Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Housekeeper
Netherlands Embassy / Residence
Responsibilities:  Household maintenance:  Regular cleaning vacuuming, dusting, mopping ;Washing and ironing of clothes and linen; some sewing;General housekeeping duties.  Kitchen assistance:  Assisting in the preparation and serving of meals for representation in small groups;Assisting in preparation of finger food or buffet food for small receptions;Setting the table for above events.Washing up and daily cleaning of kitchen. Hospitality  
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 25-08-2017

Daglig ansvarlig/oldfrue medarbejder til hotel i Viborg
SVANERENT ApS
Er du vores nye medarbejder til en oldfruefunktion på hotel i Viborg? Vi søger en erfaren medarbejder, der trives i en travl hverdag, hvor - Overblik - Ansvarlighed - Kvalitet er nøgleord. Jobbet består i at have den daglige kontakt med hotellet og dine kolleger.  Du tager selv del i den daglige rengøring, så du skal kunne styre balancen mellem at have det overordnede ansvar og samtidig være en kollega.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017

Receptionist - barselsvikariat
HOTEL STRANDPARKEN ApS
Vi søger receptionist på 30 timer til barselsvikariat. Dine opgaver er f.eks. ind og ud check af vores gæster, booking af værelser, konferencer og fester. Lettere kontoropgaver. Du skal kunne hjælpe vores tjenerne med servering og afrydning i spidsbelastnings perioder og ikke være bange for at lave en opredning på et værelse. Erfaring fra hotelbranchen og bookingsystemet Spectra foretrækkes. Samtaler bliver afholdt løbende og stillingen forventes besat hurtigst muligt
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 08-09-2017

Best Western Plus Hotel Fredericia søger konferenceassistent
HOTEL FREDERICIA A/S
Best Western Plus Hotel Fredericia søger konferenceassistent. Hotel Fredericia er et 4-stjernet businesshotel med stolte traditioner beliggende ved messehallerne i Fredericia med udsigt til skøn natur. Vores kendetegn er en nærværende og personlig service, og det gælder uanset om gæsten er del af en konference eller nyder en privat middag i vores restaurant. Hotellet tilbyder både a la carte, selskaber og konference-bespisninger.
Indrykket : 16-08-2017 Ansøgnings frist : 20-09-2017

Receptionist, hotel
HOTEL SKANDERBORGHUS ApS
Receptionist, Hotel Skanderborghus søger Receptionist til et vikariat Vi skal bruge en receptioniste der kan servicerer vores mange hotelgæster.. Jobbet består i booking, arkivering, let kontorarbejde, telefonkontakt og ordremodtagelse i receptionens åbningstid.
Indrykket : 16-08-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Sød og smilende receptionist søges
Rold Storkro I/S v/Jørgen Pedersen/Lars Kæp Jensen
Rold StorKro søger en engageret receptionist til fuldtidsstilling med opstart hurtigst muligt. Vi tilbyder et alsidigt job i hotellets receptionen, som byder på en arbejdsdag med mange varierede og spændende arbejdsopgaver. Receptionen har åbent døgnet rundt, 365 dage om året, hvilket betyder at arbejdstiden kan ligge i aftentimer, weekender og helligdage, så vel som dagtimer og hverdage. Rold StorKro er en veletableret virksomhed i stadig udvikling, beliggende i Rold Skov.   Vi forventer af dig:
Indrykket : 14-08-2017 Ansøgnings frist : 28-08-2017

Natportier
ToRVEhallerne A/S
TEGKEB A/S søger Natportier til Best Western ToRVEhallerne i Vejle   Vi har brug for en natportier til at passe receptionen i tidsrummet 23.30-07.00. Vagterne er primært alle hverdage fra natten til mandag til og med natten til fredag. Vi søger en smilende, udadvendt og stabil person, der finder glæde i kontakt med gæster, og samtidig ikke er bange for at tage fat med rengøringsdelen.
Indrykket : 10-08-2017 Ansøgnings frist : 05-10-2017

Receptionist Afløser, hotel
Copenhagen Go Hotel
Receptionist, hotel Copenhagen GO Hotel er et budgethotel i Tårnby, tæt på togstation og lufthavnen. Hotellet tilbyder 123 rene og velfungerende værelser, hvor personalets venlighed og service er i fokus for gæsten. Der tilbydes morgenmad og en lille bar i vores lobby.   
Indrykket : 10-08-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Natreceptionist, hotel
Copenhagen Go Hotel
Copenhagen GO Hotel er et budgethotel i Tårnby, tæt på togstation og lufthavnen. Hotellet tilbyder 123 rene og velfungerende værelser, hvor personalets venlighed og service er i fokus for gæsten. Der tilbydes morgenmad og en lille bar i vores lobby. www-go-hotel.com
Indrykket : 09-08-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Barselsvikar receptionist
KONVENTUM A/S
Konventum søger barselsvikar til receptionen   Vi søger hurtigst muligt en frisk, selvstændig og erfaren receptionist til et ca. 25 timers barselsvikariat.   Om jobbet Du kommer til at indgå i et velfungerende team af dygtige kolleger i et stort, pragtfuldt hus med masser af gæster samt smuk kunst og arkitektur – og en smuk udsigt over Øresund.   Vi tilbyder
Indrykket : 09-08-2017 Ansøgnings frist : 04-10-2017