Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Anlægsgartner
ANLÆGSGARTNER MADS BECK ApS
Anlægsgartner / brolægger søges  gerne  et sjak Til brolægger arbejde i det meste af østjyllandVi er et lille firma med 10-12 medarbejder ,der hovedsageligt arbejder med brolægningfor den rigtige vil der være fast arbejde , da vi har forrygende travltuden erfaring har henvendelse  ingen interesse    
Indrykket : 15-01-2017 Ansøgnings frist : 01-02-2017

Natur og Vej Service søger medarbejdere til Naturafdelingen
Aarhus Kommune
Om jobbet Natur og Vej Service søger medarbejdere til ansættelse til foråret. Der er tale om tidsbegrænsede ansættelser for resten af sæsonen med mulighed for forlængelse. Derudover vil der være mulighed for ansættelse af en lærling som anlægsgartner. Naturafdelingens arbejdsområde dækker hele kommunen og omfatter pleje og anlæg på bl.a.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 08-02-2017

Anlægsgartnere til prestigeprojekt i Aalborg
TEAMVIKAREN.DK, AALBORG ApS
Grundet stor ordre tilgang, søger TeamVikaren.dk for kunde 2 dygtige faglærte og erfarne anlægsgartnere til et spændende stort projekt i Aalborg.Projektet er længerevarende og indeholder flere forskellige anlægsetaper, så du vil få mulighed for ansvar samt at blive udfordret fagligt.Projektet har opstart i marts 2017 og for de rette personer, er disse vikariater med henblik på fastansættelse ved endt prøvetid.
Indrykket : 12-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Grøn Anlægsgartner
K.Nyholm Gartnerservice
Vi søger Grøn Anlægsgartner.Vores grønne afdeling skal bruge yderliger 1-2 medarbejder Til at varetage opgaver for private og virksomheder.Arbejdsopgaverne: Er primært Vedligeholdelse som lugning, hækklipning samt plantearbejde, etablering af græsplæner samt Snerydning og Saltning.Vi Tilbyder:Løn som modsvare kvalifikationer24 gode kollegaerStor grad af frihed og medansvarEgne opgaver samt kunde kontaktVi forestiller os at du har følgende faglige og personlige egenskaber
Indrykket : 11-01-2017 Ansøgnings frist : 27-01-2017

Anlægsgartnerarbejder til Snerydning og Saltning
K.Nyholm Gartnerservice
K. Nyholm Gartnerservice, Birkerød Søger medarbejder til Snerydning og Saltning.Da vi har stor tilgang af kunder til vores vinterruter søger vi flere medarbejder til at varetage disse opgaver.Jobbet vil være som tilkalder vagt så time antalle kan variere meget. For den rette person kan vi efterfølgende tilbyde fastansættelse.Arbejdsopgaverne kan både være med fejemaskiner, traktor og sneskovl.Arbejdsopgaverne er spredt over Københavnsområdet og Nordsjælland.
Indrykket : 11-01-2017 Ansøgnings frist : 27-01-2017

Anlægsgartner der kan sit kram!
JN HAVE- OG VICEVÆRTSERVICE ApS
JN Have- og Vicevært Service ApS er en serviceminded virksomhed som løser opgaver indenfor ejendoms- og viceværtservice i boligforeninger, andelsforeninger og større administrations- og ejendomsudviklingsselskaber.   Vi udfører arbejde inden for områderne: Ejendoms- og viceværtservice. Græsslåning og haveservice. Syn af boliger. Vejservice. Snerydning og saltning. Belægning. Rengøring. Hvem er du:
Indrykket : 11-01-2017 Ansøgnings frist : 01-03-2017

Anlægsgartner søges med erfaring indenfor stubfræsning og lign.
K.Nyholm Gartnerservice
Vi søger en grønt anlægsgartner el. lign med relevant faglig uddannelse med erfaring med stubfræsning. OPgaverne indeholder primært grønne opgaver - vedligeholdelse, pleje, ny anlæg, beplantning, jordarbejde, stubfræsning, rullegræs samt øvrige opgaver (grå opgaver kan forekomme) inkl. snerydning og saltning. Vi tilbyder:
Indrykket : 11-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Anlægsgartner søges med erfaring indenfor træfældning/beskæring
K.Nyholm Gartnerservice
Vi søger en grøn anlægsgartner el. lign med relevant faglig uddannelse med erfaring indenfor træfældning og mindre topkapningsopgaver. Opgaverne indeholder primært grønne opgaver - vedligeholdelse, pleje, ny anlæg, beplantning, jordarbejde, træfældning, beskæring, rullegræs samt øvrige opgaver (grå opgaver kan forekomme) inkl. snerydning og saltning.Vi tilbyder:
Indrykket : 11-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Anlægsgartner
GRØNNE HJEM GENTOFTE ApS
Grønne Hjem søger nye kolleger Da vi oplever en stor efterspørgsel fra kunder, der ønsker hjælp til anlæg og vedligehold af haver og grønne anlæg, søger vi 2 dygtige anlægsgartnere på fuld tid til vores anlægsafdeling. Afdelingen kører sideløbende med vores 3 havecentre i Ballerup, Gentofte og Valby.
Indrykket : 11-01-2017 Ansøgnings frist : 01-02-2017

Anlægsgartner søges
ENTREPRENØRFIRMAET JENS MØLLER, GUDHJEM A/S
Jens Møller Gudhjem A/S har travlt, og derfor søger vi en erfaren og rutineret anlægsgartner. Henvendelse til Jesper Nielsen: Mobil 21 76 80 27, mail: Jesper@gudhjem.dk
Indrykket : 10-01-2017 Ansøgnings frist : 14-02-2017