Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
ØnskeBørns webshop søger barselsvikar
ØNSKEBØRN A/S
Da vores dygtige web- og marketingkoordinator skal på barsel, har vi brug for en barselsvikar til vores webshopteam til at optimere webshoppen og stå for online markedsføring af webshoppen. Du skal kunne starte 1. september. Barselsvikariatet er en heltidsstilling og er forventeligt 12 mdr. Det er vigtigt at du har erfaring med webshopsystemer og online markedsføring, er systematisk og har et godt grafisk øje.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 12-06-2017

Pressemedarbejder til Miljøstyrelsen
Miljøstyrelsen
Vil du gerne nå ud til alle? Kan du støbe kuglerne, når minister og styrelse skal fortælle om alt fra ulve i Danmark, over nitrat i grundvand til fremme af cirkulær økonomi? Og vil du hjælpe vores dygtige fagfolk med at formidle deres stof? Så er du måske vores nye pressemedarbejder i Miljøstyrelsen, hvor vi hver dag arbejder med at kommunikere regeringens miljøpolitik og styrelsens indsatser ud til borgere og virksomheder. Du bliver en del af et team på i alt 5 pressemedarbejdere, som arbejder tæt sammen med departementets pressesekretærer og styrelsens faglige enheder.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 09-06-2017

STRATEGISK KOMMUNIKATIONSMEDARBEJDER
Institut for Menneskerettigheder
Som kommunikationsmedarbejder på instituttet bliver du en del af en afdeling med en lille flok ambitiøse kommunikatører, som har til opgave at gøre menneskerettighederne vedkommende, udbrede vores viden og sætte dagsordenen i medierne.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 12-06-2017

Social Media Manager
Nationalmuseet
Lever og ånder du for markedsføring på Facebook, Twitter og YouTube? Følger du med i de nyeste trends på de sociale medier, og er du en haj til sporingskoder og målrettet annoncering? Laver du dine egne memes og gif’er, bare fordi det er sjovt? Og er du vant til at bruge disse evner i en markedsføringsmæssig sammenhæng og på tværs af flere brands?
Indrykket : 19-05-2017 Ansøgnings frist : 02-06-2017

Journalist til intern kommunikation om Sundhedsplatformen, Ledelsessekretariatet, Regionshuset i Sorø
Region Sjælland
Kan du skrive historier, der flytter mennesker? Og er du klar til at bidrage til, at Sundhedsplatformen indføres med succes i Region Sjælland? Så er det måske dig, vi har brug for i den kommende tid i en 1 årig projektstilling. Når stikket til Sundhedsplatformen sættes i på alle regionens sygehuse den 25. november 2017, skal alle medarbejdere være klar til én af de største forandringer i deres arbejdsliv.
Indrykket : 19-05-2017 Ansøgnings frist : 31-05-2017

Redaktionel medarbejder søges til Ridehesten
MEDIEHUSET WIEGAARDEN ApS
ER DU EN NYHEDSHUND? LØBER DU AF STED EFTER HISTORIERNE FOR AT KOMME FØRST? HAR DU SPRINGENDE ELLER PIAFFERENDE HESTE I BLODET? SÅ HAR DU MÅSKE LYST TIL AT VÆRE EN DEL AF NORDEUROPAS FØRENDE HESTESPORTSMAGASINS REDAKTION?
Indrykket : 19-05-2017 Ansøgnings frist : 19-06-2017

Social Media Manager
Nationalmuseet
Lever og ånder du for markedsføring på Facebook, Twitter og YouTube? Følger du med i de nyeste trends på de sociale medier, og er du en haj til sporingskoder og målrettet annoncering? Laver du dine egne memes og gif’er, bare fordi det er sjovt? Og er du vant til at bruge disse evner i en markedsføringsmæssig sammenhæng og på tværs af flere brands?
Indrykket : 19-05-2017 Ansøgnings frist : 02-06-2017

Lead Medical Writer
VERTIC A/S
Are you great with words and do you want to develop marketing material for some of the world’s most influential healthcare companies? Then look no further! We are on the hunt for a Medical Writer to join our growing team of Vertic Heroes in the Copenhagen office. Vertic Copenhagen is looking for a Lead Medical Writer to provide content strategy, writing and editing expertise across therapeutic areas for the promotional and educational materials of our pharmaceutical and healthcare clients.
Indrykket : 17-05-2017 Ansøgnings frist : 21-06-2017

Vikariat som journalist til Bornholms Tidende
BORNHOLMS TIDENDE A/S
Kunne du tænke dig at arbejde på en af landets bedste lokalaviser? Så kan Bornholms Tidende tilbyde et syv måneder langt vikariat som journalist på avisens lokalredaktioner – primært på Allinge/Gudhjem-redaktionen. Allinge er hjemsted for Folkemødet, og det sætter sit tydelige og positive præg på hele området. Vi forventer, at du som ny journalist på avisen kan være med til at sætte dagsordenen med unikke historier, der betyder noget for avisens læsere.
Indrykket : 15-05-2017 Ansøgnings frist : 05-06-2017

Presserådgiver i SF
Socialistisk Folkeparti
Presserådgiver i SF SF’s folketingsgruppe søger presserådgiver med en skarp pen, politisk tæft og masser af energi på at hjælpe os med at trække Danmark i en mere rød og grøn retning. Du vil få en spændende arbejdsdag i et krævende politisk miljø på Christiansborg. Jobbet
Indrykket : 10-05-2017 Ansøgnings frist : 31-05-2017