Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
IT-Supporter søges til Signaturskolen
Kvaglund adm.
Signaturskolen i Esbjerg Kommune søger hurtigst muligt en IT-supporter der ønsker at medvirke til, at skolens IT-systemer fungerer og fremstår velholdt. Din primære ansættelse vil være i afdeling Kvaglund. Stillingen er på 37 ugentlige timer.   Signaturskolen består af 3 fysiske afdelinger med i alt ca. 1200 elever og ca.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 09-03-2017

Programmør og systemudvikler
landIT ApS
Vi søger snarest en erfaren og dygtig php og mysql systemudvikler. Hos landIT arbejder vi med udvikling af større systemer til primært landbrugets følgeindustri i Nord- og Østeuropa – det være sig kundeportaler med ehandel, data-platforme og CRM/CVM-systemer, som vi udvikler i PHP og MYSQL. Vore kunder er primært internationale virksomheder inden for agro, veterinær-medicin og energi. Vi har lange relationer med vore kunder. 
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 13-03-2017

IT-Konsulent til HostHouse
HOSTHOUSE IT ApS
Er du vores nye IT-konsulent som er vild med at arbejde med IT-infrastruktur? Er du vores nye IT-konsulent, som kan være med til sikre, at vores kunders IT og vores eget hostingcenter er driftet på en ansvarlig op top sikret måde? Vi søger en ny IT-konsulent som sammen med et team af IT-konsulenter vil varetage drift, support og vedligeholdelse af IT-installationer hos vores kunder og eget hostingcenter. Din profil Du har min. 2-3 års erfaring som IT-konsulent, og du har erfaring med alt fra konfiguration af servere, routere, firewall, switche og PC’er.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

It-tekniker
Avanti it ApS
It-konsulentAvanti it ApS søger til snarest mulig tiltrædelse, bredt funderet it-konsulent.Vi er et mindre konsulenthus baseret i Odefnse, der arbejder bredt indenfor daglig IT-drift af mange forskellige Microsoft-løsnninger mm.VI er kendt for at håndtere vores kunders behov effektivt og professionelt og har et netværk af eksterne konsulenter til de opgaver, der ligger ud over vores kompetencer.Vi foresstiller os, at du har følgendeTekniske færdigheder:1) TCP/IP netværk, herunder firewall opsætning med DNS, NAT og VPN
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017

It-sikkerhedskonsulent
SKAT
Vil du være en del af et team, som understøtter SKAT på it-sikkerhedsområdet i et komplekst it-systemlandskab med mange it-systemer, der spænder over både ældre systemer og de allernyeste it-teknologier?
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017

2 regionale forvaltere til Klinisk IT Odense Universitetshospital Svendborg Sygehus
Klinisk IT
Region Syddanmark ønsker at have en fællestilgang til apps i Region Syddanmark og etablerer på den baggrund en regionalforvaltning. Der skal sikres et basisgrundlag for udvikling af apps. Førstestore opgave vil være at sikre Regional implementering af appen Mit Forløb, somer det værktøj der er udvalgt til at understøtte regionens PRO-strategi.  PRO står for PatientRapporterede Oplysninger og skal sikrer, at patienterbliver aktive medspillere i egen behandling gennem øget inddragelse. Det giverpatienten mere indflydelse på eget behandlingsforløb og forbedrer dialogenmellem læge og patient.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 14-03-2017

Webudvikler
LAVANET A/S
 lavaNET er et mindre konsulenthus, etableret af erfarne SharePoint-specialister. Her lægger vi vægt på et godt samarbejde, hvor alle muligheden for at blive hørt. Hos lavaNET vil du have mulighed for at sparre med erfarne specialister, og vokse sammen med en virksomhed der har været i god vækst siden 2012.Hos lavaNET leverer vi løsninger til store og mellemstore virksomheder i Danmark, med afsæt i kundens behov og forretning. Vores kunder er blandt de største aktører i både danmark og udlandet, inden for vidt forskelige brancher. 
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 14-04-2017

IT og ESDH administrator
Gribskov Kommune
I Gribskov Kommune søger vi en medarbejder der har interesse og erfaring indenfor administration af data og systemer. Du må meget gerne have "fået jord under neglene" fra en tilsvarende stilling, hvor administration af data og systemer har været en væsentlig del af dine opgaver. Hvis du har erfaring med administration af KMD og/eller ESDH er det en fordel. Dine kompetencer vægter langt højere end din uddannelsesmæssige baggrund, og derfor kan din uddannelse mæssig baggrund være meget forskelligt.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 12-03-2017

IT-Supporter
Willis Towers Watson
Til vores afdeling It-operations, som i dag består af 7 medarbejdere, søger vi en kompetent og serviceminded it-supporter med et stærkt teknik-gen. Du skal have et stort personligt drive og sætte en ære i dagligt at levere 1. klasses it-support. Dine opgaver • Administration af ServiceNow, kategorisering og prioritering af opgaver • 1.
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 25-03-2017

Frontend Designer, ITK, Kultur og Borgerservice
Aarhus Kommune
Om jobbet Vil du sammen med vores etablerede udviklingsteam være med til at lave brugervenlige Open Source løsninger til OS2 og Aarhus Kommune? Vi har spændende projekter i gang og på vej i ITK og derfor har vi brug for en dygtig frontend designer. Aarhus Kommune har i over 8 år haft et internt udviklingsteam placeret i ITK der har udviklet en lang række større og mindre websites og webbaserede løsninger. Vi har bl.a.
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 21-03-2017