Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Mobilkranfører
PROFILPARTNERS ApS
Til mindre virksomhed med styr på tingene, stor grad af medbestemmelse og frihed under ansvarVirksomhedsbeskrivelse:TT Mobilkran er specialiseret i løft og hejs af store byggematerialer, både, maskiner og alt, der kan nås med en mobilkran. Med det nyeste udstyr og de ansattes mange års erfaring gør det muligt, altid at yde den bedste service med høj kvalitet og til altid aftalt tid og aftalte betingelser.Stillingsbeskrivelse:
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017

Frisk truckfører til fast stilling i Brøndby
PROFIL MATCH ApS
Vi søger, for vores kunde, en frisk og positiv truckfører til at blive en del af deres team i Brøndby.Lagerhotel med all-inclusiveVirksomheden tilbyder komplette og individuelle logistik og lagerløsninger. På lagerne sørger de for alt fra varemodtagelse til ompakning og videre transport af virksomheders produkter. De har lagerhoteller flere steder i landet og med Danmarks største transport- og distributionssystem kommer de nemt og hurtigt ud til alle kunder.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 26-02-2017

Søger kranfører til større lasbil- og mobilraner til vores depot i Odense
BMS AS
Med baggrund i stadig stigende aktivitet søger vi en stabil, selvstændig og ansvarlig kranfører, som sætter sikkerheden og kunden i centrum ved udførelsen af projekter og opgaver.
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 17-03-2017

Forklift drivers for warehouse in Horsens
Ramsdal Profil Match A/S
Since one of our great costumers in Horsens is very busy, Ramsdal Profil Match is looking for enthusiastic forklift drivers.Successful company
Indrykket : 15-02-2017 Ansøgnings frist : 26-02-2017

Kranfører
EURO-WORKERS A/S
Euro-Workers A/S søger kranfører til en opgave på Fyn, i et længervarende vikariat.Opstart er hurtigst muligt, løn efter overenskomst. Arbejdstider er varierende. Vi forventer du:• Kran E• 100% Mødestabil• Har lyst til at arbejde som vikar Du kan forvente:• Ordenlige forhold• God løn• Ansættelse i en virksomhed, der er medlem af Dansk Industri. Arbejdssted: FynArbejdstid ca.: 07-15:00 
Indrykket : 14-02-2017 Ansøgnings frist : 28-02-2017

Truckfører/Terminalmedarbejder
Easyjob ApS
Vi søger 2 erfarne truckførere til vores kunde i Hvidovre området.For vores kunde i Hvidovre søger vi 2 stabile og erfarne medarbejdere med truck-kort der har erfaring med læsning af stykgods, du er vant til at køre inde i en bil og læsse / stable gods af forskellig art.Krav:Vi forventer:Du har truckcertifikat og gerne flere års erfaring med truckkørsel.Du har generelt lagererfaring.Kan fremvise straffeattest. Kan tale Dansk/Engelsk.Du er pligtopfyldende.Om dig:
Indrykket : 13-02-2017 Ansøgnings frist : 12-03-2017

Truckfører
JobTeam Sydsjælland & Lolland/Falster
- til lager og produktion i NæstvedområdetJobbeskrivelse:Alsidig truckfører til lager og produktion.Primære arbejdsopgaver:I samarbejde med det øvrige lager- og produktionspersonale at modtage råvarer og emballager til lager, indlagring på pallelager, forsyning af produktion med råvarer og emballager samt forsendelse af færdigvarer fra lager.
Indrykket : 13-02-2017 Ansøgnings frist : 27-02-2017

Dygtig truckfører søges til spændende fast stilling
PROFIL MATCH ApS
Vores kunde, et større lagerhotel i Taastrup, har fået en åbning på deres dagshold, og ønsker derfor at ansætte endnu en rutineret truckfører.En global udbyder af transport- og logistikløsninger Der er tale om en dansk virksomhed som gennem årene har etableret sig med egne lokationer i mere end 80 lande, fordelt i Europa, Nord- og Sydamerika, Asien, Afrika og Australien.
Indrykket : 13-02-2017 Ansøgnings frist : 22-02-2017

Kranfører
Job InWest Vikar
For travl virksomhed på Fyn, søger vi en Kranfører med ledererfaring til en fast stilling i Brønshøj.  Om dig: Du har minimum 2 års erfaring som kravførerDu har erfaring med asbestDu har kran D eller teleskoplæsser ADu skal kunne fungere som sjakbajs og tage ansvarDu er kvalitetsbevist og mødestabilDu skal være bosat i København eller omegn  
Indrykket : 10-02-2017 Ansøgnings frist : 10-03-2017

Truckfører
PLEJEVIKAR ApS
Vi søger en truckfører, som primært skal arbejde for en af vores kunder i Greve. Du vil blive tilknyttet PlejeVikar/LejeVikar, og vil senere få mulighed for at komme rundt på forskellige arbejdspladser.Arbejdstiden kan variere indenfor dagtimerne, men vil oftest være kl. 10 - 18. Vores kunde har meget travlt i sommerperioden, så det vil være en fordel, hvis hovedparten af din sommerferie ligger efter 1. august.Du skal have erfaring som truckfører, og være parat til at indgå i de forskellige arbejdsopgaver, som er på et stort moderne lager.
Indrykket : 09-02-2017 Ansøgnings frist : 24-02-2017