Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Natportier, reception, hotel
ToRVEhallerne A/S
TEGKEB A/S søger Natportier til Best Western ToRVEhallerne i Vejle Vi har brug for en natportier til at passe receptionen i tidsrummet 23.30-07.00Vagterne er primært alle hverdage fra natten til søndag til og med natten til fredag.Vi søger en smilende, udadvendt og stabil person, der finder glæde i kontakt med gæster, og samtidig ikke er bange for at tage fat med rengøringsdelen.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 27-01-2017

Copenhagen Plaza søger receptionist
Copenhagen Plaza Hotel
Copenhagen Plaza, et 4 stjernet hotel placeret i centrum af København, søger receptionist. Du kommer til at arbejde i et spændende og internationalt miljø, hvor du i høj grad kan er med til at sætte præg på gæsternes oplevelser.    Dine primære arbejdsopgaver er servicering af vores gæster, ind/ud check af gæster, telefonbetjening, booking af værelser og konferencer, ekspedition af indkomne fax & mails  samt andre ad-hoc opgaver.  
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Receptionist, hotel
HOTEL & GASTRONOMI SCHEELSMINDE ApS
Receptionist, hotelVi søger en smilende og serviceminded receptionist til vores 2 hoteller i Aalborg- Det nye Aalborg Airport hotel og det 4 stjernet BEST WESTERN Scheelsminde i Aalborg.Stillingen betyder, at man arbejder 50% arbejdstid på Aalborg Airport hotel og 50% på BEST WESTERN Scheelsminde.Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel for vore mange gæster. Som receptionist hos os vil du få en naturlig og central position på hotellerne, når du sammen med dygtige kollegaer skal medvirke til, at vore gæster får en helt unik oplevelse.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 16-02-2017

Hotelmedarbejder
Lyngby Vandrehjem v/Lars Christian Lønstrup
E Er du frisk..morgenfrisk?Så hold dig ikke tilbage med at søge dette spændende job. Vi søger en sød og serviceminded medarbejder til at lave morgenmad til vores mange gæster fra hele verden. Du skal sætte en ære i at give dem en god oplevelse fra starten.Når du har sagt farvel til den sidste gæst – skal køkkenet bla. rengøres og evt. mødelokaler klargøres. Vi har travlt men altid tid til en kop kaffe. Weekend arbejde vil forekomme efter aftale. Arbejdstid 07:00-14:00Skriv med det samme – gæsterne er på vej!Med venlig hilsen
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 26-01-2017

Himmerland Golf og Spa Resort søger erfaren receptionist med stort servicegen
HIMMERLAND GOLF & SPA RESORT A/S
Vi søger en udadvendt og smilende receptionist til vores team på hotellet som både omfatter værelses- og husudlejning.Primære opgaver:Check-in og check-ud Vært/værtinde for vores boende gæster, herunder servicering efter gæstens ønsker og behov Booking af værelser og ophold - både via agenter og direkte bookinger Fakturering og kasseafstemning Forefaldne receptionistopgaverKvalifikationer:Du kommer fra en lignende stilling og du har nogle års erfaring med overstående opgaver Du har kendskab til Spectra og Microsoft Office Du har flair for IT
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 25-01-2017

Receptionister og serveringspersonale - fritidsjob
IPNORDIC A/S
Vi søger flere kolleger til vores dedikerede team;faglærte tjenere, kokke, kokkeelever, receptionister og serveringspersonaleVil du arbejde i en restaurant, hvor autentisk mad med de bedste økologiske råvarer fra lokalområdet og 5-stjernet service er omdrejningspunktet? Så er det måske dig, vi leder efter.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 11-02-2017

Medarbejder til information og kiosk søges...
Dayz Seawest
Vil du være med til at skabe en god oplevelse for vores gæster på feriecenter Dayz Seawest?
Indrykket : 11-01-2017 Ansøgnings frist : 12-02-2017

Receptionister og serveringspersonale - fritidsjob
IPNORDIC A/S
Vi søger flere kolleger til vores dedikerede team;faglærte tjenere, kokke, kokkeelever, receptionister og serveringspersonaleVil du arbejde i en restaurant, hvor autentisk mad med de bedste økologiske råvarer fra lokalområdet og 5-stjernet service er omdrejningspunktet? Så er det måske dig, vi leder efter.
Indrykket : 11-01-2017 Ansøgnings frist : 11-02-2017

Receptionist, hotel
Hotel Balka Strand
Hotel Balka Strand på Bornholm Søger receptionist.Vi tilbyder en fuldtidstilling med afvekslende opgaver som tilrettelægges efter nærmere aftale. Stillingen er fuldtid maj - oktober. Personale-logi kan tilbydes. Stillingen referer direkte til receptionschefen. Ordenssans, kvalitet, fleksibilitet og kommunikation er nogle af de værdier, vi ligger stor vægt på. Arbejdssproget er dansk. Tonen er afslappet, med hurtig aktion fra ide til handling. Receptionen håndterer alle relevante opgaver fra reservation til afrejse.Arbejdsopgaver:
Indrykket : 09-01-2017 Ansøgnings frist : 15-02-2017

Hotelmedarbejder
Pension Sandbogaard
Vi har behov for 2-3 m/k fra ca.d.1.6. (eller senere og måske kun i weekenden i starten af sæsonen) - ca.1.10. 2017 med skiftende arbejdstider fra tidlig morgen til sen eftermiddag og weekend, dog ingen aftenvagter.Arbejdet består primært af værelsesrengøring, rengøring af fælles arealer, køkkenhjælp med servering og tilberedning af morgenmad.Du kommer sommetider til at tage imod gæster og vise dem på værelser.
Indrykket : 08-01-2017 Ansøgnings frist : 01-03-2017