Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Trykker
ELKA LABELS A/S
VI SØGER EN DYGTIG TRYKKERVi søger NY KOLLEGA til vores produktionsteams i ELKA Labels i Randers.– ER DU EN AF DEM?– VI ER:– En grafisk virksomhed i rivende udvikling, som producerer selvklæbende etiketter m.m. i meget høj kvalitet.– DIN PERSONLIGHED:– Du er en glad, positiv og arbejdsom person, som kan arbejde selvstændigt såvel som i teams.– Du er initiativrig og kan tage ansvar.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 24-11-2017

Bogholderiassistent
Jysk Transportservice A/S
Jysk transportservice A/S har brug for ekstra hjælp i bogholderiet. Det betyder, at du i starten får en del tasteopgaver. Der bliver dog rig mulighed for, at vokse med opgaven og få flere spændende opgaver. Du får mulighed for at prøve kræfter med hele paletten af boholderiopgaver. Dine arbejdsopgaver
Indrykket : 13-10-2017 Ansøgnings frist : 24-10-2017

Digital operatør søges til etikettrykkeri
ETIFLEX A/S
Har du teknisk og grafisk interesse og erfaring? Vil du være med til at udvikle vores digital afdeling? Kan du arbejde både selvstændigt og som teamplayer samt opsætte mål og forfølge dem? Vil du være ansat i en spændende og udviklingsorienteret virksomhed? Hvis ja, så vil Etiflex A/S, der er blandt Danmarks førende og mest innovative etikettrykkerier, gerne høre fra dig.
Indrykket : 11-10-2017 Ansøgnings frist : 06-12-2017

Trykkerimedhjælper
MELSEN TECH A/S
Trykkerimedhjælper Melsen Tech søger stabil medarbejder til trykkeriet.   Arbejdsopgaver vil bl.a. være: Tage fra v/ trykmaskine Afvask efter hver tryk opgave Opfyldning/oprydning i trykkeri   Om dig ser vi at: Du er mødestabil. Du er kvalitetsbevidst. Du har et godt humør og let til smil. Du taler, læser, skriver og forstår flydende dansk.  
Indrykket : 10-10-2017 Ansøgnings frist : 27-10-2017

DR Sporten sætter nyt hold
DR Nyheder
DR Sporten sætter nyt hold   DR Sporten rykker 1. februar 2018 til Aarhus, og i den forbindelse leder vi nu efter de rigtige medspillere til vores i forvejen stærke hold.   Vi står overfor et af de mest spændende og udfordrende år i vores historie. Otte dage efter flytningen til Aarhus skal vi dække Vinter OL, og inden for et halvt år har vi også afviklet en stor sportssommer med blandt andet VM i fodbold og European Championships på tallerkenen. Dertil kommer et klart mål om at DR Sporten med flytningen skal dække mere dansk sport.
Indrykket : 06-10-2017 Ansøgnings frist : 23-10-2017

Grafisk tekniker
Lasertryk.dk A/S
Grafisk efterbehandler til storformatTrives du med at have travlt? Er du den gode kollega, der starter hver dag med et smil? Og har du erfaring med grafisk produktion? Så er det måske dig vi søger. Om jobbetTil vores produktion i Skejby, søger vi 1 medarbejder til vores storformats afdeling.Din primære opgave vil være at betjene vores 2 stk Aristo storformat skæreborde af typenAristo - LFC 3332 C & Aristo - GL 2032Andre opgaver vil kunne inkludere: 
Indrykket : 06-10-2017 Ansøgnings frist : 14-11-2017

Flexo trykkere søges til etikettrykkeri
ETIFLEX A/S
Kan du arbejde både selvstændigt og i tæt samarbejde med andre? Vil du være ansat i en spændende og udviklingsorienteret virksomhed? Har du erfaring med flexotrykning af etiketter?
Indrykket : 05-10-2017 Ansøgnings frist : 30-11-2017

En fremtid som grafisk tekniker på et etikettrykkeri?
ETIFLEX A/S
Vil du have en fremtid i en spændende og innovativ branche? Har du lyst til at arbejde med teknik og teknologi? Du er ikke bange for at få beskidte fingre samtidig med at du gerne vil arbejde med avancerede maskiner. Så er en uddannelse som grafisk tekniker lige noget for dig. Som grafisk tekniker producerer du trykte materialer. På Etiflex bliver du specialiseret i produktionen af fleksible emballager og selvklæbende etiketter. Produkter du ofte vil genkende, som nogle af de kendte brands du ser i butikkerne.
Indrykket : 05-10-2017 Ansøgnings frist : 30-11-2017

Graphical Designer for User Communication
NOVO NORDISK A/S
EngineeringDenmark - HillerødAre you a Graphical Designer who is eager to make a difference in User Communication?Novo Nordisk, a global healthcare company with 90 years of innovation and leadership in diabetes care is looking for a Graphic Designer with a passion for illustration and visual communication and a desire to impact, define and maintain how we illustrate and communicate our user instructions and user communication for our medical devices.
Indrykket : 03-10-2017 Ansøgnings frist : 26-10-2017

Serigraf
All Creative A/S
Serigraf søges til virksomhed beliggende i Havndal. Ikke nødvendigvis uddannet serigraf, men med serigrafisk erfaring. Henvendelse vedrørende jobbet til Michael Andersen KUN VIA MAIL: michael@allcreative.dk
Indrykket : 27-09-2017 Ansøgnings frist : 01-11-2017