Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
employee to minkfarm
PELSDYRAVLER NIELS PETER HOLST HANSEN
Employees are seeked for a minkfarm. A couple will be preferred and it is fine if you have children. You have to speak romanian and english. If you are chosen, you can count on permanent job along with an appartment. Only contact per mail: peterhanzen@hotmail.com
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 31-05-2017

Driftsleder til sohold ved Fjerritslev søges
NIELS BAGER SKADHAUGE
Da den nuværende driftsleder har købt ejendom søger LandboNord på vegne af Niels Skadhauge en driftsleder eller erfaren medarbejder til sohold ved Fjerritslev. Der søges en selvstændig medarbejder der kan stå for daglig drift af sohold med 675 årssøer. Jobbet: Som driftsleder skal du gå forrest og være den, der planlægger det daglige arbejde incl. Weekends og fridage. Du får personaleansvar for øvrige medarbejdere, ligesom du skal stå for at disponere foder og stå for afsætning af smågrise.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 15-06-2017

Ejendomsservice
SØNDERJYSK EJENDOMSSERVICE ApS
Vi søger nye medarbejdere, der sætter pris på at yde det bedste hver gang og med et smil på læben, samtidig med man også kan have travlt. Dine opgaver vil være løsning af vicevært/ejendomsservice opgaver på de ejendomme og gårdlaug vedligeholdelse og pasning af grønne arealer. mindre håndværksmæssige opgaver og renoverer.  Du har flair for mangeartede håndværksmæssige opgaver.  Du skal have maskine kendskab Endvidere skal kunne arbejde selvstændigt og være stabil.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 11-06-2017

Grå anlægsfolk
PERSONALE-MATCH ApS
Har du erfaring med belægningsopgaver, nivellering og andet inden for det grå område og har du lyst til et langt sommervikariat med masser af spændende opgaver?  Så er det måske dig, vi søger. For HedeDanmark A/S søger Personale-match en række grå anlægsgartnere til spændende og varierende opgaver inden for gråt anlæg i København/Frederiksberg. Jobbet: Dine primære opgaver bliver inden for anlægsarbejde såsom kloak, beton og brolægningsarbejde. Opgaverne kan bl.a. omfatte vejkasser, bundopbygning, anlægning af cykelstier, kloakering m.m.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 14-06-2017

Anlægsgartnere/grønne anlægsfolk
PERSONALE-MATCH ApS
Har du erfaring med grøn pleje, vedligehold m.m., og har du lyst til et langt sommervikariat med masser af spændende opgaver? Så er det måske dig vi søger. For HedeDanmark A/S søger Personale-match en række grønne anlægsgartnere til spændende og varierende opgaver inden for grønt anlæg i København/Frederiksberg. Jobbet: Dine primære opgaver bliver inden for vedligehold, grøn pleje og andre anlægsopgaver inden for det grønne område.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 14-06-2017

Gartner til Center for Drift Nord
Center for Drift Nord
Byens Drift, Teknik- og Miljøforvaltningen har ansvaret for at pleje, vedligehold og renhold af Københavns Kommunes veje, pladser, kirkegårde, naturområder, gadetræer, legepladser, offentlige toiletter, strand m.m. Center for Drift Nord søger en gartner til byens parker og grønne områder til ansættelse i varig stilling og med start den 1. juli. Om jobbet Du vil primært arbejde indenfor vedligeholdelse af parker og grønne områder herunder grøn ukrudtsbekæmpelse og vedligeholdelse af kunstgræsplæner.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 07-06-2017

Ufaglærte til anlægsarbejde
PERSONALE-MATCH ApS
Vi søger 2 grå anlægsfolk til selvstændigt at sætte brosten i buer.   Om dig Du er loyal og ærlig Du kan arbejde selvstændigt Du er mødestabil Du er omstillingsparat og fleksibel   Vi tilbyder En spændende arbejdsplads med gode kollegaer Overenskomstmæssig løn inkl. pension   Praktisk info Arbejdstiden er 37 timer om ugen.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 05-06-2017

Greenkeeper/Anlægsgartner el. lign.
AARHUS AADAL GOLF CLUB
Du skal indgå i greenkeeperstaben og hjælpe med at løse opgaver på hele golfbanen. Du er enten uddannet greenkeeper eller har erfaring med området. Eller du har erfaring med anlægsgartner opgaver.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 27-06-2017

Gartnermedarbejder søges 10-15 timer
Heinrich Dudeck
Alsidig og praktisk anlagt gartnermedarbejder søges til lille landbrug nær Viborg.  Til ejendom beliggende i naturskønne omgivelser nær Viborg søges gartnermedarbejder.  Den store naturgrund kræver omhyggelig pasning og løbende vedligeholdelse. Arbejdet består således i at passe og vedligeholde den omkringliggende have.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 01-06-2017

Grøn vedligeholdelsesmedarbejder
Kongevejens Anlægsgartneri & KA Træfældning
Kongevejens Anlægsgartneri & KA træfældning søger netop nu en medarbejder til spændende opgaver i det grønne. Du vil blive en del af et professionelt og velfungerende team, med mange års erfaring inden for gartnerfaget.   Det foreligger ved aktuelle stilling intet krav om gartneruddannelse, dog forventes det at du både besidder godt havekendskab og har interesse for faget.   Stillingen er en deltidsstilling på omkring 20 timer ugentligt.   Vi forventer:
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 30-06-2017