Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Køkkenmedhjælper
A+ Siam Sushi Restaurant ApS
Til travl asiatisk restaurant søges nu en køkkenmedhjælper. Det vil være en fordel hvis du har erfaring indenfor det asiatiske køkken, eller tidligere har arbejdet indenfor restaurations branchen. Der vil være mulighed for fuldtidsarbejde. Krav til dig: - Ved hvordan man begår sig i et køkken- Kunne arbejde hurtigt og holde hovedet koldt i stressende situationer. - Være god til at arbejde selvstændigt samt kunne samarbejde i et team. 
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 20-03-2017

Tjener
A+ Siam Sushi Restaurant ApS
Til travl take away og restaurant søges en dygtig tjener. Erfaring fra lignende jobs vil være en fordel, men er man lærenem og interesseret behøver erfaring ikke være et krav. Du skal : - Kunne multitaske og holde hovedet koldt i stressede situationer. - Bevare overblikket, og kunne prioritere de forskellige arbejds opgaver efter vigtighed. - Være smilende, og altid serviceminded overfor vores gæster. - Kunne arbejde selvstændigt og på samme tid indgå i vores team. Vi tilbyder : 
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 20-03-2017

Ernæringsassistent til Cafeen på I.P. Schmidt, Plejen
Fredericia Kommune
Er du uddannet ernæringsassistent, kok eller smørrebrødsjomfru? Har du en kreativ tankegang og kan lide forandringer?   Cafeen på I.P.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 19-03-2017

Copenhagen Plaza-Plaza Grill søger dygtig a la carte kok
Copenhagen Plaza Hotel
Kunne du tænke dig at arbejde som kok på 4-stjernet på hotel? Har du lyst til at hjælpe med at give vores gæster et uforglemmeligt oplevelse i vores restaurant Plaza Grill? Er du en rutineret kok?– så er det dig vi søger!Vi søger en kok på fuld tid. Copenhagen Plaza er et 4-stjernet hotel, centralt placeret i København og vi søger en kok, som ikke er bange for at påtage sig et ansvar og kan yde høj kvalitet med et smil. Dine arbejdstider vil primært ligge i eftermiddags- og aftentimerne.Vi forventer at:- du er uddannet kok
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 03-03-2017

Copenhagen Plaza-Plaza Grill søger tjener
Copenhagen Plaza Hotel
Kunne du tænke dig at arbejde som tjener på 4-stjernet på hotel? Har du lyst til at hjælpe med at give vores gæster et uforglemmeligt oplevelse i vores restaurant Plaza Grill? Er du en rutineret tjener?– så er det dig vi søger!Vi søger en tjener på fuld tid.Copenhagen Plaza er et 4-stjernet hotel, centralt placeret i København og vi søger en tjener, som ikke er bange for at påtage sig et ansvar og kan yde høj kvalitet med et smil. Dine arbejdstider vil primært ligge i eftermiddags- og aftentimerne.Vi forventer at:- du er uddannet tjener
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 03-03-2017

Copenhagen Plaza-Plaza Grill søger Restaurant Supervisor
Copenhagen Plaza Hotel
Hvis du har lyst til at arbejde i et internationalt hotel- og restaurantmiljø? Hvis du vil møde gæster fra hele verden, så har vi pa Copenhagen Plaza måske jobbet til dig!Du elsker at have med gæster at gøre og brænder for at give dem fantastiske oplevelser. Du synes om at være det første som vores gæster møder.Som Restaurant Supervisor vil du have et spændende og livligt job med fart på. Du vil referere direkte til Restaurant Manager.Arbejdsopgaver:
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 03-03-2017

Bartender afløser
Copenhagen Plaza Hotel
Kunne du tænke dig at arbejde som bartender på The Library Bar ?Vi søger en afløser på timebasis til The Library Bar. Den ikoniske bar er en del af det 4-stjernede Copenhagen Plaza Hotel, centralt placeret i København.Vi søger en bartender, der ikke er bange for at påtage sig et ansvar og kan yde høj kvalitet med et smil. Dine arbejdstider vil primært ligge i de sene eftermiddagstimer og frem til efter midnat.Vi forventer at:- du har erfaring som bartender- du er kvalitetsbevidst- du er fleksibel- du er ansvarsbevidst
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 03-03-2017

Tjener
Dyvig Badehotel
ER DU VORES NYE TJENER? med svendebrev.Er Dit engagement - troværdighed og loyalitet i højsædet er Dyvig Badehotel noget for Dig. Har Du lyst til, at blive udfordret - lære noget nyt i et spændene milijø, serverer for nogle af Danmarks bedste gæster, som kun forventer det bedste af Dig og Dyvig.Vi kan tilbyde Dig - et professionelt team - et lærerig job - fagligt personale - a la carte servering - selskabs servering - konferencer samt sommertravlhed.   
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 20-03-2017

Cater - Ernæringsassistent
AktivPersonale A/S
For vores kunde i Ringkøbing-Skjern kommune søger vi udlært cater/ernæringsassistent eller evt. tillært køkkenmedhjælper med god erfaring.Start: hurtigst muligt, løbende vikariater.Varighed: varierende længde. Opgaver: Køkkenarbejde, kantine, anretning af buffet o.lign.Arbejdstider: Primært arbejde fra 6.00/7.00 til ca. 14.00/15.00Du skal være uddannet cater eller ernæringsassistent eller gerne have flere års anden erfaring fra køkkenarbejde.Det er et krav, at du kan tale og forstå dansk.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 26-02-2017

Tjener søges til ansættelse snarest
Løgstør Parkhotel ApS
Tjener (ufaglært eller faglært søges)
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017