Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Senior Team Leader
Hansen Technologies
Would you like to join a software company operating in a dynamic and rapidly changing industry? An international business where you bridge customers’ business requirements and software solutions? Then join Hansen Technologies and become part of a successful and growing company.    We are looking for a self-managed, experienced and pro-active Team Leader who can lead one of our large teams in Denmark. As a Team Leader, you are highly motivated, business oriented and willing to go the extra mile - both for the external customer and for your team.
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 05-01-2018

Frihåndstegner
Nationalmuseet
Nationalmuseet søger en dygtig frihåndstegner. Stillingen, som hører under museets enhed Danmarks og Middelhavslandenes Oldtid i afdelingen Forskning og Formidling, er på 37 timer pr. uge og er ledig til besættelse pr. 1. februar 2018 eller snarest derefter. Ansættelsen er knyttet til projektet ”Die Funde der älteren Bronzezeit”.  Projektet udgiver et internationalt stort bogværk om Danmarks og Nordtysklands ældre bronzealder. I værkets 23 bind beskrives og tegnes samtlige bronzefund m.v.
Indrykket : 11-12-2017 Ansøgnings frist : 12-01-2018

Talentfuld, kreativ grafiker på deltid søges til spændende og alsidig handelsvirksomhed i vækst.
Nohro ApS
Vi søger en dygtig grafiker med mod på mange forskellige arbejdsopgaver i en travl hverdag. Du vil blive en del af et dygtigt og engageret team, hvor tonen er uformel og humøret højt. Det er vigtigt for os at du er systematisk, struktureret, selvkørende, iderig og proaktiv. Vi tilbyder en spændende, varierende og fleksibel hverdag med fantastiske kollegaer.  
Indrykket : 08-12-2017 Ansøgnings frist : 31-12-2017

Visuel designer til Københavns Hovedbibliotek
Biblioteket Online
Kan du se dig selv bidrage til Københavns Bibliotekers digitale platforme og arbejde struktureret med vores digitale udtryk?    Visuel designer søges til Københavns Hovedbibliotek i 25 timers stilling.   
Indrykket : 07-12-2017 Ansøgnings frist : 21-12-2017

Teknisk tegner/assistent med interesse og flair for stamdatabehandling og 3D-tegning
BJ-Gear A/S
Er du en haj til 3D-tegning og brænder du for at arbejde med teknisk data og informationsoptimering? Er du detaljeorienteret og struktureret? Så er det her måske jobbet for dig! Vi søger en kreativ og dygtig kollega til at producere og vedligeholde  vores 3D-tegninger og tekniske dokumentation. Vi forestiller os, at du er uddannet teknisk tegner, teknisk assistent, produktionsteknolog eller lignende. Du vil blive tilknyttet marketingafdelingen og fungere som bindeled mellem udvikling, produktion, salg og marketing.
Indrykket : 07-12-2017 Ansøgnings frist : 10-01-2018

Growth hacking online marketer
Matchwork
We are looking for a digital growth hacker to our lean startup www.Brandero.com who can take our product to the global market. We already have great traction in Denmark with +200 companies that have signed up within the last 3 months and now have a sleek career site from us that helps them hire better employees. The potential is huge and we need someone with the right mindset to accelerate growth.     Your responsibilities will among other be to super optimise existing digital channels as well as identifying new ones that can deliver rapid, sustainable growth.
Indrykket : 05-12-2017 Ansøgnings frist : 09-01-2018

Emballagetegnere med interesse for lægemidler
Orifarm
- For dig som er struktureret og detaljeorienteret Tæller detaljen også for dig? Har du erfaring med grafisk arbejde og kendskab til Adobe-pakken? Kan du trives i en forandringspræget hverdag? Kan du arbejde selvstændigt og systematisk med opgaverne? Så er du måske den person, vi søger til vores registreringsafdeling for parallelimport i Orifarm. Om jobbet
Indrykket : 30-11-2017 Ansøgnings frist : 17-12-2017

Tegner
MJC Maskinfabrik v/Jesper Andersen
Vi er en lille smedvirksomhed som sælger/producere Altaner, trapper, gelænder, porte .... Vi søger ikke nødvendighvis en der er uddannet grafisk designer, men snare en smed, der har lidt baggrundsviden for faget. og har flair for at kunne tegne i 3D og har tegneforståelse. Her tegner vi i BricsCAD. vi udføre alt fra bunden til vores kunder, fra tilbud, tegneudførelse til godkendelse hos kunde, til produktion til det endelig færdig produkt. alt bliver produceret i Danmark.
Indrykket : 27-11-2017 Ansøgnings frist : 22-01-2018

Grafisk designer med flair for digital kommunikation søges
BowlnFun
Kan du lide at arbejde med kreative løsninger på de digitale platforme? Søger du et arbejde hvor der er nye og spændende opgaver løbende, hvor hverdagen er foranderlig og dynamisk? Har du sans for detaljerne og gode IT-kundskaber? … Så er det netop dig vi søger til vores marketing afdeling i Bowl’n’Fun A/S.
Indrykket : 23-11-2017 Ansøgnings frist : 23-12-2017

Ordrebehandler med grafiske evner
TickoTryk A/S
Vi søger en ordrebehandler / grafiker til vores stærke team hos Tickotryk. Dit arbejde vil bestå i daglig kundekontakt, tilbudsgivning samt forberedelse af kundefiler. Om du er uddannet grafiker er mindre væsentligt, så længe du er rimelig stærk i Indesign, Acrobat og illustrator. Derudover er du fleksibel mht. til arbejdsopgaver og forstår at kridte skoene når vi løber stærkt. Vi laver mange avancerede løsninger indenfor etiketter, så har du teknisk forståelse er det absolut et stort plus. Du er teamplayer og forstår at arbejde selvstændigt og struktureret.
Indrykket : 22-11-2017 Ansøgnings frist : 27-12-2017