Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Apple Tekniker
MENTECH A/S
Brænder du for at blive tekniker og arbejde med Apple Produkter?Så er du måske vores nye Apple certificeret tekniker (ACMT). Mentech’s IT værksted, på Frederiksberg, søger, på grund af stor travlhed, nye Apple teknikere.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 30-04-2017

Samsung mobil Tekniker
MENTECH A/S
Brænder du for at blive teknier og arbejde med Samsung Produkter?Så er du måske vores nye tekniker på vores Samsung autoriserede værkstedMentech’s IT værksted, på Frederiksberg, søger, på grund af stor travlhed, nye samsung teknikere.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Systemadministrator med interesse for Linux
Danmarks Meteorologiske Institut
  Danmarks MeteorologiskeInstitut (DMI) er en af Danmarks mest udfordrende og spændende IT- oginfrastrukturarbejdspladser.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 21-04-2017

To leverancekoordinatorer med teknisk indsigt og stor handlekraft til Koncern IT
Koncern IT 2
Vil du være med til at sikre højt niveau for udvikling af løsninger til ansatte og borgere i Københavns Kommune? I Koncern IT søger vi nu to leverancekoordinatorer, som skal være med til at understøtte udførsel af it-udviklingsopgaver for vores kollegaer i forvaltningerne. Du skal, på basis af en tæt dialog med kommunens forvaltninger og leveranceorganisationen i Koncern IT, udarbejde og beregne interne tilbud, udarbejde og designe løsninger og leverancer sammensat af elementer fra Koncern ITs services.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 17-04-2017

IT-specialist
Civile stillinger
Er du nysgerrig, og hurtigt til at tilegne dig ny viden? Har du et højt drive og vil gerne udvikle dig? Så er du måske den person, vi søger til vores IT-støtte. Driftsektionen er en del af Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS), og består af en chef og 20 militære/civile medarbejdere. Vores primære opgaver er, at koordinere tværgående opgaver, yde støtte til vores kolleger i FPS, samt sagsbehandle henvendelser fra Forsvarsministeriet, øvrige myndigheder og borgere i samfundet. Som en del af et lille team, vil du være IT-støtteelementets ansigt og stemme udadtil.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 07-04-2017

Full Stack ASP.NET MVC developer til SIMU Center
SIMU Center
Ønsker du at arbejde med de nye teknologier på Microsofts platform? Ønsker du at arbejde agilt med dygtige kolleger i både Danmark og udlandet? Mener du også, at vi gennem tæt samarbejde og sparring gør hinanden bedre? Brænder du for at kunne gøre en forskel i hverdagen og for at levere kode af høj kvalitet? Vi udvider, så hvis vil du være med til at skabe fremtidens simulationssoftware til landets merkantile uddannelser, så har SIMU Center jobbet til dig. Opgaver Som udvikler hos os bliver du en vigtig del af et mindre udviklingsteam, der først og fremmest skal ud
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 03-04-2017

IT supportere til Odense Universitetshospital Svendborg Sygehus
Klinisk IT
  Vi kan tilbyde: En spændende og udfordrende stilling som IT supporter på ét af Danmarks største og mest moderne sygehuseEt inspirerende samarbejde med kompetente kollegerEt samarbejde på tværs af specialer, personalegrupper og eksterne samarbejdspartnereEn åben og engageret ledelsesstil Din uddannelsesmæssige baggrund: Du har gennemført uddannelsen som IT supporter, datatekniker eller lignende.Du har erfaring med: TelefonsupportCitrix
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017

Software udvikler der vil gøre en forskel
HYPERLEAD ApS
Hyperlead ApS har i mere end 10 år leveret løsninger til automatisering af store dataindsamlinger til nogle af de største forskningsenheder i Danmark.Vores løsninger har blandt andet bidraget til forskning indenfor cancer, børnevaccinationsprogrammet og sygdomsovervågning af smitsomme sygdomme.Vi sætter en ære i at levere løsninger, der gør en forskel og vi er ikke blege for at sige at vi arbejder for at forbedre folkesundheden i Danmark.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 10-04-2017

Programmør og systemudvikler
PEEQ ApS
Webshop specialist som er en haj til opbygning og udvikling af webshops  Vores kunde er i dag en markedsledende distributør på BtB området, men sætter nu også massivt ind i ”byggeriet” af en webshop til BtC, og søger en skarp webshop specialist/udvikler, som kunne tænke sig at sætte sit eget præg på vores webshop i en spændende, nyoprettet stilling i en dynamisk virksomhed.  Jobbet
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 05-04-2017

IT-supporter
Danmarks Tekniske Universitet
Vi søger en erfaren og engageret IT-medarbejder til DTU Management Engineering. Du kommer til at indgå i instituttets samlede administration, som ud over IT omfatter studiesekretariat, kommunikation, projektsupport og ledelsesbetjening. Du vil referere til instituttets administrative leder. Serviceringen af ansatte og studerende Som IT-supporter på instituttet skal du deltage i serviceringen af vores ansatte og studerende.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 07-04-2017