Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kopi af Cafemedarbejder/tjenerafløser - deltid weekend
FLORAS CAFE
Cafemedarbejder/tjenerafløsere søges deltid. Det er en ikke ryger cafe /restaurant Du skal kunne tale og skrive dansk. Arbejdstiden er mest aften og weekend Send ansøgning med foto på mail eller kom forbi. Startløn kr 115. pr time
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 03-04-2017

Serveringsmedarbejdere m/erfaring fuld- eller deltid
Restaurant Sanya
Er du smilende, positiv, kan lide en aktiv hverdag og har godt gåpåmod, så er et tjenerjob hos Restaurant Sanya måske lige dig. Vi søger en erfaren tjener som kan tage fat og har et godt overblik. En tjener der kan tage ansvar, der kan tænke hurtigt dermed også arbejde med god fart på. En tjener som er en god teamplayer, kan holde mange bolde i luften, en som er flexibel og er klar til at indgå i Sanyas familie med et smil. Vi søger en der kan arbejde på fuldtid, som har tid tilgængeligt og har alle de førnævnte kvaliteter. Derudover søger vi også en der kan arbejde deltid.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 03-05-2017

Servicemedarbejder til Mothers Street Food, Vestergade, Odense C
ME ODENSE ApS
Til vores nye restaurant Mother’s Street Food søger vi en dygtig og frisk servicemedarbejder, der vil gøre sit bedste for, at vores gæster får en unik madoplevelse. OM OS Me – Mother’s Street Food er et autentisk vietnamesisk gadekøkken koncept. Vi har fokus på de klassiske og autentiske smage fra Vietnam. OM STILLINGEN Vi søger en fuldtidskok, der har erfaring med, hvordan et køkken skal fungere. Du vil blive en del af et professionelt team, hvor vi går op i god kundeservice og godt arbejdsmiljø.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 03-05-2017

1 servicemedarbejder og 1 kok/køkkenmedhjælper til Sushi restaurant i Nyborg
AIKO SUSHI ODENSE ApS
Har du følgende kvalifikationer: Lærenem, serviceminded, har gå-på-mod, forståelse, respekt for råvarer og er flexibel, så er det måske lige dig vi står og mangler. Til vores Sushirestaurant/take away forretning søger vi en flexibel servicemedarbejder samt en køkkenmedhjælper. Arbejdsopgaverne for servicemedarbejderen vil være at tage imod bestilling, betjene kunder, servere og andre forefaldende opgaver. Køkkenmedhjælperen skal lave forefaldende opgaver i køkkenet.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 03-05-2017

Reservetjener
BOGENSE HOTEL V/TORKILD KASPERSEN
Bogense Hotel søger reservetjenere til servering ved selskaber. Arbejdstiden vil fortrinsvis være i weekender, men enkelte hverdagsaftener kan forekomme. Løn iflg. overenskomst, lønnen udgør kr. 163,25 pr. time. (stiger når overenskomst er færdigforhandlet) Telefonisk henvendelse hurtigst muligt. Personer med erfaring i selskabsservering, vil blive foretrukket.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 12-04-2017

Tjener med drive, godt humør og viljen til at ville
Strandhotellet Blokhus ApS
Strandhotellet i Blokhus, der åbner 2/7 2017, søger tjener til vores restaurant. Strandhotellet bliver opført i klassisk badehotelstil. Hotellet består af 38 værelser og suiter, spisesal med plads til 50 gæster, orangeri med plads til 30 og fritstående the-stue/konferencesal med plads til 40 pers. Ydermere er der wellness-afdeling, lounge og gårdhave.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 30-04-2017

Tjenerafløsere med drive, godt humør og viljen til at ville.
Strandhotellet Blokhus ApS
Strandhotellet i Blokhus, der åbner 2/7 2017, søger afløsere til vores restaurant. Strandhotellet bliver opført i klassisk badehotelstil. Hotellet består af 38 værelser og suiter, spisesal med plads til 50 gæster, orangeri med plads til 30 og fritstående the-stue/konferencesal med plads til 40 pers. Ydermere er der wellness-afdeling, lounge og gårdhave.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 30-04-2017

1 servicemedarbejder og 1 kok/køkkenmedhjælper til Sushi restaurant i Middelfart
AIKO SUSHI ODENSE ApS
Har du følgende kvalifikationer: Lærenem, serviceminded, har gå-på-mod, forståelse, respekt for råvarer og er flexibel, så er det måske lige dig vi står og mangler. Til vores Sushirestaurant/take away forretning søger vi en flexibel servicemedarbejder samt en kok/køkkenmedhjælper. Arbejdsopgaverne for servicemedarbejderen vil være at tage imod bestilling, betjene kunder, servere og andre forefaldende opgaver. Køkkenmedhjælperen skal lave forefaldende opgaver i køkkenet.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 03-05-2017

Tjener søges til Sauntehus Slotshotel
SAH
Vi har rygende travlt, derfor søger vi en ny tjener til vores hotel. Vi afvikler både konferencer, slotsophold, a la carte samt en stor del selskaber. Arbejdsopgaver vil derfor variere en del mellem ovenstående samt afholdelse af vinsmagninger og aftale og planlægge selskaber.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 22-04-2017

Sommer tjener
RESTAURANT SKOVMØLLEN ApS
Restaurant Skovmøllen søger ufaglært sommer tjener. Vi går en travl sæson i møde, og har derfor brug for flere hænder. Vi søger en ufaglært tjerner som kan hjælpe os fuldtid fra 15 april til 1 sep. Det vil være oplagt, at du skal starte på dit studie 1 sep. og derfor kan arbejde hele sommeren.  Arbejdstiden er fordelt fra onsdag til søndag frokost (Dog enkelte aften selskaber) Man skal være indstillet på en del arbejdstimer i weekenden. 
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 14-04-2017