Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Gartner
Vikar-Online Salg
Vi mangler en stabil, selvstændig og dygtig gartner/arbejder med grønne fingre til at stå for det daglige vedligehold på en kirkegård. Arbejdsopgaverne indebærer bl.a. at luge ukrudt samt beskæring af buske.    Du skal være dansktalende.    Arbejdspladsen ligger i Smidstrup, Fredericia. God løn tilbydes.   Søg jobbet nemt og hurtigt på vikar-online.dk  
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 29-06-2017

Gartner til Campus Service Sønder City
Det Humanistiske Fakultet
Gartner søges til Campus Service Søndre City på Københavns Universitet    Campus Service Søndre City på Københavns Universitet søger en gartner til en fuldtidsstilling pr. 1. september 2017.  Campus Service Søndre City er en serviceenhed, som skal sikre drift og vedligeholdelse af bygninger og tekniske installationer samt levere fælles serviceydelser i tilknytning til driften på City Campus-området, herunder rengøringsservice, betjentservice samt servicering af udearealerne.    Vi søger en gartner, der er god til at arbejde selvstændigt og til at prioritere arbejdsopgaverne.
Indrykket : 14-06-2017 Ansøgnings frist : 14-07-2017

Servicegartner / Blomstergartner til udkørende opgaver
SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApS
Til vores kunde søges Servicegartner / Blomstergartner til udkørende opgaver Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være: Pasning af indendørs beplantning Andre arbejdsopgaver inden for faget kan også forekomme. Hvad forventer vi af dig:
Indrykket : 13-06-2017 Ansøgnings frist : 02-07-2017

Gartner eller gartneriarbejder til Lindholm kirkegård
Lindholm Sogn
Gartner eller gartneriarbejder til Lindholm kirkegård Stillingen som gartneriarbejder ved Lindholm kirkegård er ledig til besættelse 1. oktober 2017 eller snarest derefter. Lindholm kirkegård er byens flotteste bykirkegård med kirkegårdslederen, der er helårsansat og 1 sæsonansat. Kirkegårdsarealet er noteret til ca. 17.000 m2. Vi søger en dygtig og erfaren gartner eller gartneriarbejder til at løse følgende opgaver:
Indrykket : 06-06-2017 Ansøgnings frist : 01-07-2017

Grøn vedligeholdelsesmedarbejder
Kongevejens Anlægsgartneri & KA Træfældning
Kongevejens Anlægsgartneri & KA træfældning søger netop nu en medarbejder til spændende opgaver i det grønne. Du vil blive en del af et professionelt og velfungerende team, med mange års erfaring inden for gartnerfaget.   Det foreligger ved aktuelle stilling intet krav om gartneruddannelse, dog forventes det at du både besidder godt havekendskab og har interesse for faget.   Stillingen er en deltidsstilling på omkring 20 timer ugentligt.   Vi forventer:
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 30-06-2017

Gartner medhjælper i Århus
JYSK VIKARSERVICE ÅRHUS AS
På vegne af en kunde i Århus, søger vi til hurtig tiltrædelse en selvkørende gartner medhjælper til Århus området. Det er ikke nødvendigt at man er uddannet i faget, men derimod vigtigt at man har erfaring. Personlige kompetencer: Tale, læse og skrive dansk Mødestabil Tænke selvstændig Erfaren med faget Villig til at bærer sikkerhedssko på jobbet Der er tale om et vikariat af længere varighed.
Indrykket : 10-05-2017 Ansøgnings frist : 05-07-2017