Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Ferdinand søger en erfaren Oldfrue til vores 19 værelser
ÅRETS HOTEL & BRASSERIE ApS
Til snarlig tiltrædelse søger vi en serviceminded og erfaren Housekeeper / Oldfrue. Du brænder for dit arbejde, og går foran som et godt eksempel. Hovedparten af din arbejdsdag vil bestå af rengøring af hotellets 19 værelser på lige fod med de øvrige medarbejder i teamet, resten af tiden vil gå med kvalitetscheck af rengøringen samt oplæring af øvrige medarbejder.
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 15-08-2017

Night receptionist for our beautiful hotel in Borupgaard
VISION SERVICE ApS
We are currently looking for a great receptionist for our team in Comwell Borupgaard working nights. Candidates with the following qualitites are prefered: Must be able to talk both english and danish Basic knowledge about IT Be able to take extra shifts during vacation times Have a service mindset Are you the best receptionist in Borupgaard? If you believe so, you just might be the one we are looking for.
Indrykket : 20-06-2017 Ansøgnings frist : 04-07-2017

Hotelmedarbejder
Hotel Nora Copenhagen
Til mindre hotel i København søges rengøringsassistent/housekeeping til ca. 30 timer pr. uge. Vi forventer ansøger er: Pålidelig Fleksibel Omhyggelig I god form En god kollega Taler og skriver minimum engelsk Stillingen skal besættes snarest muligt, og vi holder løbende samtaler.
Indrykket : 15-06-2017 Ansøgnings frist : 29-06-2017

Nat receptionist til Hotel CABINN Vejle
CABINN
Nat Receptionister til receptionen på Hotel CABINN Vejle Vi søger nat receptionister til receptionen på vores flotte hotel i Vejle. Vi er med vores 156 værelser et af byens største hoteller, som primært henvender sig til byens erhvervsliv, men også til mange turister henover sommeren.
Indrykket : 14-06-2017 Ansøgnings frist : 02-07-2017

Receptionister til Hotel CABINN Vejle
CABINN
Receptionister til receptionen på Hotel CABINN Vejle Vi søger receptionister til både dag- og aftenvagter i receptionen på vores flotte hotel i Vejle. Vi er med vores 156 værelser et af byens største hoteller, som primært henvender sig til byens erhvervsliv, men også til mange turister henover sommeren.
Indrykket : 14-06-2017 Ansøgnings frist : 02-07-2017

Københavns hippe destination, søger en Nat Receptionist på fuld tid
NCH WEST A/S
Nordic Choice Hotels søger ny medarbejder med energi, mod og begejstring! Comfort Hotel Vesterbro ligger centralt i København, fyldt med atmosfære og international puls. Vi søger hurtigst muligt en kreativ serviceminded kollega der er uddannet receptionist eller har receptions erfaring, samt en naturlig interesse for at yde service. Vi forestiller os
Indrykket : 13-06-2017 Ansøgnings frist : 30-06-2017

HOUSEKEEPER MED SUPERVISOR ERFARING
QUALITY AIRPORT HOTEL DAN A/S
Til snarlig tiltrædelse søger vi en serviceminded og erfaren housekeeper med supervisor funktion hver 4. weekend. Du brænder for dit arbejde og går foran som et godt eksempel. Du har stor forståelse for mennesker, og trives i et internationalt miljø. Du vil få et tæt samarbejde med hotellets oldfrue og de øvrige supervisorer, og bliver et naturligt bindeled til det øvrige team.
Indrykket : 13-06-2017 Ansøgnings frist : 09-07-2017

Kystvejens Konferencecenter søger Receptionist Aften- og weekendafløser
KYSTVEJENS KONFERENCECENTER A/S
VI VED, DU FINDES! Vil du være en del af en vinderkultur, så er du lige den, vi søger. Har du humor og glimt i øjet – og brænder du for at blive en del af et stærkt team med fart på?
Indrykket : 09-06-2017 Ansøgnings frist : 01-07-2017

Nattevagt til reception/rengøring
KYSTVEJENS KONFERENCECENTER A/S
KYSTVEJENS KONFERENCECENTER SØGER Weekend nattevagt til reception/rengøring Arbejder du bedst om natten, er du god til at tage ansvar, og kan du lide et afvekslende arbejde? Så er det måske dig, vi mangler til at varetage nattevagtsfunktionen, der både indeholder receptions- køkken- restaurant og rengøringsopgaver. Du vil indgå i en fast vagtplan hver anden weekend. ARBEJDSOPGAVER Servicering af henvendelser i receptionen Telefonpasning Rengøring af konferencelokaler og opholds- områder, ca. 4-6 timer pr.
Indrykket : 09-06-2017 Ansøgnings frist : 01-07-2017

Hotel Dania, til omgående tiltrædelse, søger vi 2 dygtige kolleger til receptionen
HOTEL DANIA V/BENT JØRGENSEN
Til omgående tiltrædelse søges meget stabile og engagerede medarbejdere til to stillinger. • En medarbejder 120 timer om måneden. • En medarbejder ca.
Indrykket : 09-06-2017 Ansøgnings frist : 14-07-2017