Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Vi søger en Bogbinder
Reklametryk Herning v/Richard Lodahl
Hvis du IKKE er til trivielle arbejdsdage, tørre tal og triste kolleger, så vil du passe godt ind i vores team af engagerede medarbejdere. Vi er inde i en kraftig ekspansion og savner derfor nogle flere hænder... Jobbet Arbejdet foregår i vores bogbinderi og består i efterbehandling af tryksager, herunder:
Indrykket : 25-04-2017 Ansøgnings frist : 05-05-2017

Faglært eller ufaglært trykker
Medarbejderne ApS
Vi søger hurtigst muligt 1 faglært Trykker, til en af vores samarbejdspartnere i Vejle, til kortere og længerevarende vikariater. Vi forventer: Du er faglært Trykker eller har trykker erfaring Du kan arbejde selvstændigt Du er yderst kvalitetsbevidst Du er fleksibel og mødestabil Du er positiv, engageret og har stor interesse i dit arbejde!  Løn og øvrige ansættelsesvilkår efter aftale.    
Indrykket : 20-04-2017 Ansøgnings frist : 07-05-2017

Grafisk medarbejder til trykkeri
LITO TRYK ApS
Vi har travlt og er i vækst, så vi søger derfor 1 medarbejder til vores færdiggørelses afdeling af etiketter. Vi forventer: - Du har erfaring inden for branchen. - Du har erfaring med skæremaskiner, idet du skal kunne producere og indgå i vores travle hverdag med det samme. - Du er fleksibel og villig til at give den en skalle når behovet opstår. - Du er meget kvalitetsbevidst og har hænderne skruet ”rigtigt” på. Vi tilbyder: - 37 timers arbejdsuge. - En fleksibel og spændende arbejdsplads med gode kollegaer. - Gode personaleforhold.
Indrykket : 31-03-2017 Ansøgnings frist : 05-05-2017