtig, kreativ og engageret lærer i faget tværfløjte. Stillingen er på 7 timer pr uge og består fortrinsvis af undervisning af soloelever eller på små hold samt dertil hørende forberedelse og mødeaktiviteter.
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 01-08-2017

Lærere til Accordeon, rytmisk klaver og cello til Næstved Musikskole
Næstved Kommune
Accordeon    • da vores accordeonlærer gennem mange år fratræder sin stilling, søger vi en accordeonlærer som kan videreføre og gerne udvikle området.    • der er pt tilmeldt 4 accordeonelever, men vi så gerne et højere antal    • der kan suppleres med fx klaverelever, så der kan opnås en fornuftig arbejdsdag    • undervisningssted: Skellet 29, Næstved  Rytmisk klaver - genopslag for at udvide ansøgerfe
Indrykket : 21-06-2017 Ansøgnings frist : 26-07-2017

Klaverlærer
Lyngby-Taarbæk Kommune
Klaverlærer søges til Lyngby-Taarbæk Musikskole pr. 1.
Indrykket : 12-06-2017 Ansøgnings frist : 12-07-2017

InTune søger dirigent
InTune
InTune søger dirigent - som kan bestride stillingen fra september 2017 Vi er Odenses feminine, rytmiske power-vokalgruppe. Vi optræder flere gange om året til private samt offentlige arrangementer. Vores ambitionsniveau er højt, men samtidigt ønsker vi at kunne nyde det sociale samvær. Vi booker pianist til lønnede jobs, men til øvning og mindre jobs skal vores dirigent kunne overtage klaveret. Som dirigent forventer vi, at: - Du er entusiastisk, motiveret, organiseret og mødestabil - Du er ambitiøs og har god energi, når du underviser og dirigerer.
Indrykket : 31-05-2017 Ansøgnings frist : 01-07-2017