Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Servicemedarbejder, deltid ca. 15 timer/uge, Silkeborg
Europcar
Kan du lide at give kunder en god serviceoplevelse? Kan du lide afveksling i din arbejdsdag? Vil du have gode kollegaer og personaleforhold? Til vores afdeling i Silkeborg søger vi en servicemedarbejder på deltid ca. 15 timer pr. uge. Der vil være tale om lukkevagter samt weekendvagter i henhold til vagtskema. Derudoverover afløsning ved ferie samt ved sygdom. Udover ovennævnte kan vi tilbyde: - Et selvstændigt job med frihed under ansvar - En god oplæring, hvis du ikke har brancheerfaring.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 03-09-2017

Idérig og dygtig formidler til Park & Natur til By- og Landskabsforvaltningen
By- og Landskabsforvaltningen
Er du stærk inden for skriftlig formidling og grafisk fremstilling? Er du god til at spotte den gode historie og formidle den? Vil du være med til at sætte en grøn dagsorden i Danmarks 3. største kommune?   Så har du nu muligheden for at blive en del af Park & Natur i By- og Landskabsforvaltningen. Stillingen er i Team Formidling, som bl.a. består af naturvejledere, teknisk designere og en natur- og kulturformidler. Her er vores nøgleperson gennem mange år ift.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 25-09-2017

Medarbejder til produkt og kvalitet
FURNIPART A/S
Furnipart A/S er i fortsat positiv vækst, og udviklingen foregår især på internationale markeder. Derfor søger vi en kompetent teknisk tegner med erfaring med eller lyst til at have teknisk kontakt med både leverandører samt vores interne salgsafdeling.   Arbejdstid: 20 timer om ugen (med mulighed for ekstra timer i perioder). Din opgave
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 17-10-2017

Dygtig og energisk Teknisk Assistent til entreprenørvirksomhed søges
JKS a/s, Odense
JKS søger på vegne af vores kunde i Munkebo en dygtig Tenisk Assistent til at supportere firmaets Projektchef. Der er tale om en projektstilling med mulighed for fasatansættelse. Faglige kompetencer:  Du har solid erfaring med tegneprogrammet AutoCad 2D, og   også gerne kendskab til Navisworks.  Kendskab til byggebranchen og tekniske løsninger indenfor facade og tagløsninger er en fordel, men ikke et krav. Personlige egenskaber:
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 26-08-2017

Webdesigner / Multimediedesigner
Comytec ApS
  Dygtig og skarp Webdesigner søges til ambitiøst webbureau beliggende i Herfølge   Hos Comytec søger vi en dygtig og udadvendt designer til udvikling af vores kunders hjemmesider, grafisk identitet samt andre grafiske kommunikationsopgaver.  Beskrivelse af stillingen Comytec er en ung, dynamisk webvirksomhed i vækst. Hos Comytec tilbyder vi vores kunder skræddersyede hjemmesider, online markedsføringsløsninger og udvikling af den grafiske identitet.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 21-09-2017

SOLIDWORKS PÅ DELTID
KBM ApS
KBM er en mindre familieejet produktionsvirksomhed i Hillerød. Vi laver maskiner til industrien og sender dem til kunder over hele verden. Vi har travlt og har brug for endnu en medarbejder. Vi søger en m/k, der er rutineret tegner i SOLIDWORKS til vores kontor. Vi tilbyder en deltidsstilling på 4-5 timer/dag i en begrænset periode op til 1 år, hvor den primære opgave bliver at overføre tegninger fra 2D til 3D/Solidworks.
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 18-09-2017

Marketing/grafisk design
NIELS BUGGES KRO V/P E NIELSEN
Om virksomheden: Ansættelsen er hos Niels Bugges Kro og Hotel ved naturskønne Dollerup sydvest for Viborg. Vi har rivende travlt i øjeblikket og er i fuld gang med at forberede efterårets og vinterens arrangementer samtidig med at vi vækster på vores faste driftsområder. Vi har i den forbindelse brug ekstra kapacitet i forhold til udarbejdelse af grafisk materiale, bestående af eksempelvis foldere, flyere, plakater, annoncer, opdatering af hjemmeside og nyhedsbreve. Ansættelsen kan derudover indeholde planlægning, koordinering, salg, eksekvering af arrangementer, konceptudvikling etc.
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 25-09-2017

Marketing/grafisk design
NIELS BUGGES KRO V/P E NIELSEN
Stillingstype: Tidsbegrænset ansættelse Om virksomheden: Ansættelsen er hos Niels Bugges Kro og Hotel ved naturskønne Dollerup sydvest for Viborg. Vi har rivende travlt i øjeblikket og er i fuld gang med at forberede efterårets og vinterens arrangementer samtidig med, at vi vækster på vores faste driftsområder. Vi har i den forbindelse brug for ekstra kapacitet i forhold til udarbejdelse af grafisk materiale, bestående af eksempelvis foldere, flyers, plakater, annoncer, opdatering af hjemmeside og nyhedsbreve.
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 25-09-2017

Skiltetekniker-Printoperatør
B N SKILTE RANDERS A/S
Til vores folieafdeling, søger vi en dygtig ansvarsbevidst skiltetekniker – Printoperatør til vores storformatprintere. Du kan lide når det går stærkt, og trives i at arbejde efter stramme deadlines. Du kan arbejde selvstændigt, er kvalitetsbevidst, har gode samarbejdsevner, og brænder for at lave et flot stykke arbejde, hvor håndværket kræver den bedste i branchen. Du har gerne erfaring som Printoperatør. Er du den rigtige ildsjæl vi står og mangler, hører vi gerne fra dig hurtigst muligt.
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 24-09-2017

Teknisk designer til Planafdelingen i Center for Byudvikling og Mobilitet
Aarhus Kommune, Center for Byudvikling og Mobilitet
Om jobbet Aarhus søger dig til at være med til at sikre god byudvikling Det går godt for Aarhus. Byen er i rivende udvikling og masser af mennesker flytter til for at være en del af vores by. I år 2050 vil byen runde 450.000 indbyggere, hvilket er 120.000 flere end vi er i dag samtidigt med, at pladsen forbliver den samme. En større tæthed skaber grundlaget for en lang række af byens fordele. Mange store byggerier skyder op i byen og planlægningen af endnu flere er i gang.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 14-09-2017