Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Servicemedarbejder
Nydamskolen
Har du lyst til at blive servicemedarbejder på en stolt folkeskole, som er i løbende bevægelse?    Nydamskolen søger en ny medarbejder med hænder og hoved godt skruet på til en fuldtidsstilling med tiltræden hurtigst muligt.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 02-06-2017

Pedel til Ribe
JobTeam Esbjerg A/S
Jobbeskrivelse: Vi søger for en kunde en pedel i Ribe området til omgående tiltrædelse.  Der tilbydes: En fuldtidsstilling med gode ordnede forhold i en virksomhed i vækst. Virksomheden lægger meget vægt på medarbejdertrivsel og dynamik i hverdagen. Primære arbejdsopgaver: - Vedligehold af udearealer og grønne området - Småreparationer ude som inde - Lejlighedsvis pakning af ordrer; hjælp ved tømning af container - Vedligehold af inde arealer - Opsyn med biler - Andet forfaldende arbejde
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 05-06-2017

Pedel til metalvirksomhed i Ribe
JobTeam Esbjerg A/S
Jobbeskrivelse: Vi søger for en kunde en pedel i Ribe området til omgående tiltrædelse.   Der tilbydes: En fuldtidsstilling med gode ordnede forhold i en virksomhed i kraftig vækst. Primære arbejdsopgaver: - Vedligehold og småreparationer ude som inde - Holde udearealer og grønne området - Lejlighedsvis hjælp i produktionen / svejsning i rustfri, hvis muligt - Opsyn med biler (check olie, kølervæske osv.) - Andet forfaldende arbejde Faglige kvalifikationer:
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 05-06-2017

Ejendomsservice/Rengøringsassistent trappevasker
RENT A/S
Til tiltræden hurtigst muligt søger vi 2 nye dygtig frisk trappevasker til vores ejendomsservice afdeling i Rent A/S.   Rent A/S er en af branchens hurtigst voksende selskaber og du vil være med til at bidrage til selskabets gode omdømme og fortsatte vækst. Vi har en humoristisk og engageret omgangsform og lægger stor vægt på ”god kemi” på arbejdspladen. Vi søger nye medarbejdere, der ligeledes sætter pris på at yde det bedste hver gang og med et smil på læben, samtidig med man også kan have travlt.  Jobbet:
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 30-06-2017

Læsø Kommune søger ”Pedel”/teknisk serviceleder
Læsø Kommune
Læsø Kommune har 30.000 m2 kommunale bygninger samt 6 legepladser som skal vedligeholdes og holdes i drift.   Er du Læsø Kommunes nye pedel? - der kan være med til at sikre, at vi har gode og velholdte bygninger. I de daglige opgaver er du god til at strukturere og planlægge dit arbejde. Du får en række bygninger, som du primært er ansvarlig for.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 15-06-2017

Teknisk Varmemester med stærke kompetencer indenfor beboerservice og bygningsdrift
Boligforeningen 3B
 - søges til Boligforeningen 3B’s afdelinger i Herlev Midt Er du en solid, struktureret og serviceminded varmemester? Kan du arbejde selvstændigt og kommunikere med mange forskellige mennesker? Trives du med en hverdag fyldt med udfordringer og spændende opgaver? Så er det måske dig vi søger.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 05-06-2017

Teknisk servicemedarbejder søges til mindre skole i Randers
Randers Kommune
Ejendomsservice mangler en dygtig kollega - er det dig? Ejendomsservice, Randers Kommune søger en teknisk servicemedarbejder til ansættelse hurtigst muligt. Du vil komme til at referere til den tekniske serviceleder for distriktet og fungere som servicemedarbejder på en mindre skole. Jobbet vil bl.a.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 04-06-2017

Rengøring assistent søges
stendals rengøring
Vi søger en dygtig rengøringsassistent til morgenrengøring mandag - fredag fra kl. 6.30 10-15 timer pr. uge. Vi forventer: -kørekort b -du har erfaring inden for rengøringsbrancen -du er mødestabil -du er udadvendt og serviceminded -du taler og forstår dansk Vi tilbyder: -Et godt arbejdsmiljø -løn og ansættelse efter overenskomst Opstart hurtigst muligt  
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 18-07-2017

Ejendomsservicetekniker til Højdevangens Skole
Højdevangens Skole
Har du lyst til at passe og vedligeholde skolens bygninger, varmeanlæg og udendørsarealer? Og kunne du tænke dig at arbejde indenfor miljø, klima, it og administration, så er Højdevangens Skole måske lige noget for dig!      Højdevangens Skole er en udskolingsskole i Børne- og Ungdomsforvaltningen under Københavns Kommune.  Vi har knap 600 elever og ca. 70 ansatte.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 06-06-2017

Teknisk servicemedarbejdere søges i Ålborg
Humanizer
HumanizeR søger teknisk servicemedarbejdere til løbende vikariater til kunde i Ålborg. Har du hænderne "skruet" ordentligt på og trives du i et til tider hektisk arbejdsmiljø med udfordrende og alsidige opgaver? Kan du bevare det altafgørende overblik? Er du fleksibel og loyal og indstillet på at indgå i teamets daglige arbejde?
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 22-06-2017