Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Livreddere søges til afløserjobs
LALANDIA A/S
 Vi søger livreddere med tiltrædelse snarest muligt. Der er tale om afløserjobs uden fast timetal, som dermed kan være meget varierende. På sigt vil der evt. være mulighed for faste deltidsstillinger, hvor du garanteres mindst 60-80 timer pr. måned.  Vi ønsker ansøgere der kan arbejde på alle ugens dage indenfor tidsrummet kl. 7.00 til 20.30. Udenfor Aquadomes åbningstider vil der også være rengøringsopgaver.  
Indrykket : 16-02-2017 Ansøgnings frist : 28-02-2017

Ambulanceassistenter, -behandlere og paramedicinere til Hovedstadens Beredskab
Ambulance
Du har stadig mulighed for at køre ambulance i Danmarks største kommunale beredskab. Vil du være en del af vores nytænkende og innovative ambulancetjeneste, der som landets ældste ambulancevirksomhed har stolte traditioner og sætter fagligheden i højsædet? Så har du stadigvæk mulighed for at blive en del af holdet.
Indrykket : 15-02-2017 Ansøgnings frist : 06-03-2017

Brandmandsfaglig leder/vagtmester til Ungdomsbrandkorpset
Beredskab
Hovedstadens Beredskabs Ungdomsbrandkorps er inde i en spændende udvikling, og vi har brug for en brandmandsfaglig leder, der kan være med til at forankre driften af vores daglige aktiviteter. Ungdomsbrandkorpset har derfor brug for en brandmandsfaglig leder (vagtmester) med ansvar for bl.a. kontakt til kadetterne, planlægning af møder, instruktørbemanding og meget mere. Stillingen er på 30 timer ugentligt og tidsbegrænset til 31.
Indrykket : 09-02-2017 Ansøgnings frist : 02-03-2017