Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Korpsmester til Beredskabsstyrelsen Sydjylland
Beredskabsstyrelsen
Er du en handlekraftig leder, en troværdig underviser og en engageret kollega, der kan samarbejde bredt og konstruktivt? Så er du måske den kommende fører for en deling ved Beredskabsstyrelsen Sydjylland.      Om stillingen:  Som fører for en deling er du den daglige leder for delingens befalingsmænd og værnepligtige. Du har ansvaret for at de centralt fastsatte uddannelsesmål for delingens værnepligtige bliver rettidigt nået og uddannelsen gennemføres i overensstemmelse med uddannelsesenhedens pædagogiske linje.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 30-09-2017

Badevært i Herning Svømmehal
Herning Kommune
Vil du arbejde i en af Danmarks største svømmehaller, så har vi to ledige stillinger som badevært. Stilling 1Stillingen er på 9,4 timer gennemsnitlig pr. uge. Arbejdstiden fordeler sig over morgen, dag, aften og weekend vagter. Det er med tiltrædelse fra 1.
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 03-09-2017

Fast livredder til Gigantium Vand & Wellness
Gigantium
Servicemedarbejder/livredder søges, til fuldtidsstilling med opstart primo november. Ved udvælgelse prioriteres at man kan: Være livredder og består ErhvervslivredderprøvenVære instruktør på vandmotionshold i svømmehallenAfvikle saunagusGIGANTIUM Vand & Wellness søger servicemedarbejder til fastansættelse på fuld tid.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 08-09-2017

ST-reddere til Ambulance Syd - Odense
Ambulance Syd
Vi søger 2 nye ST-reddere til Ambulance Syd på vores station Dalum, Odense, som har lyst til at være en del af vores spændende ambulancevirksomhed i Region Syddanmark.    Om stillingen:  Som ST-redder kører du liggende sygetransport, som er ikke akutte kørsler uden udrykning. Du tilknyttes en fast arbejdsstation, hvor du arbejder side om side med ambulancereddere, men kører kørsler i et større område.
Indrykket : 15-08-2017 Ansøgnings frist : 28-08-2017

Vil du køre ambulance i Hovedstadens Beredskab?
Hovedstadens Beredskab I/S
Vi sætter faglighed, fællesskab og ordnede forhold i højsæde. Og du har mulighed for at blive en del af os! Lige nu søger vi ambulanceassistenter, - behandlere og paramedicinere til vores ambulancetjeneste. Vi er en dynamisk arbejdsplads med engagerede kolleger, der handler professionelt og leverer en høj kvalitet til borgerne i hovedstadsområdet.
Indrykket : 11-08-2017 Ansøgnings frist : 04-09-2017

Barselsvikariat i Lyngby-Taarbæk Kommune
Lyngby-Taarbæk Kommune
Center for Arealer og Ejendomme, Ejendomsdrift, Distrikt Nord, søger pr. 15. september 2017 en livredder til dameafsnittet til at indgå i det ene team i Lyngby svømmehal. Vi forventer, at du har et indgående kendskab til svømmehaller samtidig med, at du har mod og lyst til at være en del af et team.
Indrykket : 09-08-2017 Ansøgnings frist : 25-08-2017

Bådfører til Gedser Redningsstation
Civile stillinger
Brænder du for at gøre en forskel og hjælpe andre mennesker i nød? Så er det måske dig vi søger som fuldtidsansat bådfører/redningsmand ved Gedser Redningsstation. Om os Kystredningstjenesten udfører hele året igennem mange forskellige redningsaktioner, og når alarmen lyder er det vigtigste, at alle kender hinanden, ved hvilken opgave de skal udføre og at de stoler på hinanden.
Indrykket : 04-08-2017 Ansøgnings frist : 24-08-2017

Livredder til East Kilbride Badet i Ballerup
East Kilbride badet
Til East Kilbride Badet søger vi en fuldtids livredder til fastansættelse 1. november 2017. East Kilbride Badet er en del af Ballerup Idrætsby, der også tæller Ballerup Super Arena og Ballerup Idrætspark.
Indrykket : 03-08-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Faste livreddervikarer til East Kilbride Badet
East Kilbride badet
Ballerup kommunes svømmehal East Kilbride Badet søger en række faste livreddervikarer fra 1. oktober 2017. East Kilbride Badet er en del af Ballerup Idrætsby, der også tæller Ballerup Super Arena og Ballerup Idrætspark, og har en fast stab på 7 livreddere. Vi har været lukket i et halvt år på grund af renovering, men åbner igen 1. oktober. Der har vi brug for dig.   Jobbet er et servicejob, der handler om at skabe en god oplevelse for gæsterne, samtidig med, at der er en række konkrete daglige opgaver som billetsalg og rengøring.
Indrykket : 31-07-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Livredder til subtropisk klima året rundt
LALANDIA A/S
Livreddere søges til afløserjobs Vi har flere dygtige livreddere ansat, der har været så heldige at blive optaget på deres drømmestudie. Vi skal derfor have fundet nogle nye livreddere, der kan tiltræde snarest muligt. Hvis du går med en drøm i maven, om at være ”Baywatch-stjerne” på kanten af bassinerne i Lalandia med subtropisk klima året rundt – så er det lige nu, du skal slå til.
Indrykket : 28-07-2017 Ansøgnings frist : 28-08-2017