Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Digital projektleder
Scandesign ApS
Vi har travlt – heldigvis! Derfor søger vi en dedikeret, selvstændig, løsningsorienteret, humoristisk, målrettet og ikke mindst frisk digital projekt manager. Vi arbejder både på fælles projekter og håndterer samtidig hver især vores egen kundeportefølje. Vi laver webløsninger i alle størrelser, former og formater.  Vi forventer, at du …  … kender følgende områder som din egen bukselomme: 
Indrykket : 21-10-2017 Ansøgnings frist : 15-12-2017

IT Project Manager for healthcare development company in Aarhus
Recruit IT
On behalf of our customer, we are looking for a IT Project Manager.Complex software solutions with great potentialEvery day, the products of Getinge Group contribute to save lives and ensure excellent care. All over the world, our people make a huge difference for patients, healthcare professionals and communities - and we are very proud of that.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 14-12-2017

Databeskyttelsesrådgiver til Digitalisering og IT, Esbjerg Kommune
Esbjerg kommune
Esbjerg Kommune søger en databeskyttelsesrådgiver (DPO) til implementering af Databeskyttelsesforordningen samt det videre arbejde med at sikre overholdelse af forordningen i kommunen. Stillingen vil være på fuld tid og med ansættelse pr. 1. december 2017 eller snarest herefter. Stillingen er placeret i Digitalisering & It i Esbjerg Kommune, og du vil i dit daglige arbejde referere til Digitaliserings- og It-chefen.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 12-11-2017

Teamleder til IT-support
MANPOWER EUROPE HOLDINGS ApS
Brænder du for udvikling af IT-support, og kan du lede et team?Har du erfaring fra en teknisk virksomhed eventuelt ingeniørfirma?StillingenPå vegne af kunde søger vi en Teamleder til IT-support til Århus. Dette indebærer Onsite Support og en kontrakt, der gælder de næste tre år. Som Teamleder vil du indgå i et engageret team med ansvar for udvikling og levering af IT-support. Du vil samarbejde med en del tekniske medarbejdere.Om virksomhed
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 02-12-2017

Har du erfaring fra en teknisk virksomhed eventuelt ingeniørfirma?
MANPOWER EUROPE HOLDINGS ApS
StillingenPå vegne af kunde søger vi en IT-supporter til Herlev. Dette indebærer Onsite Support og en kontrakt, der gælder de næste tre år. Som IT-supporter vil du indgå i et engageret team, hvor du får en masse opgaver på tværs af organisationen. Du vil samarbejde med en del tekniske medarbejdere.Om virksomhed
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 02-12-2017

It-teknisk specialist
It-Adm-Produkter-Århus
Har du lyst til at være en del af et indkøbs- og logistikområde i rivende udvikling? Og er din arbejdsform nysgerrig og opsøgende? Så er det dig, vi søger til at arbejde med Region Midtjyllands indkøbssystemer. 
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 05-11-2017

Initiativrig netværkstekniker/specialist til stor it-driftsafdeling
It-Netværk-Århus
Ønsker du at gøre en forskel for brugerne og patienterne på hospitalerne i Region Midtjylland? Og ønsker du at være en del af en stor it-afdeling, hvor du kan udvikle dig og samtidig levere værdifulde løsninger til hele organisationen? Så er jobbet i vores It-driftsafdeling i Aarhus måske noget for dig.
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 10-11-2017

Leverancekoordinator til opgavestyring
SKAT
Kan du holde det store overblik, skabe struktur og eksekvering i et kontor med et højt tempo og komplekse forskelligartede opgaver?  Er du vores nye leverancekoordinator og vil du være med til at understøtte kontorets leverancer for avanceret analyse og modeludvikling. I kontoret Dataanalyse under afdelingen Teknologi, Data og Sikkerhed (TDS) vil du få ansvaret for at udvikle kontorets metode til opgavestyring ved brug af bl.a. Kanban.
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 12-11-2017

Dataanalytiker til avanceret analyse og Big Data
SKAT
Kan du udføre avancerede analyser, og vil du være med til at bygge fremtidens data- og analysebaserede skattevæsen?   Er du vores nye dataanalytiker (data scientist) og vil du være med til at styrke både den analytiske kapacitet i vores kontor for avanceret analyse og modeludvikling. I kontoret Dataanalyse under afdelingen Teknologi, Data og Sikkerhed (TDS) vil du får ansvaret at udvikle risiko- og segmenteringsmodeller med brug af bl.a. R, RStudio samt machine learning.
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 12-11-2017

Dygtige konsulenter til nyoprettet sektion for informationssikkerhed
Center for It, Medico og Telefoni
Vil du være med at sætte en ny dagsorden for informationssikkerhed i landets største region? Den øgede digitalisering af sundhedsvæsenet forandrer ikke kun it-organisationens rolle, men også hele sikkerhedsområdet. Som led i en strategisk opprioritering af området søger Region Hovedstadens Center for It, Medico og Telefoni (CIMT) derfor medarbejdere til en nyoprettet sektion for informationssikkerhed.  
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 12-11-2017