Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Tjener
A+ Siam Sushi Restaurant ApS
Til travl take away og restaurant søges en dygtig tjener. Erfaring fra lignende jobs vil være en fordel, men er man lærenem og interesseret behøver erfaring ikke være et krav. Du skal : - Kunne multitaske og holde hovedet koldt i stressede situationer. - Bevare overblikket, og kunne prioritere de forskellige arbejds opgaver efter vigtighed. - Være smilende, og altid serviceminded overfor vores gæster. - Kunne arbejde selvstændigt og på samme tid indgå i vores team. Vi tilbyder : 
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 20-03-2017

Copenhagen Plaza-Plaza Grill søger tjener
Copenhagen Plaza Hotel
Kunne du tænke dig at arbejde som tjener på 4-stjernet på hotel? Har du lyst til at hjælpe med at give vores gæster et uforglemmeligt oplevelse i vores restaurant Plaza Grill? Er du en rutineret tjener?– så er det dig vi søger!Vi søger en tjener på fuld tid.Copenhagen Plaza er et 4-stjernet hotel, centralt placeret i København og vi søger en tjener, som ikke er bange for at påtage sig et ansvar og kan yde høj kvalitet med et smil. Dine arbejdstider vil primært ligge i eftermiddags- og aftentimerne.Vi forventer at:- du er uddannet tjener
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 03-03-2017

Bartender afløser
Copenhagen Plaza Hotel
Kunne du tænke dig at arbejde som bartender på The Library Bar ?Vi søger en afløser på timebasis til The Library Bar. Den ikoniske bar er en del af det 4-stjernede Copenhagen Plaza Hotel, centralt placeret i København.Vi søger en bartender, der ikke er bange for at påtage sig et ansvar og kan yde høj kvalitet med et smil. Dine arbejdstider vil primært ligge i de sene eftermiddagstimer og frem til efter midnat.Vi forventer at:- du har erfaring som bartender- du er kvalitetsbevidst- du er fleksibel- du er ansvarsbevidst
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 03-03-2017

Tjener
Dyvig Badehotel
ER DU VORES NYE TJENER? med svendebrev.Er Dit engagement - troværdighed og loyalitet i højsædet er Dyvig Badehotel noget for Dig. Har Du lyst til, at blive udfordret - lære noget nyt i et spændene milijø, serverer for nogle af Danmarks bedste gæster, som kun forventer det bedste af Dig og Dyvig.Vi kan tilbyde Dig - et professionelt team - et lærerig job - fagligt personale - a la carte servering - selskabs servering - konferencer samt sommertravlhed.   
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 20-03-2017

Tjener søges til ansættelse snarest
Løgstør Parkhotel ApS
Tjener (ufaglært eller faglært søges)
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017

deltids tjener søges til Sushi Restaurant ca 20 time pr uge
JIN LONG ApS
 Tjener søges til Sushi RestaurantVi søger 1 deltids tjener, der har lyst til at servere en masse lækker sushi, og gode oplevelser til vores gæster.Takii restaurant serverer sushi af høj kvalitet hvor alt er frisk lavet.De fleste af vores gæster spiser ”ALL YOU CAN EAT”, men vi har også á la carte.Vi søger tjener, som er effektiv i arbejdsgangen, der har modet og lysten til at være med til at fortsætte den gode udvikling vi har i restauranten.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 28-02-2017

Tjener søges til Hotel Hans Egede
JobBest
4-stjernede Hotel Hans Egede, der også omfatter et 5-stjernet kursus- og konferencecenter, midt i Grønlands hovedstad søger en engageret og erfaren tjener med tiltrædelse snarest muligt.Vi forventer, at du er:
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 24-03-2017

Tjenere søges til NY Sushi Restaurant i Vejle
Sushi Køkken Vejle
Til vores nyåbnede Sushi Restaurant i Vejle søger vi nogle dygtige medarbejdere til følgende opgaver: # Tage imod gæsterne og deres bestillinger # Servere maden for gæsterne # lettere rengøringsopgaver i Restauranten. Restauranten holder åbent fra kl. 16.00 til 21.00 og din arbejdstid vil være i dette tidsrum.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 27-03-2017

Tjener til Hotel Falken
Hotel Falken
Faglært tjener, eller tjener med brancheerfaring, søges med snarlig tiltrædelse til en deltidsstilling på Hotel Falken. Du vil aktivt indgå i vores team af engagerede medarbejdere, og i et hotel hvor vi er kendt for høj kvalitet og god service. Vi forventer at du: - er yderst serviceminded - er udadvendt med flair for gæstebehandling - kan arbejde selvstændigt og effektivt - kan bevare overblikket i hektiske perioder - er præcis, præsentabel og fleksibel På hotellet, arbejder vi samme på tværs af faggrupper og bakker hinanden op. Arbejdstid: Aften, hverdage som weekend, dog kan der forvent
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 27-03-2017

Tjener
COSY HERNING ApS
Vi søger tjener/servicemedarbejder, gerne med erfaring fra Café eller lign. Du er fylde 18 år, smilende og udadvendt, god til at kommunikere, forstår/taler Engelsk. Du er pligtopfyldende, kan tage et ansvar, fleksibel i forhold til arbejdstider. Vi forventer, at du kan arbejde minimum 2 weekender pr. mdr. Vi er en Café der ligger i Herning midtby, vi har fokus på at kunderservicen er helt i top. Vi har både frokost og aftenservering fra kl. 11:00-22:00. Du kommer til at arbejde i et energisk team af tjenere.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 27-03-2017