Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Vi søger på vegne af kunde en ejendomsfunktionær med henblik på fastansættelse.
Konsulenthuset -Guiderne ApS
har du følgende: Minimum 3 års erfaring med erhvervs rengøring og vinduespudsning. Erfaring som vicevært, ejendomsfunktionær eller lignende. Håndværksmæssig baggrund. Erfaring med havearbejde kørekort Er du: intiativrig Selvstændig i dit arbejde flexible i forhold til arbejdstider ansvarsfuld loyal og kan du være virksomhedens ansigt udaftil?
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 15-12-2017

To dygtige ejendomsadministratorer med solidt kendskab til erhvervslejemål og indgående kendskab til totaladministration til Københavns Ejendomme og Indkøb
Service og Kunder, Erhverv/Bolig
Genopslag   Brænder du for ejendomsadministration, og vil du være med til at videreudvikle en af Danmarks største ejendomsporteføljer? Så skal du kigge med her!   Center for Service og Kunder, Erhverv/Bolig under Københavns Ejendomme og Indkøb har brug for dig, der har et indgående kendskab til administration af erhvervslejemål og også gerne kendskab til administration af beboelse og meget andet. Erhverv/Bolig består af 24 medarbejdere og en servicechef.     Vi lægger vægt på, at du
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 09-11-2017

Ejendomsservicetekniker til Udrejsecenter Kærshovedgård
Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland
Om udrejsecenter Kærshovedgård:  
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 05-11-2017

Stilling som servicemedarbejder til Campus Service SUNDs afdeling for Rengøring- og Kantinedrift
Campus Service SUND
Ved Københavns Universitets Sundhedsvidenskabelige Fakultet, er en stilling i Campus Service SUNDs afdeling for rengøring og kantinedrift ledig.     Stillingen er til besættelse snarest.     Vi kan tilbyde et spændende job i en afdeling som er i konstant udvikling.     Afdelingens opgaver omfatter bl.a.: graffitirens, rottebekæmpelse, vinduespolering, måtteservice insta800 kontroller, kontraktstyring på leverandører, udarbejdelse af udbud.     Dine arbejdsopgaver vil både være af administrativ og praktisk karakter.    
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 05-11-2017

Teknisk servicemedarbejder til Distrikt Nord
Næstved Kommune
Har du teknisk snilde og brænder du for at anvende dine håndværkererfaringer som baggrund for alsidig opgaveløsning i serviceringen af ældredistrikt Nord?Så kunne du meget vel være vores nye kollega i distriktets serviceteam, hvor vores mangeårige gode kollega har valgt at gå på pension.
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 31-10-2017

Teknisk servicemedarbejdere til løbende vikariater til kunde i Trekantområdet
Humanizer
Hvad søger vi?HumanizeR søger teknisk servicemedarbejdere til løbende vikariater til kunde i Trekantområdet.Har du hænderne "skruet" rigtig på? Trives du i et til tider hektisk arbejdsmiljø med udfordrende og alsidige opgaver? Kan du bevare overblikket? Er du fleksibel, loyal og teamplayer? Så er du måske en af vores kommende medarbejdere.Der er tale om både korte og længerevarende vikariater.Arbejdstiden ligger i tidsrummet kl.
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 13-12-2017

Ejendomservice/trappevask
ALL REMOVE DANMARK A/S
Ejendomsservice/trappevaskAll Remove Danmark A/S søger rengøringsassistent til ejendomsservice og trappevask.Har du erfaring med ejendomsservice og trappevask? Er du mødestabil, kvalitetsbevidst og har et godt overblik over dine opgaver? Så er du måske vores nye kollega. Hvem er vi?
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 01-11-2017

To dygtige ejendomsadministratorer med solidt kendskab til erhvervslejemål og indgående kendskab til totaladministration til Københavns Ejendomme og Indkøb
Service og Kunder, Erhverv/Bolig
Brænder du for ejendomsadministration, og vil du være med til at videreudvikle en af Danmarks største ejendomsporteføljer? Så skal du kigge med her!   Center for Service og Kunder, Erhverv/Bolig under Københavns Ejendomme og Indkøb har brug for dig, der har et indgående kendskab til administration af erhvervslejemål og også gerne kendskab til administration af beboelse og meget andet. Erhverv/Bolig består af 24 medarbejdere og en servicechef.     Vi lægger vægt på, at du
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 09-11-2017

Teknisk service-medarbejder/håndværker søges til Geelsgårdskolen
GEELSGAARD SKOLEN
Jobbet Er du uddannet tømrer/maler eller andet relevant håndværk og mødestabil, så er det måske lige dig vi søger, som vores nye kollega: teknisk service medarbejder. Stillingen er fast ansættelse på 37 timer fra 1. januar 2018 eller hurtigst muligt.
Indrykket : 17-10-2017 Ansøgnings frist : 16-11-2017

Social vicevært til Hørsholm Kommune
Hørsholm Kommune
Hørsholm Kommune søger en social vicevært, der skal fungere som kordinerende led til integrationsområdet.    Stillingen er på  37 timer om ugen, hvor der vil være krav om en vis fleksibilitet omkring arbejdstidens placering .     Arbejdsopgaver:    Tilsyn med de midlertidige flygtningeboliger Lettere håndværksopgaver   Modtagelse af flygtninge og klargøring af midlertidig boliger   Rådgivning og vejledning omkring det at bo og leve i Danmark.       
Indrykket : 16-10-2017 Ansøgnings frist : 23-10-2017