Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Vaskeriassistent m/k
Syddanske Vaskerier Vejle
Syddanske Vaskerier, Lille Grundet Hulvej 10 i Vejle søger to vaskeriassistenter til alt forefaldende arbejde i et tidssvarende og effektivt vaskeri, som vasker for sygehusene i Region Syd.    Kvalifikationer/opgaver:  Som vaskeriassistent indgår man i løsning af langt de fleste af de arbejdsopgaver, der er i vaskeriet.    Indsortering – vogntømning i kip, tømning af sække, aflevering af vogne til vognvasker m.v.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 12-03-2017

Virksomheden søger en rensetekniker med speciale inden for vedligehold af tæpper, møbler og gardiner.
Virksomheden søger en rensetekniker med speciale inden for vedligehold af tæpper, møbler og gardiner. 37 timer om ugen. Arbejdstid: Fra kl. 15 og frem, mandag til fredag. I øjeblikket søger de en kollega der kan servicere deres kunder på Sjælland. Gerne bopæl centralt på Sjælland, gerne Ringsted, Slagelse og næstved området. De står for oplæring. Virksomheden har kunder i hele Danmark og hver rensetekniker har et geografisk område, hvor dennes primære arbejde foregår.
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 28-02-2017

Vaskeriassistent
Jysk Vikarservice
På vegne af vores kunde i Skovlunde, søger vi til hurtig tiltrædelse 3 vaskeriassistenter.Din Profil:Du er motiveret Du behersker dansk i tale og skriftDu er fleksibel og mødestabilDu er detaljeorienteretDu er i god fysisk formJobbeskrivelse:IndsorteringVogntømningTømning af sækkeSorteringVaskTørring FoldningPakningDiverse forefaldne opgaver Arbejdstid:
Indrykket : 15-02-2017 Ansøgnings frist : 09-03-2017

Vaskeriassistent til Kolding vest
Kolding Jysk Vikarservice
På vegne af vaskeri i Kolding området, søger vi til hurtig tiltrædelse 2 medarbejdere.Der er tale om kortere vikariater. Vi forventer at du:taler læser og skriver dansker mødestabiler omhyggelig med dit arbejde Har ovenstående din interesse, vil vi meget gerne høre fra dig omgåendeVenligst udfylde skemaet på vores hjemmeside: www.jvs.dk
Indrykket : 15-02-2017 Ansøgnings frist : 09-03-2017