Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
VVS-Serviceleder søges til Amager
Finn L. & Davidsen
Til vores lokale VVS-afdeling på Amager søger vi snarest en dygtig og selvstændig VVS-Serviceleder, der i samarbejde med afdelingslederen skal videreudvikle vores serviceforretning i området.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 21-02-2017

Pedel
BØRNEHAVEN GLOBEN
Pedel søges til Børnehuset Globen.Børnehuset Globen søger pedel 20 timer om ugen. Arbejdsopgaver*Du vil blive ansvarlig for alle driftsmæssige vedligeholdelsesopgaver for institutionen.*Være medarbejdernes kontaktperson for vedligeholds- og reparationsopgaver, samt igangsætte mindre  vedligeholdelsesopgaver* Indhente og igangsætte tilbud fra godkendte håndværkere* Lave månedlige godkendelser på rengøringskvalitetsrapport* Gennemgang af fremtidige vedligeholdelses opgaver* Skadedyrssikring
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 22-01-2017

Pedel søges til Sognegaard i Sabro snarest, 15 timer ugentligt
Fårup-Sabro Menighedsråd
Pedel søges til Sognegaard i Sabro snarest. Der er tale om en stilling på ca. 15 timer ugentligt. Arbejdstiden er aften og dag efter aftale, men er fleksibelt. Er du fra lokalområdet er dette en fordel i forhold til arbejdet. Den ansatte vil indgå i et personalefællesskab på 6 ansatte, 2 præster, samt tæt samarbejde med menighedsrådet. Jobprofil: : - Varetage opgaver vedr. drift af Sognegaarden. - Forestå udlejning til eksterne lejere. - Forberedelser til aktiviteter i Sognegaarden - Oprydning og rengøring i Sognegaarden Ansøgningsfrist 1.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 01-02-2017

Teknisk servicemedarbejder søges
Teknisk Service
Teknisk Service søger en fuldtids teknisk servicemedarbejder pr. 1. april 2017 eller snarest muligt derefter.   Vi søger en fleksibel og serviceminded person med en VVS uddannelse og/eller en uddannelse som ejendomsservicetekniker gerne med flere års erfaring fra en tilsvarende stilling.   Teknisk Service er en del af Center for Ejendomme og Intern Service som bl.a. varetager drift og vedligeholdelse af kommunens ejendomme.   Arbejdsstedet er indtil videre på kommunens største folkeskole med ca.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Servicetekniker
Feriekompagniet A/S
Vi søger en servicetekniker for perioden fra den 13.02.17 til den 06.11.17. Opgaverne er kontrol af sommerhuse - herunder praktiske opgaver i og ved husene. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er på 30 timer. Der arbejdes efter vagtplan hvori der indgår arbejde 3 weekender ud af 4. Krav: * Du skal selv stille bil til rådighed * Du kan kommunikere på tysk eller engelsk samt dansk * Du skal fremvise straffeattest Interesserede bedes kontakte Anders Kongensbjerg på tlf. 25686461
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Erfaren Serviceleder søges til vikariat i Skanderborg området
Rengøringskælderen I/S
Rengøringskælderen søger en erfaren fuldtids serviceleder på kontoret i Skanderborg. Du behøver ikke have erfaring fra rengøringsbranchen, det vigtigste er at du kan byde ind med de rigtige kompetencer. Stillingen er slået op som et vikariat i min. 6 mdr. med mulighed for fastansættelse. PERSONLIGE KOMPETENCER: * Du har erfaring fra lignende stilling. * Stærk bruger i forhold til IT systemer som Microsoft Office, og specielt programmet Excel. * Kendskab til Care omsorgssystem vil være en fordel.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 21-02-2017

Social vicevært med vagtfunktion søges til indkvarteringsboliger for nye flygtninge
Social, Job og Sundhed
Roskilde Kommune skal modtage og integrere mange nyeflygtninge, og derfor udvider vi løbende kapaciteteni vores midlertidige indkvartering til flygtninge,der venter på at få tilbudt en varig bolig. Vi benytter større ogmindre bygninger til indkvartering af flygtningene og disse er beliggende geografiskspredt i hele kommunen. Senest har vi overtaget bygningen fra det nedlagte RoskildeAsylcenter, Kurhuset i Sct. Hans området, hvor vi opretter ca.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 29-01-2017

Teknisk servicemedarbejder med tiltrædelse snarest muligt
Frederiksberg Kommune
Stillingen er placeret på Lindevangskolen, hvor du vil være den ene af et serviceteam på 3 tekniske servicemedarbejdere og 1 teknisk serviceleder. Det tekniske service team forestår det praktiske, tekniske og driftsmæssige på skolen og de daginstitutioner som indgår under skolen i forhold Facility Management.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Controller
Hørsholm Kommune
Facility Management i HørsholmKommune søger Controller til Rengøringsenheden  Fleksibel og engageret Rengørings Controllersøges til Facility Management.    Hvad får du?  Du bliver endel af Hørsholm Kommunes Facility Management team på 22 medarbejdere. Ditprimære ansvarsområde består i at følge op på den udførte rengøringskvalitet ialle kommunens bygninger.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Teknisk Driftsansvarlig
Helsingør Kommune
- med stor erfaring indenfor ventilation Vi søger en teknisk driftsansvarlig med tiltrædelse den 1. marts 2017. Du vil i samarbejde med dine kollegaer i ejendomsenheden, primært få ansvar for ventilation. Stillingen er placeret området ”Bygninger” under Centret for Økonomi og Ejendomme. Arbejdsopgaver Ejendommene i Helsingør Kommune er opdelt på 5 tekniske distrikter, hvor du får ansvaret for ventilation, på tværs af alle distrikterne. De tekniske driftsansvarlige sikre, at anlæggene fungerer, tilfredsstillende for brugerne, og ikke mindst energioptimalt.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 23-01-2017