Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Hus og Have Hjælpen søger servicemedhjælper
Hus og Have Hjælpen
Hos Husoghavehjælpen.dk er efterspørgslen stigende, og derfor søger vi nye medarbejdere. Sidder hænderne rigtigt på, kan du tage fat, og har du sans for et godt resultat, så kan det være at jobbet er noget for dig? Vi beskæftiger os primært med have vedligeholdelse, og mindre “Handyman” opgaver for private. I løbet af sommeren har vi travlt med at holde haverne flotte, så vores kunder kan nyde resultatet og deres fritid.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 12-05-2017

Teknisk ejendomsmedarbejder til Center for Specialundervisning for Voksne
Center for Specialundervisning for Voksne
CSV, Center for Specialundervisning for Voksne, søger en teknisk ejendomsmedarbejder pr. 1. juni 2017 eller snarest herefter. CSV er en specialundervisningsinstitution for voksne med psykiske og fysiske handicap med afdeling i Frankrigsgade på Amager og i Bystævneparken i Brønshøj. CSV har ca.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 05-05-2017

Servicetekniker (afløser) til Bjerregaard
Sol og Strand Feriehusudlejning A/S
Som servicetekniker får du sammen med resten af ferieteamet i Bjerregaard ansvaret for, at servicen over for vores sommerhusgæster er helt i top. Du får en afvekslende hverdag med pool- og spakontrol samt håndværksmæssige opgaver. Du kommer til at arbejde med
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 04-05-2017

Ejendomsserviceteknikerelev til Ejendomsservice, Randers Kommune
Randers Kommune
Start din karriere i Randers Kommune - Vi ser muligheder frem for begrænsninger! Kunne du tænke dig at uddanne dig til ejendomsservicetekniker og lære hvordan du passer og vedligeholder bygninger, varmeanlæg og udendørsarealer samt arbejde med miljø, klima og administration? Vil du udvikle dine faglige, sociale og personlige kompetencer? Så er du måske vores nye ejendomsserviceteknikerelev. Elevtiden Uddannelsen varer op til 3 år og ni måneder inkl.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 14-05-2017

Midlertidig stilling - Teknisk servicemedarbejder
Nordsjællands Brandvæsen
Hjælpemiddeldepotet i Nærum søger en teknisk servicemedarbejder til en midlertidig stilling i periode 1. maj 2017 til den 31. oktober. Har du lyst til at være en del af et stærkt team, og er du motiveret til opgaver som fx rengøring, afhentning, klargøring og udbringning af hjælpemidler, er det lige dig, vi søger. Du skal være klar på en travl hverdag med mange forskelligartede opgaver, hvilket kræver, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret og er i stand til at yde en god service over for vores kunder.
Indrykket : 20-04-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017

Gentofte Kommunes Idrætsanlæg søger en teknisk servicemedarbejder
Gentofte Kommune
Med 345 åbningsdage om året, åbent 15 timer i døgnet og 500.000 gæster årligt, tilbyder Gentofte Sportspark dig et dynamisk job i en hektisk hverdag med mange udfordringer Vi søger dig som vægter personlig service højt, har sans for samarbejde og vil være med til at udvikle Gentofte Sportspark De primære opgaver som teknisk servicemedarbejder er servicering af vores mange gæster, drift af ishaller og idrætshaller, pleje og vedligehold af grønne områder og ad hoc opgaver Vi tilbyder • En smuk arbejdsplads i Gentofte Sportsparks unikke landskab • Fleksibel arbejdsplads med hjælpsomme
Indrykket : 20-04-2017 Ansøgnings frist : 01-05-2017

Teknisk Servicemedarbejder
Høje-Taastrup Kommune
Høje-Taastrup Kommune søger Teknisk Servicemedarbejder Har du hænderne rigtigt skruet på? Er du fleksibel og har gode samarbejdsevner?
Indrykket : 19-04-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017

Servicemedarbejder
HESTIA ADMINISTRATION ApS
HESTIA Ejendomme søger ejerdomsservicemedarbejder til rengøring af fællesarealer/trapper og flyttelejligheder i Aarhus. Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt. Arbejdet består primært af trappevask i vores ejendomme i Århus samt Randers, hertil kommer der let rengøring af vores lejligheder ved fraflytning. Som person må du gerne være frisk, glad og service mindet, gerne have erfaring fra lignende. Ansøgnings frist d.24.04.17    
Indrykket : 19-04-2017 Ansøgnings frist : 24-04-2017

servicemedarbejder søges
Totalrengøring I/S
Totalrengøring søger 1 servicemedarbejder til virksomhed i Fredericia. 25 timer ugentlig mødetid mandag til fredag kl. 16:15 til 21:15 skal tale og forstå dansk straffeattest skal fremvises
Indrykket : 19-04-2017 Ansøgnings frist : 30-04-2017

Specialarbejder søges til projektansættelse i Ejendomme, Viceværter, Aarhus Kommune
Aarhus Kommune, Teknik og Miljø, Center for Administration og Ejendomme
Om jobbet Aarhus Byråd har besluttet at sælge en større del af de boligudlejningsejendomme, som afdelingen administrerer. Salgene forventes at være gennemført inden udgangen af 2018/starten af 2019, og stillingens varighed er knyttet til gennemførelsen af disse salg. Viceværtopgaverne varetages af i alt ti personer, som i udstrakt grad hjælper og kan afløse hinanden. Ansvars-, arbejds- og kompetenceområderne omhandler primært: Deltagelse i flyttesyn i lejeboliger og erhvervslejemål.
Indrykket : 19-04-2017 Ansøgnings frist : 08-05-2017