Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
It-driftskoordinator til Kulturministeriets Koncern It
Slots- og Kulturstyrelsen
Er du en ørn til at holde styr på it-driften? Kan du koble forretningsbehov med effektive it-driftsløsninger? Vil du være med til at gøre hverdagen lettere for dine kollegaer og sikre optimal udnyttelse af vores it-ressourcer?     I Kulturministeriets Koncern It arbejder vi på at styrke vores it-services til ministeriets medarbejdere og eksterne brugere. Derfor søger vi nu en ny kollega, der kan hjælpe os med at koordinere samarbejdet med Statens It, der er vores primære driftspartner.    Du bliver en del af enheden for Udvikling og Koncern It, der er placeret i Slots- og Kulturstyrelsen.
Indrykket : 19-08-2017 Ansøgnings frist : 03-09-2017

ARKA IT søger en dygtig IT-SUPPORTER – ”LEVEL 1”
Holstebro & Lemvig Data ApS
ARKA IT søger en dygtig IT- Supporter, med relevant og solid uddannelsesbaggrund. Du bliver ansat i vores serviceafdeling, hvor din primære funktion bliver, at yde én formidabel service, overfor vores mange kunder, samt at kunne koordinere samspillet, imellem kunden – service, samt salgs afdelingen. Vi ønsker stillingen besat med start 01.oktober 2017 Du har ...
Indrykket : 19-08-2017 Ansøgnings frist : 25-08-2017

It-ledelseskonsulent til Justitsministeriets Koncern-IT
Direktoratet for Kriminalforsorgen
Er du analytisk, servicemindet og struktureret? - og vil du gerne arbejde tæt på ledelsen i en it-organisation der arbejder med digitalisering på Justitsministeriets område?     Som it-ledelseskonsulent skal du understøtte ledelsesarbejdet i Koncern-IT. Det gælder såvel de daglige ledelsesopgaver som det organisationsudviklende og strategiske ledelsesarbejde. Du vil skulle løse opgaver direkte for it-direktøren – særligt i relation til de forskellige styringsmøder it-direktøren deltager i.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 25-09-2017

Systemadministrator med kompetencer inden for it-sikkerhed og informationssøgning søges til Koncern It i Udlændinge- og Integrationsministeriet
Udlændinge- og Integrationsministeriet
Departementet søger systemadministrator med særlige kompetencer inden for it-sikkerhed og informationssøgning med lyst til - og mod på - at arbejde med visumområdet.    Om stillingen  Som systemadministrator i Koncern It’s Drift & Support indgår du, sammen med 9 øvrige driftsmedarbejder i et drifts- og supportteam, hvor du får indflydelse på udviklingen af infrastrukturen i samarbejde med eksterne leverandører, Statens It og vores forvaltningsteams.    Du vil i høj grad skulle arbejde sammen med vores forvaltningsteam for Visum og grænsekontrol, der arbejder med
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 13-09-2017

Digitaliseringskonsulent med bred erfaring
Odense Kommune
Vi søger en digitaliseringskonsulent med bred erfaring med de forskellige opgaver, der er i en stor organisation med fokus på effektivisering.   Vi har i Forvaltningsunderstøttelse og IT Projekter brug for en kollega, der kan løse et bredt felt af forskellige digitaliseringsopgaver, herunder også varetage rollen som projektleder, eller teknisk projektleder i Odense Kommunes 5 forvaltninger. Om os IT & Digitalisering består af et fællessekretariat og fire afdelinger med ialt ca.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Mobile Device Management specialist
Koncern IT
Hvidovre, Rigspolitiet, Koncern IT
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 14-09-2017

Integrationsudvikler til Dansk Politi
Koncern IT
Hvidovre, Rigspolitiet, Koncern IT
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 14-09-2017

It-sikkerhedskonsulenter til Datatilsynet
Datatilsynet
Er informationssikkerhed en del af dit DNA? Brænder du for at hjælpe andre med at forstå og efterleve databeskyttelsesreglerne? Har du igennem din karriere indtil nu tilegnet dig så bred en viden på dette område, at du ikke kun ser hullerne, men også osten? Det falder dig med andre ord naturligt også at komme med konstruktive løsningsforslag på de problemer, du støder på undervejs, når du rådgiver og vejleder inden for dette felt. Du ved kort sagt en masse om IT og sikkerhed og kan formidle viden om det.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Experienced developer/engineer for Configit’s Delivery department - Developing and implementing product configuration solutions
CONFIGIT A/S
Configit is looking for experienced Software Engineers for our Delivery function – developing and implementing customer-focused solutions based on our patented software components. Could this be part of your next challenge? Maybe you are a: 
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 15-09-2017

Naviair søger en medarbejder til Helpdesk-funktion
Facility Support
Har du god erfaring med 1. level support og vægter du god service højt, så kig her!    Naviair søger en medarbejder til Helpdesk-funktionen i Facility Support til tiltrædelse snarest muligt.    Helpdesk-funktionen er single point of contact i Facility support til Naviairs forretning.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017