Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
WordPress Designer
ErhvervsHjemmesider.dk ApS
Hos ErhvervsHjemmesider.dk ApS hjælper vi mindre danske virksomheder med, at få online succes og opnå synlighed på nettet. Vi udarbejder hjemmesider og webshops i det populære CMS, WordPress samt vedligeholder løsningerne efterfølgende. Ved brug af Google Adwords, Facebook og søgemaskineoptimering hjælper vi derudover vores kunder med online markedsføring. Vi har trods vores korte levetid haft over 400 succesfulde projekter, samt opnået en fast kundeportefølje med tilfredse kunder.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 05-04-2017

Grafiker SØGES
SKILTESTEDET ApS
Skiltestedet søger en grafiker med flair for kundeservice til vores afdeling i Vejle. Vi søger en grafiker der trives med mange bolde i luften og som brænder for at løse opgaver fra design til fremstilling af produktionsfiler. Vi arbejder primært med Adobe Illustrator og Photoshop.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 03-05-2017

Ambitiøs grafiker søges til deltidsstilling
DINNERBOOKING ApS
Har du erfaring med web - eller applikations-design? Og har du lyst til et deltidsjob med masser af læring og muligheder for at udvikle sig fagligt? Så har DinnerBooking jobbet til dig. DinnerBooking er Danmarks største leverandør af bookingsystemer til restauranter og caféer, og vores system anvendes i dag af mere end 700 restauranter rundt om i Europa. Herudover driver vi et restaurantsite, hvor gæster kan søge og booke bord på landets restauranter.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 03-05-2017

Frihåndstegner (deltid)
Nationalmuseet
Nationalmuseet søger en dygtig frihåndstegner. Stillingen, som hører under museets enhed Danmarks og Middelhavslandenes Oldtid i afdelingen Forskning og Formidling, er på 20 timer pr. uge og er ledig til besættelse pr. 1. maj 2017 eller snarest derefter. Ansættelsen er knyttet til projektet ”Die Funde der älteren Bronzezeit”.   Projektet udgiver et internationalt stort bogværk om Danmarks og Nordtysklands ældre bronzealder. I værkets 23 bind beskrives og tegnes samtlige bronzefund m.v.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 12-04-2017

Kopi af Multimediedesigner med bilviden, gerne nyuddannet til lettere opgaver
Schmiedmann Odense A/S
Bemærk venligst: Det er er et ufravigeligt krav at du kan dansk i skrift og tale i et niveaud der ligger over middel, og det er ligeledes et ufravigeligt krav at du har interesse for biler, og kender de mest basale tekniske betegnelser og funktioner på delene, søg venligst ikke stillingen hvis ikke du opfylder disse krav.Når du sender din ansøgning, må du meget gerne starte med at redegøre for omfanget af din bilviden/interesse, vi vil også rigtigt gerne have have nogle eksempler på fx. fotografier -web/annoncer grafisk design/layout mv. som du har lavet.
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 07-04-2017

Mediegrafiker
SUPERAVISEN ApS
DELTIDS GRAFIKER SØGES Super Avisen søger layuter/grafiker  til fire dages arbejde om måneden. Arbejdet består i lay-out af avisen, klargørelse til tryk samt oplægning på http://www.superavisen.dk . Redaktionen befinder sig i Tølløse. Vi har et hyggeligt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet . Vi ser frem til at høre fra dig.Du kan sende mail til undertegnede på jac@superavisen.dkJørn AckermannChefredaktørGrønholmvej 124340 Tølløse 
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 03-04-2017

Mediegrafiker
SUPERAVISEN ApS
DELTIDS GRAFIKER SØGES Super Avisen søger layuter/grafiker  til fire dages arbejde om måneden. Arbejdet består i lay-out af avisen, klargørelse til tryk samt oplægning på www.superavisen.dk . Redaktionen befinder sig i Tølløse. Vi har et hyggeligt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet . Vi ser frem til at høre fra dig.Du kan sende mail til undertegnede på jac@superavisen.dkJørn AckermannChefredaktørGrønholmvej 124340 Tølløse 
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 03-04-2017

Mediegrafiker
MultiMarketing Engros
Vi søger en erfaren grafiker, der kan udarbejde layouts til reklameartikler som fx logovand, logobolsjer og logokaffe. Vi er en grossist-virksomhed, der sælger vores reklameartikler gennem forhandlere. Derfor vil det være vores forhandlere (og deres kunder), som du udarbejder layouts for. Vores forhandlere opretter opgaverne i vores ordresystem, hvorigennem den grafiske korrespondance foregår. Arbejdet består også i at kontrollere og klargøre layoutfiler til produktion efter faste retningslinjer for den enkelte emballagetype.
Indrykket : 16-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Grafisk design og kommunikation
Brüel Systems A/S
Grafisk design og kommunikation -Traineeforløb i forbindelse med studie. Kan du levere klare budskaber og brænder du for at arbejde med grafisk materiale? Vil du være med til at skabe den visuelle tråd på tværs af medier og færdiggøre vores designmanual?
Indrykket : 15-03-2017 Ansøgnings frist : 02-04-2017

Skiltemontør Sjælland
B. N. SKILTE. RANDERS A/S
Til vores montørafdeling på Sjælland søger vi en dygtig og ansvarsbevidst skiltemontør til montage af skilte på hele Sjælland. Du har erfaring med skiltemontage, som typisk er montage af folie, print, solfilm, LED skilte, lyskasser, alubånd og pyloner. Du er bosiddende på Sjælland. Du kan arbejde selvstændigt, er kvalitetsbevidst, har gode samarbejdsevner, og brænder for at lave et flot stykke arbejde, hvor håndværket kræver den bedste i branchen. Du er fleksibel, hvis en montage tager længere tid end antaget. Du værdsætter, at give vores kunder den bedste oplevelse hver gang.
Indrykket : 13-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017