Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Beredskabsassistent/-mester (elektriker)
Midtjysk Brand & Redning
Midtjysk Brand & Redning søger en beredskabsassistent/-mester elektriker , snarest muligt til driftsområdet.     Ansættelsen sker som et ønske om at styrke organisationen på drift- og serviceområdet.     Din nye arbejdsplads   Du vil få ansættelsessted fra brandstationen i Viborg og blive en del af et service team som har fokus på elektriske låsesystemer, nødkald m.v.     Vi søger derfor en kompetent og dygtig elektriker, som kan klare mange artede opgaver indenfor elektriker faget.
Indrykket : 27-06-2017 Ansøgnings frist : 12-07-2017

Beredskabsinspektør til Midt- og Sydsjællands Brand & Redning
Midt- og Sydsjællands Brand & Redning
Midt- og Sydsjællands Brand & Redning søger en beredskabsinspektør til forebyggende afdeling, hvor vedkommende skal bidrage med at løfte det brandforebyggende område i beredskabets 4 kommuner, samt deltage i de daglige beredskabsfaglige opgaver som er knyttet til afdelingen. Arbejdsopgaver:    • brandteknisk byggesagsbehandling    • brandsyn    • godkendelse af større arrangementer samt lejlighedstilladelser    • godkendelse og tilsyn med salg af fyrv&a
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 20-07-2017

Livreddere til Albertslund Idrætsanlæg
Albertslund Idrætsanlæg
Vi søger medarbejdere pr. 1.
Indrykket : 16-06-2017 Ansøgnings frist : 20-07-2017

Stabschef/sektionschef ved Beredskabsstyrelsen Sjælland
BRSS
Erfaren og robust beredskabsofficer med stor ledelseserfaring til koordinationstung stilling som stabschef ved Beredskabsstyrelsen Sjælland i Næstved. Stillingen er ledig 1. december 2017.     Om os  Beredskabsstyrelsen Sjælland i Næstved opretholder et døgnbemandet udrykningsberedskab, og assisterer brandvæsenet, politiet og andre myndigheder i tilfælde af brand, rednings- og miljøopgaver.    Vi uddanner hvert år ca. 100 værnepligtige til brand- og redningsfolk. De værnepligtige får uddannelser inden for brand, miljø, redning og førstehjælp.
Indrykket : 15-06-2017 Ansøgnings frist : 15-07-2017