Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kok / Køkkenassistent til Socialøkonomisk Virksomhed
Den Selvejende Institution Erhvervsskolen Vestjylland
Erhvervsskolen Vestjylland er en socialøkonomisk virksomhed der tilbyder uddannelses og beskæftigelses forløb til udsatte borgere. Virksomheden driver produktion indenfor landbrug og naturpleje, køkken og service, samt håndværksfagene jern, metal og træ, hvor der udvikles og sælges egen fremstillede produkter. Salget af produkter foregår dels til engros led og dels til private.Der er dagligt 40 - 45 tilknyttede borgere, og 25 ansatte, hvoraf 7 er ansat på særlige vilkår i et fleks eller skånejob.
Indrykket : 25-02-2017 Ansøgnings frist : 14-03-2017

Kok
FLORAS CAFE
Kok med min 5 års erfaring søgesDu skal være vandt til at kører alacarte madDu skal tale og skrive dansk/engelskUden nødvendig erfaring er henvendelse unødvendig 
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 28-02-2017

Buffist - Silkeborg
BowlnFun
Buffister søges til Bowl´n´Fun og The Grill i Silkeborg Er du serviceminded, bliver du glad af at give folk en god oplevelse og kan lide at arbejde i et socialt miljø hvor tingene går stærkt? Så er det muligvis dig vi leder efter. Bowl´n´Fun er Danmarks største bowling- og forlystelseskæde. Alle centre har en restaurant, The Grill, og flere kan tilbyde Laser Hero, The Track og Happie´s legeland. Lyder det spændende?
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 24-03-2017

Kok søges til Aalekroen.
KARIN'S KRO - AALEKROEN ApS
Aalekroen søger en faglært kok fra april på 37 timer. Vi kan tilbyde et spændende job i fantastiske omgivelser, og med en skøn beliggenhed. Sætter du pris på, at arbejde med gode og friske råvarer, er der mulighed for at være kreativ her i vores team. Som kok mestre du a la carte, varmt og koldt køkken samt selskaber. Du kan bevare overblikket, have flere bolde i luften og samtidig bevare dit gode humør. Vi forventer du har erfaring fra lignende job, er pligt opfyldende, loyal og ikke mindst hjælpsom, når der skal tages en ekstra tørn. Kreativ og mødestabil.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 14-03-2017

Køkkenassistent weekend job
HOTEL POSTGÅRDEN ApS
På Hotel Postgaarden i Fredericia. Vi søger en dygtig køkkenassistent / person med stor interesse i køkkenarbejde til at hjælpe vore 2 kokke, når der er travlt – hovedsagelig i weekenderne. Arbejdet vil bestå i hjælpe med madforberedelserne og stå for forretter og desserter. Arbejdstiden er fleksibel afhængig af travlhed - dog oftest fra torsdag/fredag til søndag. Arbejdstid vil oftest være fra kl. 14 – 21 i weekend og 16-21 torsdage og fredage - på månedsbasis 60-80 timer.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Rygårdcentret i Gentofte Kommune søger en udannet Ernæringsassistent til Rygårdcentrets køkken
Gentofte Kommune
Vi, Rygårdcentret i Gentofte Kommune søger en uddannet ERNÆRINGSASSISTENT TIL RYGÅRDSCENTRETs Køkken Derfor søger vi en erfaren og uddannet ernæringsassistent eller anden relevant uddannelse til start den 1. maj 2017. Rygårdcentrets køkken får leveret middagsmaden fra Det Danske Mad Hus, Maden opvarmes og tilberedes til beboerne i Plejeboliger med hjemmehjælp og daghjemsgæster. Desuden leverer vi anretninger til møder og kurser i huset.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 17-03-2017

Ernæringsassistent
Den Selvejende institution Fortegården
Psssst. vil du være vores nye kollega i vores køkkenteam????Vi er en gruppe glader engagerede og optimistiske madsmede, og vi ønsker os en ny kollega, der sammen med os kan løfte de opgaver, der er på området i vores hus.Vi leder efter en person som har et godt håndelag, som er engageret, fleksibel, med faglig dygtighed, evne og lyst til at lave ernærringsmæssig rigtig mad til både vores plejeafdelinger og til vores selskaber
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 16-03-2017

Kok
FISKEHUSET THISTED ApS
BUFFET/KØKKENANSVARLIG SØGESVi har en udfordring :-) Selvom vi i øjeblikket har vinterlukket i aftenrestauranten, så har vi alle nok at se til med produktion, butik/gårdbutik, frokostrestaurant og mad-ud-af-huset mv. samt vores netbutik. Og nu bliver vi så oftere og oftere spurgt, HVORNÅR vi igen åbner op med vores populære aftenbuffet (fiske- og skaldyrsbuffet med lidt kød).Og her er det, vi mangler dig :-)
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 20-03-2017

Mælkebøtten søger en barselsvikar for køkkenmedarbejder 24 timer om ugen pr. 24.04.17.
Egedal Kommune
Er du velorganiseret, glad for at lave mad og for at være i nærheden af mange børn, så er du måske den rette for os. Vi er et børnehus med 2 vuggestue- og 2 børnehavegrupper, samt en engageret forældregruppe. I personalegruppen vægtes det gode kollegiale samarbejde højt. Køkkenmedarbejderens opgaver vil være at tilberede frokostmåltidet. Maden leveres delvist tilberedt fra vores leverandør – Fru Hansens kælder – og dine primære opgaver vil være at bestille varer, ordne frugt og grønt, opvarme lune retter samt anrette måltider til institutionens børn.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 03-03-2017

Kok
Cafe Citronen
Citronen søger faglært kok med tiltrædelse hurtigst muligt. Citronen er en cafe/restaurant med et køkken, hvor alt bliver lavet fra bunden. Vi bager selv vores brød og kager, laver selv vores dressinger osv. Du skal være vandt til at arbejde selv, have et godt overblik og en god ordenssans samt et godt humør. Vagtplanen er fast og med fri hver anden weekend. Vi har lukket alle søn- og helligdage. Vi glæder os til at høre fra dig. www.citronen.dk
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017