Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Multimediedesigner
Brandsite ApS
Multimediedesigner søges
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 09-03-2017

Campaign Frontend Designer
MOMONDO A/S
We are looking for a passionate designer who loves to translate innovative ideas into state of the art digital campaigns for a brand with a higher purpose. We offer an attractive position in a highly creative and international company, where things are always evolving and people are passionate about their work. Responsibilities As a frontend designer at momondo you will be a part of our team that works with all our global and local campaigns.
Indrykket : 16-02-2017 Ansøgnings frist : 23-03-2017

Senior Digital Designer
MOMONDO A/S
We are looking for a creative Senior Digital Designer with extensive brand and communication skills, and hands-on knowledge about responsive web and app design and their possibilities. Responsibilities As our new Senior Digital Designer, you will help drive efforts to design a best-in-class user experience across multiple digital platforms. You’ll also work to solidify our design principles, and help shape and grow the creative capabilities of a great team.
Indrykket : 16-02-2017 Ansøgnings frist : 23-03-2017

CEO - REGIONAL - Central Africa
TARGET Headhunting ApS
Reference to Chairman of the board • Be the “champion” of the Cement Group’s Technical, Human Resources, Sales, Marketing, Logistics and Financial issues for the region.
Indrykket : 14-02-2017 Ansøgnings frist : 16-03-2017

Grafiker eller grafisk designer med god sans for mennesker
Hillerød Kommune
Er du nysgerrig på mennesker, har du god indfølingsevne, og kan du rumme deres forskelligheder? Er du god til at sætte i gang, instruere og fastholde gejsten? Kan du lytte, observere og fastholde på skrift, hvad du hører og ser? Og er du ikke mindst en god og habil grafiker, som kan jonglere med de forskellige opgaver på et grafisk værksted?
Indrykket : 14-02-2017 Ansøgnings frist : 05-03-2017

DR søger grafiker til nyt digitalt projekt
DR Danmark
Kan du se for dig, hvordan en historie skal fortælles visuelt? Og vil du være med til at forme et nyt, digitalt produkt, der kan gøre danskerne klogere på en underholdende måde?     For at kunne producere digitale og lærerige indholdspakker af høj kvalitet, søger DRs afdeling i Aalborg en grafiker til en ny, digital redaktion, der pt. har arbejdstitlen ’Nysgerrig’.     Redaktionen bliver en blanding af udviklere, journalister og grafikere, som skal arbejde sammen om at levere pakker af interaktivt, underholdende og lærerigt indhold hver måned.
Indrykket : 14-02-2017 Ansøgnings frist : 12-03-2017

Grafisk designer (barselsvikariat)
Nationalmuseet
Er du grafisk designer med solid design- og produktionserfaring med blandt andet markedsføring i både trykte og digitale medier? Tænker du altid i koncepter og målgrupper? Er du vant til at varetage en alsidig produktionsstyring inkl. planlægning, indhentning af tilbud og kontakt med bl.a. trykkerier? Kan du sikre, at vores visuelle guidelines bliver overholdt og videreudviklet i takt med, at vores behov ændrer sig? Og er du god til at sætte og overholde realistiske deadlines?
Indrykket : 13-02-2017 Ansøgnings frist : 28-02-2017

Skiltemontør Sjælland
B. N. SKILTE. RANDERS A/S
Til vores montørafdeling på Sjælland søger vi en dygtig og ansvarsbevidst skiltemontør til montage af skilte på hele Sjælland. Du har erfaring med skiltemontage, som typisk er montage af folie, print, solfilm, LED skilte, lyskasser, alubånd og pyloner. Du er bosiddende på Sjælland. Du kan arbejde selvstændigt, er kvalitetsbevidst, har gode samarbejdsevner, og brænder for at lave et flot stykke arbejde, hvor håndværket kræver den bedste i branchen. Du er fleksibel, hvis en montage tager længere tid end antaget. Du værdsætter, at give vores kunder den bedste oplevelse hver gang.
Indrykket : 10-02-2017 Ansøgnings frist : 17-03-2017

GRAFIKER / GRAFISK DESIGNER
SHARK & CO. ApS
Shark & Co. er et No-bull shit-reklamebureau. Vi er et team og vores kunder er blandt de bedste, og vi har store og velbegrundede planer for fremtiden.Nu mangler vi dig:  En knivskarp og ambitiøs grafiker/grafisk designer med kommerciel forståelse, der vil være med til at skabe de bedste løsninger for nye – og eksisterende kunder inden for B2B og B2C.Kreativ, handlingsorienteret og ”ikke for fin”
Indrykket : 10-02-2017 Ansøgnings frist : 28-02-2017

Mediegrafiker
FORLAGET HEDWIG ApS
Forlaget mellemgaard, Odense C, søger en mediegrafiker til opsætning af bøger.Er du kreativ, pålidelig, engageret og omhyggelig? Så er du måske vores nye medarbejder hos Forlaget mellemgaard.
Indrykket : 03-02-2017 Ansøgnings frist : 28-02-2017