Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Dolmer Rideklub søger staldansvarlig m/k
Dolmer Rideklub
Dolmer Rideklub søger staldansvarlig M/K på fuldtid 1/5-17  Vi søger en person, der brænder for det daglige arbejde med hestene i stalden og som evner at imødese og varetage mange forskelligartede interesser.Du er:·       Meget selvstændig!·       I stand til at tage initiativ og løse opgaver på egen hånd
Indrykket : 01-05-2017 Ansøgnings frist : 01-06-2017

Medarbejdere til landbruget
LMO I/S
Fra vores kunder oplever LMO Rådgivning en stigende efterspørgsel efter medarbejdere indenfor landbruget. Derfor søger vi fagligt dygtige medarbejdere til faste stillinger ude hos vores kunder – som primært er beliggende i Jylland. Vi søger faglærte såvel som ufaglærte medarbejdere, det vigtige er dog, at du har lysten, viljen og gerne erfaring indenfor et eller flere af nedstående områder:
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 16-06-2017

Veterinærsygeplejerske søges til Skals Dyreklinik
DYRLÆGERNE I SKALS I/S
Skal du være vores nye veterinærsygeplejerske?  Da vores dygtige veterinærsygeplejerske søger nye græsgange, søger vi en kompetent og udadvendt veterinærsygeplejerske til at træde i hendes sted. Der er tale om en fast stilling på 37 timer ugentligt, som ønskes besat den 1. juni 2017 eller snarest muligt derefter.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 08-05-2017

Afdelingsleder til sohold ved Brønderslev søges!
Thorsmark I/S v/Finn Boelt Kristiansen & Thomas Boelt Kristiansen
Vi søger en medarbejder til at varetage det daglige ansvar for farestalden samt deltagelse i arbejdet i de øvrige staldafsnit sammen med 2 kollegaer. Der er en anden kollega der har ansvar for løbe- drægtighedsstald og der er mulighed for at tilpasse/ændre ansvarsområder, hvis den rette medarbejder har andre kompetencer. Vores svinebesætning består af 680 søer med salg af 30 kg’s grise. Ved fravænning bliver smågrisene gående i farestierne, som så ændres til smågrisestier. Farestald og drægtighedsstald er fra 2007. Samme år er resten af staldanlægget renoveret.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 26-05-2017

Helårsstilling som gartner på Slagelse kirkegårde, fortrinsvis Sct. Mikkels kirkegård.
SCT MIKKELS KIRKEGÅRD
En helårs-stilling som gartner ved Slagelse kirkegårde, fortrinsvis Sct. Mikkels kirkegård, er ledig, med tiltrædelse hurtigst muligt. Stillingen er på 37 timer pr. uge Vi forventer, at du har en uddannelse som anlægsgartner eller anden gartner-faglig uddannelse.
Indrykket : 20-04-2017 Ansøgnings frist : 11-05-2017

Erfaren anlægsgartner
JKS a/s, Roskilde
JKS søger for lokal virksomhed en erfaren og selvstændig anlægsgartner.  Du vil arbejde for en virksomhed, som er total leverandør inden for anlæg af private haver.  Vi forventer, at du: - Har tilegnet dig erfaring indenfor faget - og kan arbejde meget selvstændigt - Du kan ALT, hvad der høre til at lave private haver - Du har øje for kvalitet og god service overfor virksomhendens kunder - Du har kørekort B
Indrykket : 20-04-2017 Ansøgnings frist : 19-05-2017

Havemand søges til havearbejde i almindelige villahaver I Kolding
Havemand søges til havearbejde i almindelige villahaver I Kolding Jobcenter søger på vegne af virksomhed arbejdskraft Kolding, 1 stilling Havemand søges til havearbejde samt lægning af fliser i almindelige villahaver I Kolding Gerne fuldtid, men andet er også muligt. Krav: • Skal have alm. kørekort til personbil. Der skal køres i kassevogn med en almindelig trailer.
Indrykket : 20-04-2017 Ansøgnings frist : 25-05-2017

Anlægsgartner eller grøn specialarbejder til Københavns Kommune
Istandsættelse
Vi søger en frisk og positiv kollega til maskinopgaver og forefaldende arbejde Vi er et team på 11 faste medarbejdere, som arbejder med grønne og grå gartneropgaver i Københavns Kommune. Vi har brug for en ny frisk kollega, som kan hjælpe os med slåning af vejrabatter og langt græs i parkerne, forefaldende naturplejeopgaver og eventuelt hjælp på grusholdet. Slåning af vejrabatter og langt græs samt naturpleje udføres med forskellige former for slagleklippere, buskrydder og/eller motorsav.
Indrykket : 20-04-2017 Ansøgnings frist : 03-05-2017

worker for pigproduktion
Anne Hvid Nielsen
Erfaren medarbejder med stor lyst til pasning af grise.  
Indrykket : 20-04-2017 Ansøgnings frist : 15-05-2017

Farm job with accommodation
GÅRDEJER KNUD BAY-SMIDT
We are looking for a reliable person to work on our farm located east of Randers city. We run approximately 300 ha. Based on two farms . 200 ha with cereal. Wheat, Barley, Oilseed, Grass seed. 100 ha with grass. Grass is used for hay/haylages production. Hay is sold localy and abroad. We do all the major field works ourself. Like seeding, spraying, harvesting, bailing etc, etc. . The job is mixed between tractor driving in the season and general farm work out of season. In spare time is it maintenance of machinery,building and surroundings.
Indrykket : 20-04-2017 Ansøgnings frist : 13-06-2017