Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Taxachauffør søges til fast arbejde
KNUD ERIK DOKKEDAL
Vi søger fast chauffør til kørsel. Kørsel kan både være med vagtlægen samt almindelig taxakørsel. Arbejdstid: aftales. Krav: Bestået erhvervskort og BAB kursus. Vi forventer at du er: -Loyal -Positiv -Serviceminded -Mødestabil -Tålmodig Har du lysten til at køre taxa, så tøv ikke med at ringe til Vognmand Knud Erik Dokkedal på 28446356. Arbejdet påbegyndes i Haderslev. Løn efter gældende overenskomst.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Allround medarbejder til Sushi bar
Koma sushi
Koma Sushi Silkeborg søger medarbejder til at passe telefonen, levere mad, ordne opvask og andre forefaldende arbejdsopgaver. Arbejdstiden er fra 16.00 - 20.00 alle ugens dage. 1-2 fridage(mandag-tirsdag) kan aftales med arbejdsgiver.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Chauffør & lagermedarbejder
CAR-DÆK A/S
Vi er en mindre en gros virksomhed i dæk branchen, som søger en fleksibel medarbejder til travle perioder, samt ved ferie og sygdom med kørekort indtil 3500 kg.Vi søger en afløser med kendskab til distribution, samt at vedkommende skal bo i umidelbart nærhed af virksomheden som ligger i Havdrup.Det skal bemærkes at jobbet ikke er eller bliver et fuldtidsjob.
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 01-03-2017

Chauffør som kan sove ude..
Roskilde Biludlejning ApS
Erfaren og stabil chauffør med CE kort søges til fast stilling og med tiltrædelse hurtigst muligt. Der vil være kørsel med trailer i hele landet. Vi mangler chauffør som kan sove i ude... Kan du se fordelene ved at arbejde i et mindre firma i vækst og ønsker du at være en del af et velfungerende team? Så er du måske vores nye kollega. Din profil:
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 01-03-2017

CHAUFFØR TIL FORVOGN/HÆNGER I DK - DAN-GRIT A/S
DAN-GRIT A/S
Til vores fabrik i Alslev, søger vi en dygtig/erfarren chauffør. Da Vi er et firma i stor fremgang, med 8 kørende lastbiler m/specialhejs.Vi producerer tørmørtler, vandskuring og tørbeton, vådmørtel, samt mørtel til store silo-systemer, som leveres direkte på byggepladser over hele landet.- Der kan forkomme 3-4 udelægger dage i måneden. Vi forventer, at du:
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 09-03-2017

Lager- og logistikmedarbejder
JKS a/s, Esbjerg
Struktureret og serviceminded logistik- og produktionsmedarbejder søges til Dansk Scanning A/S Er du struktureret og vant til at arbejde med produktion? Trives du med at være virksomhedens blæksprutte og har du kørekort til kategori CE og truckcertifikat? Er du selvstændig og fleksibel? Så har vi muligvis jobbet til dig.
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Kranchauffør på forvogn til natdistribution med kran søges
VIGGO PETERSENS EFTF A/S
Viggo Petersens Eftf. A/S søger dygtige og stabile  chauffører til at køre lastbil med monteret kran til distributionskørsel, som gerne vil arbejde under ordnede forhold med højt til loftet.  Vi har en up to date vognpark.  Vi er af den opfattelse at vores chauffører er vores største aktiv, og du kan med din ansøgning blive en del af succesen. Vi har de senere år gennemgået en kraftig periode med vækst, som alene skyldes vores dygtigt chauffører. Viggo Petersen er medejer af Danske Fragtmænd og har desuden egen vognmandsafdeling.  
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 16-03-2017

Chauffør til kranbil.
IBF IKAST
Til vore afdelinger i Århus og Ikast søges rutinerede chauffører til kranbil.Kvalifikationer: - Du er en loyal, stabil og effektiv medarbejder, som kan arbejde   selvstændigt og har en høflig optræden overfor vores kunder. - Du har C+E kørekort, gerne truckcertifikat og minimum   krancertifikat D. - Du har kranerfaring med håndtering af pallegods.Da branchen er meget sæsonbetonet, kan der i perioder forekomme overarbejde, hvorfor du skal have en fleksibel indstilling til dine arbejdstider.
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 19-03-2017

Chauffør, dyretransport
GDR KARL OLE JOCHUMSEN
Kørsel af grise ca. 15 timer pr. uge torsdag og fredag fra kl. 6 til ca. 13.Erfaring og kompetancebevis til dyretransport samt kørekort til C og E nødvendig.Evt. mulighed for supplerende arbejde på bedriften i stald og mark, således at stillingen evt. bliver en fuldtidsstilling
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Flyttearbejder
BHF GROUP ApS
Hos Aarhus Flytteservice Søger vi en ny medarbejder, til vores professionelle flytteteam.Vi laver alle former for flytninger: Private, pak ned, pak ud. Erhverv, kontor, industri, International, vi køre selv ud i Europa, og ellers shipper til andre lande.  Du skal have kørekort til lille bil, gerne til lastbil og trailer.Du skal være mødestabil og serviceminded.Du skal tale dansk, og helst kunne skrive dansk.Du skal have en god fysik, da løft forkommer, og en del gåen frem og tilbage i løbet af en arbejdsdag.
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 01-04-2017