Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Horsens Kommune, Service og Beredskab, søger en rottebekæmper
Service og Beredskab
Vores kollega gennem mange år har valgt at gå på efterløn og derfor søger Service og Beredskab ved Horsens Kommune en engageret rottebekæmper til en fast stilling. Service og Beredskab er fysisk placeret på Endelavevej 5, 8700 Horsens. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt. Info om afdelinger i Service og Beredskab: Park, Vej og AnlægKørsels- og busafdeling samt HjælpemiddeldepotAffald og GenbrugAdministration og Souschef og rottebekæmpelse EndelavefærgenRengøringsafdeling
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 02-01-2018

NOVASOL - dansommer søger servicemedarbejdere til Jerup / Skagens området.
NOVASOL A/S Jerup
NOVASOL - dansommer søger servicemedarbejdere til Jerup / Skagens området. ________________________________________________________________________ NOVASOL A/SNOVASOL A/S formidler udlejning af privatejede feriehuse til feriegæster fra hele Europa, og vi håndterer markedsføring, udlejning og servicering af vores kunders feriehuse. NOVASOL A/S er en international koncern i vækst med datterselskaber og servicekontorer i en række europæiske lande.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 08-02-2018

Skadedyrsbekæmper søges
Sjællands Skadedyrsservice ApS
Vi søger en servicetekniker med styr på sine skadedyr, og som har både viljen og evnen til at løse vores kunders skadedyrsproblemer.Vi forventer at du har;Kørekort Kat. B, og gerne TrailerMX autorisationRotte autorisationJagttegnBehersker dansk i skrift og tale samt engelsk i tale.Straffeattest skal vises.Vi rapporterer i vores eget elektroniske rapporteringssystem via iPad. Vi bruger Office365 og forventer med at du kan bruge Outlook, Word og Excel.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2018

Servicemedarbejder til Hornsherred Syd
Frederikssund Kommune
Med udgangspunkt på Heldagsskolen i Herredet og Omsorgscenter Nordhøj, vil du blive tilknyttet vores organisation, der servicerer vores bygninger i Frederikssund Kommune.Du kan læse mere om både Skolen I Herredet og Nordhøj på vores hjemmeside (http://www.frederikssund.dk).Skolen modtager elever med sociale og adfærdsmæssige problemer.For at bestride jobbet er det nødvendigt at du kan se dig selv trives i den hverdag skolen har.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 14-01-2018

Arbejdsmænd/kvinder til byggepladsservice og byggepladsrengøring:
Vikar Sjælland ApS
Vores kunde har meget travlt og har brug for dygtige arbejdsomme folk til kortere og længerevarende vikariater.Arbejdet består i alt fra opbygning af sikkerhedsafskærmning, vandsugning, oprydning/rengøring efter håndværkere, afsluttende klargøring og rengøring af bygninger etc.Dine kvalifikationer.
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 21-12-2017

VE-2 søger medarbejder.
VE-2 ApS
Vi er en virksomhed der arbejder indenfor Ejendomsservice, Rengøringsservice og KemiserviceVi søger en frisk og selvstændig person til varetagelse, af vores arbejdsområder - du er fysisk fit og er god til at kommunikere med vores kunder. Dine arbejdsopgaver vil, efter en oplæringsperiode, være selvstændige. Har du erfaring fra tidligere lignende arbejde - gerne rengøringsrbejde, så er det et plus.
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 17-01-2018

Vicevært
Möllekroen
Vicevært til Bed & Breakfast på Stevns. I smukke omgivelser ligger Klintely Hotel B&B i Højerup på Stevns. I den gamle skolebygning er en større renovering i gang, og lokalerne bygges om, til hhv. værelser samt små ferielejligheder, alle med køkken og eget bad, samt en Launch Cafe. Vi forventer at åbne i Påsken 2018. Vi skal bruge en dygtig ”Handymand” som forstår at tage ansvar for de opgaver som forekommer. Lige nu, i ombygningen, er det alle mulige opgaver: tapetsering, maler opgaver, vedligeholdelse af ude områderne, samt andre små håndværks opgaver.
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 12-01-2018

Pedel til Pædagogisk Center/Pædagogik og Læring
Pædagogisk Center
Vi har brug for en dygtig pedel i Pædagogisk Center, der er indstillet på en bred vifte af arbejdsopgaver.Opgaverne er fordelt på tre forskellige matrikler, med udgangspunkt fra Lembckesvej 2a i Haderslev. 
Indrykket : 11-12-2017 Ansøgnings frist : 03-01-2018

Teknisk servicemedarbejder til Ældrecentre
Hjørring Kommune
Har du teknisk snilde…?Så kan det være dig vi mangler i vores velfungerende Serviceteam ved Hjørring kommunes Ældrecentre. Vi søger en udadvendt og serviceminded teknisk servicemedarbejder til Ældrecentrenes Tekniske Serviceteam 2.Stillingen er på 37 timer ugentligt og ønskes besat pr. 1.februar  2018 eller efter aftale.Teamet består af 1 serviceleder og 5 servicemedarbejdere, som arbejder selvstændigt i et teamorienteret og uformelt miljø.
Indrykket : 11-12-2017 Ansøgnings frist : 02-01-2018

Ejendomservice/trappevask
ALL REMOVE DANMARK A/S
Ejendomsservice/trappevaskAll Remove Danmark A/S søger ejensomserviceassistent til trappevask og vedligeholdelse af udendørsarealer.Har du erfaring med ejendomsservice og trappevask? Er du mødestabil, kvalitetsbevidst og har et godt overblik over dine opgaver? Så er du måske vores nye kollega. Hvem er vi?
Indrykket : 11-12-2017 Ansøgnings frist : 22-12-2017