Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kommunikationspartner
Danmarks Tekniske Universitet
Vil du være med til at øge synligheden af DTU? Vi er et af Europas 5 bedste tekniske universiteter, præget af en stærk international faglighed og stolte af, at vores forskning kan anvendes til glæde for hele samfundet. DTU udvider sin stab af kommunikationspartnere, der sammen med universitets øvrige ambitiøse og dygtige kollegaer er med til at sikre et stærkt fokus på universitetets strategiske kommunikation. Målet er konstant at udvikle og forbedre kommunikationsindsatsen, uanset om den sker på corporate eller decentralt niveau.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 21-07-2017

Journalist til Danmarks bedste hospital (barselsvikariat)
Administrationen
Vi søger en journalist, der brænder for at formidle historier fra hospitalsverdenen til både internt og eksternt brug.   Aarhus Universitetshospital er i færd med en stor omstillingsproces. Frem til 2019 skal alle hospitalets enheder flytte sammen i nye bygninger på Aarhus Universitetshospital under fælles tag i Skejby, som i øjeblikket er Danmarks største hospitalsbyggeri.   Du skal være med til at hjælpe forandringerne på vej med kommunikation til patienter, ansatte og offentlighed.
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 07-07-2017

Kulturmaskinen søger PR-medarbejder
Odense Kommune
Vi ønsker mere synlighed i og omkring Kulturmaskinen! Kan du fortælle om vores mange aktiviteter og gode historier? Kan du udarbejde tekster til alle typer medier? Kulturmaskinen søger PR-medarbejder/Storyteller, der selvstændigt og i samarbejde med vores grafiker kan arbejde med at fortælle om de mange aktiviteter og gode historier, der knytter sig til Kulturmaskinen. Vi ønsker at sætte alle arrangementer (såvel interne som eksterne) i alle odenseaners bevidsthed.
Indrykket : 12-06-2017 Ansøgnings frist : 17-07-2017

Freelanceskribenter søges til digitalt reklamebureau.
TRAFFIC-LAB ApS
Beskrivelse
Indrykket : 09-06-2017 Ansøgnings frist : 03-08-2017

Academic Books søger webprofil med marketing-erfaring (1 årigt barselsvikariat)
SL FONDEN
Som webkoordinator bliver din vigtigste opgave at vedligeholde og videreudvikle vores webshop: academicbooks.dk, som vi er ved at forny. Du bliver en central del af vores markedsførings-team, som ud over dig består af en marketingkoordinator og to studentermedhjælpere. Det er en stilling med stor indflydelse på vores online marketing, og din nærmeste chef er vores direktør. Dine opgaver bliver især at:
Indrykket : 09-06-2017 Ansøgnings frist : 28-06-2017

Tekstforfattere og Korrekturlæsere
humangrid GmbH (clickworker.com)
Arbejdet  Vi søger freelancere (Clickworkers), som kan skrive eller korrekturlæse fri-formet tekst som f.eks. produkt- eller bybeskrivelser og hotelanmeldelser.Alt du behøver er en computer med internetforbindelse. Du bestemmer selv hvor og hvornår, du vil arbejde! Vores virksomhedClickworker.com er en crowdsourcing platform. Vores klienter har store projekter, der bliver udarbejdet af freelancere, som vi kalder Clickworkers.
Indrykket : 30-04-2017 Ansøgnings frist : 29-06-2017

Skribent til flytteside søges
Flytbilligst.dk
Vi søger en skribent der løbende kan skrive artikeler til vores flytteside. Du kan skal kunne skrive perfekt dansk.I samarbejde med os finder finder vi ud af hvad der skal skives om.Arbejdet kan foregå der hjemmefra hvis hvis du kan arbejde selvstændigt.Hvis det lyder som noget for dig høre vi meget gerne fra dig. HilsenFlytbilligst.dk
Indrykket : 15-08-2016 Ansøgnings frist : 31-01-2019