Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Anlægsgartner til Drift Vejle/Kolding
OKNygaard A/S
OKNygaard A/S er en landsdækkende anlægsgartnervirksomhed, som er leverandør af totalløsninger ved anlæggelse af udearealer og landskaber. Vi beskæftiger ca. 400 medarbejdere, som anlægger og plejer udearealer for kunder, der værdsætter godt arbejde.Kerneværdier: Komplette løsninger, serviceminded, og faglig stolthed.Anlægsgartner
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 28-02-2017

Jordbrugsteknolog inden for grøntsagsproduktion søges til Aarhus Universitet Årslev (884180)
Science and Technology
Ved Institut for Fødevarer i Årslev, Science and Technology, er en 2-årig stilling som jordbrugsteknolog ledig til besættelse pr. 1. marts 2017 eller snarest muligt herefter.    Arbejdsopgaver  Da gennemførelse af forsøg inden for grøntsagsproduktion kræver specialiseret pasning og forsøgsaktiviteter hen over året, har vi brug for en helårsansat jordbrugsteknolog. Opgaverne vil være arbejde i mark og på lager i forbindelse med gennemførelse af forskningsopgaver med grøntsager.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 07-02-2017

Anlægsgartner/Brolægger
YOUR GARDEN
Your Garden søger dygtige medarbejder.Når vi leverer et projekt, er det i orden første gang.Det er vores varemærke, og derfor har vi kun medarbejdere, der laver kvalitetsarbejde og ikke springer over hvor gærdet er lavest.Har du kompetencer til at skabe drømmehaver for Your Garden? Vi søger snarest en anlæsstruktør/anlægsgartner eller brolægger, der kan være med til at videreudvikle firmaet i en fortsat positiv retning.Your Garden blev startet i 2009, og har siden været i rivende udvikling. Vi er en virksomhed, der vægter høj faglighed og god kundekontakt.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017

Gartner til Gråsten Slotshave
Slots- og Kulturstyrelsen
Hvis du har grønne fingre og interesserer dig for gartneriproduktion, kan vi tilbyde dig et spændende job som gartner i Gråsten Slotshave med særligt fokus på væksthus- og urtehaveproduktion.   Gråsten Slotshave står over for nye, interessante opgaver. Det blev for nylig besluttet, at Den Kongelige Køkkenhave skal åbnes for offentligheden, og ønsket er at få området til at fremstå som et historisk slotsgartneri, der er attraktivt for turister og andre interesserede.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Anlægsgartner / Brolægger
Anlægsentreprenøren
Anlægsentreprenøren Århusvej 83, Stilling 8660 Skanderborg søger 2 dygtige anlægsgartnere til fliselægning og flere forskellige anlægsopgaver, så du vil få mulighed for ansvar samt at blive udfordret fagligt. Du vil komme til, at have tæt samarbejde med de øvrige anlægsgartnere samt planlægning af udførelsen af div. anlægsopgaver. Du skal kunne betjene div. mindre maskiner i arbejdet med belægning.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 22-02-2017

Faglært gartner til nye udfordringer
NYGAARDS PLANTESKOLE V/SØREN NYGAARD JENSEN
Nygaards Planteskole søger medarbejdende afdelingsansvarlig til 9 ha. potteplads med tiltrædelse 1. marts eller hurtigst mulig herefter.Nygaards Planteskole er en af landet største produktionsplanteskoler primært med planter til havebrug.   Arbejdet består af:
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 15-02-2017

Frisk medarbejder til planteskole
NYGAARDS PLANTESKOLE V/SØREN NYGAARD JENSEN
Nygaards Planteskole søger engageret medarbejder med tiltrædelse 1. marts eller hurtigst mulig herefter.Nygaards Planteskole er en af landets største produktionsplanteskoler primært med planter til havebrug.   Arbejdet består af:Plukning af ordrer på de 9 ha. pottepladsPakning af ordrer til grossistkunderKlumpning af markplanterForefaldende arbejde i virksomheden   Du er som person:
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 15-02-2017

Greenkeeper til Aars golfklub
Asgaard Recruitment
Kunne du tænke dig at være med til at pleje en smuk golfbane i dejlige og naturskønne omgivelser? Aars Golfklub søger 2 friske greenkeepere til sæson 2017 med ansættelse start maj. Din baggrund: Du har erfaring som gartner, anlægsgartner, groundsman eller lignende. Du har erfaring med værkstedsarbejde, gerne hydraulik. Din personlighed: Du er morgenmenneske, ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 17-02-2017

Den Jyske Havemand søger gartner
DEN JYSKE HAVEMAND ApS
Havefirma beliggende i Silkeborg og Viborg søger en faglært gartner med ekspertise indenfor både det grå og grønne område. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er pleje og vedligeholdelse af haver for private og virksomheder.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 22-02-2017

Faglærte gartnere til Teknik og Miljø, Drift
Rudersdal kommune
Om jobbetDu skal udføre pleje og vedligeholdelse af grønne områder, herunder bl.a. parker, vejarealer, skoler og institutioner samt varetage mindre anlægsopgaver. Herudover skal du som alle øvrige medarbejdere deltage i vintervedligeholdelsesopgaver.  Om dig
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 06-02-2017