Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Teknisk Designer med Revit-erfaring til Herning
Midtconsult
Har du erfaring med Revit? Og trives du med direkte kundekontakt? Hvis du samtidig har erfaring fra bygge- eller rådgiverbranchen, så er du sikkert den Tekniker, vi søger til vores kontor i Herning. Du bliver en del af vores VVS-afdeling, som består af i alt 50 fagligt stærke og engagerede ingeniører, bygningskonstruktører, installatører og tekniske designere.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 12-02-2017

Teknisk designer / Teknisk assistent
FREMTIDEN STALDINVENTAR A/S
Teknisk designer / Teknisk assistent Fremtiden Staldinventar a/s i Langå, søger Teknisk designer / Teknisk assistent til vores tekniske afdeling.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 08-02-2017

Document Controller for offshore wind farms
DONG ENERGY A/S
Would you like to manage the technical documentation and support a project team in the construction of offshore wind farms? Join us and become Document Controller in our Document and Records Management department where we support offshore wind farms with overall documentation and transfer processes. The department consists of three teams: Records Management, Technical Documentation & RDS-PP Specialists and Technical Documentation Support.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 06-02-2017

Søger teknisk tegner / designer / assistent
Konsulenthuset Guiderne
På vegne af en af vores kunder Nordjylland søger vi en teknisk tegner, som gerne må have en praktisk tilgang til sine arbejdsopgaver.Vi forventer, at du har følgende:
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 17-03-2017

Teknisk designer
Konsulenthuset -Guiderne ApS
Søger teknisk tegner / designer / assistent På vegne af en af vores kunder søger vi en teknisk tegner, som gerne må have en praktisk tilgang til sine arbejdsopgaver. Vi forventer, at du har følgende:-          Gode matematiske evner og forståelse-          Kan håndter et tegneprogram (inventor)-          Super pc bruger-          God materielle forståelse
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 28-02-2017

Teknisk assistent - Administrative opgaver
HR-INDUSTRIES A/S
For international virksomhed i Aarhus søger HR-Industries en teknisk assistent eller lign. til administrative opgaver. I jobbet her bliver du en del af en international virksomhed, hvor der lægges vægt på et godt arbejdsmiljø.  Blandt dine mange opgaver vil følgende være blandt de mest centrale:TastearbejdeSende tilbud udOpfyldning på tilbudDeltagelse i forskellige tværfaglige projekter i afdelingenDiverse ad hoc opgaver           Vi forventer til jobbet:
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Værkstedsleder til Strikkeværkstedet på Designskolen Kolding
Designskolen Kolding
      Underviser og værkstedsleder i Strik på Designskolen Kolding       Generelt Designskolen Kolding søger en strikdesigner med stærke kompetencer inden
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 12-02-2017

Tekniker til Installationsafdeling i Aarhus
Midtconsult
Har du erfaring med Revit? Og trives du med direkte kundekontakt? Hvis du samtidig har erfaring fra bygge- eller rådgiverbranchen, så er du sikkert den Tekniker, vi søger til vores kontor i Aarhus. Du bliver en del af vores Installationsafdeling, som består af i alt 70 fagligt stærke og engagerede ingeniører, bygningskonstruktører, installatører og tekniske designere.
Indrykket : 12-01-2017 Ansøgnings frist : 05-02-2017

Produktdesigner med fokus på udvikling...
PolyTech A/S
Til vores udviklingsafdeling søger vi endnu en kreativ produktdesigner med flair for detaljen og med evner og vilje til at konstruere produkter i komplekse 3D-geometrier. Opgaverne vil omfatte design af forme og udstyr til fremstilling af emner i primært hærde- og termoplast. Vi forventer at:    • Du har erfaring med produktdesign – enten på baggrund af klare kundespecifikationer eller nyudvikling fra idé til færdig produkt    • Du er rutineret bruger af 3D CAD    • Du har en uddannelse som eks.
Indrykket : 12-01-2017 Ansøgnings frist : 16-02-2017

Konstruktør/teknisk tegner søges
TEAMVIKAREN.DK, AALBORG ApS
Søger du nye udfordringer? Så er dette måske noget for dig!Teamvikaren søger for kunde i Hadsund en faglig dygtig konstruktør/teknisk tegner til design af produktionsudstyr, rullebaner, transportører og layout indenfor levnedsmiddelindustrien. Der er tale om et længerevarende vikariat med henblik for fastansættelse for den rette.Dine kvalifikationer:
Indrykket : 11-01-2017 Ansøgnings frist : 27-01-2017