Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Chauffør til flextrafik i Århus søges
Rk Flextransport v/Rafal Kortz
Vognmand Rafal Kortz Vi søger hurtigst muligt en chauffør til flextrafik kørsel. Vi forventer, at du: - har bopæl i eller omkring Århus   - har taxa kørekort - har førstehjælpsbevis (max.2 år gammel) For yderligere oplysninger kontakt Rafal Kortz  på telefon 53 59 25 70 eller mail rkflextransport@gmail.com
Indrykket : 23-10-2017 Ansøgnings frist : 18-12-2017

Dygtige truckfører til stillinger på lagerhotel i Horsens
Ramsdal Profil Match ApS
Vores kunde, et lagerhotel med to lokationer i Horsens, har fået en ny kunde. De har derfor ekstra travlt og glæder sig til at starte flere dygtige medarbejdere op på deres aftenhold.Specialiseret i transport og logistikVirksomheden er verdensomspændende og er utrolig stolt af deres globale transport- og logistiksystem. Kundernes forventninger og krav kommer i første række og virksomheden kan som eksperter indenfor deres område, derfor tilpasse løsninger til hver enkelt kundes behov og dermed kan forblive en førende spiller på området.
Indrykket : 21-10-2017 Ansøgnings frist : 15-12-2017

Spændende truck arbejde i Horsens
Ramsdal Profil Match ApS
Engagerede truckførere søges til spændende stillinger i HorsensVores kunde, et lagerhotel med to lokationer i Horsens, har fået en ny kunde. De har derfor ekstra travlt og glæder sig til at starte flere dygtige medarbejdere op på deres dagshold.Specialiseret i transport og logistik
Indrykket : 21-10-2017 Ansøgnings frist : 15-12-2017

Chauffører søges
Salems Bus
Salem Bus søger hurtigst muligt 1 fuldtids chauffører til flexkørsel og minibus. Det drejer sig om sygetransport og handicapkørsel. Det er et krav, at man har følgende: - Taxa kørekort - BAB 1+2+3 Kørselsområde er Ringsted, Holbæk, St.Merløse og Nykøbing Sjælland. Ved interesse kontakt Salem på tlf: 21 79 32 99
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 24-11-2017

Fast afløser som chauffør
VOGNMAND POUL H. HANSEN ApS
Vi søger vi en stabil, glad og loyal chauffør til en fast stilling, som afløser på alle biler, med start så hurtigt som muligt. Vi kører dagligt ml. Sjælland og Jylland og der skal regnes med aften/nat arbejde og weekend ture. Du skal være indstillet på at ligge ude, dvs. du bor i bilen og det gør du for det meste på de dage du er afsted.. Du skal have kørekort til trækker/trailer og nogle års erfaring i kørsel med disse.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 15-12-2017

2* Lager/Produktionsmedarbejder
SYSTEM VIKAR MANDSKABSUDLEJNING ApS
Til vores kunde i Køge søges 2* Lager/ProduktionsmedarbejderArbejdsopgaverne er blandt andet:Pluk og håndtering af varerMaskinbetjeningSætte labels på produkterIndtastning og registrering af varerPakning og forsendelseTruckkørselDer forventes at du:
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 19-11-2017

Erfaren Pharma-Lagermedarbejder (GMP, truck, pak&pluk, lagersystem), Tåstrup
Ekspres Vikar ApS - Rødovre Afd.
For vores kunde i Tåstrup søger vi rutinerede lagermedarbejdere med erfaring fra pharma industri- og lager til et længerevarende vikariat, med mulighed for forlængelse og fastansættelse.Opgaverne består bl.a. af pluk og pak af medicinalvarer, forsendelse, . God fysisk en nødvendighed, da varerne håndteres i et højt tempo. Truckcertifikat, GMP/GDP og lagererfaring fra medicinal/pharma-industri eller pakkeri er et ubetinget krav. Den rette kandidat:
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 27-10-2017

ScanPeople søger for vores kunde i Nordsjælland, en ufaglært vikar til operationalt arbejde til længevarende vikariat
SCANPEOPLE ApS
Dine opgaver: Pakke og plukke varer Kontrollere at vedligeholdelseskits indeholder det korrekte antal varer Registere varer og vedligeholdelseskits i ERP-system Dine Kvalifikationer
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 27-10-2017

Kørselskoordinator - borgerrettet kørsel - Center for Økonomi
Slagelse Kommune
Slagelse Kommune ønsker at styrke koordinationen af den borgerrettede kørsel. Formålet hermed er et ønske om at optimere kørslen med henblik på at nedbringe omkostningerne på området.Borgerrettet kørsel forstås bl.a. somkørsel i lukkede ruter til skoler og institutioner, der udbydes ca. hvert 4 år af Slagelse Kommunede forskellige kørselsordninger der findes via flextrafikkollektiv trafikad hoc kørsler via enkeltstående særlig godkendelse.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 14-11-2017

Medhjælpere til weekend
Johannes Fog A/S
Til vores Bolig & designhus i Lyngby søger vi medhjælpere som kan være med til at servicere vores kunder i weekenden i følgende afdelinger: Have, værktøj, VVS og lamper. Du skal være med til at give vores kunder individuel service og rådgivning om vores brede sortiment af spændende mærkevarer samt deltage i vareopfyldning. 
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 23-11-2017