Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Digital læringsfacilitator med administrative evner
Niels Brock Copenhagen Business College
Er du gearet til fremtidens undervisning? Om os Brock Online er Danmarks førende udbyder at online-uddannelser indenfor Erhvervsuddannelser, primært de korte EUS og GSK forløb. Vores mission er at levere online undervisning i verdensklasse, der går forrest indenfor e-pædagogik og didaktik. Undervisningen sker i et ambitiøst team, der sætter en høj standard for at levere det bedste produkt på markedet.
Indrykket : 23-08-2017 Ansøgnings frist : 20-09-2017

IT-risikostyringskonsulent til IT-sikkerhed i Koncern IT
IT-sikkerhed og Videnscentre
Vil du være med til at løfte Københavns Kommunes sikkerhed på IT-området? Er du systematisk og har en solid teknisk viden og gode kommunikationsevner – både skriftligt og mundtligt? Så er du måske vores nye kollega.     Om os   IT-sikkerhed er en del af Koncern IT, Økonomiforvaltningen, og vi arbejder med en bred vifte af opgaver – blandt andet sikkerhedsvurdering af nye systemer, opfølgning på logning, jura og risikovurdering. Fra 2017 understøtter IT-sikkerhed hele Københavns Kommune med risikostyring på IT-området, baseret på ISO 27001-standarden.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 05-09-2017

Sikkerhedskonsulent til monitoreringsfunktion i Koncern-IT i Københavns Kommune
IT-sikkerhed og Videnscentre
Vil du være med til at løfte Københavns Kommunes sikkerhed på IT-området? Er du systematisk og har en solid teknisk viden og gode kommunikationsevner – både skriftligt og mundtligt? Så er du måske vores nye kollega.     Vi søger en sikkerhedskonsulent til moniteringsfunktionen i Københavns Kommune. Monitoreringsfunktionen indgår i IT-sikkerhed og anvender en SIEM-løsning og andre overvågningsværktøjer til at overvåge Københavns Kommunes netværk og systemer.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 05-09-2017

Webudvikler
Erhvervswebdesign ApS
Webudvikler søges til Erhvervs Webdesign Om stillingen Som udvikler hos Erhverv Webdesign, arbejder du tæt sammen med kollegaer og kunder på en bred vifte af projekter Vi forventer du kan det basale i CSS, HTML, JavaScript og JQuery Du kommer til at arbejde i et ungt team bestående af 10 ansatte. Som person skal du have en positiv indstilling. Du skal være engageret i dit arbejde og kunne lide at samarbejde. Du skal kunne arbejde selvstændigt men også have lysten- og viljen til at blive ved med at udvikle dig.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 26-09-2017

Backend Developer for fast-growing financial comparison startup
Lead Supply ApS
Location: Aarhus Deadline: ASAP Type: Full-time This is your chance for a phenomenal career at an energetic and booming start-up company. Join the winning team at Lead Supply, a fast-growing company operating in the financial sector. We help consumers compare loans and credit cards on websites such as fair-laan.no and matchbanker.dk.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 26-09-2017

Frontend Developer for fast-growing financial comparison startup
Lead Supply ApS
Location: Aarhus Deadline: ASAP Type: Full-time This is your chance for a phenomenal career at an energetic and booming start-up company. Join the winning team at Lead Supply, a fast-growing company operating in the financial sector. We help consumers compare loans and credit cards on websites such as fair-laan.no and matchbanker.dk.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 26-09-2017

Business Support Officer - One year temporary position
BASF A/S
At BASF, we create chemistry for a sustainable future. We combine economic success with environmental protection and social responsibility. The approximately 114,000 employees in the BASF Group work on contributing to the success of our customers in nearly all sectors and almost every country in the world. Our portfolio is organized into five segments: Chemicals, Performance Products, Functional Materials & Solutions, Agricultural Solutions and Oil & Gas.   BTC is BASF's European sales organization for specialty and fine chemical distribution.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 12-09-2017

It-sikkerhedskonsulenter til Datatilsynet
Datatilsynet
Er informationssikkerhed en del af dit DNA? Brænder du for at hjælpe andre med at forstå og efterleve databeskyttelsesreglerne? Har du igennem din karriere indtil nu tilegnet dig så bred en viden på dette område, at du ikke kun ser hullerne, men også osten? Det falder dig med andre ord naturligt også at komme med konstruktive løsningsforslag på de problemer, du støder på undervejs, når du rådgiver og vejleder inden for dette felt. Du ved kort sagt en masse om IT og sikkerhed og kan formidle viden om det.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 08-09-2017

Systemadministrator på IBC International Business College
itService
IBC's itService søger en Systemadministrator Jobbet og dine opgaver Da en af vores medarbejdere har fundet nye udfordringer, har vi brug for en skarp og teknisk velfunderet systemadministrator til vores systemteam. Der er for den rette kandidat, rig mulighed for at påvirke både indhold og opgaver.
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 15-09-2017

It-driftskoordinator til Kulturministeriets Koncern It
Slots- og Kulturstyrelsen
Er du en ørn til at holde styr på it-driften? Kan du koble forretningsbehov med effektive it-driftsløsninger? Vil du være med til at gøre hverdagen lettere for dine kollegaer og sikre optimal udnyttelse af vores it-ressourcer?     I Kulturministeriets Koncern It arbejder vi på at styrke vores it-services til ministeriets medarbejdere og eksterne brugere. Derfor søger vi nu en ny kollega, der kan hjælpe os med at koordinere samarbejdet med Statens It, der er vores primære driftspartner.    Du bliver en del af enheden for Udvikling og Koncern It, der er placeret i Slots- og Kulturstyrelsen.
Indrykket : 19-08-2017 Ansøgnings frist : 03-09-2017