Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Gartner til Asminderød Kirkegård
ASMINDERØD KIRKEGÅRDSKONTOR
Asminderød Kirkegård søger en uddannet planteskolegartner pr. 01. december 2017. Arbejdsopgaver: Renholdelse og vedligeholdelse af gravsteder samt resten af kirkegården Udarbejdelse af mindre anlægsopgaver Snerydningsvagt i vinterhalvåret Begravelser, bisættelser og urnenedsættelser Dine faglige kvalifikationer:
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 01-11-2017

Gartneriarbejder til Bov og Kollund kirkegårde
Bov sogn - Kirkekontoret
Bov og Kollund kirkegårde søger en ny gartneriarbejder. Vi kan tilbyde varierende opgaver, herunder * vedligeholdelse af kirkegårdens grønne områder * Urnenedsættelser samt gravkastning ved begravelser * Renholdelse samt hækklipning på gravsteder * Betjening samt servicering af maskinparken * grandækning af gravsteder *Mindre anlægs og belægningsopgaver   Kvalifikationer:  
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 17-11-2017

Plantekontrollør til kontor i Odense
Landbrugs- og Fiskeristyrelsen
Har du et godt plantekendskab og kan udføre kontrollerende opgaver samtidig med at du giver vores kunder en god oplevelse? Har du lyst til at sikre høj kvalitet af danske planteskoler eller væksthuse? Så søger vi nu en kontrollør til vores afdeling i Odense.   Kontrol, faglighed og høj service   Du skal primært udføre avlskontrol på planteskoler og gartnerier, eksport- og importkontrol på planteområdet, samt deltage i opgaver i forbindelse med overvågning af sygdomme og skadedyr. Derudover kan andre opgaver periodevis forekomme.  
Indrykket : 11-10-2017 Ansøgnings frist : 29-10-2017

Produktionsmedarbejder søges til Gartneri- Vikarjob og efterfølgende ansættelse
JobTeam Kolding A/S
JobTeam Odense søger flere personer som har erfaring med Gartnerifaget.  Løn efter overenskomster. Du ansættes som vikar i en periode på 3 mdr - Hvis alt forløber godt, vil der være mulighed for fastansættelse. Skriv kort om dig selv - og vedhæft CV.     
Indrykket : 30-08-2017 Ansøgnings frist : 25-10-2017