Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Gartneriarbejder
Lumby-Stige Kirkekasse
Da vores medarbejder gennem 20 år, går på pension søger vi en fuldtidsmedarbejder ved Lumby og Stige Kirker til alt forefaldende arbejde på begge kirkegårde. Stillingen er normeret til gartneriarbejder iht. til overenskomst for bykirkegårde. Ugentlig timetal 37. Der er bla. indlagt forpligtigelse til snerydning i vinterhalvåret med tillæg iht. til overenskomst. Ligeledes vil der være kirketjeneste i samarbejde med de øvrige medarbejdere. Ansøgere med erfaring i kirkegårdsarbejde samt anlægsarbejde vil blive foretrukket. Erfaring med anvendelse af EDB er et krav.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 20-04-2017

Gartner medhjælper i Århus
JYSK VIKARSERVICE ÅRHUS AS
På vegne af en kunde i Århus, søger vi til hurtig tiltrædelse en selvkørende gartner medhjælper til Århus området. Det er ikke nødvendigt at man er uddannet i faget, men derimod vigtigt at man har erfaring. Personlige kompetencer: Tale, læse og skrive danskMødestabilTænke selvstændigErfaren med fagetVillig til at bærer sikkerhedssko på jobbetDer er tale om et vikariat af længere varighed. 
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 30-03-2017

Gartner søges til deltids
Job InWest Vikar
For et gartneri i Odense N søger vi faglært væksthusgartner.Har du lyst til at være en del af en spændende arbejdsplads, så er det måske DIG gartneriet leder efter.Stillingen er deltids med mulighed for fastansættelse.Lønnen følger overenskomsten for området.     Om dig:
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 29-03-2017

Planteskolegartner til Aarhus' hyggeligste planteskole
HOBBY-HAVEN ApS
Hos Hobby Haven tror vi på, at resultater skabes af et stærkt team som elsker at arbejde med haveplanter og blomster året rundt. Der søger vi en dygtig og erfaren faglært gartner, som elsker at sælge planter og tilbehør til hus og haveliv.Vi søger en gartner til vores udendørs planteskole, hvor de primære arbejdsopgaver bliver:
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 09-04-2017

Gartneriarbejder
Rengøringsspecialisterne Aps.
Vi søger en pålidelig person der kan hjælpe med at servicere vores kunder med havearbejde i Sommer halvåret. Du må gerne være pensionist eller efterlønner som savner noget at rive i.Vi stiller firmabil til rådighed med alt værktøj.Jobbet er deltids og du behøver heller ikke at arbejde hver dag i ugen.Vi er fleksible og det regner jo også en gang imellem:-)Jobbet foregår i Storkøbenhavn.Lønne taler vi om. 
Indrykket : 17-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Næsbjerg Havecenter søger grøn gartner og assistent
Næsbjerg Havecenter ApS
Vi har travl og i positiv vækst, derfor mangler vi en dygtig, selvstændig og erfaren grøn gartner samt en gartner assistent, som har sans for kvalitet, orden og detaljer. Du skal være samarbejdsvillig, løsningsorienteret og skulle kunne tage selvstændige beslutninger, der er frihed under ansvar! Arbejdsopgaverne er alt inden for det grønne område for private samt erhvervskunder. Du skal have min B kørekort (gerne BE) Vi har ordentlige forhold, har fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed, sundhedsordning, personaleforening og er organiseret, løn efter kvalifikationer.
Indrykket : 17-03-2017 Ansøgnings frist : 21-04-2017

Kirkegårdsmedhjælper/Gartneriarbejder/Gartner
Herning Kirkegårde
Kirkegårdsmedhjælper/gartnerTil beskæftigelse ved Herning Kirkegårde søges en Kirkegårdsmedhjælper med start 15. april eller efter nærmere aftale.Stillingen er normeret til en 9 måneders stilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.Lønnen følger gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisation, samt organisationsaftale mellem Finansministeriet og Fælles Fagligt Forbund for gartnere og gartneriarbejdere.
Indrykket : 17-03-2017 Ansøgnings frist : 03-04-2017

Gartneriarbejder
Thorsager-Bregnet-Feldballe Kirkekasse
Gartner / Garteneriarbejder søges.Ved Thorsager-Bregnet-Feldballe Kirker søges en Gartner / Gartneriarbejdermed ansættelse 1. maj 2017.Stillingen er en 37 timers stilling med ansættelse i vækstsæsonen, ca. 9 måneder pr. år.Stillingen omfatter vedligeholdelse af kirkegårdene og præstegårdshaverne samt kirketjeneste. Ved kirketjeneste må der påregnes arbejde hver 3. weekend.Vi forventer at du har "grønne fingre" og har interesse i arbejdet i kirkerummet.
Indrykket : 17-03-2017 Ansøgnings frist : 07-04-2017

Gartner til Pometet
Institut for Plante- og Miljøvidenskab
Vi søger en gartner med stor erfaring indenfor frugttræer og forsøgsarbejde med start den 1. maj 2017.
Indrykket : 17-03-2017 Ansøgnings frist : 07-04-2017

Gartneriarbejder/Pakkeri
Job InWest Vikar
Vi er samarbejdspartnere med nogle af landets største gartnerier og vi har specialiseret os inden for området, og derfor søger vi netop nu gartneriarbejdere for nogen store gartneri i udkanten af Odense.Har du lyst til at være en del af en spændende arbejdsplads, så er det måske DIG gartneriet leder efter.Stillingerne kan være længerevarende vikariater med  mulighed for fastansættelse.Lønnen følger overenskomsten for området.     Om dig:
Indrykket : 15-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017