Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
2* Lager/Produktionsmedarbejder
SYSTEM VIKAR MANDSKABSUDLEJNING ApS
Til vores kunde i Køge søges 2* Lager/ProduktionsmedarbejderArbejdsopgaverne er blandt andet:Pluk og håndtering af varerMaskinbetjeningSætte labels på produkterIndtastning og registrering af varerPakning og forsendelseTruckkørselDer forventes at du:
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 19-11-2017

Erfaren Pharma-Lagermedarbejder (GMP, truck, pak&pluk, lagersystem), Tåstrup
Ekspres Vikar ApS - Rødovre Afd.
For vores kunde i Tåstrup søger vi rutinerede lagermedarbejdere med erfaring fra pharma industri- og lager til et længerevarende vikariat, med mulighed for forlængelse og fastansættelse.Opgaverne består bl.a. af pluk og pak af medicinalvarer, forsendelse, . God fysisk en nødvendighed, da varerne håndteres i et højt tempo. Truckcertifikat, GMP/GDP og lagererfaring fra medicinal/pharma-industri eller pakkeri er et ubetinget krav. Den rette kandidat:
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 27-10-2017

ScanPeople søger for vores kunde i Nordsjælland, en ufaglært vikar til operationalt arbejde til længevarende vikariat
SCANPEOPLE ApS
Dine opgaver: Pakke og plukke varer Kontrollere at vedligeholdelseskits indeholder det korrekte antal varer Registere varer og vedligeholdelseskits i ERP-system Dine Kvalifikationer
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 27-10-2017

Dygtige lagermedarbejdere søges
Easyjob ApS
DYGTIGE LAGERMEDARBEJDERE SØGESFor vores kunde i Glostrup søger vi lagermedarbejdere. I din ansøgning samt til samtalen vil der blive lagt stor vægt på fleksibilitet og du skal være omstillingsparat.Arbejdsopgaver: Ordreklargøring og pakning af varer til leveringUdlevering af varer til kunderVaremodtagelseKørsel med truck (i mindre omfang)Du skal have følgende kvalifikationer:
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 15-11-2017

Lagermedarbejder til Tønder
JobTeam Esbjerg A/S
Søges for kunde Jobbeskrivelse: Da vi for tiden har stor efterspørgsel på dygtige truck fører til både dag, aften og nathold. Søger vi for en kunde i Tønder, en person med stor erfaring i primært stabler kørsel. Der vil også være opgaver indenfor plukning, pakning og foliering Der kan være mange indgangsvinkler til jobbet dog er det vigtigt at du har dokmanteret erfaring med kørsel med ovennævnte. 
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 30-11-2017

Produktionsmedarbejder søges til fast nathold - opstart nu!
Work4all Vejle
For en virksomhed i Kolding, søger vi en produktionsmedarbejder til fast nathold. Der er tale om en fuldtidsstilling med henblik på fastansættelse og det er med opstart når den rette kandidat er fundet. Arbejdstiderne er fra omkring 00.00 til 07.00 med start søndag aften. Arbejdsopgaverne er maskinpasning, truckkørsel og andet forefaldende arbejde.    Vi forventer at du besidder følgende ting: - Har prøvet nathold før og det passer dig perfekt
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 12-11-2017

Sorteringsmedarbejder
U P S DENMARK A/S
Som medarbejder på vores eftermiddagshold (”PM team”) i Vinding ved Vejle bliver du en del af et professionelt team med fokus på service og sikkerhed. Vi arbejder efter UPS’ internationale sikkerhedsvalideringssystem, og vi sætter høje krav til vores medarbejdere for at sikre at vi altid er kan garantere den højeste sikkerhed, service og effektivitet. 
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 27-10-2017

Disponent til indkøbsafdelingen
HT BENDIX A/S
Du bliver en del af en dynamisk afdeling med 15 hjælpsomme kolleger. Vi er en afdeling med høj dynamik og fart over feltet. Samtidig er humøret højt, og der altid plads til humor, selvom det går stærkt. Du får som disponent medindflydelseog frihed under ansvar. Vi samarbejder med leverandører i Kina, Indien, Danmark og flere øvrige steder i Europa.Jobbet:Du får et job som disponent i indkøbsafdelingen, som giver gode faglige, personlige ogspændende udviklingsmuligheder.
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 22-11-2017

Sabbatår/skoletræt? Allround medhjælper søges til webshop i Brabrand 30 – 37 timer om ugen.
CBM Trading ApS
Vi tilbyder et yderst alsidigt job, hvor ingen dage ligner hinanden, i et miljø med en afslappet atmosfære med 5 søde kolleger.Dine arbejdsopgaver vil favne meget bredt fra pakning af ordre og lagerarbejde til oprettelse af nye varer på computeren samt besvarelse af kundehenvendelser.Vi forventer at du taler dansk flydende samt er velformuleret på skrift. Du er en rutineret pc-bruger og er generelt glad for hunde og let-omgængelig. Du kan fremvise en straffeattest.
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 22-11-2017

Plant2Plast A/S søger lagermedarbejder
Plant2Plast A/S
Har du ordenssans? Kan du lide at arbejde struktureret, fysisk og manuelt? Sætter du pris på, at være en del af et team og samtidig nyder at arbejde på egen hånd, så er det måske dig vi leder efter! Opstart: 01-11-2017 Vi er en emballage virksomhed i Haarby, som er i en sund og vækstende udvikling, og derfor søger vi en stabil lagermedarbejder – gerne med lignende erfaring og truckcertifikat (dog ikke et krav). Arbejdstid: Mandag-torsdag 08.00-16.00 og fredag 08.00-15.30  
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 31-10-2017