Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Brolægger/Anlægsgartner på fuld tid søges til tiltrædelse snarest muligt
Almskou Anlægsteknik
Brolægger/Anlægsgartner på fuld tid søges til opgaver i Århus og omegn. Tiltrædelse ønskes snarest muligt. Vi udfører alt i have og belægning, dog mest belægning, men vi er alsidige og laver nogle gange nogle sjove opgaver. Der tilbydes 37 timer pr. uge og overarbejde kan påregnes. Om virksomheden: Lille hyggelig virksomhed med kun mig som chef på 30 år og man bliver en del af firmaet. Vi går meget op i at hjælpe hinanden og at vi har det godt. God kundeservice betyder alt. "Kunden har altid ret".
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017

Anlægsgartner/ brolægger søges
JYDSK ANLÆG OG TERRÆNPLEJE V/HANS LAGE
Jydsk Anlæg & Terrænpleje Vi søger medarbejder med erfaring og interesse indenfor anlægsarbejde og belægningsarbejder. Arbejdsområdet er hele det syd og sønderjyske område, 80 % af opgaverne ligger indenfor trekantområdet. Vores forventninger til dig: Du har erfaring, og kan arbejde selvstændigt, ansvarsbevidst og er kvalitetsbevist Du har erfaring af kørsel med Entreprenørmaskiner Du har kørekort B, og gerne BE kørekort
Indrykket : 16-08-2017 Ansøgnings frist : 11-10-2017

Anlægsgartner til grøn vedligehold søges
JYDSK ANLÆG OG TERRÆNPLEJE V/HANS LAGE
Jydsk Anlæg & Terrænpleje Vi søger medarbejder med erfaring og interesse indenfor vedligehold af haver og anlægsarbejde. Arbejdsområdet er hele det syd og sønderjyske område, 80 % af opgaverne ligger indenfor trekantområdet. Vores forventninger til dig: Du har erfaring, og kan arbejde selvstændigt, ansvarsbevidst og er kvalitetsbevist Du har erfaring af kørsel med Entreprenørmaskiner Du har kørekort B, og gerne BE kørekort
Indrykket : 16-08-2017 Ansøgnings frist : 11-10-2017

Anlægsgartner / Græspilot
VKAREN.DK Sjælland
VKAREN.DK søger for kunde anlægsgartnere / græspiloter, som selvstændigt kan udføre alsidige opgaver på udendørsarealer. Opgaverne er primært omkring Roskilde, Tølløse og Holbæk. Jobbet: Jobbet består af vedligeholdelse, beskæring, græsslåning, hækklipning og andre gå til hånde opgaver. Der er tale om anlægsopgaver for både private, virksomheder samt bolig- og grundejerforeninger. Opstart hurtigst mulig.
Indrykket : 15-08-2017 Ansøgnings frist : 15-09-2017

Anlægsgartner
FLEMMING NØRGAARD ANLÆG A/S
  Flemming Nørgård Anlæg er i kraftig vækst og får mange nye anlægs- og plejeopgaver i Århus egnen. Vi har derfor behov for flere dygtige gartnere til at varetage vores kunder. Hvem er du?
Indrykket : 03-08-2017 Ansøgnings frist : 25-09-2017

Anlægsgartner/brolægger til Driftsafdelingen
Driftsafdeling
Haderslev Kommunes Driftsafdeling søger en alsidig kollega, hvis primære opgave er belægningsarbejde i Haderslev Kommune. Derudover skal du udføre forefaldende arbejde indenfor vedligeholdelse af offentlige veje, stier, pladser, grønne områder samt vintertjenesten.   Vi vil opleves som en kompetent og attraktiv samarbejdspartner af såvel interne som eksterne kunder. Vi arbejder helhedsorienteret og lægger vægt på borgertilfredshed, økonomisk effektivitet, faglig kvalitet og medarbejder tilfredshed.
Indrykket : 25-07-2017 Ansøgnings frist : 27-08-2017

Anlægsgartnere
MD ANLÆG SJÆLLAND ApS
Vil du være en del af et stærkt team? Hos os får du gode kollegaer og en hverdag med spændende arbejdsopgaver.   Hvis du er dygtig, engageret og uddannet anlægsgartner, så er det måske dig, vi mangler i teamet. Ordrebogen bliver hurtigt fyldt, og der venter mange gode projekter i de kommende år. Derfor skal vi bruge flere medarbejdere, der har lyst til at arbejde for en anlægsvirksomhed, der bygger på stærke værdier.  
Indrykket : 17-07-2017 Ansøgnings frist : 11-09-2017

Anlægsgartner - Sjælland
ØLAND'S ANLÆGSGARTNER ApS
Vi søger 2 grå faglærte anlægsgartnere til vores team!! Stabile og selvstændige folk ansættes ASAP. Arbejdsopgaverne vil primært bestå af: - Nyanlæg - Belægningsopgaver Du vil arbejde i et sjak af 2-4 mand. Vi ser gerne at Du har kørekort til Personvogn, og gerne til trailer. (B & BE) Kontakt os og hør nærmere om jobbet, vi ansætter løbende.
Indrykket : 13-07-2017 Ansøgnings frist : 07-09-2017