Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Medarbejder til lokal anlægsgartner søges
RØDBRO IVS
Vi søger en medarbejder til vedligeholdelse af haver og grønnearealer i området syd for Århus. Du skal arbejde i team med en anden
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 08-07-2017

Gartner søges i Herning
Ansoegher
Vi mangler en dygtig og stabil medarbejder med grønne fingre i Herning. Arbejdsopgaverne indebærer klipning af hæk, lugning og vedligeholdelse. Lyder det som noget for dig? Send os din ansøgning nu til ansoegher@gmail.com.
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 05-07-2017

Anlægsgartner
FAUNUS, ANLÆGSGARTNER & BROLÆGGERFIRMA ApS
Faunus, Anlægsgartner & Brolægger ApS søger en anlægsgartner. Jobbet består i gråt anlægsarbejde. Rette kandidat er: - Uddannet anlægsgartner - Har kørekort - Dansk beherskes i tale, læse/skrive Har erfaring, da man er selvkørende fra start. Opgaverne er i Storkøbenhavn Send kortfattet ansøgning og CV - vi glæder os til at høre fra dig.
Indrykket : 27-06-2017 Ansøgnings frist : 01-08-2017

Anlægsgartner til pleje og vedligehold af grønne områder
By- og Udviklingsforvaltningen
Arbejdssted: By- og Udviklingsforvaltningen, Drift, Smedegade 10, 6000 Kolding Arbejdstid: 37 timer pr. uge Ansættelsestidspunkt: Snarest Hvad kan vi tilbyde: Ønsker du at sætte dit præg på Koldings grønne områder? Kunne du tænke dig et alsidigt job i en virksomhed i rivende udvikling og forandring hvor løbende optimering af arbejdsgange er en fast del af din hverdag? Ønsker du dig en arbejdsplads hvor dine ideer til ændring af arbejdsgange såvel som materiel og processer, vil blive hørt og afprøvet?
Indrykket : 27-06-2017 Ansøgnings frist : 16-07-2017

Erfaren grøn anlægsgartner
Næsbjerg Havecenter ApS
Vi har travlt og er i positiv vækst. Derfor mangler vi en dygtig, selvstændig og erfaren grøn anlægsgartner, som har sans for kvalitet, orden og detaljer. Du skal være samarbejdsvillig, løsningsorienteret og skal kunne tage selvstændige beslutninger. Der er frihed under ansvar! Arbejdsopgaverne er alt inden for det grønne område for private samt erhvervskunder. Du vil indgå i et samarbejde med vores dygtige anlægsgartner Mia.
Indrykket : 27-06-2017 Ansøgnings frist : 01-08-2017

Gartner søges til Driftsbyen
Høje-Taastrup Kommune
Høje-Taastrup Kommunes Driftsby er totalentreprenør indenfor park, vej og teknik. Der udføres pleje og vedligeholdelse, samt mindre nyanlæg og renoveringsopgaver. Parkafdelingen beskæftiger 50 medarbejdere, som blandt andet drifter alle kommunens grønne arealer herunder skoler og institutioner. Det daglige arbejde vil bestå i:      • Pleje af Parker og Naturområder.    • Pleje af beplantning/træer langs veje.    • Mindre renoveringsopgav
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 09-07-2017

Anlægsgartner Søges
CARDEA ApS
Vores gartnerafdeling søger 1-2 mand ekstra.   Vi har flere projekter planlagt og disse kombineret med ferier m.v. betyder at vi godt kan bruge 1-2 mand mere. Bemærk at selvom vi forventer der er arbejde fuld tid de fleste uger, så garanterer vi det ikke. Ansættelsen vil derfor være som afløser og vil være tidsbegrænset. Du skal være udlært anlægsgartner og vi forventer at du:
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 04-07-2017

Grøn anlægsgartner til anlægsgartnerafdeling i Aarhus
DANJORD A/S
Dan Jord A/S søger erfarne anlægsgartnere til spændende opgaver inden for pleje og vedligeholdelse i Aarhus-området. Vi forventer, at du
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 07-07-2017

Robuste havefolk til spændende opgaver i Aalborg området
JKS a/s, Aalborg
Er du fysisk robust og kan du begå dig i de grønne områder?  Så er det dig vi skal bruge. Til spændende kunder i  Aalborgområdet, søger vi erfarne havefolk til vedligehold af grønne områder. Du skal være fysisk robust og se det, som en fordel, at gå udenfor hele dagen. Jobbet består i at betjene buskrydder, slå græs, klippe hæk og generelt vedligehold af grønne områder.   Faglige kvalifikationer: Erfaring med grønne områder Gode samarbejdsevner God fysik Mødestabil
Indrykket : 21-06-2017 Ansøgnings frist : 30-06-2017

Grøn havearbejder søges
Konsulenthuset Guiderne
Konsulenthuset Guiderne søger grønne park- og havearbejder på vegne af en af vores kunder i Greve. Det vi søger er en frisk og arbejdsglad person til grønne områder. Opgaverne kan bl.a. være fjerne ukrudt, klippe hæk eller andre grønne arbejdsopgaver. Der er ikke noget krav om, at du skal være gartner, men du skal have erfaring indenfor det grønne område. Det er et krav, at du har kørekort da arbejdsopgaverne befinder sig rundt omkring i Greve, Ballerup og Københavnsområdet.
Indrykket : 20-06-2017 Ansøgnings frist : 07-08-2017