Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Copenhagen Plaza-Plaza Grill søger Restaurant Supervisor
Copenhagen Plaza Hotel
Hvis du har lyst til at arbejde i et internationalt hotel- og restaurantmiljø? Hvis du vil møde gæster fra hele verden, så har vi pa Copenhagen Plaza måske jobbet til dig!Du elsker at have med gæster at gøre og brænder for at give dem fantastiske oplevelser. Du synes om at være det første som vores gæster møder.Som Restaurant Supervisor vil du have et spændende og livligt job med fart på. Du vil referere direkte til Restaurant Manager.Arbejdsopgaver:
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 03-03-2017

Cleaning position in hotel
SCANDIC HOTEL EREMITAGE A/S
Scandic Eremitage is looking for cleaning assistance. If you have previous cleaning experience it is preferred, but not a requirement.  Spoken language is English. We have approx 10 employees in the housekeeping department, from several different countries such as-Lithuania, Romania, and Latvia etc. The position is for approx. 10-20 hours per week Monday-Sunday in the daytime from 06.00-16.00 - you will have approx 2-3 shifts per week. 
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 10-03-2017

Receptionist - Afløser
Hotel Præstekilde
Vi søger en receptionist til afløsning. Arbejdstiden vil være i tidsrummet 15-21 på hverdage samt weekender og helligdage Timetallet vil variere efter behov. Arbejdet består af: - ind- og udcheckning af gæster i hotellets system Picasso - information til gæsterne - telefonpasning mm Vi forventer at du: - Har nogen erfaring som receptionist - Har erfaring med brug af Picasso - Er god til at arbejde under pres - Er imødekommende og klar til nye udfordringer - Har godt humør og er en god kollega Der er overenskomst med Horesta. Spørgsmål vedr.
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017

Copenhagen Plaza søger receptionist
Copenhagen Plaza Hotel
Copenhagen Plaza, et 4 stjernet hotel placeret i centrum af København, søger receptionist. Du kommer til at arbejde i et spændende og internationalt miljø, hvor du i høj grad kan er med til at sætte præg på gæsternes oplevelser.    Dine primære arbejdsopgaver er servicering af vores gæster, ind/ud check af gæster, telefonbetjening, booking af værelser og konferencer, ekspedition af indkomne fax & mails  samt andre ad-hoc opgaver.  
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 03-03-2017

Copenhagen Plaza søger natportier
Copenhagen Plaza Hotel
Copenhagen Plaza, et 4 stjernet hotel placeret i centrum af København, søger natportier. Du kommer til at arbejde i et spændende og internationalt miljø, hvor du i høj grad kan er med til at sætte præg på gæsternes oplevelser.    Dine primære arbejdsopgaver er servicering af vores gæster om natten, ind/ud check af gæster, telefonbetjening, booking af værelser, ekspedition af indkomne fax & mails  samt andre ad-hoc opgaver.  
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 03-03-2017

Receptionist, hotel
HOTEL DOMIR
Vi søger en fuldtids receptionist.Arbejdes områder er generelt receptions arbejde, servering af morgenmad, lettere rengøring, og frem for alt gæste-service.Vi tilbyder en fast stilling i et dynamisk og stabilt team under ordnede forhold hvor vores nøgle ord er godt humer og det skal være sjovt at være på arbejde.Arbejdstider vil være ca 3 arbejdsdage om ugen fra kl- 06-18.Vi forventer af dig: Du er glad, smilende og udadvendt som person.Du trives godt under travlhed, og har et godt overblik.
Indrykket : 16-02-2017 Ansøgnings frist : 01-03-2017

Receptionist, hotel
GREEN SOLUTION HOUSE, BORNHOLM ApS
Receptionist - faglært Vil du være en del af teamet, som skal stå bag det nye spændende samarbejde mellem Griffen SPA Hotel, Fredensborg Badehotel og Hotel GSH? Samarbejdet træder i kraft den 1. april 2017, og vi glæder os til at genåbne de to nyrenoverede hoteller for såvel de bornholmske stamgæster som kendte og nye turister - og fortsætte udviklingen af GSH. Vi søger en receptionist, som har lyst til at indgå i et team af dygtige medarbejdere, som kan lide at give gæsterne en god oplevelse.Hvad skal du kunne:
Indrykket : 13-02-2017 Ansøgnings frist : 24-02-2017

Receptionist, hotel
ENJOY RESORTS MARINA FISKENÆS ApS
Enjoy resorts Marina Fiskenæs Enjoy Resorts Marina Fiskenæs er et feriecenter med 156 ferieboliger samt tilhørende wellness, badeland, restaurant og egen lystbådhavn. Vores travle reception søger en deltids receptionist hurtigst muligt Dine Kvalitikationer:- Du er indstillet på at give vores gæster gode oplevelser- Du er fleksibel og klar til skiftende arbejdstider- Du har let til smil og forstår at bruge humor- Du er engageret og ansvarsbevist - Kendskab til Techotel/Picasso er en fordel
Indrykket : 08-02-2017 Ansøgnings frist : 23-02-2017

Oldfrue søges til større hotel i Odense
Elite Miljø A/S
Vores kunde er et stort velrenommeret hotel, hvor kvalitet er i fokus. Vi søger derfor en person der gennem engagement og teamspirit kan indgå i et samarbejde med kunden omkring vores serviceydelser.Stillingen er en kombination af ledelse og manuelt arbejde og er på 37 timer i ugens 7 dageog med varierende arbejdstider.  Stillingsbeskrivelse: 
Indrykket : 03-02-2017 Ansøgnings frist : 24-02-2017

Molskroen Strandhotel i Femmøller, søger afløser til receptionen.
Molskroen I/S, Strandhotellet
Højsæsonen er lige rundt om hjørnet og vi har brug for en ny kollega, som kan indgå i vagtplanen og som tilkald ved sygdom og ferie. Som udgangspunkt er det hver anden weekend og enkelte dage/aftener i ugens løb.
Indrykket : 31-01-2017 Ansøgnings frist : 01-03-2017