Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Servering personale søges
Cafe Lido Grønhøj Strand
Cafe Lido under Grønhøj Feriecenter søger serveringpersonale. Jobbet er flexible der er fordelt weekender over hele året samt sommerperioden. er du fledigt med hænderne  og godt kan lid at arbejde med glade turisme og familier med børn, så har vi et supper spændende job med indeholdt til dig. Cafe Lido ligger kun 500 m fra flotte Grønhøj Strand  mellem Løkken og Blokhus. Der er fordel at du har kørekort men ingen krav.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 01-02-2017

Cafè Cuckoos Nest søger overtjener
Cafe Cuckoo's Nest
Vi søger en faglært M/K med stor lyst til at præge den fortsatte udvikling af Cafè Cuckoos Nest. En faglig dygtig, kvalitetsbevidst og energisk person, der kan udvise positivitet i en forandringsfuld og travl hverdag, og samtidig leve op til cafeens ånd om at levere det bedste, vi kan præstere, hver gang! Vi tilbyder en fantastisk arbejdsplads, hvor du sammen med Restaurantchefen får stor frihed til at være med til at præge udviklingen, masser af udfordringer samt plads til individualitet og gode ideer.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 22-02-2017

Bartendere til Café Vesterå
CAFÉ VESTERAA A/S
Cafe Vesterå Søger bartendere Cafe Vesterå er beliggende i Aalborg Centrum. Om dagen er vi en af byens absolut hyggeligste cafeer, mens vi om aftenen i weekenderne omdannes til cocktailbar og natklub. Vores musikstil er elektronisk og generelt er vi meget anderledes end alle andre steder i byen. Derfor søger vi dedikerede medarbejder til barholdet. Der er tale om arbejde i weekenderne fredag og lørdag aften/nat. For at komme i betragtning til jobbet skal du være serviceminded, teamplayer, udadvendt, fleksibel og ærlig.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 22-02-2017

Smørrebrødsjomfru/cater eller kok
Enheden for mad og drikke
Smørrebrødsjomfru/cater eller kok   Mad - kundefokus – planlægning   Enhed for mad og drikke på Blegdamsvej, Rigshospitalet søger hjælp til hjælp til cafe arcade Vi har travlt og har fået flere opgaver, og måske er det dig der kan hjælpe os. Vi er forskellige faggrupper, som i et team, sørger for dejlig frisk mad til pårørende, patienter og medarbejdere. Vores arbejdstid planlægges imellem klokken 05.30 og 20.30. Denne stilling kræver, at du ind imellem kan møde klokken 05.30.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Restaurant DaAngelo og Pizzeria DaAngelo i Ry søger 5 nye medarbejdere.
Restaurant Da Angelo
Tjenere - serverigspersonale søges til kommende sæson De 2 virksomheder ligger midt i Ry. Der er travlt og der søges nu 5 erfarne serveringsmedarbejdere eller tjenere, som har lyst til at arbejde med gode kollegaer og betjene gæsterne med god service. I restauranten er der udvidet menukort, som stiller krav til erfaring fra lignende job. I pizzeriaet er erfaring fra café eller pizzeria en fordel. De nye medarbejdere taler dansk og skal være fleksible og kunne indgå i vagtplanen på begge virksomheder.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 21-02-2017

Kokkeelev
ÅRETS HOTEL & BRASSERIE ApS
Restaurant Ferdinand søger ny Kokkeelev grundet travlhed, Åboulevarden 28 Århus C.Vi søger derfor en fuldtidskokkeelev. Du skal have passion for kokkefaget.Vi kan tilbyde følgende: Fantastisk arbejdsmiljø, et utroligt professionelt team, faglig udvikling, fokus på gastronomien.Vi er et ungt team, der hjælper hinanden på tværs af faggrupperne og vi tilbyder en god vagtplan.Vi forventer et godt basis kendskab til vin og mad, ligeledes skal der være en interesse for dette.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 26-02-2017

Serveringsmedarbejder
CAFE MAURITZ ApS
Vi søger en servicemedarbejder til vores café på Dalumvej med tiltrædelse snarest.  Du vil blive en del af et team, hvor vi går op i kundeservice og godt arbejdsmiljø. Dine opgaver vil blandt andet være:Salg og kundebetjening - To Go og i husetRengøringOpfyldning af varerBestilling af varerVagtplanlægning  Vi forventer at du er:
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Køkkenmedarbejder til Sundbyøster Skole
Sundbyøster Skole
Køkkenansvarlig til EAT - Skolemad (deltid) Sundbyøster skole søger en køkkenansvarlig til EAT-Skolemad på deltid Som køkkenansvarlig har vi brug for en person der Trives blandt børn og unge Har sans for orden og organisation Har humor og kan bevare det gode overblik i et til tider travlt miljø Har erfaring inden for håndtering af mad. Rengøring af eat-køkken, eat-område og toilet Udlevering og sortering af mælk I det daglige arbejde med Ny Skolemad skal du som køkkenansvarlig: Være i
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 01-02-2017

Køkkenassistent til Børnehuset Thorning
Børnehuset Thorning
Børnehuset Thorning søger en køkkenassistent til selvstændigt at forestå tilberedningen af mad til børnehavens 40 børn, samt medarbejdere.   Stillingen er på 24 timer pr. uge.   Tiltrædelse 1. marts 2017 eller efter aftale.     Der er fuldkostordning i børnehaven, hvilket betyder, at der skal tilberedes formiddags mad, og frokost. Heraf lun eller varm mad to gange om ugen.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 26-01-2017

Medarbejder
Burger King Danmark
Jobbeskrivelse Vi ved at ansatte som trives skaber gode gæsteoplevelser. Vi leder efter dig, som elsker at have direkte kontakt med gæster. Hvorfor skal du vælge os? Du får erfaring med at samarbejde i et team og det kan blive værdifuldt for dig resten af livet. Vi er også sikre på, at du vil møde mange nye venner.Du får lært meget om gæsteservice.Vi tilbyder flexible arbejdstider, hvilket gør, at du let kan kombinere jobbet med skole og fritidsaktiviteter.Hos os findes der gode karrieremuligheder, hvis du ønsker dette.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 01-02-2017