Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Digital projektleder
Scandesign ApS
Vi har travlt – heldigvis! Derfor søger vi en dedikeret, selvstændig, løsningsorienteret, humoristisk, målrettet og ikke mindst frisk digital projekt manager. Vi arbejder både på fælles projekter og håndterer samtidig hver især vores egen kundeportefølje. Vi laver webløsninger i alle størrelser, former og formater.  Vi forventer, at du …  … kender følgende områder som din egen bukselomme: 
Indrykket : 21-10-2017 Ansøgnings frist : 15-12-2017

Digital designer med UI og UX erfaring
POWER MEDIA GROUP ApS
Vi søger en Digital designer med UI og UX erfaring.Skal du videreudvikle den kreative kvalitet i vores sportsprodukter og koncepter?Du bliver ansvarlig for at udtænke, producere og levere U/X og grafik til vores produkter, samt assistere vores kunder med opsætning af visuel profil og styling.Powermediagroup/Sportsinnovation er en medievirksomhed, som fokuserer på egne udviklede onlineprodukter indenfor sportsdata-præsentation, marketing og affiliation. Vi har hovedkontor ved Nørreport i København.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 24-11-2017

MS udvikler med SharePoint erfaring
Recruiters I/S
- CBS søger en Microsoft-udvikler til spændende og udfordrende opgaver på SharePoint og SharePoint Online.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 14-12-2017

IT Project Manager for healthcare development company in Aarhus
Recruit IT
On behalf of our customer, we are looking for a IT Project Manager.Complex software solutions with great potentialEvery day, the products of Getinge Group contribute to save lives and ensure excellent care. All over the world, our people make a huge difference for patients, healthcare professionals and communities - and we are very proud of that.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 14-12-2017

NET Softwarearkitekt
DANDOMAIN A/S
Vil du være en del af et agilt, selvorganiseret team, der udvikler Danmarks største SaaS webshopsystem? Så er denne stilling måske noget for dig.Med 140 medarbejdere og mere end 175.000 kunder er Zitcom A/S én af landets førende hosting- og cloudleverandører for små- og mellemstore virksomheder.I det ene af vores 7 brands, DanDomain, tilbyder vi Danmarks største SaaS webshopplatform, som i dag bruges af mere end 3.500 webshops i Danmark og Skandinavien.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 01-12-2017

Tysk Kundeservice / Deutscher Kundenservice / German Costumer Support
ONE.COM A/S
Mitarbeiter fu¨r den deutschen KundenserviceReizt es dich...
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 26-10-2017

Databeskyttelsesrådgiver til Digitalisering og IT, Esbjerg Kommune
Esbjerg kommune
Esbjerg Kommune søger en databeskyttelsesrådgiver (DPO) til implementering af Databeskyttelsesforordningen samt det videre arbejde med at sikre overholdelse af forordningen i kommunen. Stillingen vil være på fuld tid og med ansættelse pr. 1. december 2017 eller snarest herefter. Stillingen er placeret i Digitalisering & It i Esbjerg Kommune, og du vil i dit daglige arbejde referere til Digitaliserings- og It-chefen.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 12-11-2017

Dispatcher med interesse for IT
Barona IT ApS
Er du serviceminded og en person med gode kommunikative evner? Vil du være en del af et team af dispatchers og arbejde med at lede servicearbejde og tildele opgaver for en stor international virksomhed? Så er du muligvis den rette kandidat til dette job. Vores kunde, er i stigende ekspansion, og lige nu er vi på udkig efter en dispatcher til teamet i Øresundsregionen. Jobopgaver:
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 15-12-2017

Teamleder til IT-support
MANPOWER EUROPE HOLDINGS ApS
Brænder du for udvikling af IT-support, og kan du lede et team?Har du erfaring fra en teknisk virksomhed eventuelt ingeniørfirma?StillingenPå vegne af kunde søger vi en Teamleder til IT-support til Århus. Dette indebærer Onsite Support og en kontrakt, der gælder de næste tre år. Som Teamleder vil du indgå i et engageret team med ansvar for udvikling og levering af IT-support. Du vil samarbejde med en del tekniske medarbejdere.Om virksomhed
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 02-12-2017

Har du erfaring fra en teknisk virksomhed eventuelt ingeniørfirma?
MANPOWER EUROPE HOLDINGS ApS
StillingenPå vegne af kunde søger vi en IT-supporter til Herlev. Dette indebærer Onsite Support og en kontrakt, der gælder de næste tre år. Som IT-supporter vil du indgå i et engageret team, hvor du får en masse opgaver på tværs af organisationen. Du vil samarbejde med en del tekniske medarbejdere.Om virksomhed
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 02-12-2017