Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Consultant for Microsoft Infrastructure
SYSTEMATIC A/S
You have extensive experience within one of Microsoft’s server products and general experience with the Microsoft server portfolion.At the same time, you want to learn and enter into a culture where we always strive to optimise the team’s performance. The job You will enter into a group consisting of nine colleagues who support the vital systems that the customer applies when coordinating rescue operations. Apart from running and maintaining the Microsoft server products, you will have a co-responsibility for the design and implementation of the future infrastructure.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 21-02-2017

Backoffice medarbejder søges til IT virksomhed
landIT ApS
Til nyoprettet stilling i IT virksomhed i København, søger vi en Backoffice medarbejder til at varetage bl.a. disse opgaver:
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

IT-projektleder med særlig indsigt i informationssikkerhed
UCSJ - Digital
Til University College Sjællands afdeling "DIGITAL" søges en it-projektleder der har evner og vilje til at lede IT- og digitaliseringsprojekter med særlig vægt på informationssikkerhed. Du bliver en del af DIGITAL, som er en innovativ og dynamisk afdeling, hvor grundlaget for succes bl.a. hænger sammen med et meget tæt samarbejde mellem IT-drift, IT-support, samt IT-projektstyring og vores 10.000 brugere. Vi er et tæt og mindre team af kompetente IT-medarbejdere, som alle bidrager til både tekniske udviklingsmæssige opgaver.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 01-02-2017

IT-konsulent (didaktiker/facilitator)
CSV
IT-konsulent (didaktiker/facilitator)    Kan du nikke ja til følgende:     Du kan og vil være med til at gøre vores digitaliseringsstrategi til virkelighed i en specialpædagogisk kontekst!    Du er stjernen inden for digitalisering og læring, nytænkende og fagligt dygtig, og du vil være med til skabe specialundervisning for voksne og unge for fremtiden.    Så har CSV Vejle jobbet til dig!    Om jobbet 
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 24-01-2017

IT Specialist til IT-center
IT-Center
IT Specialist med SCCM erfaring søges til Silkeborg kommunes IT-center.     Vi søger snarest en resultatorienteret ildsjæl til vores applikationsgruppe i IT-centret. Du vil være med til at udvikle Silkeborg Kommune mod en endnu mere innovativ, digital og dynamisk kommune, hvor teknologiens mangfoldigheder udnyttes.     IT Driftsteamet er en del af IT-centret, der er forankret i Økonomi- og IT-staben. Driftsteamet er en enhed på 14 medarbejdere, som varetager udvikling og drift af kommunens netværk, servere og applikationer.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 30-01-2017

1 netværksmedarbejder og 3 nattevagter til Børne og Ungecenter Vejle Fjord
Børne og Unge Center Vejle Fjord
Børne og Unge Center Vejle Fjord, afd. Perlen søger 1 erfaren socialpædagog/netværksmedarbejder og 3 vågne nattevagter.    Børne og Unge Center Vejle Fjord, afd. Perlen søger 1 erfaren socialpædagog til arbejdet som Netværksmedarbejder. Stillingen er en fast 37 timers stilling til besættelse 1.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 21-01-2017

It-konsulent til bibliotekernes IT-løsninger
Slots- og Kulturstyrelsen
Sekretariatet for Danskernes Digitale Bibliotek (DDB) står overfor en række spændende opgaver, som er afgørende for den igangværende digitaliseringsproces i folkebibliotekerne i Danmark. DDB søger derfor en IT-konsulent, der kan være med til at sikre at de danske folkebiblioteker får gode og brugervenlige løsninger, blandt andet på app- og statistikområdet.    Tager du gerne ansvaret for, at bibliotekerne får de it-løsninger, borgerne efterspørger og for løbende at prioritere den vigtigste funktionalitet?
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 05-02-2017

Cloud Platforms - Lead Consultant
DANFOSS A/S
What Danfoss offers you Combining your familiarity with the organization's culture and good experience in consulting, you will contribute to invent smarter solutions together with a great team. You will leverage your experience in providing services in Cloud platform area. Process driven thinking and your creative mindset with respect to IT solutions will lead to IT innovations that makes a difference for our colleagues as well as for our customers.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 03-02-2017

CRM Konsulent
LINAK A/S
CRM Konsulent Til vores BI, CRM & SharePoint afdeling søges en CRM konsulent, der kommer til at varetage og drive den tekniske udvikling af CRM internt i LINAK, samt agere sparringspartner og bindeled med vores eksterne samarbejdspartner.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 28-02-2017

Erfaren SQL specialist - driftsansvarlig - til Forsvarets Koncern IT
Civile stillinger
Har du lyst til et teknisk krævende og specialiseret arbejde, der består i at være ansvarlig for og teknisk at lede driften i et entreprisemiljø? Så er stillingen som SQL specialist i Forsvarets Koncern IT måske noget for dig. Om os Forsvarets Koncern IT i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI-KAKI) er en af Danmarks største leverandører af digitale systemer og services. Vores 350 medarbejdere leverer IT-løsninger og rådgivning til alle dele af Forsvaret; fra åbne mailsystemer til klassificerede krisestyringsnetværk, fra Arktisk Kommando til Adenbugten.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 06-02-2017