Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Studiejob med fart på hos av form A/S
AV FORM A/S
Er du frisk, fleksibel og positiv?  Kunne du tænke dig at arbejde med andre studerende og fastansatte på vores automatiserede plukkelager i Herning? Så kan vi lige nu tilbyde dig et alsidigt job hvor der er fuld fart på og plads til højt humør hos av form
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2018

Lagermedarbejder til varemodtagelsen i ComputerSalg.dk
ComputerSalg A/S
Lagermedarbejder til varemodtagelsen i ComputerSalg.dkComputerSalg søger lagermedarbejder med flair for IT- ComputerSalg.dk – Et Online Varehus!Vil du være med til at gøre et af branchens bedste onlineforhandlere endnu bedre?Søger du et job hvor du kan udleve din ordenssans, din dynamik og din speed?Vi søger en fleksibel og stabil kollega med god fysik, som er klar til alle opgaver på vores lager.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 24-12-2017

Pakkerimedarbejder til Tilst
Jysk Vikarservice A/S, Århus
Jysk Vikarservice søger for kunde ved Tilst 2 dygtige medarbejdere.   1 til at arbejde på dagskift, og 1 til aftenskiftet. Branche: fødevarer Personlige kompetencer: Er mødestabil Kvalitetsbevidst Kendskab til hygiejneregler Gode samarbejdsevner Kunne tale og læse dansk God attitude og kan arbejde i teams Der er tale om et vikariat af kortere varighed. Har ovenstående din interesse, vil vi meget gerne hurtigt høre fra dig.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 05-01-2018

Pakkerimedarbejder til Hinnerup
Jysk Vikarservice A/S, Århus
Jysk Vikarservice søger for kunde ved Hinnerup 2 dygtige medarbejdere.  Arbejdstiden er oftest på aftenskift. Det er fysisk arbejde, og der kan forekomme løft.Branche: PakkeriPersonlige kompetencer:Er mødestabilKvalitetsbevidstKendskab til hygiejnereglerGode samarbejdsevnerKunne tale og læse danskGod attitude og kan arbejde i teamsDu skal være villig til at bruge sikkerhedssko på jobbetDer er tale om et vikariat af kortere varighed.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 12-01-2018

Lagermedarbejder - Med scanner erfaring
VIKARRINGEN ApS
VikarRingen søger for kunde i Roskilde, medarbejdere med erfaring inden for fabrik og produktion.Der er tale om vikariater, men for den rigtige kandidat, kan vikariatet blive langvarigt.Som lagermedarbejder bliver du en del af et rigtigt godt hold, som bl.a. arbejder med registrering og afsendelse af varer, samt pluk og pak via håndscannere. Der kan også være lidt forefaldende arbejde.Faglige kvalifikationer:
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 18-12-2017

LAGEREKSPEDIENT
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center
Bahne i Hjørring søger en dygtig og erfaren lagerekspedient snarest muligt (25 timer om ugen).   Stillingen omfatter ansvaret for hele varehåndteringen – dvs. modtagelse, mærkning og placering af varer på lageret. Jobbet vil samtidig bestå af ca. 1 times rengøring hver morgen med støvsugning/vask af gulv samt rengøring af diverse rum i butikken. Du vil herudover fungere som butikkens servicemedarbejder og skal således kunne løse diverse løbende praktiske opgaver.  
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 31-12-2017

Administrativ lagermedarbejder søges
Humanizer
Til lille afdeling af verdensomspændende virksomhed søges en stabil lagermedarbejder med stort overblik Med opstart hurtigst muligt, søger vi en stabil og selvtænkende kollega til vores kunde i Taastrup, som kan være med til opstart af ny storkunde. Der er tale om et længerevarende fuldtidsvikariat med mulighed for fastansættelse for den rette. Du vil få ansvar for egne ordrer og skal derfor besidde et godt overblik og kunne strukturere din hverdag.
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 30-01-2018

Ufaglært lagermedarbejder i Kolding - aftenarbejde
GOWORK ApS
Står du og mangler et job, og kan du lide at være fysisk i gang og er god til at arbejde effektivt og detaljeorienteret? Så er du måske den medarbejder vi står og mangler. GO:WORK søger på vegne af vores kunde en lagermedarbejder, til et lager i Kolding. Jobbet
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 06-02-2018

Supporter to Technical Warehouse in DAPI Metrology & Maintenance
NOVO NORDISK A/S
Supply Chain and LogisticsDenmark - KalundborgDo you have experience with supply chain management of technical components? Have you worked with procurement and quality control of spare parts in a GMP environment? Will you ensure that our production receives the correct components in compliance with all requirements?
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 20-12-2017

Lageransvarlig til emma.dk
Arbejdsopgaver: ·Vedligeholdelse og optimering af lager, fx indkøb af emballage ·Varemodtagelse, kvalitetskontrol og leverandør kontakt ·Plukning, pakning Lagerstyring og daglig drift og fragthåndtering ·Forsendelse af ordrer samt modtagelse af returvarer ·Daglig ledelse af vores pakkere ·status/optælling   Faglige- og personlige kvalifikationer:
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 30-12-2017