Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Landbrugsmedhjælper søges
På vegne af svinebrug beliggende i Bredsten søger Jobcenter Vejle en landbrugsmedhjælper til tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdet foregår i svinestalden, hvor der skal gøres rent, lukkes svin ind og ud, samt diverse ad hoc opgaver. Stillingen er på ca. 20 timer om ugen og arbejdstiden ligger primært onsdag, torsdag og fredag. Dog skal man være fleksibel mht.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 21-02-2017

Traktorfører
Næstild Maskinstation
Erfaren traktorfører Søger Vi søger en erfaren traktorfører til alt forefaldende arbejde på maskinstationhar du ikke maskinstations erfaring behøver du ikke henvende digMen har du:et godt lokal kendskab i Salling og omegen ( kan finde rundt )Taler flyende danskEt godt humørGode samarbejdsevner og lysten til at ting skal lykkes første gangevnt. kørekort til C & CESå hører vi gerne fra digring til Gert på 20601387Ansøgninger på mail vil blive slettet ulæst  
Indrykket : 14-01-2017 Ansøgnings frist : 10-02-2017

Naturmedarbejder
Natur og Friluftsliv
  Vi søger 2 kolleger til Natur og Friluftslivteamet i Natur- og Miljøafdelingen. Den ene stilling er en fast stilling, imens den anden er en nyoprettet 2-årig stilling med mulighed for forlængelse. Er du interesseret i at blive vores nye kollega, så send os din ansøgning.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 04-02-2017

Medarbejder til svineproduktion søges
LANDMAND MOGENS LARSEN
Vi søger en ny medarbejder til svineproduktion ved Harken, som kan deltage i arbejdet i fortrinsvis smågrisestald og løbeafdelng, men også hjælpe i de øvrige staldafsnit sammen med anden medarbejder. Vores svinebesætning består af 600 søer med salg af 30 kg’s grise. Vi tilbyder: • 37 timers arbejdsuge • Arbejde hver 2.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 17-02-2017

Målrettet driftsleder søges
GÅRDEJER ERIK KRABBE
Vi søger en dygtig og frisk driftsleder, der sammen med vores tre andre medarbejdere, kan stå for den daglige pasning af 1050 søer i Jerslev. Vi tilbyder: • Et selvstændigt job med lederansvar • Ordnede ansættelsesforhold • Godt arbejdsmiljø • 37 timers arbejdsuge • Arbejde hver 3 weekend • Godt kammeratskab • Frihed under ansvar • Et varigt job • Løn i forhold til kvalifikationer. Vi forventer at: • Du kan tage ansvar, og har lyst at lede de øvrige medarbejdere • Du har et godt humør • Du kan være med til at lave en god effektivitet • Du møder til tiden • Du er samarbejdsvillig • Du evt.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 17-02-2017

Naturmedarbejder
By- og Udviklingsforvaltningen
Arbejdssted: By- og Udviklingsforvaltningen, Miljøområdet, Nytorv 11, 6000 Kolding. Arbejdstid: 37 timer ugentligt med flekstid. Ansættelsestidspunkt: 1. april 2017 eller hurtigst muligt. Hvad kan vi tilbyde: Vi søger en ny kollega med erfaring inden for naturområdet til sagsbehandling, planlægning og naturplejeprojekter.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 22-01-2017

Landbrugsmedhjælper søges
Jens Verner Pedersen
Vi søger en landbrugsmedhjælper til vores landbrug i Tobberup, 9500 Hobro. Vi søger en dygtig og selvstændig medhjælper til eftermiddags malkning og fodring. Vi søger en person der brænder for dyrevelfærd og har gåpåmod, samt kan arbejde i tæt dialog med ejerne. Vi tilbyder: - Selvstændigt arbejde under ordnede forhold - 4 timer dagligt - samt weekend arbejde efter aftale - Medindflydelse - Ansvarsområder Vi forventer: - At du har erfaring fra lignende job - At du er ansvarsbevidst - At du kan arbejde selvstændigt - At du er stabil og fleksibel Vi glæder os til at høre fra dig.
Indrykket : 12-01-2017 Ansøgnings frist : 16-02-2017

Driftsleder søges til Aalborg
TEAMVIKAREN.DK, AALBORG ApS
Er du klar til et jobskifte ? eller søger du nye udfordringer? så er nedenstående måske noget for dig?Teamvikaren søger for en af vores kunder i Aalborg og omegn, en erfaren driftsleder med stærke gener inden for planlægning af virksomhedens produktion, samt deres medarbejderstab i markerne.
Indrykket : 10-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Landbrugsmedhjælper
Kenneth Bergholdt
Landbrugsmedhjælper søges til full line sogård. Da vores medarbejder går på barsel søger vi et barselsvikariat med mulighed for fastansættelse.Dine arbejdsopgaver bliver følgende:Pasning af farestald Pasning af slagtesvin Løbning af søer Vaskning af stalde Og diverse andre opgaverWeekendarbejde hver anden weekendDet er yderst vigtigt at du kan arbejde selvstændigt og tage fat. Vi forventer at du enten taler dansk eller engelsk.Timeantallet ligger på 37-42 timer om ugen.Ansættelse er fra 1/3-17
Indrykket : 10-01-2017 Ansøgnings frist : 10-02-2017

Landbrugsmedhjælper.
Maaling Avl & opformering v/Claus Petersen
Medarbejder til avlsbesætning søges Vi søger en engageret og ansvarlig medarbejder, der skal indgå i et fælles team i Danmarks førende avlsbesætning med Landrace. Du skal følge avlsdyrene hele vejen, da du både skal være med i løbearbejdet, farestalden og afprøvningen. Vores ønsker til dig: ? * at du viser interesse, er positiv og engageret ? at du er ansvarsbevidst og nøje ? * at du har erfaring med sohold ? * at du kan løse opgaver ved at indgå i et fælles team ? Vi tilbyder: ? * et interessant arbejde i kernen af avlen ?
Indrykket : 09-01-2017 Ansøgnings frist : 10-02-2017