Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Udviklingsorienteret beredskabsinspektør til Operativ Plan og Analyse
Hovedstadens Beredskab I/S
Hovedstadens Beredskab søger en udviklingsorienteret beredskabsinspektør til Operativ Plan og Analyse (OPA). Du kommer til at arbejde tæt sammen med et dygtigt team bestående af tre medarbejdere, der bl.a. arbejder med at skabe kvalitet mellem det operative og vores brandtekniske afdeling.  
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 08-06-2017

Vil du køre ambulance i Hovedstadens Beredskab?
Hovedstadens Beredskab I/S
Vi sætter faglighed, fællesskab og ordnede forhold i højsæde. Og du har mulighed for at blive en del af os! Lige nu søger vi ambulanceassistenter, - behandlere og paramedicinere til vores ambulancetjeneste. Vi er en dynamisk arbejdsplads med engagerede kolleger, der handler professionelt og leve-rer en høj kvalitet til borgerne i hovedstadsområdet.
Indrykket : 16-05-2017 Ansøgnings frist : 09-06-2017

Livreddere til Slagelse Kommunes svømmehaller
Slagelse Kommune
Slagelse Kommunes Svømmehaller byder dig velkommen i et varmt miljø som livredder. Din hverdag kommer til at bestå af en række forskellige opgaver med kontakt til et bredt udsnit af borgere og foreninger. Stillingerne er både på fuldtid og på deltid med tiltrædelse snarest muligt. Slagelse Svømmehaller indbefatter svømmehallerne i Korsør og Slagelse. Vores forventninger til dig Det vigtigste er, at du er serviceminded og har lyst til at hjælpe andre.
Indrykket : 16-05-2017 Ansøgnings frist : 04-06-2017

Livredder søges
DGI-HUSET VEJLE
Går du derude med drømmen om et fuldtidsjob i en svømmehal, hvor der er masser af glade gæster og aktiviteter?  Hvem er du? Du er en kvinde med masser af energi, gåpåmod og godt humør som
Indrykket : 10-05-2017 Ansøgnings frist : 31-05-2017

Beredskabsassistent til Forsvarets Dag i Høvelte - genopslag
Beredskabsstyrelsen
Kan du kommunikere i øjenhøjde med unge mennesker og informere dem om værnepligt og uddannelsesmuligheder indenfor både Beredskabsstyrelsen og Forsvaret? Er du en god formidler og har du lyst til at være med til at rekruttere værnepligtige til Beredskabsstyrelsen og Forsvaret – så er du vores nye medarbejder ved Forsvarets Dag.    Forsvarets Dag er en del af Forsvarets Rekruttering og står for sessionsbehandling af unge mænd og kvinder og ikke mindst information vedrørende valg af tjeneste for de, der er interesserede i at aftjene værnepligt ved Forsvaret eller Beredskabsstyrelsen.
Indrykket : 10-05-2017 Ansøgnings frist : 24-05-2017