Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Gartner/Gartnerimedhjælper
TROPICA AQUARIUM PLANTS A/S
Tropica er førende på verdensplan indenfor produktion og salg af tropiske vandplanter. Vores produktion er opdelt i selvstyrende arbejdsgrupper, der varetager de daglige opgaver som potning, pakning, ekspedition og specialproduktion. Vi er 50 ansatte hos Tropica, hvoraf de 35 arbejder i produktionen. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med mulighed for at arbejde med mange forskelligartede opgaver. Du vil få en masse gode og engagerede kolleger at arbejde sammen med. Vi tilbyder fleksible arbejdstider.
Indrykket : 16-08-2017 Ansøgnings frist : 28-08-2017

Planteskolemedarbejder
RADSTED GARTNERI V/LARS NIELSEN
Vi søger to dygtige medarbejdere. Du har relevant uddannelse eller erfaring fra arbejde på planteskole / havecenter. Der afholdes løbende samtaler.
Indrykket : 15-08-2017 Ansøgnings frist : 29-08-2017

Væksthusgartner til værkmesterstilling i Institution Midtfyn, Søbysøgård Fængsel
Kriminalforsorgen Syddanmark
Kriminalforsorgen Syddanmark søger pr. 1. november 2017 en faglært væksthusgartner til en stilling som værkmester på prøve i Institution Midtfyn, Søbysøgård Fængsel.   Stillingen er på 37 timer og du skal varetage beskæftigelsen af de indsatte i fængslets gartneri.     Værkmestre i Kriminalforsorgen skal gennemgå et 2 årigt uddannelsesforløb. Du kan orientere dig om uddannelsen på www.kriminalforsorgen.dk     Vi forventer at:   • Du har lyst til at arbejde med unge mennesker og er god til at lære fra dig i et samspil    med de indsatte.
Indrykket : 09-08-2017 Ansøgnings frist : 23-08-2017

Faglært eller ufaglært gartner
JOEL KLERK PLANTESKOLE V/J KLERK
Joel Klerk er en mindre planteskole med produktion af allétræer og syrener.Vi søger en kollega til diverse planteskolearbejde som beskæring, opbinding, plantning m.v. samt ekspedition fra mark. Hovedparten er udendørs arbejde i al slags vejr.  Vi er en mindre virksomhed med tæt kontakt mellem kontor og mark med en uformel venlig omgangstone og højt fagligt niveau.
Indrykket : 02-08-2017 Ansøgnings frist : 27-09-2017