Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Eventvagter
MANO SECURITY ApS
Mano Security ApS (MS) søger sikkerhedspersonale til vores event afdeling.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 23-06-2017

Dørmand med stort servicegen søges til nyt barkoncept i København
CW MANDSKAB ApS
CW Mandskab er et landsdækkende vikarbureau, som servicerer forskellige brancher med vikardækning heriblandt dørmand i faste rul og som afløsere ved ferie/sygdom hos de faste dørmandspersonale. I øjeblikket søger vi en dørmand til et nyt barkoncept i København med opstart medio maj 2017. Vi søger dig som: - Har erfaring som dørmand på barer/klubber/diskoteker - Er moden, samvittighedsfuld og udadvendt - Er yderst serviceminded og prioriterer din værtsrolle højt - Har god situationsfornemmelse
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 22-06-2017

Vagt Østre Landsret
Østre Landsret
Vil du være med til at passe på ØstreLandsret?    Østre Landsret søger en vagtfunktionær med virkning fra 1. juni2017 eller snarest muligt derefter. Stillingen er placeret i landsrettens Servicesektion,som varetager alle opgaver vedrørende bygninger, vagtfunktioner, modtagelse ogfordeling af post, arkivekspeditioner samt en lang række informations- ogserviceopgaver. Der er i alt 8 medarbejdere i Servicesektionen.     Landsretten lægger stor vægtpå, at rettens arbejde sker i rammer, som opleves sikre og trygge for brugereog medarbejdere.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 15-05-2017

Vagt/ sikkerhedsmedarbejder søges
Abexa Event ApS
  Abexa søger deltids-vagter både med og uden hund til events og ad-hoc opgaver i Danmark. Du er mødestabil, ansvarsbevidst, høflig og skal selvfølgelig kunne godkendes som vagtfunktionær.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 01-06-2017

Ansvarsbevidste folketingsbetjente med sikkerhedsmæssig baggrund
Service- og Sikkerhedsenheden
Kunne du tænke dig at arbejde for det danske folkestyre på Christiansborg? Er du serviceminded og bliver du motiveret af en uforudsigelig hverdag med højt tempo og mange forskellige opgavetyper? Så er du måske en af de nye medarbejdere, Folketinget søger til nogle fuldtidsstillinger som folketingsbetjent.     Din formelle uddannelsesbaggrund er mindre vigtig, men det er en fordel, hvis du har erfaring fra stillinger, hvor du har arbejdet med sikkerhed. Du er i stand til at håndtere flere forskellige it-systemer på en gang og har evt.
Indrykket : 27-04-2017 Ansøgnings frist : 11-05-2017

EVENTVAGTER SØGES
Aros Vagt Event ApS
Til vores team af primært deltidsvagter søger vi 10 gode kollegaer der vil være med til at udføre opgaver ved fodbold, koncerter,  dørmandsopgaver, private arrangementer og mange andre arragementer  f.eks. Kulturhovedstad 2017 og speedway i Horsens.  Antal tilmer pr år: fra 200 til ???. DU SKAL HAVE GENNEMFØRT "GRUNDLÆGGENDE  VAGT" - UDDANNELSEN  
Indrykket : 27-04-2017 Ansøgnings frist : 15-05-2017

Ansvarsbevidste folketingsbetjente med erfaring i undervisning og formidling
Service- og Sikkerhedsenheden
Kunne du tænke dig at arbejde for det danske folkestyre på Christiansborg? Er du serviceminded og bliver du motiveret af en uforudsigelig hverdag med højt tempo og mange forskellige opgavetyper? Så er du måske en af de nye medarbejdere, Folketinget søger til to fuldtidsstillinger som folketingsbetjent.  Din formelle uddannelsesbaggrund er mindre vigtig, men det er en fordel, hvis du har erfaring fra lignende stillinger.
Indrykket : 27-04-2017 Ansøgnings frist : 11-05-2017

Bilsynsmedarbejder søges til Aalborg
BILSYN PLUS ApS
Bilsynsmedarbejder søges til Bilsyn Plus Aalborg Bilsyn Plus udvider hele tiden og søger nu igen ny kollega og bilsynsmedarbejder til ansættelse snarest mulig. Bilsyn Plus er branchens hurtigst ekspanderende virksomhed med fokus på kunderne og medarbejdernes arbejdsglæde.
Indrykket : 26-04-2017 Ansøgnings frist : 31-05-2017

Fængselsbetjente
Områdekontor Kolding
Kriminalforsorgen søger fængselsbetjente til fængslerne institutionen Nyborg og institutionen Midtfyn v. ringe og Søby. I Sydjylland, Institutionen Vadehavet v. Skærbæk og Institutionen Omme å v. Sdr. Omme. Er du af rette støbning? Det er et spændende job at være fængselsbetjent, men det er også krævende både fysisk og psykisk.
Indrykket : 26-04-2017 Ansøgnings frist : 19-06-2017

Sikkerhedsrådgiver med kompetencer inden for informationssikkerhed
Udenrigsministeriet
Sikkerhedsrådgiver med kompetencer inden forinformationssikkerhed til den danske udenrigstjeneste    Som regional sikkerhedsrådgiver med kompetencer inden forinformationssikkerhed bliver du en central spiller i Udenrigsministerietsglobale sikkerhedsarbejde med fokus på at styrke ambassadernes ogmedarbejdernes sikkerhed og håndtere de forskellige trusler.    Med base fra København vil du (i tæt samarbejde med ambassadernesledelse og kolleger på sikkerheds- og it-området) få til opgave at styrkeinformationssikkerheden på de danske repræsentationer ved at rå
Indrykket : 26-04-2017 Ansøgnings frist : 17-05-2017