Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Servering personale søges
Cafe Lido Grønhøj Strand
Cafe Lido under Grønhøj Feriecenter søger serveringpersonale. Jobbet er flexible der er fordelt weekender over hele året samt sommerperioden. er du fledigt med hænderne  og godt kan lid at arbejde med glade turisme og familier med børn, så har vi et supper spændende job med indeholdt til dig. Cafe Lido ligger kun 500 m fra flotte Grønhøj Strand  mellem Løkken og Blokhus. Der er fordel at du har kørekort men ingen krav.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 01-02-2017

Cafè Cuckoos Nest søger overtjener
Cafe Cuckoo's Nest
Vi søger en faglært M/K med stor lyst til at præge den fortsatte udvikling af Cafè Cuckoos Nest. En faglig dygtig, kvalitetsbevidst og energisk person, der kan udvise positivitet i en forandringsfuld og travl hverdag, og samtidig leve op til cafeens ånd om at levere det bedste, vi kan præstere, hver gang! Vi tilbyder en fantastisk arbejdsplads, hvor du sammen med Restaurantchefen får stor frihed til at være med til at præge udviklingen, masser af udfordringer samt plads til individualitet og gode ideer.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 22-02-2017

Bartendere til Café Vesterå
CAFÉ VESTERAA A/S
Cafe Vesterå Søger bartendere Cafe Vesterå er beliggende i Aalborg Centrum. Om dagen er vi en af byens absolut hyggeligste cafeer, mens vi om aftenen i weekenderne omdannes til cocktailbar og natklub. Vores musikstil er elektronisk og generelt er vi meget anderledes end alle andre steder i byen. Derfor søger vi dedikerede medarbejder til barholdet. Der er tale om arbejde i weekenderne fredag og lørdag aften/nat. For at komme i betragtning til jobbet skal du være serviceminded, teamplayer, udadvendt, fleksibel og ærlig.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 22-02-2017

Restaurant DaAngelo og Pizzeria DaAngelo i Ry søger 5 nye medarbejdere.
Restaurant Da Angelo
Tjenere - serverigspersonale søges til kommende sæson De 2 virksomheder ligger midt i Ry. Der er travlt og der søges nu 5 erfarne serveringsmedarbejdere eller tjenere, som har lyst til at arbejde med gode kollegaer og betjene gæsterne med god service. I restauranten er der udvidet menukort, som stiller krav til erfaring fra lignende job. I pizzeriaet er erfaring fra café eller pizzeria en fordel. De nye medarbejdere taler dansk og skal være fleksible og kunne indgå i vagtplanen på begge virksomheder.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 21-02-2017

Serveringsmedarbejder
CAFE MAURITZ ApS
Vi søger en servicemedarbejder til vores café på Dalumvej med tiltrædelse snarest.  Du vil blive en del af et team, hvor vi går op i kundeservice og godt arbejdsmiljø. Dine opgaver vil blandt andet være:Salg og kundebetjening - To Go og i husetRengøringOpfyldning af varerBestilling af varerVagtplanlægning  Vi forventer at du er:
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Medarbejder
Burger King Danmark
Jobbeskrivelse Vi ved at ansatte som trives skaber gode gæsteoplevelser. Vi leder efter dig, som elsker at have direkte kontakt med gæster. Hvorfor skal du vælge os? Du får erfaring med at samarbejde i et team og det kan blive værdifuldt for dig resten af livet. Vi er også sikre på, at du vil møde mange nye venner.Du får lært meget om gæsteservice.Vi tilbyder flexible arbejdstider, hvilket gør, at du let kan kombinere jobbet med skole og fritidsaktiviteter.Hos os findes der gode karrieremuligheder, hvis du ønsker dette.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 01-02-2017

Tjenere til Jensens Bøfhus i Skagen
Danske Familierestauranter A/S
Kan du løbe Marathon med et smil på læben? Vi søger tjenere til Jensens Bøfhus i Skagen Stillingen er til sæsonen 2017, start 7 April, vi tilbyder mange timer, faktisk så mange som du har lyst til :)   Som tjener er du restaurantens ansigt udadtil, og du skal være med til at give vores gæster en super service og en rigtig god restaurantoplevelse. Hos Jensens Bøfhus har vi et stærk sammenhold og mener at glade og motiveret medrabejder er nøglen til den gode gæsteoplevelse. Du vil blive lært op igennem vores strukturerede træningsprogrammer og kurser.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 17-02-2017

Tjener søges til Sauntehus Slot
Sauntehus Slotshotel
Vi har travlt og kunne godt bruge en tjener mere i vores restaurant.Du skal have solid faglig baggrund som uddannet tjener eller flere års erfaring fra lignende stilling.Sauntehus Slotshotel afholder fester, konferencer såvel som a la carte restaurant, hvilket giver muligheder for en alsidig hverdag, hvor tingene nogle gange går stærkt.Du vil naturligvis indgå som en del af det samlede team.Du vil blive mødt af engagerede kollegaer og du vil få mulighed for teamarbejde såvel som stor frihed under ansvar.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Tjener
Le Basilic Aarhus ApS
Vi har forrygende travlt og søger derfor deltids serverings-medarbejdere/tjenere. Hvis du kan lide at arbejde i restaurationsbranchen, er servicemindet helt ud i fingerspidserne og nyder at arbejde i et lille team med højt tempo med skiftende arbejdstider, så er det måske dig, vi leder efter.Vi mangler dig som har et glimt i øjet, har power både i benene og mellem ørerne samt som brænder for at servicere vores mange gæster i hyggelige omgivelser.Teamet består af dedikerede kokke og tjenere. Vi mangler bare dig.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 19-01-2017

Best Western KRYB I LY søger en barselsvikar/tjener.
Best Western KRYB I LY A/S
Best Western KRYB I LY kro er Jyllands smukkeste storkro med alle tænkelige faciliteter, placeret centralt midt i Danmark få minutter fra Lillebæltsbroen i Taulov, 10 km fra Kolding - og 11 km fra Fredericia, med togforbindelse to gange i timen til Taulov. Vores køkken er baseret på den nostalgiske og klassiske stil, med kun de allerbedste råvarer i fokus, og altid nænsomt tilberedt med ydmyghed og respekt for smag og kvalitet.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 21-02-2017