Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Barselsvikariat i Lyngby- Taarbæk Kommune
Lyngby-Taarbæk Kommune
Center for Arealer og Ejendomme, Ejendomsdrift, Distrikt Nord, søgerpr. 1. december 2017 en livredder til dameafsnittet til at indgå i det ene team i Lyngby svømmehal.Vi forventer, at du har et indgående kendskab til svømmehaller samtidig med, at du har mod og lyst til at være en del af et team.
Indrykket : 17-10-2017 Ansøgnings frist : 26-10-2017

Detidslivreddere
Frederikssund Kommune
Du vil komme til at arbejde i et idrætsmiljø, hvor din opgave vil værelivredderfunktioner i svømmehallernerengøringundervisning/instruktion.Vi tilbyder, et jobhvor du skal samarbejde med kollegaer i begge vores svømmehaller om at give den gode oplevelse til brugernehvor du får mulighed for at arbejde både selvstændigt og i teamsi et dynamisk idrætsmiljø, hvor du vil møde klubber, foreninger og gæster.Der er tale om faste vagter ca. 16 timer om måneden, fordelt over flere dage.
Indrykket : 17-10-2017 Ansøgnings frist : 08-11-2017

Livredder (Teknisk service medarbejder)
Haslev Svømmehal
Livredder Teknisk service medarbejder     Vi søger en livredder, som    •er meget serviceorienteret,  •kan arbejde fleksibelt og løsningsorienteret   •er glad for at arbejde med mennesker i bevægelse.    Der er tale om en 37 timers stilling ugentligt til kvindeafdelingen. 2 morgenvagt pt . Mandag og torsdag samt 2 aftenvagter pt . tirsdag og fredag + dagvagter hver 3.
Indrykket : 11-10-2017 Ansøgnings frist : 15-11-2017

Vil du køre ambulance i Hovedstadens Beredskab?
Hovedstadens Beredskab I/S
Vi sætter faglighed, fællesskab og ordnede forhold i højsæde. Og du har mulighed for at blive en del af os! Lige nu søger vi ambulanceassistenter, - behandlere og paramedicinere til vores ambulancetjeneste. Vi er en dynamisk arbejdsplads med engagerede kolleger, der handler professionelt og leverer en høj kvalitet til borgerne i hovedstadsområdet.
Indrykket : 04-10-2017 Ansøgnings frist : 03-11-2017