Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
IT-supporter - studiejob - 10 timer pr. uge
BOLIGNET A/S
Er du studerende, elsker du at rode med computere og er det dig folk spørger, når de skal have hjælp?- så kan det være dig vi mangler! bolig:net er en nytænkende virksomhed i rivende udvikling. Vi udvikler, leverer og supporterer fiberbredbånds- og telefoniløsninger til boligforeninger så beboerne altid er sikret en lynhurtig og stabil internetforbindel   Dine arbejdsopgaver:
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 16-08-2017

Erfaren IT-supporter søges
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen søger en ny medarbejder til spændende og udfordrende opgaver i et moderne insourced IT-miljø. Du vil indgå i et team, der sikrer stabil drift og løbende udvikling af styrelsens IT, samt leverer den bedst mulige service til medarbejderne.    Vi søger en erfaren IT-supporter, der med godt humør og frisk energi kan indgå i et team af erfarne 1. og 2. level supportere.     Du vil blive tilknyttet styrelsens IT-driftsteam, som består af 7 engagerede medarbejdere, der står for drift, vedligeholdelse og support af styrelsens IT-miljø.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

Medarbejdere til nyoprettet 24/7 overvågning og supportfunktion
Regional IT
Vil du være med til at bestemme hvordan Region Syddanmarks nye 24/7 overvågnings- og supportfunktion kommer til at se ud? – og vil du være en del af et nyetableret team, der holder hjulene i gang når andre holder fri? Vi forventer at ansætte i alt 8.   Region Syddanmark hjemtager driften af vores patient journal system.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 18-07-2017

IT-systemadministrator
Danmarks Tekniske Universitet
IT afdelingen på DTU Compute består af 8 engagererede personer, som servicerer instituttets ca. 400 brugere. Vores brugere er primært PhD studerende og forskere, der anvender IT systemer i deres forskning. Brugerenes IT behov dækker både en klassisk desktop løsning, men indbefatter også en lang række specialiserede systemer til givne forskningsområder. Vi søger en IT system administrator til at være en del af IT afdelingen på instituttet.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 21-07-2017

IT System Manager for PDMLink in Device R&D
Novo Nordisk A/S
-?IT -?Denmark - Hillerød Are you looking for a career opportunity where you can combine your insight into engineering processes with vast knowledge of IT systems? Then you have the right foundation to become a System Manager in Device R&D in Hillerød, Denmark. You will join a department dedicated to defining, implementing and maintaining technical processes and systems that enable fast and reliable medical device development.
Indrykket : 21-06-2017 Ansøgnings frist : 10-07-2017

Fuldtids smartphone / iPhone-tekniker søges til vores butik i København, Kolding og Slagelse (Erfaring ikke nødvendig)
PhoneCare ApS
PhoneCare er en ung og dynamisk virksomhed i rivende vækst med ca. 20 medarbejdere fordelt på seks butikker i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse samt et hovedkontor ligeledes i København. Vi beskæftiger os hovedsageligt i reparationer af smartphones og tablets og servicerer privatkunder, såvel som erhvervskunder, der kommer direkte ind fra gaden eller har aftalt en tid med os.
Indrykket : 21-06-2017 Ansøgnings frist : 26-07-2017

Svensktalende IT-supporter til Vikariat i international virksomhed
SCR FREELANCE ApS
Vi søger for vores kunde, en stor international handelsvirksomhed, en Svensk-talende medarbejder til support af virksomhedens svenske kunder. Du kommer til at indgå i en service-desk, hvor dit primære ansvar bliver support på webshoppen til det svenske marked. Supporten består primært i eks. oprettelse af brugere, samt spørgsmål til brugen af webshoppen.    Faglige kompetencer:  
Indrykket : 21-06-2017 Ansøgnings frist : 16-08-2017

PC og bærbar tekniker
MENTECH A/S
Brænder du for at være tekniker og arbejde med forskellige IT Produkter? Så er du måske vores nye tekniker på vores værksted Mentech’s IT værksted, på Frederiksberg, søger, på grund af stor travlhed, nye erfarne  teknikere. Vi forventer at : -
Indrykket : 19-06-2017 Ansøgnings frist : 11-08-2017

Apple Mac Tekniker Trainee
MENTECH A/S
Brænder du for at blive uddannet tekniker og arbejde med Apple Produkter som Macbooks og Imac? Så er du måske vores nye Apple certificeret tekniker (ACMT).  Mentech’s IT værksted, på Frederiksberg, søger, på grund af stor travlhed, nye Apple teknikere. Vi forventer at :
Indrykket : 19-06-2017 Ansøgnings frist : 11-08-2017

iOS Tekniker Søges
SERVICEPARTNER DANMARK A/S
ServicePartner Danmark A/S søger dygtig iOS tekniker til vores værksted i Hørsholm. Dine arbejdsopgaver vil bestå i reparation og support på Apple iOS produkter (iPhone, iPad, iPod, Apple Watch, Beats mv.) Vi har en afslappet tone i et godt arbejdsklima med stor vægt på humor og et godt sammenhold. Vi lægger meget stor vægt på at vores nye kollega har høj moral, et stort engagement, samt mod på en til tider meget travl hverdag.
Indrykket : 19-06-2017 Ansøgnings frist : 14-08-2017