Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Webredaktør (barselsvikar) med SoMe-erfaring til Folketingets Administration
Kommunikationsenheden
Du har erfaring med redaktionel udvikling og drift af hjemmesider. Du har en relevant kommunikationsfaglig uddannelse. Og du kan navigere i en politisk organisation, hvor fingerspidsfornemmelse og neutral kommunikation er nøgleord.     Dine primære arbejdsopgaver    Du sørger som webredaktør for, at Folketingets hjemmeside altid er ajour. Det gør du i et tæt samarbejde med lokalredaktører i organisationen. Du indgår også i en digital, tværgående redaktion, der arbejder med at opdatere og moderere Folketingets sociale medier.     
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 03-11-2017

JOURNALIST TIL PRESSEOPGAVER I AARHUS ELLER AALBORG
EPICENT PUBLIC RELATIONS A/S
DANMARKS HURTIGSTVOKSENDE PR-BUREAU SØGER RELATIONS SPECIALISTEpicent Public Relations A/S 
Indrykket : 16-10-2017 Ansøgnings frist : 30-11-2017

Kan du skrive om fodbold - dansk eller internationalt?
ANDERS BRUUN HAGN-MEINCKE ApS
TEKSTER JOB: SKRIBENT / OVERSÆTTERE Ronaldo.com søger skribenter til vores fodbold portal!Vi er en ny side, men er allerede i fuld fart fremad, og vi skal derfor bruge flere hænder. Er du passioneret omkring fodbold, og er du på samme tid en talentfuld skribent med enten stærke engelsk- og/eller danskkundskaber, så send os gerne dit CV.
Indrykket : 15-10-2017 Ansøgnings frist : 10-12-2017

Kopi af Kan du skrive om fodbold - dansk eller internationalt?
ANDERS BRUUN HAGN-MEINCKE ApS
JOB: Journalist We are hiring!Ronaldo.com is right now looking for new writers for our international football news portal!We are a new site, but we are moving forward fast, and we need more hands as soon as possible.Are you a passionate football fan and a talented writer with a strong English and native language then please send us your resume today.
Indrykket : 15-10-2017 Ansøgnings frist : 10-12-2017

tekstforfatter med flair for hardware søges!
Compware ApS
Vi søger en tekstforfatter til 5-10 timer pr uge til compware.dk.Du skriver derhjemme på dit eget udstyr (dog er der også mulighed for at arbejde på kontoreret her i Odense.) og afleverer oftest word-dokumenter pr. mail. - Arbejdstiden er fleksibel så længe du klare de månedlige deadlines.Det vigtigste er, at du har en stor paratviden omkring hardware, og følger med i udviklingen.
Indrykket : 11-10-2017 Ansøgnings frist : 25-10-2017

Freelanceskribenter søges til digitalt reklamebureau
TRAFFIC-LAB ApS
Freelanceskribenter søges til digitalt reklamebureauBeskrivelse
Indrykket : 10-10-2017 Ansøgnings frist : 31-10-2017

Presse- og SoMe konsulent til Teknik- og Miljøforvaltningen
Kommunikation
Vil du være med til at håndtere de mange journalistiske henvendelser om forvaltningens arbejde for og i byen? Er du god til at spotte både den gode historie og de ømme tæer i en konkret sag? Og brænder du for at sikre god information, dialog og involvering af københavnerne via de sociale medier? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega.   Teknik- og Miljøforvaltningen (TMF) i København søger en dygtig konsulent, som er stærk i presse og sociale medier – og i samspillet mellem de to kanaler.
Indrykket : 10-10-2017 Ansøgnings frist : 25-10-2017

Journalist eller kommunikationsmedarbejder
Danmarks Tekniske Universitet
DTU Aqua søger en erfaren journalist eller kommunikationsmedarbejder, som brænder for at finde og formidle instituttets mange gode forskningshistorier. Kan du blive fascineret af nørdede opdagelser af, hvordan livet i havet fungerer? Lyder det meningsfuldt at være med til at udbrede forskningsresultater, der fremmer blå bioteknologi og bl.a. hjælper samfund og erhverv med at udnytte fiskebestandene bæredygtigt? Så har vi måske et job til dig. De primære arbejdsområder
Indrykket : 09-10-2017 Ansøgnings frist : 27-10-2017

tekstforfatter med flair for hardware søges!
Compware ApS
Vi søger en tekstforfatter til 5-10 timer pr uge til compware.dk. Du skriver derhjemme på dit eget udstyr (dog er der også mulighed for at arbejde på kontoreret her i Odense.) og afleverer oftest word-dokumenter pr. mail. - Arbejdstiden er fleksibel så længe du klare de månedlige deadlines. Det vigtigste er, at du har en stor paratviden omkring hardware, og følger med i udviklingen.
Indrykket : 05-10-2017 Ansøgnings frist : 30-11-2017

Freelanceskribenter søges til digitalt reklamebureau
TRAFFIC-LAB ApS
Freelanceskribenter søges til digitalt reklamebureauBeskrivelse
Indrykket : 04-10-2017 Ansøgnings frist : 03-11-2017