Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Terminalarbejdere med god fysisk, Hvidovre
Ekspres Vikar ApS - Rødovre Afd.
Terminalarbejdere med god fysisk, Hvidovre Til internationalt transport- og speditionsfirma i Hvidovre søges vikarer til dagsarbejde inden for terminalområdet til et kortvarende vikariat, med mulighed for forlængelse. Opgaverne består i modtagelse og afsendelse af gods fra lastbilerne, samt pakning, sortering og forsendelse af smågods. Gerne med erfaring fra lignede job. Truckkort er ikke en betingelse, men en klar fordel. Vi forventer at du:
Indrykket : 23-04-2017 Ansøgnings frist : 04-05-2017

Fingernemme kuverteringsmedarbejdere, Hedehusene
Ekspres Vikar ApS - Rødovre Afd.
Fingernemme kuverteringsmedarbejdere Til vores kunde i Taastrup søger vi fingernemme kuverteringsmedarbejdere til et kortvarende vikariat, med mulighed for forlængelse. Opgaverne består i kuvertering og manuel pakning af grafiske produkter. Det er fordel hvis du har erfaring med kuvertering eller anden kendskab til den grafiske branche. Vi forventer at du:
Indrykket : 23-04-2017 Ansøgnings frist : 04-05-2017

Mekaniker / Maniitsoq:
Jobbest
Vi tilbyder her en unik mulighed for at opleve GrønlandTil Maniitsoq søges dygtig og alsidig medarbejder til Auto & Marineværksted - din baggrund kan være mekaniker, maskinarbejder, skibsmekaniker eller tilsvarende,Arbejdet er meget alsidigt og afvekslende, hvor du får mulighed for at prøve dine grænser af, samt brug af alle dine kvalifikationer.Er din tekniske baggrund indenfor eksempelvis nogen af nedenstående, så kan vi uden tvivl passe dig ind i virksomheden.
Indrykket : 23-04-2017 Ansøgnings frist : 18-06-2017

FLEXTRAFIK CHAUFFØR
PREBENS BILER
VIBORG,- DU SKAL HAVE TAXKØREKORT,- B ERHVERV, ELLER BUS ERHVERV,- OPDATERET FØRSTEHJÆLP,- OG GERNE BAB,- SAMT REN STRAFFEATTTEST.
Indrykket : 23-04-2017 Ansøgnings frist : 30-04-2017

Truckfører/Lagermand søges til vikariat - I Farum.
VIKARRINGEN ApS
Arbejdssted:Til vores kunde, som er en større virksomhed i Farum, søges en erfaren truckfører/lagermedarbejder til et vikariat.   Om stillingen:   Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være:
Indrykket : 22-04-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017

Er du erfaren lagermedarbejder, med en del truckerfaring og er B-menneske, så er dette måske noget for dig!
JKS a/s, Hillerød
For vores kunde i Hillerød søger JKS en lagermedarbejder til vikariat på aftenhold i 2 måneder evt. med forlængelse over sommeren.   Arbejdsopgaver  Modtage og registrere varer, fysisk Pluk og pakke med truck Oprydning/tømme affald/forfaldende arbejde. Medansvarlig for at lageret altid fremstår pænt   Din profil 
Indrykket : 22-04-2017 Ansøgnings frist : 05-05-2017

Taxichauffør søges
Taxavognmand Hammani Statoua
Chauffør søges til kørsel i Billund-Vejle området. Skal kunne tale dansk. Arbejdstid iflg. aftale. Tiltrædelse efter aftale. Henvendelse til: Hammani Statoua på telefon 30 20 11 15.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 26-05-2017

Selvstændige vognmænd søges
JAS Kurérservice
Vi er et landsdækkende kurer firma som søger selvstændige vognmænd med egen bil under 3500 kg, gerne med lift eller uden lift. Bilerne vi søger er fra 3-8 pallers biler. Vi søger vognmænd, der er meget pligtopfyldende og giver den bedste service til vores kunder og som der er altid klar på at rykke ud når opgaverne kalder. Henvendelse: Du kan enten ringe eller maile til Jens Anders Søndergaard på mobil: 4079 7179 eller mail: jaskurerservice@gmail.com
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 26-05-2017

Lastbilchauffør søges til job i Frederikshavn
Kildespring A/S
På grund af travlhed søger vi en stabil chauffør til tiltrædelse hurtigst muligt. Jobbet består hovedsageligt af udbringning af øl og vand til vores faste kundekreds i Nordjylland, men lettere lagerarbejde kan også komme på tale. I første omgang er der tale om en tidsbegrænset stilling til og med september, dog med mulighed for fastansættelse. Mødested er på vores adresse i Frederikshavn hvorfra bilerne også kører ud. Vores forventninger til dig: - Kørekort til kategori B/C - Gyldigt EU kvalifikationsbevis - Takografkort (førerkort) - Du er mødestabil - Du har en positiv indstilling og mød
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 30-04-2017

Ferieafløser til Center for Handicap
Center for Handicap
Center for Handicap søger ferieafløser til døgnboliger fordelt i Nakskov og Holeby, til støtte i eget hjem fordelt i Lolland kommune og til § 104 aktivitetstilbud i Fuglse samt til § 103 beskyttet beskæftigelse i Nakskov.   Der må påregnes skiftende vagter herunder nattevagter samt weekend og helligdags arbejde.   Vi arbejder ud fra den anerkendende tilgang i mødet med borgere, kollegaer samt samarbejdspartnere. Center for handicap har fokus på sundhed og det sunde valg skal være det nemme valg både i forhold til kerneopgaven og medarbejdere. Der sikres medindflydelse for borgerne via den dagl
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 03-05-2017