Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Serviceleder til Teknisk Drift og Anlæg, midlertidig stilling
Struer Kommune
Da en af vore serviceledere har søgt orlov i et år, søges en serviceleder fra 1. maj, eller snarest herefter, og frem til d. 30. april 2018 Arbejdet består som serviceleder i at servicere bygningerne: Thyholm Skole, Thyholm Børnehus, Thyholm Sundhedscenter og Solvang ældrecenter. Det er primært bygningsdrift og energistyring, men det kan også være forefaldende håndværksmæssige opgaver og serviceopgaver for institutionerne. Du vil blive en af Teknisk Drift og Anlægs 17 serviceledere.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 18-04-2017

Hospice Fyn i Odense søger pedel
Hospice Fyn
HospiceFyn søger en stabil og erfaren pedel med tiltrædelse 1. juni 2017. Du skal haveerfaring fra lignende stilling, og en håndværksmæssig uddannelse.  Stillingen er på 35-37 timer pr. uge, fortrinsvis fordelt på hverdage. Derforventes fleksibilitet ved akut behov for assistance på Hospice Fyn uden fornormal arbejdstid. Der tilbydes et job med frihed under ansvar.    Dine arbejdsopgaver vil bl.a.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 20-04-2017

Teknisk servicemedarbejder til Skolen på Islands Brygge
Skolen på Islands Brygge
Vi søger en moden og erfaren person, der kan indgå i vores team bestående af en teknisk serviceleder, to tekniske servicemedarbejdere og dig. Skolen består p.t.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 06-04-2017

Tagrenser med sans for mersalg og kundepleje søges.
Odense Tagrens ApS
Vi søger en ny medarbejder der er udadvendt og imødekommende. Det er ikke et must at du har erfaring, men du skal have lyst til at lære faget. Der forventes: • At du har hænderne godt skruet på. • At du har fokus på mersalg og kan se et behov. • At du kan arbejder i højder. • At du har lyst til en varieret hverdag. • At du kan arbejde selvstændigt. • At du kan arbejde sommeren over. Som medarbejder hos Odense Tagrens ApS, bliver du en af et team der er kendt for at leverer en høj kvalitet samt sikkerhed for vores ansatte, inden for forskellige former for afrensning af tage, algebehandling
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 27-04-2017

Boligselskabet Sct. Jørgen søger inspektør
Boligselskabet Sct Jørgen afd 80, Serviceafdeling
Boligselskabet Sct. Jørgen i Viborg søger ny inspektør som skal indgå i et team med de øvrige af boligselskabets inspektører og medarbejdere. Arbejdsopgaver: *? Ansvar for arbejdsplanlægning og ledelse af de ansatte ejendomsfunktionærer i de tilknyttede afdelinger. *? Deltagelse i beboerdemokratiet herunder samarbejde med afdelingsbestyrelserne. *? Deltagelse i markvandring samt udarbejdelse af til-standsrapporter. *? Deltagelse i budgetmøder, afdelingsbestyrelsesmøder og afdelingsmøder (aften). *? Gennemførelse af vedligeholdelsesopgaver. *?
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 12-04-2017

Sølystskolen søger en teknisk servicemedarbejder med gåpåmod og godt humør
Sølystskolen
Om jobbet Til den daglige drift og vedligeholdelse søger vi en teknisk servicemedarbejder. Stillingen er på 37 t ugentlig. Stillingens funktioner er bl.a.: Udførelse af reparationer og servicearbejde på bygninger og inventar Vedligeholdelse af skolens inde- og udearealer Opstille, nedtage og klargøre lokaler Din profil Er du typen, der har lyst til at arbejde, hvor dagen ikke altid er forudsigelig, er dette måske jobbet for dig.  Vi søger en teknisk
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Skolen på Nyelandsvej søger teknisk servicemedarbejder
Frederiksberg Kommune
Skolens ansvarsområde indenfor teknisk service er udvidet til også at omfatte 3 daginstitutioner, hvorfor staben er opnormeret med en ekstra medarbejder. Der er tale om en stilling på 37 timer fortrinsvis i almindelig dagvagt. Det primære arbejdsområde er servicering af daginstitutionerne, men du vil indgå i team med de øvrige medarbejdere.   Ved valghandlinger og andre arrangementer kan der være skæve arbejdstider, hvor det er nødvendigt at trække på din arbejdskraft.
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 26-03-2017

Vicevært der kan sit kram!
Jn have
JN Have- og Vicevært Service ApS er en serviceminded virksomhed som løser opgaver indenfor ejendoms- og viceværtservice i boligforeninger, andelsforeninger og større administrations- og ejendomsudviklingsselskaber. Vi udfører arbejde inden for områderne: • Ejendoms- og viceværtservice. • Græsslåning og haveservice. • Syn af boliger. • Vejservice. • Snerydning og saltning. • Belægning. • Rengøring. Hvem er du: • Du har kompetencer indenfor arbejdsområdet • Du har interesse og stor erfaring med arbejdet indenfor det grønne. • Du er erfaren i arbejdet med maskiner. • Du er pligtopfyldende, ansv
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 26-04-2017

Ejendomsfunktionær
FOF Aarhus
FOF Aarhus søger teknisk servicemedarbejder Vi søger en selvstændig og ansvarsbevidst teknisk servicemedarbejder, som vil være med til at skabe gode, stabile og funktionelle rammer omkring vores kursusvirksomhed. Administrationen har til huse i Bispegården, Fredensgade 36, hvor der også er undervisningslokaler. I alt 2600 m2. Desuden har vi en kursusejendom på Strøget på 1800 m2 og diverse lejemål rundt omkring i byen. Ansvarsområder:
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 16-04-2017

ServiceInspektør søges til FællesBo i Herning
FællesBo
STILLINGEN Som ServiceInspektør får du bl.a. ansvaret for udvalgte bolig-afdelinger med dertilhørende inspektøropgaver: Drifts- og vedligeholdelsesplaner, budgetopfølgning, beboermøder og ad hoc inspektør-opgaver.Du kommer til at indgå i et team med 4 andre ServiceInspektører, og din nærmeste reference bliver DriftsChef i BoligService & Teknik, Peter Bøgebjerg Mortensen.Stillingen forudsætter, at du har en solid håndværksmæssig erfaring, kendskab til IT samt flair for tal og budgetter.
Indrykket : 21-03-2017 Ansøgnings frist : 07-04-2017