Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Gartner til vores afdeling i Farum
OKNygaard A/S
GARTNER Vi søger faglærte gartnere til vores afdeling i Farum. Vi opererer i hele Nordsjælland og københavnsområdet og udfører alle former for gartnerarbejde. Lige nu, gælder det også glatførebekæmpelse og snerydning. Vi har kunden i fokus og leverer et højt serviceniveau. Vi forventer:
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2018

Grå anlægsgartner/brolægger til vores afdeling i Farum
OKNygaard A/S
GRÅ ANLÆGSGARTNER/BROLÆGGER Vi søger en faglært anlægsgartner med speciale i anlægsteknik og/eller brolægger som selvstændigt kan udføre en bred vifte af mindre anlægsopgaver. Vi opererer i hele Nordsjælland og københavnsområdet. Vi forventer:
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2018

Erfaren Anlægsgartner
Næsbjerg Havecenter ApS
Erfaren Anlægsgartner søges til firma i vækst Jobbeskrivelse: - Alt inden for vedligeholdelse af grønne områder - Nyanlæg af haver ved nybyggeri - Alt inden for belægning Vi forventer: - Du er uddannet gartner med en bred erfaring inden for alle facetter af faget - Du har en god ordenssans og et godt øje for detaljen - Du har gyldigt kørekort og gerne BE - Du kan betjene maskiner Du har følgende kompetencer: - Du har en positiv og selvstændig tilgang til dit arbejde – uanset opgaven - Du har en høj faglig stolthed, og sætter en ære i at aflevere en veludført opgave - Du er løsningsorie
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 17-01-2018

Erfaren anlægsgartner søges til firma i vækst
Næsbjerg Havecenter ApS
Jobbeskrivelse: Alt inden for vedligeholdelse af grønne områder Nyanlæg af haver ved nybyggeri Alt inden for belægning Vi forventer: Du er uddannet gartner med en bred erfaring inden for alle facetter af faget Du har en god ordenssans og et godt øje for detaljen Du har gyldigt kørekort og gerne BE Du kan betjene maskiner Du har følgende kompetencer:
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 07-02-2018

Kirkegårds arbejder
RISSKOV MENIGHEDSRÅD
Kirkegårdsarbejder Gartner Risskov Kirkegård Risskov Kirkegård søger gartner ved kirkegården med tiltrædelse d.1-2-2018 eller snarest muligt. Risskov Kirkegård er en by-kirkegård i et stort sogn med over 7000 indbyggere, og kirkegården har udover kirkegårdslederen 3 medarbejdere samt en elev.   Vi forventer:
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2018

Entreprenør-folk
Work4all Vejle
For vores kunde nær Kolding søger Work4All erfarne entreprenørfolk. Ansættelse sker som vikar, men med mulighed for fastansættelse for den rigtige kandidat. Du:- har erfaring fra entreprenør branchen (fx maskinfører, anlægsgartner eller lignende)- er arbejdssom - er mødestabil og fleksibel- har bil og kan møde forskellige steder Send dit CV til fen@work4all.nu mærket "Entreprenørfolk" Har du spørgsmål kan disse rettes til tlf. 3525 4320
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 06-02-2018

Medarbejder til Snerydning og Saltning
K.Nyholm Gartnerservice
K. Nyholm Gartnerservice, Birkerød Søger medarbejder til Snerydning og Saltning. Da vi har stor tilgang af kunder til vores vinterruter søger vi flere medarbejder til at varetage disse opgaver. Jobbet vil være som tilkalder vagt så time antalle kan variere meget. For den rette person kan vi efterfølgende tilbyde fastansættelse. Arbejdsopgaverne er med fejemaskine, saltspreder og sneskovl. Arbejdsopgaverne er spredt over Københavnsområdet og Nordsjælland.
Indrykket : 07-12-2017 Ansøgnings frist : 21-12-2017

ISS søger en anlægsgartner/brolægger til kunde i Bjerringbro og omegn
ISS Facility Services A/S
Arbejder du struktureret og selvstændigt? Trives du i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor tempoet er højt, men samtidig bevare fokus på kvaliteten? Så er det måske dig vi søger til vores afdeling i Bjerringbro og omegn.    Ansvar for anlægsprojekter i anlægsafdeling 
Indrykket : 05-12-2017 Ansøgnings frist : 01-01-2018

Anlægsgartnerelev – plejeteknik
By- og Udviklingsforvaltningen
Arbejdssted: By- og Udviklingsforvaltningen, Drift, Smedegade 10, 6000 KoldingAnsættelsestidspunkt: SnarestHvad kan vi tilbyde:Ønsker du at sætte dit præg på Koldings grønne områder?  Kunne du tænke dig en alsidig elevplads i en virksomhed i rivende udvikling og forandring, hvor løbende optimering af arbejdsgange er en fast del af din hverdag?
Indrykket : 04-12-2017 Ansøgnings frist : 17-12-2017

Kopi af Kopi af Kopi af Grå anlægsgartner søges
Thomsen's ApS
Vi søger en dygtige faglært Anlægsgartner til den grå sektor. Grå anlægsgartner søges... Vi tilbyder god løn under ordnede forhold, gode kollegaer, en alsidig arbejdsplads og masser udfordringer... Vi er beliggende i Gentofte og er et velrenommeret firma... Med focus på høj kvalitet og eksklusive anlæg.
Indrykket : 29-11-2017 Ansøgnings frist : 24-01-2018