Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Chaufførelev i Hvidovre
BECH-HANSEN & STUDSGAARD A/S
Vi søger 2 pligtopfyldende chaufførelever til vores afdeling i København.Uddannelsen som godschauffør tager ca. 3-3,5 år, hvoraf der er ca. 47 ugers skoleophold fordelt over flere perioder alt afhængig af, hvad du har af uddannelse i forvejen.Du kommer til at arbejde indenfor distributionskørsel og trækker/trailer.Du skal have stor interesse for faget og være serviceminded overfor kunder og kollegaer. Du skal være  fleksibel med arbejdstider, da man arbejder til man bliver færdig i dette fag.Der kræves -  en kvik m/k:
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 25-01-2017

Taxichauffør
Taxavognmand Henrik Andersen
3-6 Chauffører søges.Både til faste stillinger samt afløser stillinger.Stillingerne er på alle tider af døgnet.3 jobs med kørsel i Kolding 4*353 jobs H.A Taxa Vejen    
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017

Taxichauffør
TAXIVOGNMAND JØRGEN ANDREASEN
Taxachauffør søges til kørsel ved Dantaxi Hjørring. du skal være serviceminded og udadvendt. Jobbet er en fuldtidsstilling Det forventes at du har Taxikørekort, Kvalifikationsbevis til Taxi, Førekort til Hjørring Kommune og de nødvendige kurser, bla.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 28-02-2017

Slamsuger chauffør
HENNINGS KLOAKRENS A/S
Vi forventer.Du har erfaring med slamsuger kørsel og kan indgå i vagt ordning.Du har stort kørekort oggerne anhængerkort - god til kunde servise - mødestabil - samarbejdsvilligDu har ADR bevis - vejen som arbejds plads - gerne Spule kursus.UE kvalifikation og førerkortDu kan samarbejde og tage intiativer  og arbejde selvstændigt.Vi kan tilbyde.Ordentlige omklædningsforhold og badeforhold.Gode kollegaer.Vi har vacinations service på virksomheden.Vi er gode til dialog og samarbejde på tværs af virksomheden.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Chauffør til miljøindsamling
Miljøterminal, Markpersonale
Arbejdssted: By- og Udviklingsforvaltningen, Renovationsafdelingen, Bronzevej 3, 6000 Kolding Arbejdstid: Stillingen er fuldtid med gennemsnitlig 37 timer om ugen.  Weekendarbejde skal påregnes, da du kommer til at indgå i en vagtordning.  Ansættelsestidspunkt: 1.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 18-02-2017

Chauffør, fragt, distribution, blandet kørsel
Faber Brød
Chauffør søges til mindre varebilFaber Brød er et engros bageri, beliggende i Solrød Strand. Vi levere både friskbagte- samt bake-off produkter til vores kunder Vi søger en chauffør, som kan hjælpe os med at levere brødet, samt gå til hånde med diverse ad hoc opgaver i bageriet. Det er helt essentielt, at vores nye medarbejder har lyst til at yde en service, overfor alle vores kunder, med et smil på læben.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 13-03-2017

Chauffør søges
BATUM ENTREPRENØR ApS
Vi søger en chauffør til container- og entreprenørkørsel til fast arbejde. Vi forventer, at: Du er mødestabil Du kan ligge ude Du arbejder selvstændigt Du kan tage initiativ Henvendelse på mail til Peter Malling: jem@batum-skive.dk  Tiltrædelse snarest.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 19-02-2017

Vil du gerne være en del af succesen som fastansat NAT distributionschauffør hos Viggo Petersen?
VIGGO PETERSENS EFTF A/S
                         Natchauffører søges Viggo Petersens Eftf. A/S søger dygtige og stabile  chauffører til distributionskørsel om natten, som gerne vil arbejde under ordnede forhold.  Vi søger chauffører til kørsel i forvogne med mødetid klokken 22.30 i Taastrup. Vi har arbejdsuge fra hvor vi møder fra søndag til torsdag, og går på weekend fredag morgen. Vi pakker bil og har udkørsel fra terminal i Hvidovre.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 22-02-2017

Taxichauffør
Taxavognmand Claus Andersen
Vi søger en medarbejder til fast ansættelse som natchauffør under Dantaxi Silkeborg.Stillingen er ledig, tiltrædelse snarest muligt.Vi tilbyder fast ansættelse under gode og ordnede forhold.Henvendelse vedr. stillingen venligst til Claus Andersen på mail: claus@ans-bussen.dk, evt. pr. telefon til Bo Andersen tlf. 29295832
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 01-03-2017

Kørselsdisponent
ULLITS & WINTHER STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
 Kørselsdisponent til Midtjysk Kloakservice ApS     Vi søger en kørselsdisponent på fuld tid, som også kan være behjælpelig med andre opgaver i virksomheden, der er beliggende i Viborg.  Vi forestiller os, at du har relevant uddannelse og erfaring indenfor planlægning og udførelse af kørselsopgaver.  Du er grundig, struktureret, fleksibel, servicemindet og samarbejdsvillig.  Arbejdsopgaverne vil være mangeartede, herunder:  
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 07-02-2017