Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Sommerjob på Skagen havn
aavangsfiskehus
Sommeren står snart for dørenOg vi kommer til at mangle friske unge menesker til vores sommer afdeling med varme retterDu skal være fyldt 18 år ,være glad og serviceminded og kan også lide at der kan være travltvil du gerne være en del at vores team i et sjovt miljø må du gerne kontate ospå 98441433 / 21226026 ole mobileller send ansøgning på Ole@aavangsfiskehus.dkMed Venlig Hilsen Aavangs fiskehus Skagen 
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Serveringspersonale søger
Mama rosa Lønstrup
Serveringspersonale over 18 år søges til mama rosa i Lønstrup som er en dejlig sommer restaurant. Vi er en restaurant med et dejligt arbejdsklima og vi søger personale med en masse gå-på-mod og personale som kan begå sig med travle arbejdsdage. Timerne vil variere men i sommerferien vil der være mulighed for alle de timer man har lyst til. Erfaring er ikke et krav, da der vil være oplæring når man begynder men det vil være en fordel :) 
Indrykket : 01-05-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Kopi af Kopi af CAFE SAPORE KØGE/ Serveringsmedarbejdere
Sapore Due ApS
Erfarende tjener serveringsmedarbejdere søges. Stillingerne består blandt andet kundebetjening / servering m.m.  Du skal have ERFARING og et godt overblik / smilende og være imødekommende. Vagterne vil være skiftende dag/aften samt  weekender. Det er afgørende at du har erfaring fra tidligere cafe/restaurant branche.  Ansøgere med erfaring vil dog blive prioriteret. Ansøger bedes sende via mail sapore51@yahoo.dk
Indrykket : 23-04-2017 Ansøgnings frist : 01-05-2017

Dygtig køkkenmedhjælper
Tempora IVS
Køkkenmedhjælper Kok, Cater eller Ernæringsassistent – faglært eller ufaglært. Er du god i et køkken og ved du hvordan veltilberedt mad skal smage? Så er du måske den kollega vi søger. Vi kan tilbyde en god og stabil arbejdsplads, med ordnede forhold, god løn efter kvalifikationer, et uhøjtideligt og fleksibelt arbejdsmiljø, med søde kollegaer og attraktive arbejdstider.
Indrykket : 22-04-2017 Ansøgnings frist : 31-05-2017

sushi kok medhjælper
SUSHI SAKURA ApS
  Du skal arbejde i et team hvor høj kvalitet og gode råvarer med din hånd skal danne den bedste oplevelse for vores kunder.   Hvad vi forventer....   Du har ordenssans, er detaljeorienteret og værdsætter det japanske køkken.   Du er ansvarsbevidst, selvstændig og fleksibel.   Du er skarp med kniven, holder humøret højt og hoved koldt.   Du skal have lidt erfaring med at lave sushi.  
Indrykket : 22-04-2017 Ansøgnings frist : 14-05-2017

Kopi af Kopi af serveringsmedarbejder søges
TATAMI SUSHI ApS
tatami sushi slagelse søge en deltids serveringsmedarb. dine arb´s tider vil typisk ligge eftermiddage eller aften. 1-2 gang om ugen,,,,du skal kunne arb. hver anden weekende,,, det er vigtig for os at du er fleksibel, serviceminded,, og kan arb. Under pressede situation.
Indrykket : 22-04-2017 Ansøgnings frist : 17-06-2017

Hotel Årslev Kro søger køkkenchef
HOTEL ÅRSLEV KRO ApS
Hotel Årslev Kro består af 78 hyggelige væresler, restauranten Det Rusikke landkøkken, samt 4-stjernede kursus- og konferencefaciliteter, herunder 6 plenum & festlokaler og 6 grupperum og en kapacitet til 2-300 personer. Hotellet er beliggende på Silkeborgvej 900 i Brabrand med kun 10 km fra Aarhus centrum. Vi søger en kreativ, dygtig og stabil køkkenchef. Du skal være alsidig og skal kunne lære fra dig og skal kunne arbejde sammen i et team. Jobbet indebærer:
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 15-05-2017

Servicemedarbejder
The Corner
Vi søger en frisk og udadvendt servicemedarbejder til The Corner Café. Grundet den travle periode har vi brug for ekstra hænder. Vi søger derfor en smilende person til en deltidsstilling på omkring 25 timer om ugen i tidsrummet 10 – 17 primært på hverdage. Der er mulighed for fuldtidsstilling . Der forventes at man har erfaring fra restaurationsbranchen, godt overblik og kan holde hovedet koldt i travle øjeblikke. Erfaring inden for barista faget er en fordel. Den almindelige arbejdsdag består af opgaver som gæstebetjening, kaffebrygning og forefaldende arbejde.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 10-05-2017

Cleaning position in a hotel
SCANDIC HOTEL EREMITAGE A/S
Scandic Eremitage is looking for cleaning assistance. if you have previous cleaning experience it is preferred, but not a requirement.  Spoken language is English. We have approx 15 employees in the housekeeping department, from several different countries such as-Lithuania, Romania, Latvia, Iceland etc. We are  looking for people who would like summer positions during the months June-August. The hours are from 9:30-16:00. You must be availabe to work from Monday to Sunday.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 16-06-2017

Ambitiøs kok søges til Czarens Hus i Nykøbing Falster
Restaurant Czarens Hus
Ambitiøs og kreativ kok søges. Der vil løbende blive afholdt ansættelsessamtaler. Besættes snarest. Vores idegrundlag: At kunne levere en mad for sjælen, i nogle fuldstændig unikke omgivelser. Vi vil tilbyde fremragende mad og drikke til fornuftig pris. Vi ønsker et sted med masser af charme og mad der er ligetil, upræntiøst og af høj kvalitet. Maden lavet fra bunden, menuerne og selskaberne er nyfortolkning af det klassiske fransk / nordiske køkken, med et tvist.Vi vil fokusere på gode råvarer, detaljen og smagsoplevelsen og smukt præsenteret. Eks.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 07-05-2017