Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Forbrugerklagenævnet søger sagkyndige til området for accessories
Nævnenes Hus
Forbrugerklagenævnet er et uvildigt klagenævn, som behandler klager fra forbrugere vedrørende varer eller arbejds- og tjenesteydelser købt hos en erhvervsdrivende. Nævnenes Hus varetager sekretariatsbetjeningen af Forbrugerklagenævnet.    Forbrugerklagenævnet anvender undersøgelser, udført af personer med teknisk ekspertise og stor faglig viden (også kaldet sagkyndige) inden for det område, som sagen vedrører.    
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 07-01-2018

Betjene Kolbus hardcover indbindingsmaskine
PERSONALEKONTORET ApS
Til vores kunde i Lystrup søger vi en person til at betjene en Kolbus hardcover indbindingsmaskine. Du har erfaring fra den grafiske branche, og har lyst til at arbejde med Kolbus hardcover indbindingsmaskine, samt Crathern opklæbningsmaskine, som vil blive dine primære arbejdsopgaver. Desuden vil der være opgaver med opskæring af materialer, samt forfaldent arbejde i produktionen. Du bliver en del af et team med en flad organisation, hvor det forventes at man kan arbejde selvstændigt og kvalitetsbevidst med opgaverne.
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 09-02-2018

Tekniker med fokus på kvægstalde
Jyden
Vi øger kapaciteten i I vores tekniske afdeling, og derfor søger vi en alsidig og faglig tekniker med fokus på kvægstalde. 
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 11-01-2018

Byggeteknisk blæksprutte med styr på håndværket
Kolbeck Vikar & Rekruttering ApS
Kolbeck Vikar & Rekruttering søger for Mandrup Arkitekt | Ingeniør i ViborgLad det være sagt med det samme: Det er lidt af et multitalent, vi ønsker os som ny kollega hos Mandrup Arkitekt | Ingeniør i Viborg.Til vores lille, sammentømrede team søger vi en ny kollega, som færdes lige hjemmevant i tegnestuen og på byggepladsen. Måske er du bygningskonstruktør, byggetekniker, ingeniør eller teknisk designer. Hvis du også har en håndværksmæssig baggrund, er du måske den person, vi leder efter. 
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 10-01-2018

Forbrugerklagenævnet søger sagkyndige til området for accessories
Nævnenes Hus
Forbrugerklagenævnet er et uvildigt klagenævn, som behandler klager fra forbrugere vedrørende varer eller arbejds- og tjenesteydelser købt hos en erhvervsdrivende. Nævnenes Hus varetager sekretariatsbetjeningen af Forbrugerklagenævnet.    Forbrugerklagenævnet anvender undersøgelser, udført af personer med teknisk ekspertise og stor faglig viden (også kaldet sagkyndige) inden for det område, som sagen vedrører.    
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 07-01-2018

Senior Team Leader
Hansen Technologies
Would you like to join a software company operating in a dynamic and rapidly changing industry? An international business where you bridge customers’ business requirements and software solutions? Then join Hansen Technologies and become part of a successful and growing company.    We are looking for a self-managed, experienced and pro-active Team Leader who can lead one of our large teams in Denmark. As a Team Leader, you are highly motivated, business oriented and willing to go the extra mile - both for the external customer and for your team.
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 05-01-2018

Frihåndstegner
Nationalmuseet
Nationalmuseet søger en dygtig frihåndstegner. Stillingen, som hører under museets enhed Danmarks og Middelhavslandenes Oldtid i afdelingen Forskning og Formidling, er på 37 timer pr. uge og er ledig til besættelse pr. 1. februar 2018 eller snarest derefter. Ansættelsen er knyttet til projektet ”Die Funde der älteren Bronzezeit”.  Projektet udgiver et internationalt stort bogværk om Danmarks og Nordtysklands ældre bronzealder. I værkets 23 bind beskrives og tegnes samtlige bronzefund m.v.
Indrykket : 11-12-2017 Ansøgnings frist : 12-01-2018

Erfaren teknisk tegner
AMBIENTE A/S
Teknisk tegner Til nyoprettet stilling søger Ambiente en erfaren teknisk tegner med byggeteknisk forståelse til udarbejdelse af produktionstegninger og simple byggetegninger.
Indrykket : 11-12-2017 Ansøgnings frist : 10-01-2018

ScanPeople søger for kunde i Køge en Konstruktør / Teknisk Designer / Produktionsteknolog / Maskintekniker til længerevarende vikariat
SCANPEOPLE ApS
Vi søger på vegne af vores kunde i Køge en Konstruktør / Teknisk Designer eller tilsvarende profil til et længerevarende vikariat. Arbejdsopgaver: Konstruktion i Solid Edge og evt. AutoCAD Produkt design Konstruktionsberegninger Dokumentations- og manual-udfærdigelse Faglige kvalifikationer:
Indrykket : 11-12-2017 Ansøgnings frist : 22-12-2017

Talentfuld, kreativ grafiker på deltid søges til spændende og alsidig handelsvirksomhed i vækst.
Nohro ApS
Vi søger en dygtig grafiker med mod på mange forskellige arbejdsopgaver i en travl hverdag. Du vil blive en del af et dygtigt og engageret team, hvor tonen er uformel og humøret højt. Det er vigtigt for os at du er systematisk, struktureret, selvkørende, iderig og proaktiv. Vi tilbyder en spændende, varierende og fleksibel hverdag med fantastiske kollegaer.  
Indrykket : 08-12-2017 Ansøgnings frist : 31-12-2017