Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
TECHCOLLEGE søger en serviceassistent til kantinerne
TECHCOLLEGE
TECHCOLLEGE søger en serviceassistent til kantinerne Er en dynamisk hverdag med højt arbejdstempo lige noget for dig? TECHCOLLEGE søger en serviceassistent til 37 timer pr. uge. Du vil indgå i skolens Bygnings- og serviceafdeling, som servicerer hele skolen med byggeri, renovering, vedligeholdelse, kantinedrift og rengøring.   Jobprofil Dine arbejdsopgaver vil bestå af arbejde i kantinen med blandt andet kundebetjening ved kassen, klargøring af vores buffet, levering af bestillinger til vores mødelokaler samt oprydning og rengøring i kantinen.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017

Pedel / håndværker - Hotel Søpark
HOTEL SØPARK, MARIBO A/S
Hotel Søpark søger en ny pedel/ håndværker. Stillingen er helårs og på 30-37 timer pr. uge. Dette kan aftales individuelt. Arbejdstiden er normalt mandag-fredag. Arbejde i weekenden samt tilkald ved akutte opgaver kan dog forekomme. Hotel Søpark er et hyggeligt 3 stjernet hotel med 109 værelser, morgenmadsrestaurant og mødelokaler. Hotellet er familieejet af Milling Hotels. Se mere om os på www.millinghotels.dk. Stillingen:
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 15-09-2017

Alt mulig mand søges
Sejers Handymænd & Rengøring ApS
Vi er en mindre virksomhed, der søger en altmuligmand - dvs. en der kan : Male Lettere tømrearbejde Havearbejde Lettere murearbejde Erhvervsrengøring Generelt en der ikke er bange for at bruge sine hænder ! - og en der er : Stabil Selvstændig tænkende Serviceminded Rap på fingrene Ikke bange for at tage fat Generelt en der ved at tid koster penge :-)
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 12-10-2017

Weekendvagter til Frederikssund Kommunes Idrætsteam
Frederikssund Kommune
Frederikssund Kommunes Idrætsanlæg søger weekendvagter til, at indgå i hal-teamet. Frederikssund idrætsfaciliteter er placeret på forskellige adresser og du vil få ansvaret for servicering af dem alle når du har vagt. Jobbet består blandt andet af indvendigt vedligehold samt pasning, renhold og vedligehold af udendørsarealer flytteopgaver opstilling til møder opfyldning af materialer ?diverse ad hoc-opgaver. Vi forventer, at dutrives med at arbejde i livlige omgivelser, hvor du dagligt møder mange
Indrykket : 15-08-2017 Ansøgnings frist : 27-08-2017

Teknisk servicemedarbejder til Distrikt 5
Svendborg Kommune
Svendborg Kommune, CETS, Distrikt 5 søger en engageret og dygtig teknisk servicemedarbejder, med primær placering på Vestre Skole og Rantzausminde Skole. Center for Ejendomme og Teknisk Service (CETS) blev oprettet den 1. januar 2014, og har til formål at drifte kommunens ejendomme. Ejendomsservice er opdelt i 8 distrikter, og Distrikt 5 består af 2 skoler, en række børnehaver og andre af kommunens ejendomme, samt aktivering af nyttejobs.   Stillingen er på 37 timer og til besættelse pr. 15.
Indrykket : 15-08-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Servicemedarbejder til kontrol m.m. af poolhuse i Husby/Søndervig
H.H. UDLEJNING A/S
Vi søger en medarbejder til at hjælpe med klargøring af sommerhuse især poolhuse, du må meget gerne have meget erfaring indenfor rengøring. Du vil komme til at hjælpe med pooltjek, sommerhuskontrol, håndværksarbejde, oplæring af nyt rengøringspersonale samt selv forestå rengøringer/hovedrengøringer.     Vi har travlt året rundt og der vil være skiftende vagter samt weekendvagter.  Så vi søger en fleskibel medarbejder. 
Indrykket : 15-08-2017 Ansøgnings frist : 10-10-2017

Service- og rengøringsmedarbejder
H.H. UDLEJNING A/S
Vi søger en medarbejder der kan tage sig af et poolhus i Blåvand. Det er primært poolcheck, rengøringstjek, rengøring ved bestilt rengøring samt andet forfaldent arbejdet og mulighed for tilkald.   Vores skiftetider er fredag mellem 10.00 og 15.00 og søndag mellem 15.00 og 19.00.  I højsæsonen er det lørdage mellem 10.00 og 15.00.  Vi søger en fleskibel medarbejder med egen bil.  Bopæl MAX 30-40 km fra Blåvand. 
Indrykket : 15-08-2017 Ansøgnings frist : 10-10-2017

Servicetekniker (Mobil) til KBH og Midtsjællands-området søges til Fejekosten Ejendomsservice
FEJEKOSTEN VICEVÆRTSERVICE ApS
Har du lyst til at være vicevært, og brænder du for den gode service? Kan du arbejde selvstændigt på at løse de problemer der dukker op – og samtidigt være den gode holdspiller? Så vil vi meget gerne høre fra dig. Fejekosten er en virksomhed, som står for ejendomsservice og rengøring i ejendomme på Sjælland. Vores kunder er ofte andelsforeninger og ejerforeninger, som ønsker at vi sørger for renhold og det praktiske omkring deres ejendom.
Indrykket : 14-08-2017 Ansøgnings frist : 11-09-2017

Servicetekniker (Mobil) til Adhoc opgaver søges til Fejekosten Ejendomsservice
FEJEKOSTEN VICEVÆRTSERVICE ApS
Har du lyst til at være vicevært, og brænder du for den gode service? Kan du arbejde selvstændigt på at løse de problemer der dukker op – og være tovholder på adhoc opgaver? Så er det lige dig vi mangler. Fejekosten er en virksomhed, som står for ejendomsservice og rengøring i ejendomme på Sjælland. Vores kunder er ofte andelsforeninger og ejerforeninger, som ønsker at vi sørger for renhold og det praktiske omkring deres ejendom.
Indrykket : 14-08-2017 Ansøgnings frist : 11-09-2017

Teknisk servicemedarbejder til Bakkeskolen, Hørning
Skanderborg Kommune
Vi søger pr. 1.
Indrykket : 14-08-2017 Ansøgnings frist : 07-09-2017