Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
SAP Business Objects Consultant
HALDOR TOPSØE A/S
DescriptionDo you see yourself delivering business-oriented and decision-relevant reporting on SAP BO and SAP BW? Do you enjoy being part of a team which supports a global organization with ambitious growth targets? If so, then you may be our new SAP Business Objects Consultant.We are looking for a candidate who wants to play a key role in ensuring that our colleagues around the globe are provided with business insight to help them make better plans and decisions, based on substantiated data.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 04-01-2018

Softwaretestudvikler med interesse for integration, web-services, test og testautomatisering
Koncern IT
Hvidovre, Rigspolitiet, Koncern IT
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 10-01-2018

IT-konsulent med fokus på projektledelse samt drift, udvikling og implementering af nye IT platforme
Blindestræde
Har du lyst til at arbejde med drift, udvikling og projektledelse i forbindelse med implementering af virksomhedens SharePoint løsning (Office 365) og datadrevet ledelsesinformation, til støtte for koncernen?  Arbejdsopgaver:
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 12-01-2018

Supporttekniker til Koncern IT, IT Support, Ringsted Sygehus
Region Sjælland
Vi søger en supporttekniker til Ringsted Sygehus. Du vil blive en del af IT Support, som har ansvaret for al teknisk udstyr hos slutbrugeren. Det gælder bl.a. opsætning, vedligeholdelse og udskiftning af pc’er, skærme, printere, mobiltelefoner, tablets og videokonference samt installation af software fra fælles distributionsprogram SCCM. Den 25. november gik Region Sjælland over på Sundhedsplatformen hvilket betyder nye og spændende arbejdsopgaver.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 18-12-2017

.Net udvikler til KMD Software Center 3
KMD A/S
Har du lyst til at spille en central rolle i udvikling og forvaltning af en forretningskritisk systemportefølje i finanssektoren? Er du allerede en erfaren udvikler med ambitioner om at blive Senior udvikler, eller har du muligvis andre ambitioner på længere sigt? Kan du tilmed omsætte kunde- og forretningsbehov til løsninger med høj kvalitet? - Så mangler vi dig i en af de ledige stillinger i vores team. Om os
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 13-01-2018

.Net udvikler og senior .Net udvikler
KMD A/S
Trives du med at arbejde i spændet mellem teknologi og forretning? Er du motiveret af muligheden for at arbejde som konsulent med et tæt samarbejde med kunder og gode kolleger? Så læs videre. Vi søger 2 nye .Net udviklere: En med et par års erfaring og en med flere års erfaring. 
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 13-01-2018

Load- og Performancetester
KMD A/S
Er du udvikler, tester eller driftsmedarbejder, og kunne du tænke dig at arbejde med load- og performancetest? Så kan KMD være arbejdspladsen for dig.Vi søger en kollega til at varetage load- og performancetest non functional test opgaver på et af KMDs store og komplekse projekter til det danske velfærdssamfund. 
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 13-01-2018

Senior Java udvikler
KMD A/S
Trives du med at arbejde i spændet mellem teknologi og forretning? Er du motiveret af muligheden for at understøtte håndtering af lægemidler i Danmark?Og trives du med et tæt samarbejde med kunder og gode kolleger? Så er KMD måske din næste arbejdsplads. 
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 13-01-2018

IT-kyndig projektleder med hang til udfordrende og komplekse projekter
Landbrugsstyrelsen
Vil du være med til at sikre den bedst mulige it-understøttelse af Landbrugsstyrelsens område? Motiverer det dig at være med til at bygge noget nyt op? Har du lyst til at arbejde med digitalisering og faglighed på én og samme tid? Så er du måske den nye kollega, vi leder efter. Som faglig enhed søger vi en dygtig projektleder, der kan være med til at drive og udtænke en øget digitalisering af vores natur- og miljøordninger.     Initiativrig projektleder som mestrer både forretningsforståelse og IT  
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 10-01-2018

IT-Konsulent til Teknologi og Innovation i folkeskolen!
Skoleafdelingen
Om jobbetVi vil være førende på området!Teknologi og Innovation skal have en større plads på skoleskemaet i Rødovre Kommune.Vi sætter barren højt. Teknologi og Innovation skal løftes som et fag, men også som en dimension i den eksisterende fagrække.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 11-01-2018