Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Badevært i Herning Svømmehal
Herning Kommune
Vil du arbejde i en af Danmarks største svømmehaller, så har vi to ledige stillinger som badevært. Stilling 1 Stillingen er på 9,2 timer gennemsnitlig pr. uge. Arbejdstiden fordeler sig over morgen, dag, aften og weekend vagter. Det er med tiltrædelse fra 1. juni 2017. Arbejdsopgaverne er fordelt mellem bassinvagt, overvågning ved kamera, rengøring på dame vådområderne samt andre steder i huset. Stillingen er tidsbegrænset på de 9,2 timer frem til 13. august 2017. Her efter vil det ugentlige time tal falde til omkring de 6 -7 timer gennemsnitlig pr.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 11-04-2017

GENOPSLAG - Vil du være med til at udvikle svømmehallerne i Lyngby-Taarbæk Kommune
Lyngby-Taarbæk Kommune
Center for Arealer og Ejendomme, Ejendomsdrift, Distrikt Nord, søger en teamkoordinator til Team Svømmehaller. I forbindelse med organisationsændringer, er der oprettet en ny stilling som Teamkoordinator med ansvar for den daglige koordinering af teamets opgaver og ressourcer herunder behandling af tekniske anlæg således, at alle arbejdsopgaver udføres tilfredstillende med de rette kompetencer.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 04-04-2017

Viceberedskabsmester ved Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole
Beredskabsstyrelsen
Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole er en central spiller i uddannelsen af mellemledere og ledere til det samlede danske beredskab. Vi gennemfører internatkurser med en stor andel af praktiske øvelser og sætter en ære i, at vores gæster og kursister får en udsøgt service.   Du vil blive tilknyttet skolens Logistikservice, der varetager en række væsentlige klargørings- og driftmæssige opgaver til skolen og skolens kurser.  For den rette person tilbyder vi gode udviklingsmuligheder.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 10-04-2017

Vi søger en ny beredskabsassistent/mekaniker til døgnvagt/værksted ved Horsens Kommune, Service og Beredskab, Brandvæsenet
Service og Beredskab
Ved Service og Beredskab er en stilling som beredskabsassistent ledig til besættelse snarest muligt. Horsens Brandvæsen er et kommunalt beredskab, der organisatorisk er placeret under Service og Beredskab i Teknik og Miljøområdet og beskæftiger i alt 62 personer. Slukningsområdet er i og omkring Horsens Kommune og dækker ca. 85.000 indbyggere. Du skal primært indgå i døgnvagt på et af de faste vagthold, hvor vagtformen for tiden er døgn fra 07.00 til næste dag 07.00 87 vagter pr.
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 16-04-2017

Redder
Krüger Search v/Paul Anker Krüger Larsen
DU HAR STADIG MULIGHED FOR AT KØRE AMBULANCE I DANMARKS STØRSTE KOMMUNALE BEREDSKAB   Vil du være en del af vores nytænkende og innovative ambulancetjeneste, der som landets ældste ambulancevirksomhed har stolte traditioner og sætter fagligheden i højsædet? Så har du stadigvæk mulighed for at blive en del af holdet. Ambulancetjenesten i hovedstadens fælles beredskab udvider og søger derfor ambulanceassistenter, -behandlere og paramedicinere.  
Indrykket : 20-03-2017 Ansøgnings frist : 07-04-2017

Redder
Hovedstadens Beredskab I/S
DU HAR STADIG MULIGHED FOR AT KØRE AMBULANCE I DANMARKS STØRSTE KOMMUNALE BEREDSKAB Vil du være en del af vores nytænkende og innovative ambulancetjeneste, der som landets ældste ambulancevirksomhed har stolte traditioner og sætter fagligheden i højsædet? Så har du stadigvæk mulighed for at blive en del af holdet. Ambulancetjenesten i hovedstadens fælles beredskab udvider og søger derfor ambulanceassistenter, -behandlere og paramedicinere.
Indrykket : 20-03-2017 Ansøgnings frist : 07-04-2017

Beredskabsfaglig sagsbehandler til Beredskabsstyrelsen Nordjylland
Beredskabsstyrelsen
Beredskabsstyrelsen Nordjylland, Thisted har en officersstilling som sagsbehandler ved Beredskabs- og Sekretariatsafdelingen ledig til besættelse 1. maj 2017 eller snarest muligt derefter. Om stillingen Du vil i samarbejde med dine kollegaer få stor indflydelse på den fortsatte udvikling af beredskabet.
Indrykket : 09-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Teamkoordinator og livredder søges
LALANDIA BILLUND A/S
Teamkoordinator og Livredder søges til Aquadome   Til vores Aquadome som byder på flere og bedre aktiviteter end der tidligere er set i europæiske vandlande, søger vi nu en teamkoordinator på fuldtid samt en livredder som kan arbejde i dagtimerne  Som teamkoordinator skal du medvirke til effektiv drift af Aquadome og vil få reference til Bademesteren og du har du den koordinerende rolle for et team på ca. 5-9 livreddere. Vi søger dig der med godt humør kan motivere og engagere teamet.
Indrykket : 03-03-2017 Ansøgnings frist : 08-04-2017