Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Software udvikler der vil gøre en forskel
HYPERLEAD ApS
Hyperlead ApS har i mere end 10 år leveret løsninger til automatisering af store dataindsamlinger til nogle af de største forskningsenheder i Danmark.Vores løsninger har blandt andet bidraget til forskning indenfor cancer, børnevaccinationsprogrammet og sygdomsovervågning af smitsomme sygdomme.Vi sætter en ære i at levere løsninger, der gør en forskel og vi er ikke blege for at sige at vi arbejder for at forbedre folkesundheden i Danmark.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 10-04-2017

Programmør og systemudvikler
PEEQ ApS
Webshop specialist som er en haj til opbygning og udvikling af webshops  Vores kunde er i dag en markedsledende distributør på BtB området, men sætter nu også massivt ind i ”byggeriet” af en webshop til BtC, og søger en skarp webshop specialist/udvikler, som kunne tænke sig at sætte sit eget præg på vores webshop i en spændende, nyoprettet stilling i en dynamisk virksomhed.  Jobbet
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 05-04-2017

Web- og softwareudvikler på Funktionelle Lidelser
Funktionelle Lidelser
I Afdelingen for Funktionelle Lidelser, AUH, er en web- og softwareudviklerstilling ledig til besættelse 1. april 2017 eller snarest efter aftale. Medarbejderen skal i sin ansættelse selvstændigt varetage videreudvikling og vedligehold af en eksisterende platform til telemedicinsk behandling. Herudover vil der være opgaver som superbruger og rådgiver på forsknings- og kliniske databaser, samt i mindre omfang drifts- og forskningsrelaterede IT-opgaver. Funktionelle Lidelser FL er en tværfaglig afdeling med forskning, behandlingsfunktion og undervisningsforpligtelse.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 28-03-2017

Skatteministeriet søger en Business Analyst til at bygge bro mellem forretningskrav og it-udvikling
Skatteministeriet
Har du evnen til at forstå både forretningssiden og it-siden i et stort udviklingsprojekt? Har du gode samarbejdsevner, og kan du kommunikere klart og effektivt til mange interessenter? Og vil du være med til at skabe en løsning, der er væsentlig for finansieringen af Danmark? Så læs med her.    Det er ikke nogen lille opgave, som vi i Skatteministeriet er blevet stillet: Vi skal udvikle et nyt system til at inddrive danskernes gæld til det offentlige. Men vi går til opgaven med en start up-mentalitet. Udviklingen foregår i sprint baseret på agile principper.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 06-04-2017

Teknologi arkitekt
INTELLIGENT ADVICE ApS
Vil du arbejde med de nyeste og mest spændende teknologiske muligheder og være den fremtidige sparringpartner for ledelsen i Waoo! Du udtænker den fremtidige teknologi strategi 
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 14-04-2017

Programmør og systemudvikler
PEEQ ApS
Webshop specialist som er en haj til opbygning og udvikling af webshops  Vores kunde er i dag en markedsledende distributør på BtB området, men sætter nu også massivt ind i ”byggeriet” af en webshop til BtC, og søger en skarp webshop specialist/udvikler, som kunne tænke sig at sætte sit eget præg på vores webshop i en spændende, nyoprettet stilling i en dynamisk virksomhed.  Jobbet
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 05-04-2017

Software developer at Vattenfall Wind Power
Vattenfall A/S
Vattenfall is one of Europe’s largest electricity generators and producer of heat and operates in Sweden, Denmark, Germany, the Netherlands and the UK.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 21-04-2017

Netværksanalytiker (it og tele) til den militære CNO-afdeling
Militær CNO
Har du tele- og it-teknisk erfaring og kendskab til telesystemers arkitektur og komponenter? Er du nysgerrig af natur? Trives du i samarbejde med kolleger med forskellige faglige baggrunde? Vil du være med til at starte noget nyt op?
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 22-04-2017

Webudvikler søges til digitalt bureau i Kolding
Webstarters ApS
Webstarters er et digitalt bureau med speciale i online markedsføring, webudvikling og web-integration. Kort sagt alt hvad kunden har behov for at kunne drive sin forretning online. Vi er ambitiøse og stræber efter at levere den højeste kvalitet til kunden hver gang. Det er vi så gode til, at vi snarest muligt søger en ny programmør til at udvide vores forretning yderligere.  Jobbet
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 17-05-2017

Lead Architect for IT Mobile Payments
NETS Denmark A/S
Helps us empower digital payments Nets is currently undergoing a great transformation. We want to be the market leader and the preferred supplier in the North within digital payments. That is why we need your digital expertise to develop new mobile products and services. You join a core team in our Mobile Technology department that creates mobile payment services for the future. Design scalable solutions You will be responsible for creating outstanding mobile payment services for the Nordic market.
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 03-04-2017