Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Weekend-natportier
First Hotel Kolding / Restaurant Berg
First Hotels er en af Skandinaviens førende hotel operatører med 55 unikke og centralt beliggende hoteller på udvalgte destinationer i Sverige, Norge og Danmark (www.firsthotels.com). Uanset om du er forretningsrejsende eller ferierejsende byder vore hoteller på moderne gæsteoplevelser og personlig service med fokus på individet. Hotellerne er unikke i stil, atmosfære og indretning. Det skal være en fornøjelse at arbejde med os. Vi skal lede udviklingen og overraske samtidig som vi viser omtanke for vores ansatte, kunder og gæster. Det er derfor vi søger dig som sætter mennesker i fokus.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 20-06-2017

Kopi af Aftenvagt til Villa Provence
VILLA PROVENCE A/S
Villa Provence søger aftenvagt afløser til receptionen 1-2 weekender om måneden.   Til vores sydfranske hotel i Aarhus midtby søger vi en udadvendt, smilende og serviceorienteret receptionistmedarbejder. Du skal være med til at modtage hotellets mange danske og udenlandske gæster, servere kaffe og vin og sikre den helt rigtige stemning. Du skal kunne tænke selvstændigt og hurtigt og være god til at løse pludselig opståede problemstillinger. 
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 07-06-2017

Rødvig Kro & Badehotel søger oldfrue
Rødvig Kro & Badehotel A/S
Vi har fået bygget til med flere værelser og housekeeping har travlt. Derfor søger vi en oldfrue til ansættelses snarest muligt.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 19-07-2017

Konferencekoordinator søges til Danmarks mest spændende oplevelsesvirksomhed FÆNGSLET
Fonden Fængslet
Er du detaljeorienteret og struktureret – og samtidigt idérig og kreativt tænkende? Så mangler vi dig i FÆNGSLETs travle konferenceafdeling!
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 18-06-2017

Copenhagen Plaza søger natportier
Copenhagen Plaza Hotel
Copenhagen Plaza, et 4 stjernet hotel placeret i centrum af København, søger natportier. Du kommer til at arbejde i et spændende og internationalt miljø, hvor du i høj grad kan er med til at sætte præg på gæsternes oplevelser.     Dine primære arbejdsopgaver er servicering af vores gæster om natten, ind/ud check af gæster, telefonbetjening, booking af værelser, ekspedition af indkomne mails samt andre ad-hoc opgaver.  
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 05-06-2017

Hotelmedarbejder til hotel i København
Hotel Nora Copenhagen
Hotel Nora Copenhagen søger en glad, udadvendt og serviceminded hotelmedarbejder til en fuldtidsstilling. Dine primære arbejdsopgaver vil være check ind/ud, booking, morgenmadsanretning, servicere hotellets gæster samt div. ad hoc opgaver. Du behersker som minimum dansk og engelsk i både skrift og tale og du har en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver. Du er en dygtig IT-bruger og en god kollega med en høj grad af fleksibilitet.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 19-06-2017

Natportier afløser
HOTEL RITZ AARHUS K/S
Hotel Ritz i Aarhus Centrum søger engageret og servicemindet natportier afløser hver 3. weekend. Arbejdstiden er fredag, lørdag og søndag nat kl. 22 - 07 Omdrejningspunktet for dit arbejde er service med gæsten i centrum. Stillingen som natportier byder på mange udfordringer. Med den gode service som udgangspunkt bliver du bla. ansvarlig for:
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 30-05-2017

Natportier afløser
HOTEL RITZ AARHUS K/S
Hotel Ritz i Aarhus Centrum søger engageret og servicemindet natportier afløser hver 3. weekend. Arbejdstiden er fredag, lørdag og søndag nat kl. 22 - 07 Omdrejningspunktet for dit arbejde er service med gæsten i centrum. Stillingen som natportier byder på mange udfordringer. Med den gode service som udgangspunkt bliver du bla. ansvarlig for:
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 30-05-2017

Studiejob - Receptionist
MARSELIS HOTEL-AARHUS A/S
Helnan Marselis Hotel søger 3-4 motiverede og engagerede medarbejdere til receptionen. Vi har travlt og har brug for kvikke, lærenemme, meget smilende og udadvendte afløsere til vores reception, med primært morgen-, aften- eller nattevagter. Kvalitet og smilende service kendetegner hotellet sammen med den gode udsigt ud over Aarhus bugten. Dette skal gå hånd i hånd med glade kollegaer, tilbagevendende gæster og en forretning der hele tiden er i udvikling.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 07-06-2017

Receptionist søges
ECH Park ApS
Søger du nye udfordringer i dit arbejdsliv – så er stillingen som receptionist på ECH PARK måske lige noget for dig? Vi søger en fuldtidsreceptionist, fra d. 1 juli 2017 På ECH PARK, vil du få en spændende hverdag, som vil stille krav til, at du kan bevare overblikket samt den indre ro i travle situationer på tværs af vores afdelinger.
Indrykket : 21-05-2017 Ansøgnings frist : 01-06-2017