Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Teknisk Data Manager
Politiets Efterretningstjeneste
Søborg, Politiets Efterretningstjeneste
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 07-06-2017

Kontrolrumstekniker med erfaring indenfor installation af kontrolrum
Koncern IT
Hvidovre, Rigspolitiet, Koncern IT
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 06-06-2017

It-medarbejder
Rigsarkivet
IT-medarbejderved Rigsarkivet, Viborg  I Rigsarkivet arbejder vi for at gøre vores fælleshukommelse let tilgængelig for alle. Det er Rigsarkivets strategiskemålsætning, at digital anvendelse af Danmarks arkivalske kulturarv bliver muligog attraktiv for stadig flere samtidigt med, at den samlede volumen af digitalttilgængelige dokumenter og billeder øges.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 20-06-2017

Serviceminded IT-supporter til Sankt Annæ Gymnasium
Sankt Annæ Gymnasium - Administration
Sankt Annæ Gymnasium søger dygtig og serviceminded IT-supporter til IT-afdeling, hvor det primære fokus er på brugernes behov og på at løse de problemer, de kommer med. Du bliver den ene i en IT-afdeling bestående af to personer og skal derfor være klar til at kunne læse en bred vifte af forskellige opgaver. Du skal kunne arbejde selvstændigt og systematisk – og kunne holde hovedet koldt og humøret højt, når der er drøn på.     Sankt Annæ Gymnasium er Københavns Kommunes sangskole og rummer elever fra 3. klasse til 3.g og 150 engagerede og dygtige medarbejdere.
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 06-06-2017

IT-administrator til Landsdelsregion Vest
Civile stillinger
Brænder du for IT, og har du mod på en hektisk hverdag præget af IT-rådgivning og anden teknisk støtte? Så er det måske dig, vi søger som vores nye IT-administrator til landsdelsregionen i Skive. Om os Landsdelsregion Vest, der har domicil på Skive kaserne, er en selvstændig operativ niveau III myndighed under Hjemmeværnskommandoen. Vi har fokus på nationale operationer og vores geografiske ansvarsområde dækker Jylland og Fyn. Regionens primære opgave er at støtte Forsvaret, samt løse og varetage militære opgaver.
Indrykket : 20-05-2017 Ansøgnings frist : 05-06-2017

Data Integration Specialist
DANFOSS A/S
Job Description Data Integration Specialist at Danfoss Procurement, Nordborg Do you have strong understanding of numbers, a technical interest, exhibit passion and enthusiasm towards driving data integration and have project management skills? Then you might be the best fit for this role. You will be driving the data integration in Danfoss Procurement processes and tools. The role will be based in the Business Support Team and will primarily focus on the optimization and digitalization of our reporting tools and processes.
Indrykket : 19-05-2017 Ansøgnings frist : 02-06-2017

IT-supporter til mindre virksomhed
A-DATA A/S
A-Data A/S udvikler og drifter unikke løsninger til det danske sundhedsvæsen, herunder bl.a. læger, tandlæger og fodterapeuter. Vores produkter sikrer journalisering og behandlingsregistrering i hele primærsektoren. Til vores hotline søger vi flere kræfter til teamet, hvor vi dagligt varetager support og undervisning i vores programmer, samt yder teknisk support af mindre karakter på både hardware og IP-telefoni. Som it-supporter er det vigtigt, at du med et smil på læben viser god indsigt i vores kunders behov og kan yde en meget professionel service.
Indrykket : 19-05-2017 Ansøgnings frist : 14-07-2017

Region Syddanmark søger to systemadministratorer til vores infrastruktur afdeling
Regional IT
Regionen har besluttet at hjemtage driften af det fælles EPJ/PAS system COSMIC. EPJ/PAS systemet er regionens største It-system og anvendes dagligt af mere end 20.000 brugere på sygehusene.
Indrykket : 19-05-2017 Ansøgnings frist : 11-06-2017

IT specialist med scripter baggrund
Civile stillinger
Er du en IT specialist med scripter baggrund, og kan du se dig selv i en virksomhed som stiller krav til din faglighed? Så er det nu du skal til tasterne. Om os Koncern IT understøtter gennem udvikling, vedligeholdelse og drift af IT-systemer det danske forsvars arbejde for en fredelig, demokratisk udvikling i verden og et sikkert samfund i Danmark. Kapacitetsansvarlig Koncern IT (KAKI) under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse er en af Danmarks største leverandører af digitale systemer og services.
Indrykket : 18-05-2017 Ansøgnings frist : 09-06-2017

IT supporter til Odense Universitetshospital
Klinisk IT
  Vi kan tilbyde: En spændende og udfordrende stilling som IT supporter på ét af Danmarks største og mest moderne sygehuse Et inspirerende samarbejde med kompetente kolleger Et samarbejde på tværs af specialer, personalegrupper og eksterne samarbejdspartnere En åben og engageret ledelsesstil Din uddannelsesmæssige baggrund: Du har gennemført uddannelsen som IT supporter, datatekniker eller lignende.Du har erfaring med: Telefonsupport
Indrykket : 18-05-2017 Ansøgnings frist : 11-06-2017