Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Afløser
Rottehullet v/Kent Larsen
Rottehullet i Ranum søger en afløser fra den 01/07-2017Rottehullet som ligger i Ranum er et lille hyggeligt værtshus. Der kommer både unge & ældre publikum hver dag. Vi søger en frisk, stabil, fleksibel & serviceminded medarbejder til at servere & servicere vores gæster. Primært vil det handle om ca. 135 timer i måneden, fordelt på dag, aften & weekend vagter.Lyder dette som et job for dig, så kontakt Aasepå tlf: 21 77 10 12 & få en god snak. Kun telefonisk henvendelse. 
Indrykket : 01-07-2017 Ansøgnings frist : 01-12-2017

Bartender søges til weekendarbejde.
Irish Pub Vp. ApS
Vi har brug for bartendere med bar erfaring.- Måske du har brug for lidt extra indtjening ved siden af din SU Vi forventer du er :- fleksibel- smilende- udadvent- tolerant- servicemindet- Energist- du kan tage ting af dig selv.- Over 23 år. Har du lyst til at blive medlem af vores lille familie, så send et par om om dig selv til irishpubvinderup@gmail.com eller aflevere den personligt på pubben.Ved spørgsmål kan du kontakte Henriette på 51517941.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 23-07-2017

Kok, faglært eller ufaglært, søges
Marielyst Kro
Du er glad, udadvendt og smilende. Du har erfaring mad madlavning. Gode ansættelsesvilkår for den rette. Primært frokost, a la carte og opbagning. Det er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men deltid kan aftales, hvis du ønsker det. Til besættelse hurtigst muligt. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 07-06-2017

Cafemedarbejder
BRDR.STRECKER V/OLE STRECKER - ADM.
Fuld- og deltids cafemedarbejdere søges til ny restaurant i Nyhavn Arbejdsopgaver: Du vil blive en del af et nyt team, som skal være med til opstart af en ny restaurant på Nyhavn. Restaurant hedder Nyhavn 37, som er en del af danmarks største turistattraktion - Nyhavn. Dine primære opgaver vil være at byde gæsterne velkommen, servicering af gæsterne, være med til nedlukning og forberedelse af restauranten, og have ansvar for din egen kassebeholdning, og regnskab. Hvem er du? Du er naturligvis smilende, og serviceminded, og indforstået med at tingene skal gå stærkt til tider.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 28-06-2017

Ernæringsassistent
Glostrup Kommune
Da vi er ny leverandør af madservice til Brøndby kommune, har vi i køkkenet på Ældrecenter Hvissinge brug for en ny kollega. Derfor søger vi en ernæringsassistent 32 timer pr. uge. Vi tilbyder et spændende job i Ældrecentrets køkken. Vi er et moderne køkken, der har fokus på høj kvalitet og faglighed. Du skal lave mad til centrets 69 beboere, til 38 beboere på ældrecenter Sydvestvej og til hjemmeboende pensionister.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 02-06-2017

Weekend-natportier
First Hotel Kolding / Restaurant Berg
First Hotels er en af Skandinaviens førende hotel operatører med 55 unikke og centralt beliggende hoteller på udvalgte destinationer i Sverige, Norge og Danmark (www.firsthotels.com). Uanset om du er forretningsrejsende eller ferierejsende byder vore hoteller på moderne gæsteoplevelser og personlig service med fokus på individet. Hotellerne er unikke i stil, atmosfære og indretning. Det skal være en fornøjelse at arbejde med os. Vi skal lede udviklingen og overraske samtidig som vi viser omtanke for vores ansatte, kunder og gæster. Det er derfor vi søger dig som sætter mennesker i fokus.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 20-06-2017

Kantinemedarbejder til Campus Vejle
Campus Vejle
Vi søger en medarbejder i vores kantine på Campus Vejle, som bespiser ca. 2500 elever og 300 ansatte på Boulevarden i Vejle. Dine primære arbejdsopgaver bliver at servicere kantinens kunder, betjene kassen, opvask, smøre sandwiches, rengøre kaffeautomater og andet forefaldende kantinearbejde. Vi forventer, du har erfaring fra lignende stilling og er selvkørende i et køkken/kantine, hvor der til tider skal arbejdes hurtigt.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 07-06-2017

Faglært kok
Fazer Food Services AS
Er du faglært kok? Brænder du for at lave varieret, sund og smagfuld mad fra bunden? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Agro Food Park i Århus! Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 23-06-2017

serveringsmedarbejder
Lajmi Restaurant & Lounge V/ZOUHAIR BEN HABIB LAJMI
Vi søger en smilende m/k med erfaring i a la carte og gerne med kendskab til vine. Du skal indgå i vores team til at hygge / servicere vores gæster som er vigtigt for os. Du bestemmer selv hvor mange timer  - vi laver vagtplan 1 måned frem!   Vi glæder os til at høre fra dig :-)
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 19-07-2017

Kopi af Aftenvagt til Villa Provence
VILLA PROVENCE A/S
Villa Provence søger aftenvagt afløser til receptionen 1-2 weekender om måneden.   Til vores sydfranske hotel i Aarhus midtby søger vi en udadvendt, smilende og serviceorienteret receptionistmedarbejder. Du skal være med til at modtage hotellets mange danske og udenlandske gæster, servere kaffe og vin og sikre den helt rigtige stemning. Du skal kunne tænke selvstændigt og hurtigt og være god til at løse pludselig opståede problemstillinger. 
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 07-06-2017