Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Medhjælper til minkfarm
MØLVADGÅRD V/JESPER VAD JENSEN
Mølvadgård mink søger en stabil og ansvarsbevidst medarbejder til hjælp i minkproduktion. Vi driver en moderne minkfarm, mellem Ribe og Bramming, med 3300 tæver og der forefindes de nødvendige hjælpemidler. Vi pelser ikke selv og driver ej heller jorden, så fokus er på minkproduktionen. Vi søger en person som er fleksibel, udadvendt og som er klar til at yde en ekstra indsats i de perioder hvor det er påkrævet. Der vil i disse perioder forekomme overarbejde ligesom der vil være weekend-arbejde. Vær opmærksom på transport til/fra stedet. Der er ca. 5 km.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 27-03-2017

Brolægger / Grå anlægsgartner
Herning Kommune
Ønsker du en selvstændig og udendørs arbejdsdag - så er du måske den medarbejder, vi søger hos Drift og Service Jobbet består i Primære arbejdsopgaver består af brolægning ved fortovsprojekterDiverse anlægsopgaver. Vi forventer du har følgende kvalifikationeren faglig uddannelse som brolægger / grå anlægsgartner eller som udgangspunkt har en solid erfaring inden for områdetomhyggelig og struktureretdetaljeorienteretselvstændig og kan planlægge din egen arbejdsdagen profess
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 05-03-2017

Driftsmedarbejdere til Brønshøj-Husum i Byens Drift, Teknik- og Miljøforvaltningen
Brønshøj - Husum
Byens Drift, Teknik- og Miljøforvaltningen har ansvaret for at pleje, vedligeholde og renholde Københavns Kommunes offentlige veje, parker, kirkegårde og legepladser mm. Byens Drift består af seks centre og et sekretariat. Center for Drift Nord er inddelt i fem enheder, og det er i enheden Brønshøj-Husum, at vi søger en gartner og to specialarbejdere. Stillingerne ønskes besat snarest muligt. Om jobbet Du får et afvekslende job, hvor du bl.a.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 06-03-2017

Intern Drift søger medarbejdere til den kommende sæson
Faaborg-Midtfyn Kommune
Det er snart forår og i den forbindelse mangler vi specialarbejdere til at løse kommunens driftsopgaver. Er du entreprenør, landmand, skovarbejder eller lignende med flair for maskiner, har vi måske et job som er noget for dig.   Stillingerne vil hovedsagelig bestå i:    • Specialarbejdere til manuelt arbejde primært opgaver inden for parkområdet    • Opgaver inden for vejområdet.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 08-03-2017

Gartner / Grøn medarbejder
Herning Kommune
Har du grønne fingre - så er du måske den medarbejder, vi søger til Drift og Service Jobbet består i: Grøn pleje / vedligehold af Herning Kommunes parker, grønne områder og vejarealer Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:Gartneruddannet, eller minimum en solid erfaring inden for områdetOmhyggelig og struktureretDetaljeorienteretSelvstændig og kan planlægge din egen arbejdsdagEn professionel tilgang til opgaverneEn god ordenssans og en positiv indstilling til jobbetFlek
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 05-03-2017

Faglært anlægsgartner, grå linie søges
Grøn Entreprise A/S
Vi søger faguddannet grå anlægsgartner for en periode af 12 måneder. Du må meget gerne have en del erfaring inden for området, samt kunne arbejde selvstændigt. Du skal have kørekort da firmabil stilles til rådighed, og et godt humør. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, og vi har ordnede arbejdsforhold med tryghed i ansættelsen.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 27-03-2017

Afdelingsleder til klimastald
Har du erfaring med klimastalde, så har du nu muligheden for at blive afdelingsleder hos Bøgely Slagtesvin. Vi søger en omgængelig og fleksibel leder, som skal kunne tale dansk og/eller dansk/engelsk. Bøgely Slagtesvin ligger i Tyrsting ved Brædstrup. Offentlig transport er ikke en mulig løsning, så det anbefales du har egen bil. Send din ansøgning samt CV til ankl@horsens.dk Ansøgningerne vil blive behandlet løbende.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 28-02-2017

Forsøgsmedarbejder ved Danmarks Kvægforskningscenter ved AU-Foulum (892221)
Science and Technology
Ved Danmarks Kvægforskningscenter, Institut for Husdyrvidenskab, Aarhus Universitet (AU), har vi brug for en erfaren forsøgsmedarbejder til en stilling med malkekvæg til ansættelse snarest muligt. Stillingen er tidsbegrænset til 1 år. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitlig 7 timer og dine timer omfatter fast weekendvagt hver 3. uge og de resterende timer aftales med arbejdsplanlæggeren.    Danmarks Kvægforskningscenter (DKC) omfatter 2 forsøgsfaciliteter: DKC-Burrehøjvej og DKC-Blichers Allé.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 26-02-2017

Anlægsgartner
RINGE KIRKE
Gartner/gartneriarbejder  En stilling som gartner/gartneriarbejder ved Ringe Kirkegård er ledig pr. 15. marts 2017 eller snarest derefter. Stillingen er på 37 timer pr. uge.  Stillingen er tidsbegrænset med ophør den 10. december 2017.  Vi søger en positiv og stabil medarbejder til at deltage i pasning af kirkegården samt arealer ved præstegården og sognegården, i alt cirka 40.000 m².    Vi forventer, at du som søger: 
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 07-03-2017

Specialarbejder, grønne områder
BRUNO SØRENSEN BYG A/S
M/K der har hænderne skruet rigtigt på søges:Til pasning af grønne områder (med mindre maskiner) evt. med kendskab til mindre belægningsarbejde m.m., ved vores boligejendomme i TrekantområdetLukket varevogn (til lille kørekort) er til rådighed, evt. gerne med trailerkortTimeantal i ansættelse kan aftales nærmere (20 til 37 timer ugentlig)     
Indrykket : 19-02-2017 Ansøgnings frist : 10-03-2017