Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Vagtfunktionær til kulturhistoriske ejendomme
Slots- og Kulturstyrelsen
Kan du løse vagtopgaver selvstændigt og på et sikkerhedsmæssigt højt niveau? Så er du måske vores nye vagtfunktionær, vi søger til Slots- og Kulturstyrelsen.    Kulturhistoriske ejendomme    Slots- og Kulturstyrelsen har ansvaret for at vedligeholde, drive og nyttiggøre en lang række af statens slotte, blandt andet Christiansborg Slot, Kronborg Slot, Frederiksborg Slot og Amalienborg. De spændende bygninger er en vigtig del af Danmarks kulturarv og benyttes af kongehuset, Folketinget og en række museer.     
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 01-01-2018

Coor søger deltidsvagter til kunde i København
COOR SERVICE MANAGEMENT A/S
Om Coor: Coor er en ledende Nordisk Facility Management leverandør af integrerede & komplekse serviceløsninger og single services til private og offentlige virksomheder. Vi leder, udvikler og effektiviserer vores kunders interne servicefunktioner. Målet er at frigøre tid og ressourcer, så vores kunder kan fokusere på deres kerneforretning. Om jobbet:
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 10-01-2018

Dørmand med stort servicegen søges til kunder i København
CW MANDSKAB ApS
CW Mandskab er et landsdækkende vikarbureau, som servicerer forskellige brancher med vikardækning heriblandt dørmand i faste rul og som afløsere ved ferie/sygdom hos dine dørmændskolleger.På grund af stor kundetilgang søger vi dørmænd, som kan arbejde i fast rul med arbejdsfri én weekend om måneden. Vi søger dig som:- Er moden, samvittighedsfuld og udadvendt- Er yderst serviceminded og prioriterer din værtsrolle højt- Har god situationsfornemmelse
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 17-01-2018

Uddannelsen som fængselsbetjent 2018
Kriminalforsorgens Uddannelsescenter
Kriminalforsorgen søger fængselsbetjente til landets fængsler.  Er du af rette støbning? Det er et spændende job at være fængselsbetjent, men det er også krævende både fysisk og psykisk.
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 22-01-2018

Indsatsleder-fly søges til Mittarfik Kangerlussuaq
Jobbest
Indsatsleder-fly søges til Brand og redning ved Mittarfik Kangerlussuaq. Er du engageret og lægger du vægt på god orden? Og kan du lide at have kontakt med mange forskellige mennesker på en dag?Hvis ja, så er du måske vores kommende kollega. 
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 15-01-2018

Redningsmand til Thorsminde Redningsstation
Civile stillinger
Brænder du for at gøre en forskel og hjælpe andre mennesker i nød? Så er det måske dig vi søger som fuldtidsansat bådmand/redningsmand ved Thorsminde redningsstation.Om osKystredningstjenesten udfører hele året igennem mange forskellige redningsaktioner, og når alarmen lyder er det vigtigste, at alle kender hinanden, ved hvilken opgave de skal udføre og at de stoler på hinanden.
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 26-12-2017

Vagt til deltidsarbejde
Jysk Vagt v/Michael Ecksteen Kofoed
Vi søger en deltids medarbejder, til vagt, butiksvagt & alarmkørsel i Herning & Ikast. du skal have Amu "vagt" kursus, du må gerne være over 30 år, moden, kan "tænke" selv, ha et godt smil, så kunderne føler sig godt tilpas, skal være fleksibel (kundeservice, stå ved kassen).
Indrykket : 08-12-2017 Ansøgnings frist : 22-12-2017

Vil du køre ambulance i Hovedstadens Beredskab?
Hovedstadens Beredskab I/S
Vi sætter faglighed, fællesskab og ordnede forhold i højsæde. Og du har mulighed for at blive en del af os! Lige nu søger vi ambulanceassistenter, - behandlere og paramedicinere til vores ambulancetjeneste. Vi er en dynamisk arbejdsplads med engagerede kolleger, der handler professionelt og leverer en høj kvalitet til borgerne i hovedstadsområdet.
Indrykket : 07-12-2017 Ansøgnings frist : 03-01-2018

Butiksdetektiver søges til Århus
APOLLO VAGT V/BO HANSEN
Apollo vagt er et familie fortagned, som blev dannet i 1998. Vores primært område ligger i, at sikre varerne hos vores kunder. Vi søger 2 Butiksdetektiver/Butikskontrollanter til Århus området. Detektiverne skal have kendeskab indefor vagt Branchen og gerne kendskab som detektiv. Vores arbejds områder er på bygge markeder samt dagligvare butikker, arbejdstiden ligger i butikkernres åbningstid. Vi kan tilbyder 4 timers og 8 timer vagte pr dag, så hvis du er under uddannelse kunne dette kombineres
Indrykket : 07-12-2017 Ansøgnings frist : 01-01-2018

Aut. Butikskontrol Syd søger fuldtids butikskontrollant/detektiv
Aut. Butikskontrol Syd ApS
Aut. Butikskontrol Syd søger fuldtids butikskontrollant/detektiv områderne Aarhus, Randers, Silkeborg, Viborg og HorsensAUTORISERET BUTIKSKONTROL SYD V/METHA THUESEN Forudsætning for at søge er: - Fremvisning af straffeattest - Egen bil - Bestået grundkursus for vagtfunktionærer samt erfaring (dørmand tæller ikke) - Serviceminded og præsentabel Uden erfaring er al henvendelse unødvendig. Start snarest muligt gerne 01.01.18. Der vil være oplæring ved opstart. Løn ifølge overenskomst.
Indrykket : 07-12-2017 Ansøgnings frist : 29-01-2018