Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Thy-Mors Energi søger en teknisk designer/tegner
THY-MORS ENERGI SERVICE A/S
Thy-Mors Energi Service A/S søger snarest muligt en teknisk designer/tegner til forretningsområdet Fiber, som kan understøtte såvel udbygningen samt drift og vedligeholdelse af fibernettet.Dine primære opgaver vil bl.a. være Du refererer til vores fiberchef, og bliver en del af et engageret team, hvor hovedopgaven bliver projektering og dokumentation i GIS systemet Smallworld, PNI.Arbejdsopgaverne er mangeartede, og du vil i dagligdagen være et omdrejningspunkt for kolleger, entreprenører og eksterne samarbejdspartnere i forhold til anlægsarbejdet.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 10-03-2017

Kreativ designer til kulturinstitution
Randers Kommune
Randers Bibliotek søger en kreativ indretningsdesigner eller -arkitekt, der med sine ideer og professionalisme kan løfte og strømline udtrykket i vores fysiske omgivelser Din legeplads bliver både et af Danmarks største biblioteker placeret i Kulturhuset i Randers og vores andre lokaliteter rundt i kommunen. Omkring 600.000 gange om året besøger borgerne os, og hver eneste gang har vi en vision om, at de skal møde rum, der inspirerer til alt fra studie og fordybelse til leg og samvær.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 16-03-2017

Teknisk designer
Akurat
Allround assistent.Har du en praktisk baggrund som håndværker og samtidig kendskab til denadministrative del af faget, er det dig vi søger.Akurat søger for kunde i Ringkøbing Skjern kommune en selvstændig administrativ medarbejder/tekniskassistent,  som ønsker nye udfordringer.Det er en alsidig stilling med mange bolde i luften, så det er vigtigt at kunne prioritere og bevare overblikket. Du vil indgå i et tæt samarbejde medindehaveren. Praktisk erfaring vægter ligeså højt som boglig uddannels.e
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 26-03-2017

User-Experience Professional Wanted
COINIFY ApS
Why work at Coinify as a User-Experience Designer?
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 10-03-2017

BBR medarbejder
Gladsaxe Kommune
Har du kendskab til Bygnings- og boligregistret (BBR) og har du lyst til at arbejde med BBR i en organisation i udvikling, der lægger vægt på effektiv og god sagsbehandling, hvor en god service og kommunikation over for borgere og virksomheder er i højsædet, så send os en ansøgning. Vi får i de kommende år travlt med mange byggesager, der skal registreres i BBR. Der bliver desuden en stor opgave i at kvalitetssikre Bygnings- og boligregistret i forbindelse med det nye ejendomsvurderingssystem. Her får du en central rolle. Gladsaxe Kommune er i vækst.
Indrykket : 22-02-2017 Ansøgnings frist : 14-03-2017

User-Experience Professional Wanted
COINIFY ApS
Why work at Coinify as a User-Experience Designer?
Indrykket : 22-02-2017 Ansøgnings frist : 10-03-2017

Teknisk tegner/bygningskonstruktør
AKTIVPERSONALE A/S
For vores kunde i Herning Kommune søger vi en dygtig og uddannet teknisk tegner, gerne med erfaring fra tegningsarbejde til byggerier. Om dig og din baggrund:
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 05-03-2017

Teknisk designer med Revit MEP erfaring
TEKNIK BUREAUET ApS
Arbejdsopgaver• Optegning af projekter i alle faser• Udføre installationstegninger i Revit MEP   Dine faglige kvalifikationer• Uddannet teknisk designer med byggefaglig erfaring• Erfaring med dokumentation for VVS, ventilation og el• Flydende dansk i både skift og tale  Dine personlige kvalifikationer• Du er ansvarsbevidst og pligtopfyldende omkring dine opgaver• Du har en faglig stolthed og tillidsvækkende gennemslagskraft• Du er løsningsorienteret og formår at holde overblikket
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 24-03-2017

Senior Concept Lead in Front End for LEGO Education
LEGO SYSTEM A/S
Make a difference through a world-leading brand. Join some of the world’s leading experts to lead the creation of innovative concepts that enable the students of tomorrow to succeed. Help children learn through great concepts In this senior manager position, you lead the concept and design development on LEGO® Education innovation projects, focusing especially on science, technology, engineering and mathematics (STEM) for global middle and elementary schools. Your aim is to unravel new solutions, mature opportunities and integrate digital technology with hands-on learning.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 01-03-2017

Teknisk designer / teknisk baggrund som har interesse i teknisk dokumentation
TEMP-TEAM A/S
Vi søger for vores kunde Brødbæk & Co A/S en teknisk designer eller en med teknisk baggrund. Du er klar til spændende udfordringer og er drevet af at have styr på de tekniske dokumentationer. Du sætter en ære i at have styr på opbygning af brugsanvisninger i forhold til maskindirektivet.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 13-03-2017