Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Anlægsgartner/medhjælper
JENS ERIK HAUNSTRUP PEDERSEN ANLÆGSGARTNERVIRKSOMHED APS
Vi søger dygtige anlægsgartner eller gartnermedhjælper til at varetage forefaldende arbejder indenfor fagter. Erfaring med betjening af rendegraver en fordel med ikke et krav.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 03-05-2017

Natur og Vej Service søger gartnere/specialarbejdere til Naturafdelingen
Natur og Vej Service
Om jobbet Vores grønne drift står foran et travlt år og vi håber på, at du kan være med til at løse de mange spændende grønne anlægsopgaver samt drift af boldbaner. Vi har en bred og alsidig entreprenørvirksomhed, hvor vi i Naturafdelingen arbejder med boldbaner, skoler og børnehaver. Der er tale om 2 tidsbegrænsede ansættelser for resten af sæsonen til d.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 12-04-2017

Dygtig gartner med erfaring i hækkelipning
JKS a/s, Roskilde
JKS vikar og rekruttering søger en dygtig medarbejder, til et vikariatet sommeren over.    Opgaven består i klipning af hække, forskellige steder i byen.  Krav til dig: - Du har kørekort - Du har meget erfaring i at klippe hække, og er god til det - Du er i fysisk god form, og trives med at arbjede udendørs - Du skal have "varmt arbejde" bevis (gyldigt) - Du kan starte medio april 2017 - Du skal ikke have for meget sommerferie planlagt
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 17-04-2017

Anlægsgartner (grøn)
HELSTED ANLÆG ApS
Helsted Anlæg søger anlægsgartner ( grøn). Stillingen er på 37 timer med start hurtigst muligt. Personen skal beskæftige sig med grønne områder, beskæring, planlægge mv. Behøver ikke være faglært, men skal have erfaring. Kørekort er et krav og trailerkort foretrækkes. Personen skal være mødestabil, selvstændig, kundeminded og udadvendt. Kontaktperson: Michael Pedersen Telefonnummer: 4119 4050
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 03-05-2017

Til opgaver for forsvaret søger vi en gartner / grøn medarbejder til at varetage flere forskellige opgaver.
FORENEDE HOLDING A/S
Har du hænderne skruet rigtig på og har du et servicegen som ligger klart over middel? Så kan vi godt bruge dig i Slagelse/Korsør allerede i morgen! Til opgaver hos forsvaret søger vi lige nu en gartner/grøn medarbejder til at varetage flere forskellige opgaver. Vi ser helst at du har erfaring med grønt arbejde og betjening af maskiner.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 12-05-2017

Ufaglærte anlægsarbejdere
POWER PEOPLE DANMARK ApS
Vi søger for kunde i Holstebro to ufaglærte i et kortere vikariat Arbejdet består i at hjælpe med at anlægge en kunstgræsbane Vi forventer du: * Ikke er bange for at tage fat * Har hænderne skruet rigtigt på * Er mødestabil og pligtopfyldende   Har dette fanget din interesse, send da venligst en mail til job@powerpeople.dk eller ring på 98121292
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 03-04-2017

Grå anlægsgartnerelev søges til Materielgården, Teknik & Miljø
Materielgården
Vejle Kommunes Materielgård søger en grå anlægsgartnerelev til anlægs- og vedligeholdelsesopgaver i kommunen.   Har du lysten og evnerne til at gøre en forskel og levere gode serviceoplevelser for alle "brugere" i Vejle kommune? Hvis ja – så passer du sikkert godt i vores organisation.     Om jobbet  Vi kan tilbyde en spændende og lærerig elevplads med mange muligheder. Du vil komme til at indgå i et team med højt engagerede og fagligt stærkt funderede medarbejdere.
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 16-04-2017

Grøn anlægsgartnerelev søges til Materielgården, Teknik & Miljø
Materielgården
Vejle kommunes Materielgård søger en grøn anlægsgartnerelev til anlægs- og vedligeholdelsesopgaver i kommunen.     Har du lysten og evnerne til at gøre en forskel og levere gode serviceoplevelser for alle "brugere" i Vejle kommune? Hvis ja – så passer du sikkert godt i vores organisation.     Om jobbet    Vi kan tilbyde en spændende og lærerig elevplads med mange muligheder. Du vil komme til at indgå i et team med højt engagerede og fagligt stærkt funderede medarbejdere.
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 16-04-2017

Gartnere søges til Holbæk
Forstas A/S
Gartnere søges til HolbækFORSTAS A/S har rigtig travlt og vi søger derfor gartnere, til at indgå i vores grønne vedligeholdelsesafdeling i Ganløse.Vi søger en stærk, grøn profil, der har kendskab til grøn drift, og som vil kunne varetage drift af egne, forskelligartede opgaver.Jobbet indebærer selvstændig håndtering af rute og opgavefordeling, samt løbende egenkontrol.I samarbejde med entrepriselederen, skal du sikre at givne opgaver løses på en effektiv og faglig forsvarlig måde, samt komme med forbedringsforslag til effektivisering af opgaveløsning.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 07-04-2017

Gartnere, grønne områder, Holbæk
Forstas A/S
FORSTAS A/S har rigtig travlt og vi søger derfor gartnere, til at indgå i vores grønne vedligeholdelsesafdeling i Ganløse.Vi søger stærke, grønne profiler, der har kendskab til grøn drift, og som vil kunne varetage drift af egne, forskelligartede, opgaver.Jobbet indebærer selvstændig håndtering af grønne arbejdsopgaver, samt løbende egenkontrol. I samarbejde med entrepriselederen, skal du sikre at givne opgaver løses på en effektiv og faglig forsvarlig måde, samt komme med forbedringsforslag til effektivisering af opgaveløsning.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 07-04-2017