Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Videojournalist (barselsvikariat)
Danmarks Tekniske Universitet
DTU søger en erfaren videojournalist med gode projektlederegenskaber. Stillingen er et barselsvikariat. I DTU's centrale kommunikationsenhed, som du bliver en del af, producerer vi årligt 30-40 videoer om DTU's uddannelser, forskning og innovation, ligesom DTU's institutter og afdelinger bruger video i deres kommunikation. Som videojournalist skal du sikre, at DTU's videoproduktioner har en høj kvalitet og bidrager positivt til brandingen af DTU.
Indrykket : 10-08-2017 Ansøgnings frist : 30-08-2017

Tekstforfatter søges
Leasing Kompagniet Danmark ApS
Tekstforfatter søges til Leasing Kompagniet. Er du en kvalitetsbevidst tekstforfatter, der kan skrive stærke og fængende tekster? Så læs med her. Leasing Kompagniet Danmark søger skarp tekstforfatter der kan arbejde strategisk med tekster. Vi søger en medarbejder der brænder for at udføre sit arbejde.
Indrykket : 08-08-2017 Ansøgnings frist : 12-09-2017

Swedish Content Writer for Beauty e-commerce site
Holmegruppen Aarhus
Do you live in Aarhus and do you speak Swedish? Please, do not hesitate to contact us! About the Job
Indrykket : 07-08-2017 Ansøgnings frist : 02-10-2017

Norwegian Content Writer for Beauty e-commerce site
Holmegruppen Aarhus
Do you live in Aarhus and do you speak Norwegian? Please, do not hesitate to contact us! About the Job
Indrykket : 07-08-2017 Ansøgnings frist : 02-10-2017

Kommunikatør med stærke kompetencer inden for SoMe og foto/video til Folketingets Kommunikationsenhed
Folketingets Administration
Du er en kommunikationsstrategisk stærk og produktiv kollega, der kan styrke Folketingets kommunikation på digitale platforme – web og sociale medier. Du er uddannet foto- eller videojournalist, journalist, cand. com. eller lignende. Du kan dokumentere nogle års erfaring og gode resultater fra en lignende stilling. Du ved, hvordan man agerer på sociale medier, og arbejder hjemmevant med tekst, billeder og video så Folketingets formidling om Folketingets arbejde, demokrati og folkestyre når bredt ud til danskerne.
Indrykket : 04-08-2017 Ansøgnings frist : 25-08-2017

Journalist - studiejob til journaliststuderende
Kjers Kommunikation V/Hans Stokholm Kjer
Journaliststuderende søges 5-10 timer pr. uge Din profil: - Du er kommet godt i gang med journaliststudiet - Du har nok været et smut ”ude i livet”, før du kom ind på skolen igen - Du skriver godt - Rigtig godt, faktisk - Og rigtig hurtigt - Du ved, hvordan du skriver så det sælger - Du ved, hvordan du skriver, så din tekst fremstår troværdig
Indrykket : 02-08-2017 Ansøgnings frist : 20-08-2017

Tekstforfattere og Korrekturlæsere
humangrid GmbH (clickworker.com)
Arbejdet  Vi søger freelancere (Clickworkers), som kan skrive eller korrekturlæse fri-formet tekst som f.eks. produkt- eller bybeskrivelser og hotelanmeldelser.Alt du behøver er en computer med internetforbindelse. Du bestemmer selv hvor og hvornår, du vil arbejde! Vores virksomhedClickworker.com er en crowdsourcing platform. Vores klienter har store projekter, der bliver udarbejdet af freelancere, som vi kalder Clickworkers.
Indrykket : 28-07-2017 Ansøgnings frist : 26-09-2017

Caseforfatter (Studiejob)
JVK VINDUER A/S
Jydsk Vindueskompagni sælger vinduer og døre til private kunder og tilbyder også at montere dem for kunden. I den forbindelse ønsker vi at formidle vores eksisterende kunders gode købsoplevelser til nye potentielle kunder. Derfor søger vi en selvstændig og udadvendt studerende, der kan gennemføre interviews med vores eksisterende kunder og på baggrund af interviewet skrive og formulere en case historie.
Indrykket : 26-07-2017 Ansøgnings frist : 25-08-2017

Skribent til flytteside søges
Flytbilligst.dk
Vi søger en skribent der løbende kan skrive artikeler til vores flytteside. Du kan skal kunne skrive perfekt dansk.I samarbejde med os finder finder vi ud af hvad der skal skives om.Arbejdet kan foregå der hjemmefra hvis hvis du kan arbejde selvstændigt.Hvis det lyder som noget for dig høre vi meget gerne fra dig. HilsenFlytbilligst.dk
Indrykket : 15-08-2016 Ansøgnings frist : 31-01-2019