Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kok, Ernæringsassistent eller Køkkenmedhjælper søges
GULLERUP STRAND KRO V/STINNE JAKOBSEN
Er du uddannet Kok/Ernæringsassistent eller har du mange års erfaring som køkkenmedhjælper - søger vi en ny medarbejder. Vi mangler sæson-hjælp i køkkenet i ca. 6 mdr. Du skal kunne arbejde selvstændigt og lide at tingene nogen gange går stærkt. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med a la carte og madlavning til store selskaber, men dog ikke et krav. Du skal kunne lide at arbejde i et køkken og være en del af et team. Du skal forvente arbejde i weekender og helligdage. Har dette fanget din interesse - ser vi frem til at høre fra dig.
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 05-07-2017

Jørgensens Hotel søger en dygtig kok
Jørgensens Hotel
Jørgensens Hotel søger en dygtig kok til vores kompetente kokketeam, som bestræber sig på at kreere, samt tilberede retter, som overrasker og inspirerer med nye sammensætninger, men som også byder på genkendelsens glæde med velkendte smags oplevelser. På Jørgensens Hotel ønsker vi at kombinere den moderne restaurant oplevelse, med afslappethed, en hyggelig atmosfære og faglig stolthed.
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 10-07-2017

Ernæringsassistent til Deborah Centret
Deborah Centret Administration
Deborah Centret er et plejeboligcenter med 44 dejlige beboere, der lever efter kosherreglerne og rammerne indenfor den jødiske kultur. Deborah Centret har driftsoverenskomst med Københavns Kommune.   Deborah Centret søger en uddannet ernæringsassistent, der har lyst til arbejde med økologisk madlavning i et travlt kosherkøkken og som lægger vægt på ansvar, samarbejde og kvalitet.     Hver fredag er helligdag med fælles spisning for både beboer og pårørende, som ønsker dette og som har mulighed for at deltage.
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 18-07-2017

Cater - ernæringassistent
AktivPersonale A/S
For vores kunde i Herning Kommune søger vi uddannede Catere eller ernæringsassistenter evt. tillært køkkenmedhjælpere med god og relevant erfaring. Start: hurtigst muligt, løbende vikariater med mulighed for mange vagter eller evt. fast ansættelse. Varighed: varierende længde.  Opgaver: Køkkenarbejde, kantine, anretning af buffet o.lign. Arbejdstider: Primært arbejde fra 6.00/7.00 til ca. 14.00/15.00 Løn: efter overenskomst.
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 09-07-2017

Ernæringsassistent til Nordstjernen - barselsvikariat
Børnehuset Nordstjernen
Børnehuset Nordstjernen, Brøndby Nord Vej 107, 2605 Brøndby søger uddannet ernæringsassistent 37 t/u til barselsvikariat snarest muligt og foreløbigt frem til den10. januar 2018 idet vikariatet forventes forlænget indtil ca. den 1.
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 02-08-2017

Emmas Viborg
Emmas Viborg Aps
Emmas Viborg søger glad og smilende medarbejder! Du kender til arbejdet med fødevarer, og har derfor også hygiejnecertifikat. Det falder dig helt naturligt at give vore kunder den bedste service, samt bevare overblikket i et til tider hektisk miljø. Den ugentlige arbejdstid vil være på 25-30 timer og ligge i tidsrummet 8.30-18.
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 16-07-2017

Barista / servicemedarbejdere
Fazer Food Services AS
Har du lyst til at arbejde i travle miljøer (kantiner og caféer) med mange besøgende og kan du samtidig arbejde på forskellige tidspunkter af dagen, så er du måske en af de barista- eller servicemedarbejdere vi søger! Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed.
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

Kok Søges
SPISESTEDET ApS
SPISESTEDET i Juelsminde søger dygtig og ambitiøs Souchef / kok, med passion for god mad. SPISESTEDET er primært en a la carte restaurant, du skal derfor være i stand til at håndterer travlhed og holde hovedet koldt i pressede perioder. Vi sætter pris på faglig dygtighed og stabilitet, brænder du for jobbet og sætter du pris på friske råvarer af høj kvalitet samt er du kreativ og fyldt med nye tanker om mad, så er du den vi søger. Der er tale om et Job hvor du skal være en stor del af virksomheden, vi har derfor god tid til at vente på den rette person.
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

Kok/partner søges til cateringvirksomhed
Spicylime v/Omar Lamri
Kok/partner søges til cateringvirksomhed grundet efterløn. Planlagt start er hurtigst muligt. Spicylime er en catering virksomhed der laver dagens ret, tapas, specialiteter og sæsontilbud, f.eks. grillpakker til take away, samt menuer til selskaber. Som vores nye kok bliver du bl.a.
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 02-08-2017

Uddannet Kok
Ebeltoft Parkhotel Drift ApS
Uddannet kok med overblik og godt humør • Du er uddannet kok. • Som person sætter du en ære i at skabe gode resultater og oplevelser til vore mange gæster. • Du elsker at lave mad OG præsentere det flot. • Du er mødestabil og kan opretholde et højt arbejdstempo. • Du har et godt overblik, som sikrer, at alle når i mål til tiden
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 02-08-2017