Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Lead Medical Writer
VERTIC A/S
Are you great with words and do you want to develop marketing material for some of the world’s most influential healthcare companies? Then look no further! We are on the hunt for a Medical Writer to join our growing team of Vertic Heroes in the Copenhagen office. Vertic Copenhagen is looking for a Lead Medical Writer to provide content strategy, writing and editing expertise across therapeutic areas for the promotional and educational materials of our pharmaceutical and healthcare clients.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 19-02-2017

Digital redaktør
KVINFO er Danmarks nationale videnscenter og forskningsbibliotek for køn, ligestilling og mangfoldig
KVINFO søger en redaktør for vores digitale snitflader. Jobbet dækker udvikling og vedligehold af vores websites og tilstedeværelse på sociale medier.   Første store opgave bliver at udarbejde en digital strategi, der kan styrke udbredelsen og opmærksomheden om KVINFOs arbejde.  Vores websites svinger fra at kommunikere bredt til at løse specifikke informationsbehov for særlige målgrupper. Vores tilstedeværelse på sociale medier er af bredere karakter.   
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 03-02-2017

Technical Writer with a practical mindset (246104)
Siemens A/S
Are you a dedicated Technical Writer with a practical mindset and would like to be part of a dynamic team setting the new standard for the service documentation for our turbines? If so, you can be the new Technical Writer in the global Corrective Maintenance Documentation team in the Service Technology department. The Corrective Maintenance Documentation team is responsible for securing high quality work instructions for component exchanges with focus on safety to our global team of service technicians.
Indrykket : 11-01-2017 Ansøgnings frist : 15-02-2017

Taleskriver med levende pen og klare budskaber
Uddannelses- og Forskningsministeriet
Uddannelses- og Forskningsministeriets departement søger en taleskriver til kontoret Kommunikation.    Om stillingen  Uddannelses- og Forskningsministeriet søger en taleskriver, der kan skrive taler, der fanger tilhørerne og har budskaber, de husker længe efter. Din hovedopgave bliver at skrive taleudkast, der formidler ministerens politik og visioner for området og samtidig skaber opbakning til og fascination af forskning og uddannelse.
Indrykket : 11-01-2017 Ansøgnings frist : 25-01-2017

KULTURJOURNALIST / REDAKTIONSMEDARBEJDER SØGES
Kulturmagasinet Fine Spind
Kulturmagasinet Fine Spind søger en medarbejder, som har lyst til at indgå i det redaktionelle arbejde, varetage kommunikationsopgaver og være med til at fortsætte udviklingen af kulturmagasinet. Der er tale om et job med løntilskud.
Indrykket : 10-01-2017 Ansøgnings frist : 11-03-2017

Webudvikler til udviklingsteam, Koncern IT, Ringsted
Region Sjælland
Har du lyst til at være en del af udviklerteamet i vores datacenter i Ringsted? Region Sjælland har en større SharePoint installation, som bl.a. driver vores intranet, extranet og hjemmeside. Vi udvikler denne installation proaktivt i et tæt samarbejde med vores interne forretningspartnere. Derfor søger vi en udvikler, som både kan stå for udviklingen af vores SharePoint løsning, men som også kan fungere i en tæt dialog med vores organisation.
Indrykket : 10-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Tekstforfatter
DERKETEK ApS
Teknisk vidende og kommunikativ dygtig medarbejder søges!Brænder du for den tekniske verden, er du detaljeorienteret, perfektionistisk og god til at formulere dig på skrift? Så er det lige dig, vi leder efter.   Arbejdsopgaverne består bl.a. af:- Produktion af gode beskrivende tekster af produkter, som skal på vores websites- Udvælgelse og tilpasning af billeder på vores websites   Nyoprettet stilling:Vi vil oprette en ny stilling, som får ansvaret for oprettelse af produkter på vores websites.
Indrykket : 10-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Studie- /deltidsjob - har du flair for tekst og kommunikation?
OnlinePlus ApS
Brænder du for kommunikation og online marketing, og har du interesse for tekstforfatning, så har du nu mulighed for at udnytte dit potentiale hos et webbureau i rivende vækst. Er du af natur struktureret, analyserende og idérig, har vi netop nu den helt rigtige stilling til dig. Om stillingen:
Indrykket : 09-01-2017 Ansøgnings frist : 22-01-2017

Skribent / Journalist – deltid søges
BETABITS ApS
Skribent / Journalist søges til Trendsonline. Trendsonline er et erhvervsmedie med mere end 40.000 brugere om måneden. Vi leverer relevant og aktuelt indhold, der giver vores læsere et indblik i digital iværksætteri og det danske startup-miljø. Vi søger en produktiv og engageret journalist til en deltidsstilling i 8 timer om ugen på vores nye redaktion i Spinderihallerne i Vejle.
Indrykket : 06-01-2017 Ansøgnings frist : 18-01-2017

Presse- og kommunikationsmedarbejder
Børne- og Socialministeriets departement
Presse- og kommunikationsmedarbejder til Økonomi- og Indenrigsministeriet    Økonomi- og Indenrigsministeriet søger en dygtig presse- og kommunikationsmedarbejder på et højt fagligt niveau til at arbejde med presse, input til ministerens taler, sociale medier og nettet.   Har du praktisk kendskab til pressens arbejde, kan skrue en tale godt sammen, forstår den politiske proces og har interesse for og viden om stofområder som nationaløkonomi og offentlig administration? Så er du den rette til jobbet.
Indrykket : 06-01-2017 Ansøgnings frist : 22-01-2017