Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Smørrebrødsjomfru/cater eller kok
Enheden for mad og drikke
Smørrebrødsjomfru/cater eller kok   Mad - kundefokus – planlægning   Enhed for mad og drikke på Blegdamsvej, Rigshospitalet søger hjælp til hjælp til cafe arcade Vi har travlt og har fået flere opgaver, og måske er det dig der kan hjælpe os. Vi er forskellige faggrupper, som i et team, sørger for dejlig frisk mad til pårørende, patienter og medarbejdere. Vores arbejdstid planlægges imellem klokken 05.30 og 20.30. Denne stilling kræver, at du ind imellem kan møde klokken 05.30.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Kokkeelev
ÅRETS HOTEL & BRASSERIE ApS
Restaurant Ferdinand søger ny Kokkeelev grundet travlhed, Åboulevarden 28 Århus C.Vi søger derfor en fuldtidskokkeelev. Du skal have passion for kokkefaget.Vi kan tilbyde følgende: Fantastisk arbejdsmiljø, et utroligt professionelt team, faglig udvikling, fokus på gastronomien.Vi er et ungt team, der hjælper hinanden på tværs af faggrupperne og vi tilbyder en god vagtplan.Vi forventer et godt basis kendskab til vin og mad, ligeledes skal der være en interesse for dette.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 26-02-2017

Køkkenmedarbejder til Sundbyøster Skole
Sundbyøster Skole
Køkkenansvarlig til EAT - Skolemad (deltid) Sundbyøster skole søger en køkkenansvarlig til EAT-Skolemad på deltid Som køkkenansvarlig har vi brug for en person der Trives blandt børn og unge Har sans for orden og organisation Har humor og kan bevare det gode overblik i et til tider travlt miljø Har erfaring inden for håndtering af mad. Rengøring af eat-køkken, eat-område og toilet Udlevering og sortering af mælk I det daglige arbejde med Ny Skolemad skal du som køkkenansvarlig: Være i
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 01-02-2017

Køkkenassistent til Børnehuset Thorning
Børnehuset Thorning
Børnehuset Thorning søger en køkkenassistent til selvstændigt at forestå tilberedningen af mad til børnehavens 40 børn, samt medarbejdere.   Stillingen er på 24 timer pr. uge.   Tiltrædelse 1. marts 2017 eller efter aftale.     Der er fuldkostordning i børnehaven, hvilket betyder, at der skal tilberedes formiddags mad, og frokost. Heraf lun eller varm mad to gange om ugen.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 26-01-2017

kok
Grill N Bar ApS
Grill N Bar cafe&restaurant søger en dygtig og faglært kok til såvel a la carte som selskaber. Der er tale om deltidsstilling (muligvis fuldtid) Er du måske den rette person vi søger, kan du skrive til os på Email: info@grillnbar.dk
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 22-02-2017

Restaurantmedhjælper til Jensen's Bøfhus i Skagen
Danske Familierestauranter A/S
Tager du gerne opvasken? Restaurantmedhjælper til Jensens Bøfhus i Skagen Har du lyst til at knokle med et frisk team i sommeren periode 2017.    Vi garantere mange timer, faktisk alle dem du har lyst til :)  Som restaurantmedhjælper har du en meget vigtig rolle at spille i restaurantens daglige drift.  Du er med til at sørge for at gæsterne får den bedst mulige oplevelse fra de træder ind af døren. Jobbet: * Sørger for at alt porcelæn, glas, bestik m.m.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 17-02-2017

Køkkenmedarbejder 30 timer/ugen til Jobigen
Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen
Stillingskategori:  Køkken og rengøring    Afdeling:  Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen    Ansættelsesvilkår:  Fastansættelse    Arbejdstid:  30 timer/ugen    Kontaktperson:  Værkstedsfaglig medarbejder og køkkenansvarlig Michael Toft  Teamleder Bianca Daugaard Hansen    Telefon: 79 79 96 96    Ansøgningsfrist: Fredag den 27.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 26-01-2017

Kok
Sinatur Hotel Frederiksdal
Kok til Sinatur Hotel Frederiksdal   Som kok på Sinatur Hotel Frederiksdal skal du være vild med at lave mad, gå op i friske råvarer og med at lave tingene fra bunden. Vi står for fantasifuld moderne dansk mad baseret på lokale råvarer og har det økologiske spisemærke i bronze, så rigtig meget af det, vi serverer, er økologisk.  Det er vigtigt, at du tænker kvalitet frem for kvantitet. Du skal have lyst til at eksperimentere, tænke nyt og stort. Du skal have fantasifulde smagsløg, der kan skabe nye smagsoplevelser.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Kok/Gastronom til Sauntehus Slotshotel i Hornbæk
Sauntehus Slotshotel
Vi har travlt og kunne godt bruge en kok mere i vores køkken.Du skal have solid faglig baggrund som uddannet kok/gastronom og gerne have erfaring fra tidligere stillinger.Sauntehus Slotshotel afholder fester, konferencer såvel som a la carte restaurant, hvilket giver muligheder for en alsidig hverdag, hvor tingene nogle gange går stærkt.Du vil indgå som en del af det samlede team. Du vil blive mødt af engagerede kollegaer og du vil få mulighed for teamarbejde såvel som stor frihed under ansvar.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Kok til Hotel- og Restaurantskolens kantine
Hotel- og Restaurantskolen
Jobbetegnelse Kok Vores kommende kollega • er uddannet kok gerne med supplerende uddannelse • er ikke bange for at gå foran, når nye og vanskelige projekter skal sættes i gang • har en stor faglig stolthed, som du gerne står på mål for • er effektiv, initiativrig og i stand til at indgå i teamarbejde • er social, åben, tillidsvækkende og ikke mindst en glad og positiv person Vi tilbyder Et udfordrende job med mennesker og læring i centrum inden for en dynamisk branche, hvor du vil indgå i et uformelt miljø
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 30-01-2017