Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Gartner til Aarhus Universitet (952979)
Aarhus BSS
Aarhus Universitet, AU Gartnerafdelingen søger gartner med faglig baggrund.     AU Gartnerafdelingen i Aarhus drifter og vedligeholder ca. 60 hektar grønne områder i bl.a. Universitetsparken. AU Gartnerafdelingen består af medstyrende teams med i alt otte gartnere.     Arbejdstid:   Mandag – torsdag kl. 06.00 – 14.00. Fredag kl. 06.00 – 11.00.     Arbejdssted:   Carl Holst-Knudsens Vej i Aarhus.     Dine opgaver:  
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 08-01-2018

sortering og pakning af økologiske rodfrugter
MOGENS HANSEN
Vi mangler en frisk person i vores grønt pakkeri. Arbejdet består i at sortere diverse rodfrugter og kartofler, samt pakke dagens ordrer. Vi arbejder alene med økologi hos Marienlyst og har et moderne pakkeri med avancerede maskiner som skal betjenes. Det er en fuldtids stilling, men det er vigtig for os at man er flexibel, da vi ind i mellem må arbejde længere for at færdigøre dagens ordrer. Vi ønsker en person som kan begynde hurtigt, man skal helst have et transportmiddel, da offentlige transportmuligheder er begrænsede.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 18-12-2017

Forbrugerklagenævnet søger sagkyndige til området for havemaskiner, haveredskaber og elektrisk værktøj
Nævnenes Hus
Forbrugerklagenævnet er et uvildigt klagenævn, som behandler klager fra forbrugere vedrørende varer eller arbejds- og tjenesteydelser købt hos en erhvervsdrivende. Nævnenes Hus varetager sekretariatsbetjeningen af Forbrugerklagenævnet.    Forbrugerklagenævnet anvender undersøgelser, udført af personer med teknisk ekspertise og stor faglig viden (også kaldet sagkyndige) inden for det område, som sagen vedrører.     Nævnenes Hus ønsker at modtage ansøgninger fra sagkyndige med teknisk viden på området for havemaskiner, haveredskaber og elektrisk værktøj.    
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 07-01-2018

Spændende fremadstormende gartneri søger medarbejder
GARTNERIET MØLLERHØJ A/S
Vi ønsker at forstærke vores hold, her på Gartneriet Møllerhøj. Stillingen der skal besættes består af dels pakning og ekspedition af blomster, ledelse af mindre grupper i pakkeriet, og arbejde i produktionen, i perioder hvor ikke der bliver pakket blomster. Du vil arbejde i et yderst behageligt klima, såvel blandt kollegaer og også i lyse moderne drivhuse, hvor lyset altid er til stede, og der er frisk luft.
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 06-02-2018

Mindre produktionsgartneri søger medarbejder.
GCO Øko-grønt ApS
Vi søger en medarbejder til: Pakning af planter Afstandssætning Diverse forefaldet arbejde   Vi forventer at du er: Mødestabil Lærenem Fleksibel.   Vi kan tilbyde fuldtids eller deltidsarbejde i et mindre gartneri. Virksomheden er beliggende i nærheden af Høje Tåstrup station. Du behøver ikke have erfaring fra gartneriarbejde. Arbejdssproget er dansk.  
Indrykket : 30-11-2017 Ansøgnings frist : 25-01-2018

Afdelingsleder, Planteskolegartner søges til Aarhus hyggeligste planteskole...
HOBBY-HAVEN ApS
  Hobby Haven søger senest 1.marts dygtig faglært planteskolegartner til vores butik. Er du glad smilende og god til at motiverer et hold af gartnere og samtidig en god og mødestabil kollega der har mod på at gøre en forskel, så er du måske den afdelingsleder vi søger til Aarhus’ hyggeligste planteskole i Hasselager.   Kvalifikationer  
Indrykket : 22-11-2017 Ansøgnings frist : 31-12-2017

Gartner til frøproduktion
SAKATA ORNAMENTALS EUROPE A/S
Grundet travlhed og ønsket om at styrke organisationen, søger Sakata Ornamentals Europe en Gartner til vores produktion af blomsterfrø.   Jobbet: Du vil indgå i et team på fire Gartnere, hvor din opgave bliver at assistere og være backup for den primær ansvarlige i vores Gerbera frøproduktion.
Indrykket : 17-11-2017 Ansøgnings frist : 15-12-2017