Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Teknisk designer til Planafdelingen i Center for Byudvikling og Mobilitet
Aarhus Kommune, Center for Byudvikling og Mobilitet
Om jobbet Aarhus søger dig til at være med til at sikre god byudvikling Det går godt for Aarhus. Byen er i rivende udvikling og masser af mennesker flytter til for at være en del af vores by. I år 2050 vil byen runde 450.000 indbyggere, hvilket er 120.000 flere end vi er i dag samtidigt med, at pladsen forbliver den samme. En større tæthed skaber grundlaget for en lang række af byens fordele. Mange store byggerier skyder op i byen og planlægningen af endnu flere er i gang.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 14-09-2017

Design Director
Effektiv Rekruttering
We’re looking for an experienced, skillful and hands on Design Director with a background in womenswear design to join a growing womenswear brand (mid to high end womenswear brand). You will be reporting to the General Manager of one of the brand. You will be responsible for managing and developing a team of designers and developing the creative direction of the brand you’re hired for. Main responsibilities: Full responsibility for the research and development of the product for the brand; Managing the critical path to ensure that the s
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 13-10-2017

Kopi af Teknisk Designer
KOLBECK VIKAR ApS
For kunde i Viborgområdet søger vi en dygtig teknisk designer, som har erfaring med at tegne i Revit og 1-2 års erfaring med at tegne huse. Der er tale om et attraktivt job i et ungt succesrigt byggefirma, hvor kvalitet, ærlighed og faglig stolthed vægter højt. Så har du lyst til at være en del af denne succes så send straks din ansøgning og cv, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Der vil løbende blive holdt samtaler.  
Indrykket : 16-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017

Hauge Gruppen søger 1 til 2 erfaren Bygningskonstruktører / tekniske tegnere.
Hauge Gruppen
Stillingen refererer til lederen af tegnestuen, hvor du indgår som en vigtig brik i sikringen af projekt-løsningernes optimering og bygbarhed. Vi har brug for en erfaren og ambitiøs bygningskonstruktør / teknisk tegner som har lyst og vilje til at indgå i tegnestuens dygtige team af tegnere og konstruktører. Vores opgaver spænder bredt fra erhvervsbyggeri, offentligt byggeri og forskellige typer privatboliger i by og på land.
Indrykket : 16-08-2017 Ansøgnings frist : 16-09-2017

Konstruktør / Projektleder (Teknisk designer)
NYGAARD & CO. v/Ove Nygaard
Konstruktør / Projektleder (Teknisk designer) Ventherm A/S, søger profilen som er målrettet, dygtig, udadvendt og selvstændig. Du er omhyggelig og struktureret i dit arbejde og har god erfaring med projektledelse, samt at være en del af ”holdet” i virksomheden – se nedenstående, måske er det DIG vi søger ... Stillingen
Indrykket : 16-08-2017 Ansøgnings frist : 11-10-2017

Teknisk designer til Trafik og Infrastruktur
Svendborg Kommune
Har du lyst til at arbejde med en bred vifte af opgaver i den administrative del af driften indenfor veje og grønne områder - så er du måske vores nye kollega.   Dine opgaver vil være udarbejdelse af kortbilag og ajourføring af disse på baggrund af digitale registreringsdata indenfor drift af veje og grønne områder.
Indrykket : 15-08-2017 Ansøgnings frist : 29-08-2017

Studielektor inden for designfacilitering søges til KADKs efteruddannelsesprogrammer samt tværgående undervisning.
Det Kongelige Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering
Studielektor inden for designfacilitering søges til KADKs efteruddannelsesprogrammer samt tværgående undervisning.     Ved Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK) opslås en fast fuldtidsstilling som studielektor til undervisning på efteruddannelsesprogrammerne Master i Design og Diplomuddannelse i Designledelse samt til undervisning på KADK’s tværgående programmer.
Indrykket : 10-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017

Teknisk Designer/Technical Designer til Staldinventar
VISSING AGRO A/S
Teknisk Designer/Technical Designer til Staldinventar Jobbet/Arbejdsopgaver: - Tegne og rette i AutoCAD tegninger fra staldinventar, reservedele m.m. - Gennemføre bestillinger fra tegninger - Koordinere tegninger mellem leverandør, produktion og projektholdet - Vurdere, beslutte og tilrettelægge din arbejdsdag Du er: Måske nyuddannet og søger nogle spændende udfordringer i en voksende virksomhed? Eller er du en erfaren ny kollega? Uanset hvad, vil vi glæde os til at byde på en kop kaffe til en samtale.
Indrykket : 09-08-2017 Ansøgnings frist : 20-08-2017

Studentermedhjælper med flair for multimediedesign
Den Jyske Kontrolcentral A/S
Interesserer du dig for multimedier og digital kommunikation? Har du erfaring med at opbygge og vedligeholde systemer og platforme? Og drives du af at skabe værdi for brugeren? Så kan vi tilbyde et attraktivt studiejob på Den Jyske Kontrolcentral A/S.Jobbet Til vores kontrolcenter i Esbjerg søger vi en studentermedhjælper med kompetencer inden for programmering, systemudvikling og interaktionsdesign, som skal være med til at understøtte arbejdet med vores kvalitetsstyringssystem og e-learning platform, hvor fokus er på opbygning og vedligeholdelse.
Indrykket : 09-08-2017 Ansøgnings frist : 09-09-2017

BBR medarbejder
Administration
Arbejdssted: By- og Udviklingsforvaltningen, Byggesagsafdelingen, Nytorv 11, 6000 Kolding Arbejdstid: 37 timer pr. uge med flekstid Ansættelsestidspunkt: Snarest Hvad kan vi tilbyde: Sonja Hansen, BBR medarbejder: " Jeg planlægger selv, hvordan arbejdsopgaverne skal løses, og der er positive forventninger til, at jeg løser opgaven. Jeg nyder samarbejdet med andre faggrupper og har nogle fantastisk dygtige og søde kollegaer. "   BBR er af stor betydning for både borgere, virksomheder kommunen og SKAT.
Indrykket : 01-08-2017 Ansøgnings frist : 21-08-2017