Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kok til Restaurant Giraffen
VICH 8563 ApS
Kok søges, til 20 timer om ugen, fordelt på 2 dage, fra kl. 11.30 til kl. 21.30. En uge mandag-tirsdag, den anden uge onsdag-torsdag. Vi søger en kok eller en erfaren M/K, der kan lave traditionelt, dansk mad, ikke nødvendigvis en faglært kok, bare du kan lave god mad. Vi forventer, du er en udadvendt, pligtopfyldende og fleksibel, og du kan indgå i et afslappende team af tjenere og andre kokke, samt kan arbejde hurtigt, når det kræves. Har dette din interesse, kan du kontakte os på tlf. 66140514, eller 41600479 og spørge efter Benny. Restaurant Giraffen Odense Banegårdcenter.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 27-06-2017

Kok søges til hyggelig kro på Ærø
VINDEBALLE KRO ApS
Grundet alder søge vi en kok, der har lyst til at være med til at drive en hyggelig gammel kro, i det sydfynske ø hav, vi har mange selskaber, steak house med de fineste råvarer, men dine ideer er velkomne, så vil du være med til at forme fremtiden, måske overtage hvis lysten er der, så er det dig vi søger. God løn i en helårsstilling, samt bolig kan anvises. Vi glæder os til at hører fra dig Lone Jensen Vindeballe kro
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 18-07-2017

Køkkenassistent/Sushi kok - Kitchen Assistent /Sushi Chef
Karma Sushi Frederiksgade 83
Karma Sushi Aarhus søger en kompetent køkkenassistent, der kan træde til snarest muligt.  Stillingen er deltid men med mulighed for fuldtid. Karma Sushi Aarhus is looking for a competent Kitchen Assistent who can start soon. The position is part time, but with the oppertunity for full time. 
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 12-06-2017

Køkkenmedhjælper søges snarest
RESTAURANT HAVKATTEN APS
Restaurant Havkatten i Hals søger køkkenmedhjælper til at arbejde med det kolde køkken. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring inden for køkkenbranchen - gerne som smørrebrødsjomfru eller cater. Du skal være serviceminded. Du skal være fleksibel. Du skal have et godt humør. Du skal kunne tale dansk. Kontakt indehaver Allan Thykjær på telefon 9875 0500 for at søge jobbet.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 27-06-2017

Ernæringsassistenter
WITZEL VIKARSERVICE SLAGELSE ApS
Til kantine søges uddannede ernæringsassistenter til det kolde- varme køkken samt opvask. Gerne erfaring med kassearbejde Der er tale om et længervarende vikariat med løbende tilkaldevagter og min. 2 vagter  pr uge.   Erfaring påkrævet.  Ved udførelsen af arbejdet skal der anvendes skridsikre sko.    
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 31-05-2017

Medhjælper til opvask, borddækning og andet forefaldende arbejde.
RESTAURANT SØGAARDEN ApS
Restaurant Søgaarden søger en medhjælper der er over 18 år til opvask, borddækning og andet forefaldende arbejde. Arbejdstid efter aftale. Stillingen aflønnes med timeløn. Hvis du er interesseret, sender du en ansøgning til kristian@soegaardensunds.dk
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 27-06-2017

Kok Søges
SPISESTEDET ApS
SPISESTEDET i Juelsminde søger dygtig og ambitiøs Souchef / kok, med passion for god mad. SPISESTEDET er primært en a la carte restaurant, du skal derfor være i stand til at håndterer travlhed og holde hovedet koldt i pressede perioder. Vi sætter pris på faglig dygtighed og stabilitet, brænder du for jobbet og sætter du pris på friske råvarer af høj kvalitet samt er du kreativ og fyldt med nye tanker om mad, så er du den vi søger. Der er tale om et Job hvor du skal være en stor del af virksomheden, vi har derfor god tid til at vente på den rette person.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 27-06-2017

Kok - faglært eller ufaglært
SEVAG'S GRÆKEREN ApS
Vi søger en faglært eller ufaglært kok til græsk/Middelhavskøkken. Vi er en populært spisested med plads til 60 gæster, og har også en stor take-away-aktivitet. Det er ikke afgørende, om du er uddannet, men du skal være interesseret i at bidrage positivt til opgaverne i køkkenet - og du skal have viljen til at lære nyt. Derudover er du ærlig og mødestabil.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 27-06-2017

Køkkenmedhjælper/opvasker
ISS Facility Services A/S
Ansvar for det kolde køkken  ISS søger en Køkkenmedhjælper/ opvasker 20 timer om ugen til en af vores kunder i Guderup. Du bliver en del af et team på 5 medarbejdere i en kantine, der dagligt bespiser en del af virksomhedens 1100 ansatte. Vi har en holdning til den mad vi serverer og mener, at en sund og varieret frokost giver glade medarbejdere. Som køkkenmedhjælper/opvasker har du dine egne ansvarsområder, heriblandt opvask, hjælp til opfyldning, lettere rengøring med mere.   Serviceminded og kvalitetsbevidst  ISS vil være verdens bedste servicevirksomhed.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 22-06-2017

Kok søges
QUEDENS GAARD V/LISE FREDERIKSEN
Vores kok gennem seks år har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en dygtig kok til tiltrædelse snarest muligt. Brorsonsminde er et kulturhus med selskabslokaler og mødelokaler midt i middelalderbyen. Her holdes fester og sammenkomster af mange arter fra 25 - 80 personer og vi leverer også mad ud af huset til fester, receptioner m.m. Du vil indgå i samarbejde med vores anden kok. Vores arbejdsplads er præget af godt humør og en uformel omgangstone. Vil du være vores nye kollega? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Lise Frederiksen på tlf.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 27-06-2017