Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Indsatsleder-fly søges til Mittarfik Kangerlussuaq
Jobbest
Indsatsleder-fly søges til Brand og redning ved Mittarfik Kangerlussuaq. Er du engageret og lægger du vægt på god orden? Og kan du lide at have kontakt med mange forskellige mennesker på en dag?Hvis ja, så er du måske vores kommende kollega. 
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 15-01-2018

Redningsmand til Thorsminde Redningsstation
Civile stillinger
Brænder du for at gøre en forskel og hjælpe andre mennesker i nød? Så er det måske dig vi søger som fuldtidsansat bådmand/redningsmand ved Thorsminde redningsstation.Om osKystredningstjenesten udfører hele året igennem mange forskellige redningsaktioner, og når alarmen lyder er det vigtigste, at alle kender hinanden, ved hvilken opgave de skal udføre og at de stoler på hinanden.
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 26-12-2017

Vil du køre ambulance i Hovedstadens Beredskab?
Hovedstadens Beredskab I/S
Vi sætter faglighed, fællesskab og ordnede forhold i højsæde. Og du har mulighed for at blive en del af os! Lige nu søger vi ambulanceassistenter, - behandlere og paramedicinere til vores ambulancetjeneste. Vi er en dynamisk arbejdsplads med engagerede kolleger, der handler professionelt og leverer en høj kvalitet til borgerne i hovedstadsområdet.
Indrykket : 07-12-2017 Ansøgnings frist : 03-01-2018

Ambulanceredder FYN
Ambulance Syd
Ambulance Syd søger 4 nye kolleger på vores ambulancer på Fyn, som gerne vil være en del af vores spændende ambulancevirksomhed, der fortsat er i rivende udvikling.    Om stillingen:    Du arbejder tæt sammen med en kollega på en af vores ambulancer og udfører på hver vagt et vigtigt stykke præhospitalt arbejde.
Indrykket : 07-12-2017 Ansøgnings frist : 19-12-2017

Ambulanceredder Sønderjylland
Ambulance Syd
Ambulance Syd søger 1 ny kollega på vores ambulance i Sønderjylland, som gerne vil være en del af vores spændende ambulancevirksomhed, der fortsat er i rivende udvikling.    Om stillingen:    Du arbejder tæt sammen med en kollega på en af vores ambulancer og udfører på hver vagt et vigtigt stykke præhospitalt arbejde.
Indrykket : 06-12-2017 Ansøgnings frist : 20-12-2017

Autoredder Hos Redning Danmark Køge
Redning Danmark Køge ApS
Redning Danmark Køge søger 10 faste reddere og 10 afløsere. Der vil være dag, eftermiddag/aften og nattevagter at vælge imellem. Udkørsel både fra Ringsted og Rødovre. Løn efter overenskomst.
Indrykket : 01-12-2017 Ansøgnings frist : 15-12-2017

Ambulance Syd søger ambulanceinstruktører
Ambulance Syd
Motiveres du af at arbejde med uddannelsesprocesser og af at skabe undervisning, som både motiverer og fremmer andres virke? Og trives du i et dynamisk miljø, hvor du har rig mulighed for at sætte dit fingeraftryk på uddannelsesområdet? Så kan det være dig, som skal være med til forme og udvikle vores undervisning de kommende år.  
Indrykket : 01-12-2017 Ansøgnings frist : 15-12-2017

Teknisk servicemedarbejder og livredder til Rundforbi Idrætsanlæg
Rudersdal Kommune
Om jobbet Dine primære opgaver er livredning, rengøring og værtsrolle hvortil kommer skiftende opgaver i svømme- og idrætshallen efter behov. Du skal bl.a. servicere i omklædningen med løbende oprydning og rengøring.
Indrykket : 15-11-2017 Ansøgnings frist : 22-12-2017