Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Vaskerimedarbejdere søges
TRASBO A/S
Nordsjællandsområdet, FrederikssundVi har travlt i vores vaskeri og søger erfarne og engagerede vaskerimedarbejdere til at udføre vaskeriopgaver.Vaskeriet vasker tøj til borgere og erhvervskunder og er Kvalitets- og Miljøcertificeret af Teknologisk Institut.Som vaskerimedarbejder hos TRASBO skal du kunne arbejde både selvstændigt og i et team. Du skal være ansvarsbevidst, imødekommende og positivt anlagt, og det er særligt vigtigt at din glæde ved at arbejde i et servicefag skinner igennem.Vi forventer, at du:
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 21-04-2017

Virksomheden søger en rensetekniker med speciale inden for vedligehold af tæpper, møbler og gardiner.
Virksomheden søger en rensetekniker med speciale inden for vedligehold af tæpper, møbler og gardiner. 37 timer om ugen. Arbejdstid: Fra kl. 15 og frem, mandag til fredag. I øjeblikket søger de en kollega der kan servicere deres kunder på Sjælland. Gerne bopæl centralt på Sjælland, gerne Ringsted, Slagelse og næstved området. De står for oplæring. Virksomheden har kunder i hele Danmark og hver rensetekniker har et geografisk område, hvor dennes primære arbejde foregår.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 05-04-2017

Bemandingskontoret Danske Billund, søger for kunde en engageret renseriassistent eller lignende.
DANSKE BILLUND ApS
 Branche kendskab er ikke påkrævet.Kan du lide at have en travl hverdag, hvor du ved egen og kollegaers hjælp, får udført opgaverne til kundernes yderste tilfredshed. Til tiden hver eneste gang. Stadigvæk med højt drive og humør.På grund af travlhed og ordretilgang søger vi en dygtig medarbejder, som har gåpåmod, en stor potion stædighed til at lære de forskellige teknikker og færdigheder. Så giver vi dig den nødvendige oplæring, under kyndig vejledning. 
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 21-04-2017