Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Dørmand
Crazy Daisy, Sct. Hansgade
Kontrol/Dørmand til diskotek Crazy Daisy Ringsted Fritidsjob/ekstra job. Til vores dørmandsteam søger vi personer der gerne vil arbejde 3 til 5 vagter pr måned eller mere. Har lyst til at være en del af en virksomhed, som har styr på tingene, hvor lønnen altid kommer til tiden, og som har gode kollegaer.   For at komme i betragtning skal du kunne opfylde følgende krav:  - Straffeattest skal fremvises.- Det er ikke et krav, at du har et dørmand certifikat. (vi kan godt hjælpe med uddannelse)
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 19-02-2017

Vagt- og servicemedarbejder
Retten i Roskilde
Retten i Roskilde søger enmedarbejder til en midlertidig stilling som vagt- og servicemedarbejder, hvordet ikke mindst handler om at give brugerne en tryg og sikker oplevelse i retsbygningen.     Vi er ca. 65 medarbejdere,fortrinsvis fordelt på jurister og kontormedarbejdere. Vi har i forvejen envagt- og servicemedarbejder ansat, som du derfor skal have et tæt samarbejdemed.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 30-01-2017

Kikhøj - Børnespecialcenter 2 søger nattevagt
Børnespecialcenter 2
Omsorgsmedarbejder til vågen nattevagtstilling, 5 vagter hver anden uge. Stillingen er med tiltrædelse på Elev- og aflastningshjemmet Kikhøj snarest muligt.   Kikhøj er et bo- og aflastningstilbud for udviklingshæmmede børn og unge med autistiske træk, forskellige former for hjerneskader, svært behandlelig epilepsi, hyperaktiv adfærd, og fysiske handicaps. Kikhøj har plads til 14 beboere, fordelt på 3 grupper, samt en aflastningsgruppe med 9 brugere. Vi optager beboere fra 4 - 23 år. I aflastningen til ca.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 09-02-2017

Fast weekend aftenvagt på Lindevejscenteret
Lindevejscentret
SSH søges til fast weekend aftenvagtsstilling hver 2. weekend på Lindevejscenteret.     Har du lyst til at være en aktiv del af en engageret medarbejderstab, der arbejder bevidst med kerneopgaven og som har fokus på beboernes trivsel, og kan du tilbyde høj faglighed og gode samarbejdsevner, er du måske vores nye social- og sundhedshjælper.     Lindevejscenteret ligger centralt i Faxe by. Der er 43 lejligheder (2 aflastningspladser) fordelt på 3 etager.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 30-01-2017

Fast stilling som aftenvagt på Lindevejscenteret
Lindevejscentret
SSH søges til fast stilling som aftenvagt 28 t/uge på Lindevejscenteret.     Har du lyst til at være en aktiv del af en engageret medarbejderstab, der arbejder bevidst med kerneopgaven og som har fokus på beboernes trivsel, og kan du tilbyde høj faglighed og gode samarbejdsevner, er du måske vores nye social- og sundhedshjælper.     Lindevejscenteret ligger centralt i Faxe by. Der er 43 lejligheder (2 aflastningspladser) fordelt på 3 etager.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 30-01-2017

ISS søger sikkerhedsmedarbejder som tilkaldevikar
ISS Facility Services A/S
Sikkerhedsmedarbejder hos anerkendt virksomhed   ISS Security søger en medarbejder til kontrakt som tilkaldevikar. Arbejdstider kan være hele døgnet, alle ugens dage, dog primært dag. Timeantallet varierer betragteligt, fra 3 til 100 timer om måneden, alt efter behov. Med reference til teamlederen og sikkerhedschefen bliver du en del af et team på 15 sikkerhedsmedarbejdere i alt. Du går fast hos samme kunde, primært på et stort site, men vil også skulle dække vagter på kundens øvrige sites samt andre ISS kunder efter behov, i Københavnsområdet.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 30-01-2017

P-vagter til Center for Parkering
Byens Anvendelse
P-vagter primært til aften- nattevagt søges til Center for Parkering i Byens Anvendelse, Teknik- og Miljøforvaltningen. I Byens Anvendelse, Teknik- og Miljøforvaltningen, tager vi hensyn til byens behov og arbejder på at skabe en forudsigelig, sammenhængende og effektiv myndighedsbehandling. Vi er primært ansvarlige for myndighedsopgaver inden for byggeri, miljøbeskyttelse, parkering samt trafik og byliv, og vi stræber efter at sikre en fleksibel og imødekommende servicekultur overfor kommunens borgere og erhvervsliv.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 27-01-2017

Deltidsvagt søges
GLOBAL SECURITY SERVICE ApS
Global Security Service søger deltidsvagt til stationær vagtopgave i Horsens (portvagt). Løn og ansættelsesforhold i henhold til brancheoverenskomst med VSL.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 16-02-2017

Synsmand
JKS a/s, Viborg
For en af vores kunder i Viborg søger vi en synsmand til et vikariat på 3 uger i februar måned.Arbejdsopgaverne - syn og godkendelser af personbilerFaglige kvalifikationer - du har kategori 1 & 3 kursusPersonlige egenskaber - du er mødestabil - du tager aktivt del i opgaverneMødetid - Vikariatet er uge 6, 7 & 8Ansøgning Hvis dette job matcher dig, så send os snarest en ansøgning til 151khm084@jks.dk.Vi ser frem til at høre fra dig.  
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 03-02-2017

Dørmand
CW MANDSKAB ApS
Vi søger nye kolleger til vores stærke dørmandskorps i København og Nordsjælland.Da vores samarbejdspartnere udvider, har vi behov for faste folk hver anden weekend minimum. Du er/har:Modenhed og overblikDørmandskortPræsentabel og imødekommendeFleksibelMødestabilYderst servicemindetGod til dansk i tale og skriftSend din ansøgning hurtigst muligt til tine@cw-mandskab.dk. Vi indkalder løbende til samtale.Vedhæft foto på din ansøgning.
Indrykket : 11-01-2017 Ansøgnings frist : 27-01-2017