Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Trykker
ELKA LABELS A/S
VI SØGER EN DYGTIG TRYKKERVi søger NY KOLLEGA til vores produktionsteams i ELKA Labels i Randers.– ER DU EN AF DEM?– VI ER:– En grafisk virksomhed i rivende udvikling, som producerer selvklæbende etiketter m.m. i meget høj kvalitet.– DIN PERSONLIGHED:– Du er en glad, positiv og arbejdsom person, som kan arbejde selvstændigt såvel som i teams.– Du er initiativrig og kan tage ansvar.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 24-11-2017

Teknisk assistent/tegner
JKS a/s, Hirtshals
 Teknisk assistent/tegner.Der er tale om længerevarende vikariat.Kvalifikationer:- kan tegne, beregne og lave dokumentation på trapper, altaner og      andre stålkonstruktioner.- kendskab til AutoCad- kendskab til logistik og spedition- har en baggrund som maskineteknikker, teknisk designer og/eller produktionsteknolog.- kendskab til C5, microsoft pakken- god teknisk forståelse- praktisk erfaring- behersker flydende engelsk og tysk i skrift Personlige egenskaber:
Indrykket : 17-10-2017 Ansøgnings frist : 12-12-2017

Technical Assistance
MÆRSK OLIE OG GAS A/S
Are you interested and have a good understanding of the design of technical product documentation with knowledge of IT tools used for documentation and graphics? Can you get into demanding processes, find better solutions and make things happen?If yes, then this might be your match! Maersk Oil has been through a restructuring process to strengthen the business core and reflect the increased focus on the North Sea. The new structure has opened up a number of exciting career opportunities. We Offer
Indrykket : 16-10-2017 Ansøgnings frist : 02-11-2017

Servicemedarbejder til Tranehaven
Gentofte Kommune
Tranehaven søger servicemedarbejder til køkkenet i weekender og servicemedarbejdere til servering af aftensmad på sengeafdelingerne i hverdage og weekender.Som aften servicemedarbejder, skal du være med til at servere aftensmaden, afrydde og vaske op. Det ugentlige timeantal vil typisk være 2-3 vagter af 3 timer varighed. Arbejdstiden vil være fra 16.45 til 19.35.
Indrykket : 16-10-2017 Ansøgnings frist : 28-10-2017

Grafiker / Barselsvikariat
Freeway ApS
Grafiker / Barselsvikariat.  Kan du levere høj kvalitet i en dynamisk og foranderlig hverdag? Ønsker du at arbejde i et kreativt miljø med højt til loftet og fokus på udvikling og kvalitet?Har du sans for detaljerne og et stærkt øje for smukt design? Så har vi jobbet til dig.
Indrykket : 13-10-2017 Ansøgnings frist : 22-11-2017

Bogholderiassistent
Jysk Transportservice A/S
Jysk transportservice A/S har brug for ekstra hjælp i bogholderiet. Det betyder, at du i starten får en del tasteopgaver. Der bliver dog rig mulighed for, at vokse med opgaven og få flere spændende opgaver. Du får mulighed for at prøve kræfter med hele paletten af boholderiopgaver. Dine arbejdsopgaver
Indrykket : 13-10-2017 Ansøgnings frist : 24-10-2017

Indretningsarkitekt til Borgercenter Børn og Unge Brønshøj-Husum-Vanløse
BBU Brønshøj-Husum-Vanløse
Borgercenter Børn og Unge Brønshøj-Husum-Vanløse søger fra den 1. december 2017 en ny medarbejder med kompetencer, uddannelsesmæssig baggrund og interesse for indretning, der skaber øget trivsel og bedre rammer – både i arbejdsmiljøer og hjemme hos vores målgruppe.     Borgercenter Børn og Unge Brønshøj-Husum-Vanløse har ca. 125 medarbejdere ansat med mange forskellige socialfaglige, psykologiske og pædagogiske uddannelsesmæssige baggrunde.    
Indrykket : 12-10-2017 Ansøgnings frist : 26-10-2017

STUDIEJOB - KOMMUNIKATION
Lodam electronics a/s
STUDIEJOB - KOMMUNIKATIONLodam står foran en række nye og spændende projekter, og for at sikre den højekvalitet på vores interne og eksterne kommunikationsmateriale - og løfte detendnu højere - søger vi en fagligt stærk studerende. Du vil få en central rolle iarbejdet med at implementere nye idéer i forhold til marketing ogkommunikation, herunder bl.a. diverse online medier. Derudover vil der ogsåvære en del opgaver indenfor vedligehold af vores eksisterende materiale.
Indrykket : 12-10-2017 Ansøgnings frist : 16-11-2017

UX Designer
LUXION ApS
Vi søger en UX designer til den fortsatte udvikling af UI, workflow og manualer til vores softwareprodukt KeyShot. KeyShot er verdens førende softwareprodukt til fotorealistisk visualisering af produkter ud fra 3D CAD modeller. Du vil blive vores første UX designer i Aarhus og vil komme til at arbejde tæt sammen med vores softwareudviklere i Aarhus. Du vil også arbejde tæt sammen med vores UX designer fra Tustin, som der sidder sammen med salg og marketing. Arbejdssted er Rymarken 2, 8210 Århus V.
Indrykket : 12-10-2017 Ansøgnings frist : 07-12-2017

Digital operatør søges til etikettrykkeri
ETIFLEX A/S
Har du teknisk og grafisk interesse og erfaring? Vil du være med til at udvikle vores digital afdeling? Kan du arbejde både selvstændigt og som teamplayer samt opsætte mål og forfølge dem? Vil du være ansat i en spændende og udviklingsorienteret virksomhed? Hvis ja, så vil Etiflex A/S, der er blandt Danmarks førende og mest innovative etikettrykkerier, gerne høre fra dig.
Indrykket : 11-10-2017 Ansøgnings frist : 06-12-2017