Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Lynge skole søger musiklærer/musikkoordinator
Lynge Skole
Skal du være Hans´ nye musikmakker?Lynge Skole i Allerød Kommune søger en rigtig god musiklærer med tiltrædelse snarest muligt eller senest 1. marts 2018. Stillingen er på 37 timer om ugen eller efter aftale.Om osLynge Skole er en rigtig god skole med dygtige, glade elever, der gerne vil lære noget. Du vil få mange glade kollegaer, som er dygtige, gode at samarbejde med og endda sjove at være sammen med. Ledelsen er heller ikke så ringe, vi har faktisk ret godt styr på tingene, og er også til at få fat på.
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 11-01-2018

Kirkesanger
THEM SOGNS MENIGHEDSRÅD
  Kirkesanger En stilling som kirkesanger ved Them og Brande Kirker, Museumsvej 6, 8653 Them er ledig pr. 1. februar 2017. Stillingen er på 19 timer pr. uge. Timerne ligger fortrinsvis på weekender. Kirkesangeren skal varetage følgende opgaver: Sang ved gudstjenester og kirkelige handlinger, samt lejlighedsvise musikarrangementer. Ca. 1/3 af stillingen indbefatter pasning og rengøring i kirken. Vi forventer, at du: ? Har empatiske evner ? Har situationsfornemmelse
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 07-01-2018

Dagnæsskolen søger en af landets dygtigste musiklærere
Dagnæsskolen
Dagnæsskolen i Horsens søger en af landets dygtigste musiklærere! Vi søger en dygtig og engageret medarbejder, der har stærke kompetencer i musik og som kan undervise i andre af folkeskolens fag. Du kan også få ansvaret for vores veldrevne skolekor med tilhørende forældreband. Stillingen er på fuld tid til besættelse snarest muligt og senest 1.
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 19-01-2018

Kirke korsangere
Viborg Søndre Sogns Menighedsråd
Sortebrødre Kirkes Kor søger vikarer og aspiranter med mulighed for senere ansættelse. Kunne det være noget for dig eller vil du høre mere, så kontakt organist Signe Ladehoff på 25 13 67 80.  
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 25-01-2018

Kirkemusiker ved Lyderslev og Frøslev Kirker, Tryggevælde Provsti, Roskilde Stift
Lyderslev-Frøslev Menighedsråd
En stilling som kirkemusiker i Lyderslev-Frøslev Pastorat er ledig til besættelse pr. 1/2-2018 eller efter aftale. Stillingen er på 14 timer pr. uge. Medarbejderen skal varetage følgende opgaver: • Spille orgel til gudstjenester hver søndag formiddag, kirkelige højtider og kirkelige handlinger i Lyderslev eller Frøslev sogne. 1 gang pr. md. afholdes søndagsgudstjenesten om eftermiddagen. • Spille til 1 md. hverdagsgudstjeneste om aften. Aftales indbyrdes mellem præst, menighedsråd og organist. • Menighedsrådet ønsker, at der ind imellem kan aftales at spille til sangcafé o. lign.
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 01-01-2018

Musiklærer til Tallerupskolen
Assens Kommune - Tallerupskolen
Er du positiv og energisk, og går du gerne "den ekstra meter" for at få tingene til at lykkes? Har du kompetencer til at undervise i musikfaget, og vil du være en del af et uhøjtideligt og anerkendende arbejdsmiljø? Så er det måske lige dig, vi søger! Tallerupskolen søger en ny engageret musiklærer til en stilling på 37 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. januar 2018. Hvem er vi  Vi er en folkeskole for 0.- 9. årgang placeret i Tommerup Stationsby, kun 12 minutters togtur fra Odense.
Indrykket : 07-12-2017 Ansøgnings frist : 17-12-2017

Underviser til Musikskolen
Store Heddinge Bibliotek
Vær med til at designe dit eget drømmejob. Et af Stevns Musikskoles fokusområder i 2018 er udvikling af undervisningstilbud til børn i kommunens daginstitutioner. Der findes ingen tilbud i forvejen, så vi starter helt fra scratch og skal, sammen med dig, udvikle den model der passer her på Stevns. Hvad får du: • Mulighed for, sammen med musikskolen og kommunens daginstitutioner, at designe de undervisningstilbud du senere selv skal varetage. • Pædagoger og børn, som glæder sig til at få nogle fede musikoplevelser sammen med dig.
Indrykket : 29-11-2017 Ansøgnings frist : 27-12-2017

Trommelærer
Ballerup Musik- og Kulturskole
Vi søger en underviser i trommer – også gerne med kompetencer indenfor marimba og/eller tilsvarende melodiførende percussion. Stillingen er normeret til ca. 6/37 ca. 8 elever , og vil indebære mulighed for yderligere opdyrkelse af området, som erfaringsmæssigt har større potentiale. VI SØGER EN ENGAGERET OG FAGLIGT KOMPETENT LÆRER gerne med uddannelse fra konservatorium eller tilsvarende med undervisningserfaring fra musikskoler med erfaring som aktiv musiker  
Indrykket : 22-11-2017 Ansøgnings frist : 27-12-2017