Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Medarbejder til Snerydning og Saltning
K.Nyholm Gartnerservice
K. Nyholm Gartnerservice, Birkerød Søger medarbejder til Snerydning og Saltning. Da vi har stor tilgang af kunder til vores vinterruter søger vi flere medarbejder til at varetage disse opgaver. Jobbet vil være som tilkalder vagt så time antalle kan variere meget. For den rette person kan vi efterfølgende tilbyde fastansættelse. Arbejdsopgaverne kan både være med fejemaskiner, traktor og sneskovl. Arbejdsopgaverne er spredt over Københavnsområdet og Nordsjælland.
Indrykket : 12-10-2017 Ansøgnings frist : 31-10-2017

OKNygaard søger medarbejdere til anlægsafdelingen i Horsens
OKNygaard A/S
Anlægsafdelingen i OKNygaard vokser, og vi har gang i mange spændende anlægsopgaver. Vi har derfor brug for flere selvkørende og dygtige medarbejdere til vores projekter, primært i Horsens- og Vejleområdet. Er du frisk på at give en hånd med, så garanterer vi gode kollegaer, personlig udvikling og masser af faglige udfordringer. Vi forventer:
Indrykket : 05-10-2017 Ansøgnings frist : 31-10-2017

OKNygaard søger formand til anlægsafdelingen i Jylland
OKNygaard A/S
Hos OKNygaard søger vi en erfaren formand, som dagligt kan styre anlægsprojekter. Du får ansvar for både medarbejdere samt underentreprenører. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i kundekontakt, planlægning og mandskabsledelse samt sags- og økonomistyring. Vi vokser og har mange opgaver, så din hverdag bliver aldrig kedelig. Med udgangspunkt i Horsens/Vejle vil du indgå i et team med andre ledere, hvor sparring og udvikling er i højsædet. Vi forventer:
Indrykket : 05-10-2017 Ansøgnings frist : 31-10-2017

Vi søger en gartneriarbejder med funktion som kirketjener - tiltrædelse hurtigst muligt
Grindsted Menighedsråd
Menighedsrådet arbejder for et godt samarbejdsklima, hvor åbenhed og redelighed gøres gældende, uanset forskellige syn. Målet er at skabe de bedst mulige rammer for det kirkelige liv i sognet og for de ansatte. Vil du arbejde sammen med glade og motiverede kollegaer? så kom til Grindsted. Vi søger en stabil og ansvarsfuld medarbejder, der har interesse for anlæg og vedligehold. Har du en uddannelse som gartner eller anlægsgartner vil det være en fordel, men det er ikke et krav.
Indrykket : 03-10-2017 Ansøgnings frist : 07-11-2017

Erfaren grøn anlægsgartner
Næsbjerg Havecenter ApS
Vi har travlt og er i positiv vækst. Derfor mangler vi en dygtig, selvstændig og erfaren grøn anlægsgartner, som har sans for kvalitet, orden og detaljer. Du skal være samarbejdsvillig, løsningsorienteret og skal kunne tage selvstændige beslutninger. Der er frihed under ansvar! Arbejdsopgaverne er alt inden for det grønne område for private samt erhvervskunder. Du vil indgå i et samarbejde med vores dygtige anlægsgartner Mia.
Indrykket : 29-09-2017 Ansøgnings frist : 03-11-2017

Erfaren Anlægsgartner
Næsbjerg Havecenter ApS
Erfaren Anlægsgartner søges til firma i vækst Jobbeskrivelse: - Alt inden for vedligeholdelse af grønne områder - Nyanlæg af haver ved nybyggeri - Alt inden for belægning Vi forventer: - Du er uddannet gartner med en bred erfaring inden for alle facetter af faget - Du har en god ordenssans og et godt øje for detaljen - Du har gyldigt kørekort og gerne BE - Du kan betjene maskiner Du har følgende kompetencer: - Du har en positiv og selvstændig tilgang til dit arbejde – uanset opgaven - Du har en høj faglig stolthed, og sætter en ære i at aflevere en veludført opgave - Du er løsningsorie
Indrykket : 29-09-2017 Ansøgnings frist : 03-11-2017

Grå Gartner (eller medhjælper) i Faxe Ladeplads
SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApS
Til vores kunde søges Grå Gartner (eller medhjælper) i Faxe LadepladsDine arbejdsopgaver vil blandt andet være:Lægning af SF-stenAndre arbejdsopgaver inden for faget kan også forekomme.Hvad forventer vi af dig:
Indrykket : 28-09-2017 Ansøgnings frist : 29-10-2017

Driftsleder til Anlægsgartnervirksomhed
K.Nyholm Gartnerservice
Vi søger Driftsledre til Pleje og Vedligeholdelse Arbejdet er primært planlægning af grønne opgaver samt ledelse af egne medarbejder, du vil få ansvaret for kundebesøg samt tilbudsregning. Vi forestiller følgende faglige og personlige kompetencer: Du er uddannet indenfor fage Du har erfaring med styring af medarbejder Du har erfaring med planlægning af arbejdsopgaver Du har kørekort B Vi tilbyder:
Indrykket : 28-09-2017 Ansøgnings frist : 31-10-2017

Driftsleder til Anlægsgartnervirksomhed
K.Nyholm Gartnerservice
Vi søger Driftsleder til Pleje og Vedligeholdelse Arbejdet er primært planlægning af grønne opgaver samt ledelse af egne medarbejder, du vil få ansvaret for kundebesøg samt tilbudsudregning. Vi forestiller følgende faglige og personlige kompetencer: Du er uddannet indenfor fage Du har erfaring med styring af medarbejder Du har erfaring med planlægning af arbejdsopgaver Du har kørekort B Vi tilbyder:
Indrykket : 28-09-2017 Ansøgnings frist : 23-11-2017

Anlægsgarnter søges
BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN
Vi søger en ny medarbejder med erfaring indenfor det grønne område. Vi er en virksomhed der beskæftiger 10-12 medarbejdere og arbejder bl.a. med træfældning med følgeopgaver, plantning, beskæring, belægning. Vi beskæftiger os med alt inden for det grønne område. Arbejdet er spændende og udfordrende og ikke 2 dage er ens. Vi tegner og designer haver, skove, parker, landskaber og naturstier og udfører opgaverne efterfølgende. Belægning, stenbede med flotte designs og kampestensmure i eksklusiv udførelse.
Indrykket : 25-09-2017 Ansøgnings frist : 30-10-2017