Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Systemadministrator med kompetencer inden for it-sikkerhed og informationssøgning søges til Koncern It i Udlændinge- og Integrationsministeriet
Udlændinge- og Integrationsministeriet
Departementet søger systemadministrator med særlige kompetencer inden for it-sikkerhed og informationssøgning med lyst til - og mod på - at arbejde med visumområdet.    Om stillingen  Som systemadministrator i Koncern It’s Drift & Support indgår du, sammen med 9 øvrige driftsmedarbejder i et drifts- og supportteam, hvor du får indflydelse på udviklingen af infrastrukturen i samarbejde med eksterne leverandører, Statens It og vores forvaltningsteams.    Du vil i høj grad skulle arbejde sammen med vores forvaltningsteam for Visum og grænsekontrol, der arbejder med
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 13-09-2017

Naviair søger en medarbejder til Helpdesk-funktion
Facility Support
Har du god erfaring med 1. level support og vægter du god service højt, så kig her!    Naviair søger en medarbejder til Helpdesk-funktionen i Facility Support til tiltrædelse snarest muligt.    Helpdesk-funktionen er single point of contact i Facility support til Naviairs forretning.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017

Region Syddanmark søger to dygtige IT-konsulenter til udvikling af SCCM-pakker
Regional IT
I forbindelse med klargøring af Windows 10 til regionens klient-platform har vi behov for 2 dygtige IT-konsulenter. Det drejer sig om en projektansættelse i en periode på 2 år, hvor du skal udvikle og basis-teste vores installationspakker i samarbejde med vores faste SCCM team. Designet af vores Windows 10 platform er mere restriktiv end den nuværende Windows 7 platform, og derfor skal alle software pakker gennemgås.     Som IT-konsulent i projektet vil du naturligvis have tæt kontakt med projektledere, leverandører og slutkunder.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 06-09-2017

IT-tekniker
DANSK COMPUTER CENTER A/S
Til vores Værksted i Hinnerup søger vi en grundig og kvalitetsbevidst hardware-tekniker. Om jobbet Som Tekniker ved DCC Remanufaturing kommer du bl.a. til at arbejde med reparation og konfiguration af notebooks, pc’er og workstations til små og store kunder.
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 20-09-2017

It supporter, 2. level
Frederiksberg Kommune
It-supporter Frederiksberg Kommune It-service varetager alle former for It-services for hele Frederiksberg Kommune samt institutioner. Vi har eget fibernet til alle kommunens institutioner og driver derigennem også egen telefoni. It-afdelingen arbejder ud fra ITIL-principperne og anvender incidentværktøjet POB. Server og klienter kører på en ren Microsoft platform.   Vi søger en 2. level supporter til at servicere administrationen samt institutioner. Som 2.
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 04-09-2017

IT-supporter i X-dont
FYSSEN OG ERGOEN ApS
Har du kendskab til X-dont og/eller Equus/Mibit så har vi brug for dig som it-supporter. Det er en fordel hvis du har en klinisk uddannelse som sekretær, fysio- eller ergoterapeut, men ingen betingelse. Du skal være udadvendt og serviceminded Stillingen er et års barselsvikariat i en virksomhed i Holbæk tæt på stationen. Det er fuld tid fra kl. 8-16, hvor du skal supportere brugere af X-dont og evt. Equus. Du bliver en del af et ungt team med engagerede medarbejdere. Opstart hurtigst muligt.  
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 28-08-2017

Naviair søger en medarbejder til Hepdesk-funktion
Facility Support
Har du god erfaring med 1. level support og vægter du god service højt, så kig her!    Naviair søger en medarbejder til Helpdesk-funktionen i Facility Support til tiltrædelse snarest muligt.    Helpdesk-funktionen er single point of contact i Facility support til Naviairs forretning.
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017

Barselvikariat: IT supporter med flair for børne- og unge området
Herning Kommune
Er du en engageret IT supporter, der både kan yde første klasses support og samtidig støtte brugerne i deres anvendelse af ny IT teknologi? Så har Herning Kommune et spændende barselsvikariat i opslag. Du vil blive ansat i IT Driftscenter for Børn og Læring (DBL), som er en del af IT og Digitaliserings afdelingen. IT og Digitaliserings afdelingen består af 50 medarbejdere, der understøtter Herning Kommunes IT til 8.000 ansatte og ca 11.000 børn under 18. Herning Kommune har valgt at stille PC’ere til rådighed for børn i folkeskoler.
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 10-09-2017

International employee to our Technical team
NM NET ApS
We are looking for a new International employee to our Technical team. We have a small hosting centre that is focused on handling servers and network for a few key customers, who are all based outside Denmark. We are their only technical provider.   This means we supply: Virtual and physical servers locally and remotely Virtual cluster dbs locally and remotely Networks locally and remotely We host their services locally and remotely And handle their general technical support questions  
Indrykket : 16-08-2017 Ansøgnings frist : 08-09-2017

Er du kundeservice orienteret og har flair for det tekniske?
Plico A/S
PLICO A/S er et Digitalt Bureau i stor vækst. Vi har igennem flere år leveret topmoderne webshops og hjemmesider i WordPress CMS til små og mellemstore virksomheder. Vi har en vision om at være den stærkeste spiller på det danske marked indenfor vores segment.  
Indrykket : 16-08-2017 Ansøgnings frist : 07-09-2017