Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Servicemedarbejder, deltid ca. 15 timer/uge, Silkeborg
Europcar
Kan du lide at give kunder en god serviceoplevelse? Kan du lide afveksling i din arbejdsdag? Vil du have gode kollegaer og personaleforhold? Til vores afdeling i Silkeborg søger vi en servicemedarbejder på deltid ca. 15 timer pr. uge. Der vil være tale om lukkevagter samt weekendvagter i henhold til vagtskema. Derudoverover afløsning ved ferie samt ved sygdom. Udover ovennævnte kan vi tilbyde: - Et selvstændigt job med frihed under ansvar - En god oplæring, hvis du ikke har brancheerfaring.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 03-09-2017

Webdesigner / Multimediedesigner
Comytec ApS
  Dygtig og skarp Webdesigner søges til ambitiøst webbureau beliggende i Herfølge   Hos Comytec søger vi en dygtig og udadvendt designer til udvikling af vores kunders hjemmesider, grafisk identitet samt andre grafiske kommunikationsopgaver.  Beskrivelse af stillingen Comytec er en ung, dynamisk webvirksomhed i vækst. Hos Comytec tilbyder vi vores kunder skræddersyede hjemmesider, online markedsføringsløsninger og udvikling af den grafiske identitet.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 21-09-2017

Marketing/grafisk design
NIELS BUGGES KRO V/P E NIELSEN
Om virksomheden: Ansættelsen er hos Niels Bugges Kro og Hotel ved naturskønne Dollerup sydvest for Viborg. Vi har rivende travlt i øjeblikket og er i fuld gang med at forberede efterårets og vinterens arrangementer samtidig med at vi vækster på vores faste driftsområder. Vi har i den forbindelse brug ekstra kapacitet i forhold til udarbejdelse af grafisk materiale, bestående af eksempelvis foldere, flyere, plakater, annoncer, opdatering af hjemmeside og nyhedsbreve. Ansættelsen kan derudover indeholde planlægning, koordinering, salg, eksekvering af arrangementer, konceptudvikling etc.
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 25-09-2017

Marketing/grafisk design
NIELS BUGGES KRO V/P E NIELSEN
Stillingstype: Tidsbegrænset ansættelse Om virksomheden: Ansættelsen er hos Niels Bugges Kro og Hotel ved naturskønne Dollerup sydvest for Viborg. Vi har rivende travlt i øjeblikket og er i fuld gang med at forberede efterårets og vinterens arrangementer samtidig med, at vi vækster på vores faste driftsområder. Vi har i den forbindelse brug for ekstra kapacitet i forhold til udarbejdelse af grafisk materiale, bestående af eksempelvis foldere, flyers, plakater, annoncer, opdatering af hjemmeside og nyhedsbreve.
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 25-09-2017

Skiltetekniker-Printoperatør
B N SKILTE RANDERS A/S
Til vores folieafdeling, søger vi en dygtig ansvarsbevidst skiltetekniker – Printoperatør til vores storformatprintere. Du kan lide når det går stærkt, og trives i at arbejde efter stramme deadlines. Du kan arbejde selvstændigt, er kvalitetsbevidst, har gode samarbejdsevner, og brænder for at lave et flot stykke arbejde, hvor håndværket kræver den bedste i branchen. Du har gerne erfaring som Printoperatør. Er du den rigtige ildsjæl vi står og mangler, hører vi gerne fra dig hurtigst muligt.
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 24-09-2017

Skiltetekniker - Dekoratør
B N SKILTE RANDERS A/S
Til vores folieafdeling, søger vi en dygtig ansvarsbevidst skiltetekniker eller dekoratør. Du kan lide når det går stærkt, og trives i at arbejde efter stramme deadlines. Du kan arbejde selvstændigt, er kvalitetsbevidst, har gode samarbejdsevner, og brænder for at lave et flot stykke arbejde, hvor håndværket kræver den bedste i branchen. Du har gerne erfaring som Printoperatør. Er du den rigtige ildsjæl vi står og mangler, hører vi gerne fra dig hurtigst muligt.
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 21-09-2017

Designtalent til virksomhed med fartstriber
OpiaHeadhunting
Arbejdslokation: Voldbjergvej 22, 8240 RisskovAnsøgningsdeadline: 17. september 2017 
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 17-09-2017

PR-medarbejder
ROSKILDE TEKNISKE SKOLE / Vilvorde
Roskilde Tekniske Skoles grønne afdelinger Vilvorde og Landbrugsskolen Sjælland søger en medarbejder, der lokalt er ansvarlig for at udforme diverse grafiske materialer, som supplement til Roskilde Tekniske Skoles fælles materiale. Jobbet Jobbet indebærer både langsigtede opgaver og opgaver med korte deadlines, hvor der ikke er langt fra idé til løsning. Vi er i et omskifteligt miljø, hvor der ofte er behov for at foretage ændringer.
Indrykket : 16-08-2017 Ansøgnings frist : 04-09-2017

Senior Digital Art Director
VERTIC A/S
We are looking for an enthusiastic, cultured and talented Senior Digital Art Director for our Copenhagen office, who is passionate to learn, willing to be inspired and challenged to execute online visual and interface designs for strategic, innovative and interactive cross-platform digital solutions. At the same time you need to be able to lead the creative team on a daily basis. Our highly innovative, collaborative and dynamic environment is the perfect place for smart and motivated people to truly make an impact.
Indrykket : 09-08-2017 Ansøgnings frist : 13-09-2017

Grafisk medarbejder søges
På vegne af virksomhed i Vejle søges grafisk medarbejder til både dag- og aftenholdsarbejde. Arbejdsopgaver: * Opskæring af labels * Trykning af labels * Pakning og forsendelse Personlig: * Fix på fingrene * God fysik * Skal kunne arbejde selvstændigt * Skal kunne fremvise straffeattest * Gerne truckcertifikat * Kunne læse og forstå dansk Arbejdstider - daghold: 5-dagsuge Kl. 7.00 - 15.00 Arbejdstider - aftenhold: 4-dagsuge Kl.
Indrykket : 08-08-2017 Ansøgnings frist : 12-09-2017