Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Tekniker søges til Aarhus – maskinindustrien
HR-INDUSTRIES A/S
Er du interesseret i et job med spændende udfordringer i en virksomhed, som arbejder med komplekse maskiner, så er jobbet her med dataopsamling måske det du leder efter.  I denne stilling i Aarhus bliver din opgave at understøtte en teknisk projektgruppe gennem en rolle som teknisk projektassistent. I jobbet kommer du omkring følgende:
Indrykket : 25-06-2017 Ansøgnings frist : 20-08-2017

CAD designer - teknisk design og brint tankstation layout
pro&co as
Brænder du for at arbejde i et internationalt og teknisk inspirerende miljø, hvor du bidrager til udviklingen af brinttankstationer? – Så kan dette være jobbet for dig! Jobbet vil primært dreje sig om teknisk design, men med tiden også den bygningsmæssige design af stationerne. Markedet for brinttankstationer forventes at vokse markant i takt med, at de store bilproducenter lancerer deres brintbiler i 2017-2018. Nel er derfor i gang med at udvikle en ny type brinttankstationer, som kan serieproduceres.
Indrykket : 21-06-2017 Ansøgnings frist : 21-07-2017

Teknisk designer/assistent søges - er du nyuddannet, har erfaring eller ønsker en læreplads
På vegne af Aquatec Solutions i Vejle søger vi en teknisk designer/assistent. Vil du være med på et ungt, erfarent og videns tungt team, som laver designløsninger for fiskeopdræt, for både salt- og ferskvandsfisk rund omkring i Verden så er denne stilling muligvis noget for dig. Om jobbet: Stillingen som teknisk designer/assistent er i vores design team, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med vores nuværende ansatte. Du får reference til projektkoordinatoren. Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være forbundet med 3D og 2D tegnings- og dokumentationsopgaver, dette er bl.a.
Indrykket : 16-06-2017 Ansøgnings frist : 21-07-2017

Studieadjunkt/studielektor med sideløbende beskæftigelse søges til fagområderne spatial design og rumdesign ved KADK
Det Kongelige Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering
Studieadjunkt/studielektor med sideløbende beskæftigelse søges til fagområderne spatial design og rumdesign ved KADK    Ved Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK) opslås en 3-årig deltidsstilling som studieadjunkt/studielektor med sideløbende beskæftigelse indenfor spatial design, rumdesign eller relateret felt.    Den pågældende stilling er tilknyttet Designskolens bachelorprogram Produkt+ samt det internationale kandidatprogram Spatial Design, hvor der uddannes både designere og arkitekter.
Indrykket : 16-06-2017 Ansøgnings frist : 02-07-2017

Teknisk designer med flair for veje og afvanding til Teknik- og Miljøforvaltningen
Sekretariat (Byens Fysik)
Vil du være med i et team af engagerede medarbejdere, der har det ambitiøse mål at genoprette Københavns infrastruktur?      Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen søger en struktureret Teknisk Designer. Du vil blive tilknyttet enheden Genopretning, hvor vi projekterer og udfører genopretning af nedslidte vejstrækninger og pladser. Vi genopretter fra husfacade til husfacade, også kaldet helhedsgenopretning. Helhedsgenopretning indebærer, at alt indenfor afvanding (vejbrønde og stikledninger), kørebaner, cykelstier, fortove og signalanlæg genoprettes.
Indrykket : 15-06-2017 Ansøgnings frist : 17-07-2017

Teknisk Assistent / kontorassistent
H.H. ENTREPRENØRFORRETNING ApS
Vi søger en teknisk assistent el kontorass. med interesse for sagsstyring, lønadministration, byggesagsforberelse samt kvalitetssikringsdokumentation. Tidligere erfaring med byggesager vil være en fordel.  Gerne superbruger af Word, Excel og Outlook.  Vi er et entreprenørfirma der er beliggende i Tiufkær, så du må have egen bil for at komme til og fra arbejde. 
Indrykket : 12-06-2017 Ansøgnings frist : 29-06-2017

Ambitiøs sælger søges for kunde i København
Humanizer
Vi søger for vores kunde, en ambitiøs og resultatorienteret sælger med stærk disciplin og drive. Nærhed og god kundepleje kendetegner dig, og du er vant til at arbejde selvstændigt. Du kan tage ansvar og frem for alt sætter du kvalitet og professionalisme højt.
Indrykket : 06-06-2017 Ansøgnings frist : 06-07-2017

Techincal desiger of safety signs and layout plans for our R&D department
Siemens A/S
For our Technology Operation team we are looking for a dedicated technical designer. The Operation team is a support function for our supply chain, procurement, services and project organization.
Indrykket : 06-06-2017 Ansøgnings frist : 11-07-2017

Teknisk Assistent - 1-2 dages arbejde pr. måned
Work4all ApS Vejle
Til vikariat hos vores kunde i Kolding kommune søger Work4All en teknisk assistent, der kan arbejde nogle dage hver måned. Du skal udføre den tekniske dokumentation af industrielle stålkonstruktioner. Det er vigtigt at du har erfaring med dette. Her og nu er der en del timers arbejde, da der skal dokumenteres de stålkonstruktioner der allerede er produceret. Når dette er overstået, skal du fremadrettet gøre det samme ved den løbende produktion. Præcist hvor lang tid dette tager kan ikke garanteres.
Indrykket : 29-05-2017 Ansøgnings frist : 26-06-2017