Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Bilsynsmedarbejder søges til Esbjerg og omegn
BILSYN PLUS ApS
Bilsyn Plus udvider hele tiden og søger nu igen ny kollega og bilsynsmedarbejder til ansættelse snarest mulig. Bilsyn Plus er branchens hurtigst ekspanderende virksomhed med fokus på kunderne og medarbejdernes arbejdsglæde. Bilsyn Plus er fremtiden for dig, som ønsker at arbejde med bilsyn. Vi forventer, at du: ? Er uddannet synsmedarbejder KAT1 & KAT3. ? Kan lide gode kollegaer, kunder, teknik og bilsyn. ? Tager ansvar og løser opgaverne. ? Kan lide en spændende hverdag. ? Kan lide gode vilkår. Bilsyn Plus’ synssteder er altid beliggende på et værksted.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 22-02-2017

Servicevagter til detailbutikker og byggerpladser på sjælland søges
C.V.S SECURITY ApS
Er du frisk på at møde nye udfordringer, hvor kun den bedste service er målet? Er du villig til at gøre en forskel? Så er et job hos C.V.S Security måske noget for dig
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 28-02-2017

Sommerslotsværter til Kronborg Slot
Nationalmuseet
Kan du gøre Kronborgs historie levende og give arrangementsgæster en særlig oplevelse?   Få steder i verden er der så meget dramatik og historie samlet som på Kronborg. Frederik II samlede det bedste fra renæssancen inden for arkitektur, kunst, videnskab og militærførelse, hvilket har givet Kronborg betydning som verdenskulturarv. Her mødes Holger Danskes sværd og Shakespeares skarpe pen i et overdådigt slot omgivet af en stor og barsk fæstning.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 03-02-2017

Beredskabsmester/Viceberedskabsinspektør
Beredskab
Brand & RedningSønderjylland søger snarest en medarbejder til Uddannelsesafdelingen tilplanlægning, koordinering samt afvikling af interne, såvel som eksterneuddannelser og kurser.    Sommedarbejder i Brand & Redning Sønderjylland bliver du del af enorganisation med ca. 25 fastansatte medarbejdere og ca. 950 brandfolk fordeltpå 32 stationer i Tønder, Aabenraa og Haderslev kommuner.    Uddannelsesafdelingenbestår af tre faste medarbejdere samt ca. 40 instruktører oginstruktørassistenter. Dit arbejdssted bliver i Tinglev, hvor administrationen erbeliggende. Logistikenheden er pt.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 15-02-2017

Dørmand
Crazy Daisy, Sct. Hansgade
Kontrol/Dørmand til diskotek Crazy Daisy Ringsted Fritidsjob/ekstra job. Til vores dørmandsteam søger vi personer der gerne vil arbejde 3 til 5 vagter pr måned eller mere. Har lyst til at være en del af en virksomhed, som har styr på tingene, hvor lønnen altid kommer til tiden, og som har gode kollegaer.   For at komme i betragtning skal du kunne opfylde følgende krav:  - Straffeattest skal fremvises.- Det er ikke et krav, at du har et dørmand certifikat. (vi kan godt hjælpe med uddannelse)
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 19-02-2017

Beredskabsassistent/viceberedskabsmester ved Brand & Redning Sønderjylland
Beredskab
Brand & RedningSønderjylland søger snarest en medarbejder i Operativ afdeling til forefaldendearbejde ved værksted og depot. Derudover skal medarbejderen kunne gennemføre slukkerservicesamt deltage i lovpligtig kontrol af sikkerhedsudstyr.    Sommedarbejder i Brand & Redning Sønderjylland bliver du del af enorganisation med ca. 25 fastansatte medarbejdere og ca.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 16-02-2017

Vagt- og servicemedarbejder
Retten i Roskilde
Retten i Roskilde søger enmedarbejder til en midlertidig stilling som vagt- og servicemedarbejder, hvordet ikke mindst handler om at give brugerne en tryg og sikker oplevelse i retsbygningen.     Vi er ca. 65 medarbejdere,fortrinsvis fordelt på jurister og kontormedarbejdere. Vi har i forvejen envagt- og servicemedarbejder ansat, som du derfor skal have et tæt samarbejdemed.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 30-01-2017

Kikhøj - Børnespecialcenter 2 søger nattevagt
Børnespecialcenter 2
Omsorgsmedarbejder til vågen nattevagtstilling, 5 vagter hver anden uge. Stillingen er med tiltrædelse på Elev- og aflastningshjemmet Kikhøj snarest muligt.   Kikhøj er et bo- og aflastningstilbud for udviklingshæmmede børn og unge med autistiske træk, forskellige former for hjerneskader, svært behandlelig epilepsi, hyperaktiv adfærd, og fysiske handicaps. Kikhøj har plads til 14 beboere, fordelt på 3 grupper, samt en aflastningsgruppe med 9 brugere. Vi optager beboere fra 4 - 23 år. I aflastningen til ca.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 09-02-2017

Fast weekend aftenvagt på Lindevejscenteret
Lindevejscentret
SSH søges til fast weekend aftenvagtsstilling hver 2. weekend på Lindevejscenteret.     Har du lyst til at være en aktiv del af en engageret medarbejderstab, der arbejder bevidst med kerneopgaven og som har fokus på beboernes trivsel, og kan du tilbyde høj faglighed og gode samarbejdsevner, er du måske vores nye social- og sundhedshjælper.     Lindevejscenteret ligger centralt i Faxe by. Der er 43 lejligheder (2 aflastningspladser) fordelt på 3 etager.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 30-01-2017

Fast stilling som aftenvagt på Lindevejscenteret
Lindevejscentret
SSH søges til fast stilling som aftenvagt 28 t/uge på Lindevejscenteret.     Har du lyst til at være en aktiv del af en engageret medarbejderstab, der arbejder bevidst med kerneopgaven og som har fokus på beboernes trivsel, og kan du tilbyde høj faglighed og gode samarbejdsevner, er du måske vores nye social- og sundhedshjælper.     Lindevejscenteret ligger centralt i Faxe by. Der er 43 lejligheder (2 aflastningspladser) fordelt på 3 etager.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 30-01-2017