Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Social media manager til fagforening i udvikling
DM dansk Magisterforening
Vil du være med til at drive og udvikle Dansk Magisterforenings (DM) kommunikation på sociale medier og et af branchens mest aktive Facebook communities?
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 02-06-2017

Global IT Business Partner (IT Director)-170001TY
Vestas Wind System A/S
Can you inspire and lead how Vestas utilize information technology to drive an agile and efficient supply chain and collaborate with our suppliers and partners in mature and emerging markets?
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 06-06-2017

Application Specialist, SAP CS
GRUNDFOS HOLDING A/S
A professional, international team is ready to welcome you into our strategically important service area to play an important role in a must-win-battle in Grundfos. Here, you will have direct influence on the execution of our service strategy and our solutions. And you will enjoy ample opportunity to contribute with your knowledge and new ideas. You step into our IT delivery area - more specifically IS Customer Service Solutions where we develop IT solutions, which support our service organization.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 30-05-2017

Systemejer med ansvar for applikationsudvikling, vedligehold og drift af outsourcede it systemer
SKAT
I denne stilling er du det proaktive omdrejningspunkt for koordinering af applikationsudvikling, vedligeholdelse og drift af vores it systemer. Du er således med til at udvikle et af SKATs mest centrale områder, som har stor samfundsmæssig betydning.    Dine stakeholders er SKATs forretningseksperter, øvrige forretningsområder i it-afdelingen og vores eksterne systemleverandører. Du indgår i bredt samarbejde i et velfungerende og fagligt adspredt og kompetent miljø.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 08-06-2017

IT Udbudskonsulent til Regional IT i Region Syddanmark
Regional IT
Du er den, vi søger, hvis IT udbud ligger indenfor dit interessefelt og du motiveres af at sikre høj kvalitet, samt drive udbudsprocesser.  Regional IT mangler en ny kollega, der vil være med til at løfte de mange opgaver, der er i Regional IT, hvad angår IT udbud.    Du vil indgå i stabsfunktionen Styring, direkte under IT-direktøren i Regional IT. Teamet består pt. af 9 medarbejdere. Det er et velfungerende og samarbejdsorienteret team med fokus på høj faglighed og med en kollegial og uformel omgangstone.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 14-06-2017

Projektleder til DeIC eScience Kompetencecenter
Danmarks Tekniske Universitet
Har du interesse for den digitale verden og lyst til at arbejde med eScience-integrationen i Danmark? Og vil du være med til at udbrede kendskabet og skabe et godt fundament for at Danmark ruste sig til en fremtid der hedder Open Science? Så er projektleder-jobbet i DeIC eScience Kompetencecenter måske noget for dig? eScience er en forskningsmetode, der indebærer indsamling, behandling og anvendelse af videnskabelig digital data og dækker metoder som Big Data, Supercomputing og Data Management.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 14-06-2017

It-konsulent med interesse for tværsektoriel sundheds-it
Syddansk Sundhedsinnovation
Velfærdsteknologi og telemedicin, Syddansk Sundhedsinnovation, søger en struktureret it-konsulent som vil arbejde med tværsektoriel sundheds-it.    Enheden for Velfærdsteknologi og telemedicin i Syddansk Sundhedsinnovation søger en dygtig it-konsulent, som kan forvalte, udvikle og udbrede tværsektorielle sundheds-it løsninger.    Velfærdsteknologi og telemedicin  Med afsæt i offentlig privat innovation samt regionale og nationale strategier driver og faciliterer vi sundheds-it-projekter, telemedicinske løsninger og tværsektoriel it-infrastruktur.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 15-06-2017

Transition Manager
Domstolsstyrelsen
Domstolsstyrelsen har til opgave at udvikle og administrere domstolene.    Vi er ambitiøse og går målrettet efter it-professionalisering og digitalisering af vores organisation. Vi ønsker fuld digital understøttelse af alle processer i sagsbehandlingen ved domstolene.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 07-06-2017

Graduate Project Manager, IT & Product Development
AGERAS A/S
We are looking for a recent graduate to join our IT and Product Development team as IT Project Manager. You will work closely with our Chief Technology Officer (CTO) on project scopes and objectives, involving all relevant stakeholders and ensuring technical feasibility. As our IT Project Manager, you’ll coordinate all internal resources and third parties/vendors for the flawless execution on our product development projects. In this team, there is no room for ‘maintaining standards’.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 23-06-2017

Klinisk it-konsulent til Helpdesk i Koncern IT i Region Sjælland, Ringsted Sygehus
Region Sjælland
Har du en klinisk baggrund med certificeringer inden for Sundhedsplatformen? – Så har du nu alle tiders chance for at få et udfordrende job i IT Helpdesk i Region Sjælland IT Helpdesk står overfor at opnormere i forbindelse med implementeringen af Sundhedsplatformen. Derfor mangler vi nye kollegaer med klinisk erfaring, som vil være en del af vores sprudlende team. Hver dag gør vi os umage for at hjælpe vores brugere med de it-udfordringer, de har. Vi har indsigt i og forståelse for vores brugeres arbejdsgange.
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 12-06-2017