Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Lastbilchauffør søges til trækker med mange forskellige kørsels opgaver
SØREN RASMUSSEN & SØN A/S
Søren Rasmussen & Søn A/S søger  lastbilchauffør til kørsel med  trækker Arbejdet betår i bla  - krantailer - tiptrailer og blandet trækker kørsel Søger du et spændende og varieret arbejde med ordnede løn og arbejdsforhold så har vi brug for dig. Er du pensionist - efterlønner eller en som bare vil køre en tur i ny og næ så har vi også brug for dig.  Mødested Klakring eller DTC - Vejle
Indrykket : 19-08-2017 Ansøgnings frist : 14-10-2017

Kopi af Chauffør med flytteopgaver søges
JUNKBUSTERS ApS
Frisk og stærk person med søges med C kørekort (med tilhørende EU Bevis ) Hvis d-certifikat til kran haves er det klart et plus. (Læs venligst hele annoncen igennem inden du søger stillingen). Junkbusters er et affaldsfirma i København, der arbejder med afhentning af storskrald og andet affald (ikke dagrenovation) for private og erhverv. På vores bemandede Junktruck lastbiler tager vi slæbet uanset hvor affaldet befinder sig på ejendommen.  Vi rydder loftrummet, kælderen, kontoret osv. og sørger for at bortskaffe affaldet miljørigtigt.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Buschauffører til skolekørsel
Herning Bilen Specialruter A/S
Vi søger buschauffører til skolekørsel – 26-30 timer ugentligt Udgangspunkt fra 8500 Grenaa. Det er en fordel at du er bosiddende i Norddjurs Kommune, da der er 2 x fremmøde, dvs. morgen og eftermiddag. Du vil kører en fast rute. Vi har brug for en medarbejder der kan trives med frihed under ansvar, og dermed har selvdisciplin og overblik. Du er serviceminded, imødekommende og kan rumme alle typer børn. Krav: Gyldigt erhvervskørekort til bus Gennemført lovpligtig EU efteruddannelse, samt gerne andre relevante kurser. Har gyldigt førerkort Kan underskrive børneattest.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 25-08-2017

Chauffør / servicemedarbejder til Frederikshavn
Asylcenter Vesthimmerland afd. Ranum
Vi søger snarest en chauffør/servicemedarbejder på 29½ t. pr. uge til Asylcenter Frederikshavn, med mulighed for hurtig opstart. Asylcenter Frederikshavn er en del af Asylcentrene Vesthimmerland. Asylcenter Frederikshavn har pt. ca.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 25-08-2017

Chauffør med flytteopgaver søges
JUNKBUSTERS ApS
Frisk og stærk person med søges med C kørekort (med tilhørende EU Bevis ) Hvis d-certifikat til kran haves er det klart et plus. (Læs venligst hele annoncen igennem inden du søger stillingen). Junkbusters er et affaldsfirma i København, der arbejder med afhentning af storskrald og andet affald (ikke dagrenovation) for private og erhverv.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 08-09-2017

Natarbejde, deltid
Ecourier
Natarbejde: Chauffør Søger en natteravn der vil aflaste mig i mit hverv, da min tro nuværende ansatte søger nye enge efter 3 gode år. Der er tale om et fast deltidsjob på omkring 20 timer fordelt på 2 lange nætter og 2 meget korte. Der er tale om lørdag, søndag, mandag, tirsdag. Vagterne påbegyndes dagen før. Lørdag og tirsdag er de lange dage, mandag og søndag er de lette. Med lette menes der ingen løft. Det er få timer hvor man blot afhenter og levere.
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 12-10-2017

Flextrafik Chauffører søges til garantibil pr 20/9-17
Klintø
Chauffører søges til kørsel for Flextrafik i Slagelse området. Vi forventer at vores chauffører er høflige og er velsoigneret samt at de skal være stabile og smilende. Vi forventer af dig:
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 19-09-2017

Flextrafik Chauffører søges til garantibil pr 20/9-17
Klintø
Chauffører søges til kørsel for Flextrafik i Guldborgsund. Vi forventer at vores chauffører er høflige og er velsoigneret samt at de skal være stabile og smilende. Vi forventer af dig:
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 19-09-2017

Flextrafik Chauffører søges til garantibil pr 20/9-17
Klintø
Chauffører søges til kørsel for Flextrafik i Køge området Vi forventer at vores chauffører er høflige og er velsoigneret samt at de skal være stabile og smilende. Vi forventer af dig:
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 19-09-2017

Chauffør til Entreprenørkørsel
HVIDBERG A/S
Grundet stigende aktivitet søger vi en chauffør til alsidig og varierende kørsel med tipsættevogn indenfor entreprenørkørsel samt kørsel med færdigvarebeton og evt. afløsning på 4 akslet lastbil med kroghejs og kærre. Krav: Skal have erfaring med tipsættevogn samt have EU-bevis. Det forventes at vedkommende er ansvarsbevist, fleksibel, samarbejdsvillig og kan arbejde selvstændig i et team med andre chauffør. Det er en fordel hvis man godt kan lide at have travlt.
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 12-10-2017