Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Apple Tekniker
MENTECH A/S
Brænder du for at blive tekniker og arbejde med Apple Produkter?Så er du måske vores nye Apple certificeret tekniker (ACMT). Mentech’s IT værksted, på Frederiksberg, søger, på grund af stor travlhed, nye Apple teknikere.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 30-04-2017

Samsung mobil Tekniker
MENTECH A/S
Brænder du for at blive teknier og arbejde med Samsung Produkter?Så er du måske vores nye tekniker på vores Samsung autoriserede værkstedMentech’s IT værksted, på Frederiksberg, søger, på grund af stor travlhed, nye samsung teknikere.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Systemadministrator med interesse for Linux
Danmarks Meteorologiske Institut
  Danmarks MeteorologiskeInstitut (DMI) er en af Danmarks mest udfordrende og spændende IT- oginfrastrukturarbejdspladser.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 21-04-2017

To leverancekoordinatorer med teknisk indsigt og stor handlekraft til Koncern IT
Koncern IT 2
Vil du være med til at sikre højt niveau for udvikling af løsninger til ansatte og borgere i Københavns Kommune? I Koncern IT søger vi nu to leverancekoordinatorer, som skal være med til at understøtte udførsel af it-udviklingsopgaver for vores kollegaer i forvaltningerne. Du skal, på basis af en tæt dialog med kommunens forvaltninger og leveranceorganisationen i Koncern IT, udarbejde og beregne interne tilbud, udarbejde og designe løsninger og leverancer sammensat af elementer fra Koncern ITs services.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 17-04-2017

IT-specialist
Civile stillinger
Er du nysgerrig, og hurtigt til at tilegne dig ny viden? Har du et højt drive og vil gerne udvikle dig? Så er du måske den person, vi søger til vores IT-støtte. Driftsektionen er en del af Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS), og består af en chef og 20 militære/civile medarbejdere. Vores primære opgaver er, at koordinere tværgående opgaver, yde støtte til vores kolleger i FPS, samt sagsbehandle henvendelser fra Forsvarsministeriet, øvrige myndigheder og borgere i samfundet. Som en del af et lille team, vil du være IT-støtteelementets ansigt og stemme udadtil.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 07-04-2017

IT supportere til Odense Universitetshospital Svendborg Sygehus
Klinisk IT
  Vi kan tilbyde: En spændende og udfordrende stilling som IT supporter på ét af Danmarks største og mest moderne sygehuseEt inspirerende samarbejde med kompetente kollegerEt samarbejde på tværs af specialer, personalegrupper og eksterne samarbejdspartnereEn åben og engageret ledelsesstil Din uddannelsesmæssige baggrund: Du har gennemført uddannelsen som IT supporter, datatekniker eller lignende.Du har erfaring med: TelefonsupportCitrix
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017

IT-supporter
Danmarks Tekniske Universitet
Vi søger en erfaren og engageret IT-medarbejder til DTU Management Engineering. Du kommer til at indgå i instituttets samlede administration, som ud over IT omfatter studiesekretariat, kommunikation, projektsupport og ledelsesbetjening. Du vil referere til instituttets administrative leder. Serviceringen af ansatte og studerende Som IT-supporter på instituttet skal du deltage i serviceringen af vores ansatte og studerende.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 07-04-2017

Technical Support Engineer
SITEIMPROVE A/S
So you’re looking to change the world? But you’re a technical supporter and you don’t know where to start? Join Siteimprove’s Technical Support Team to help us continuously make everything better, together! Technical Support is a part of our Customer Experience department in Siteimprove. We make our customers central to everything we do. We have essential knowledge on our customer’s needs and our product’s capabilities.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 27-04-2017

IT-Medarbejder
Spillehallen.dk ApS
Arbejdsstedet er i Højbjerg, Aarhus.Til vores IT-afdeling søger vi en medarbejder, som kan besætte stillingen som IT-medarbejder og indgå i vores IT-team i Højbjerg.Ansættelse: 1/6-2017 eller hurtigst muligt.Ansøgningsfrist: 5/4-2017Opgaverne i nøgleord:
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 05-04-2017

Kontrolrumstekniker med erfaring inden for overvågningskameraer
Koncern IT
Hvidovre, Rigspolitiet, Koncern ITSom kontrolrumstekniker har du ansvaret for politiets drift og forvaltning af perimetersikring og IP kameraovervågning. Du får en unik mulighed for at være med til at politiet kan sikre og overvåge politistationerne og detentionerne. Din nye arbejdsplads Du bliver en del af sektionen Systemdrift, der sikrer den tekniske drift af politiets vagtcentraler og tekniske perimetersikring. I tæt samarbejde med dine kolleger sørger du for, at vi leverer den bedste rådgivning på området. 
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 04-04-2017