Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
fisker
lokal fisker søger medarbejder. uddannelse som fisker en fordel, men ikke et krav Du skal være opmærksom på: at jobbet er hårdt fysisk at det er med varierende arbejdstider (ofte tidlig morgen) at du skal være søstærk Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, og stillingen kan derfor være besat, inden ansøgningsfristen udløber. Ansøgning sendes til jobkonsulent Mette Juhl meju@lolland.dk
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017

Landbrugsmedhjælper
FORPAGTER ERIK WAAGE JOHANSEN
Landbrugsmedhjælper til planteavl søges. Skal have erfaring med kørsel og vedligeholdelse af maskiner. Fast job til den rette.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 07-04-2017

Gartnere søges til Holbæk
Forstas A/S
Gartnere søges til HolbækFORSTAS A/S har rigtig travlt og vi søger derfor gartnere, til at indgå i vores grønne vedligeholdelsesafdeling i Ganløse.Vi søger en stærk, grøn profil, der har kendskab til grøn drift, og som vil kunne varetage drift af egne, forskelligartede opgaver.Jobbet indebærer selvstændig håndtering af rute og opgavefordeling, samt løbende egenkontrol.I samarbejde med entrepriselederen, skal du sikre at givne opgaver løses på en effektiv og faglig forsvarlig måde, samt komme med forbedringsforslag til effektivisering af opgaveløsning.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 07-04-2017

Gartnere, grønne områder, Holbæk
Forstas A/S
FORSTAS A/S har rigtig travlt og vi søger derfor gartnere, til at indgå i vores grønne vedligeholdelsesafdeling i Ganløse.Vi søger stærke, grønne profiler, der har kendskab til grøn drift, og som vil kunne varetage drift af egne, forskelligartede, opgaver.Jobbet indebærer selvstændig håndtering af grønne arbejdsopgaver, samt løbende egenkontrol. I samarbejde med entrepriselederen, skal du sikre at givne opgaver løses på en effektiv og faglig forsvarlig måde, samt komme med forbedringsforslag til effektivisering af opgaveløsning.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 07-04-2017

Anlægsgartner
Work4all ApS Vejle
Til vore kunde i Horsens søger vi en anlægsgartner til fast job. 37 timer pr. uge.Du er udlært anlægsgartner og sætter en ære i at være god til dit job.Send en mail til vejle@work4all.nu, mærket "anlægsgartner", for at søge jobbet
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 21-04-2017

Driftskoordinator til intelligente bygningsinstallationer (IBI) søges til Ejendomscenteret
Ejendom
Vil du være med til at styrke Frederikshavn Kommunes Ejendomscenter og realisere og koordinere de spændende driftsopgaver- og anlægsprojekter, der igangsættes og håndteres på teknisk drift samt energiområdet.   Vi søger en medarbejder med et højt fagligt niveau inden for drift og fejlfinding på tekniske installationer, hvor der er tale om en fastansættelse i Ejendomscenteret.   Jobbeskrivelse:  Du bliver en vigtig del af Ejendomscenteret energiteam i både Drift og Service, samt Bygherre og Anlæg, der bl.a.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 29-03-2017

Gartneriarbejder
Lumby-Stige Kirkekasse
Da vores medarbejder gennem 20 år, går på pension søger vi en fuldtidsmedarbejder ved Lumby og Stige Kirker til alt forefaldende arbejde på begge kirkegårde. Stillingen er normeret til gartneriarbejder iht. til overenskomst for bykirkegårde. Ugentlig timetal 37. Der er bla. indlagt forpligtigelse til snerydning i vinterhalvåret med tillæg iht. til overenskomst. Ligeledes vil der være kirketjeneste i samarbejde med de øvrige medarbejdere. Ansøgere med erfaring i kirkegårdsarbejde samt anlægsarbejde vil blive foretrukket. Erfaring med anvendelse af EDB er et krav.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 20-04-2017

Montør med kendskab til landbruget
Work4all ApS Vejle
Til vores kunde i Tørring søger vi en montør til reparation af maskiner i landbruget.Du har kendskab til landbruget og har hænderne rigtig skrue på.Søg ansøgningen på mail vejle@work4all.nu og mærk ansøgningen ”montør landbruget”
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 11-04-2017

Specialarbejder, grønne områder
Hartmanns A/S, Fredericia
 Sæsonen for udendørs arbejde starter nu, og vi oplever derfor stor efterspørgsel på medarbejdere til de grønne områder.Arbejdsstederne vil være rundt i landet, hvor du kører ud fra virksomhedens adresse i Aabenraa. Arbejdstiden kan variere, men en typsik arbejdsuge på  37 timers.Løn er efter gældende overenskomst og lokalaftale.Opgaverne er mange, men kan eksempelvis være:
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 07-04-2017

Gartner medhjælper i Århus
JYSK VIKARSERVICE ÅRHUS AS
På vegne af en kunde i Århus, søger vi til hurtig tiltrædelse en selvkørende gartner medhjælper til Århus området. Det er ikke nødvendigt at man er uddannet i faget, men derimod vigtigt at man har erfaring. Personlige kompetencer: Tale, læse og skrive danskMødestabilTænke selvstændigErfaren med fagetVillig til at bærer sikkerhedssko på jobbetDer er tale om et vikariat af længere varighed. 
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 30-03-2017