Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Møbelpolstrer
BBC Better Bed Comfort A/S
VI søger medarbejder til montering af madrasser samt andet forfaldende arbejde omkring vores senge og madras produktion.Faglig kompetencer:Du har erfaring fra en produktions virksomhedDu er kvalitetsbevidstPersonlige egenskaber:Du er omgængelig og imødekommendeDu er engageret og fleksibelDu er stabil og møder til tidenAnsøgning vedlagt cv og relevante papirer sendes pr. mail til: job@b-b-c.dk eller ring på tlf. 59302444
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 25-02-2017

Møbelpolstrer
BBC Better Bed Comfort A/S
VI søger medarbejder til montering af madrasser samt andet forfaldende arbejde omkring vores senge og madras produktion.Faglig kompetencer:Du har erfaring fra en produktions virksomhedDu er kvalitetsbevidstPersonlige egenskaber:Du er omgængelig og imødekommendeDu er engageret og fleksibelDu er stabil og møder til tidenAnsøgning vedlagt cv og relevante papirer sendes pr. mail til: job@b-b-c.dk eller ring på tlf. 59302444
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 25-02-2017

Produktingeniør til produktmodning af fodtøj
pro&co as
Brænder du for at arbejde med produktmodning i snitfladen mellem udvikling, sourcing og produktion, og har du evnen til at samle trådene så det umulige bliver muligt, en god forretningsforståelse og et godt overblik med sans for detaljen, så er her en unik mulighed for at blive en del af Sika Footwears Supply Chain afdeling. Som produktingeniør bliver du bindeleddet mellem udviklingsteamet, sourcing og produktionen.
Indrykket : 14-02-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017

Møbelpolstrer
Carl Hansen & Søn Møbelfabrik A/S
Håndværk kan betyde og være mange ting. Hos os betyder det alt – og det har det gjort siden 1908, hvor Carl Hansen grundlagde sit firma i Odense. I dag kombinerer vi de klassiske håndværksmæssige dyder med moderne teknologi – og resultatet taler sit eget sprog.  Carl Hansen & Søn har de seneste år investeret betydeligt i ny og moderne produktionskapacitet.Til at understøtte vores positive vækst søger vi en møbelpolstrer med arbejdssted i Gelsted.VI SØGER EN MEDARBEJDER MED FØLGENDE PROFIL: 
Indrykket : 14-02-2017 Ansøgnings frist : 14-03-2017

Specialarbejder Tekstil - vikariat
BACK UP VIKAR A/S
Vi søger for vores kunde indenfor tekstilindustrien i Hedehusene en medarbejder til et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt til virksomhedens systue.De primære arbejdsopgaver erKlippe og skære efter målSy med industrisymaskineArbejdstid:  mandag til torsdag  kl. 7:00-15:00 og fredag 7:00-14:30Faglige Kvalifikationer:Gerne erfaring indenfor faget eller som minimum have interessen for at syMåske syr du i din fritidDu skal kunne tale og forstå dansk
Indrykket : 09-02-2017 Ansøgnings frist : 28-02-2017

Er du eller vil du gerne være selvstændig og mangler et hyggeligt lokale at arbejde fra?
Skrædderiet v/Helle Reistrup
Vi er et skrædderi bestående af to damer med speciale i design, syning og tilretning af al slags tøj. Vi forestiller os at du er selvstændig udi fremstilling af skindtøj, børnetøj, smykker eller noget lignende kreativt. Blot skal du ikke arbejde som skrædder/syerske. Vi deles om huslejen og din andel vil være 2000,- om måneden incl. forbrug. Det er et krav at du et selvstændig erhvervsdrivende. Der er således ikke tale om et ansættelsesforhold. Med venlig hilsen Helle Reistrup og Jane Billing, Skrædderiet, Haraldsborgvej 10 a, 4000 Roskilde. Tlf 28 85 13 33.
Indrykket : 08-02-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017

Møbelpolstrer til Akva Waterbeds A/S i Ry.
AKVA WATERBEDS A/S
Akva Waterbeds A/S producerer vandsenge til det internationale marked. Høj kvalitet og godt håndværk er omdrejningspunktet for vores danske, miljøvenlige produktion af vandsenge. Til omgående ansættelse søges en møbelpolstrer som vikar for en sygemeldt medarbejder. Opgaver: Deltage i produktionen af vandsenge med polstring af kanter, rammer, sengegærde o.l.
Indrykket : 08-02-2017 Ansøgnings frist : 01-03-2017

Graphic Designer
Effektiv Rekruttering
Graphic Designer, Streetwear BEIJING, CHINA We are currently looking for a Graphic Designer to join our client’s design team – Jack & Jones Male Streetwear Style team, to develop print to their collections. As a Graphic Designer, you need to have a flair for free hand drawings, layering of prints, design, fabrics and details.
Indrykket : 25-01-2017 Ansøgnings frist : 23-02-2017

Møbelpolstrer eller Auto/sadelmager Søges
Nr-Søby Auto/Møbelpolstring
Vi er en virksomhed i konstant udvikling og mangler en møbelpolstrer eller Auto/sadelmager. Opgaver vi udfører. Antikke møbler, Biler, Både, specielopgaver og model udvikling og meget mere. Vi forventer at du: Er faglært møbelpolstre eller auto/sadelmager. Eller at du har mange års erfaring inden for møbelindustrien. (autodidakt møbelpolstrer) Er en god samarbejdspartner. Vi tilbyder: En afvekslende dagligdag med fokus på den gode kollega. Flextid mellem 6:30 -16:00. Frihed under ansvar. Løn efter kvalifikationer. Vi tilrettelægger oplæring.
Indrykket : 25-01-2017 Ansøgnings frist : 01-03-2017

Skumfabrikken søger Syerske
SKUMFABRIKKEN ApS
Sadelmager, kalechemager, syerske, møbelpolstrer kan alle bruges. Stillingen er en alsidig funktion, hvor du vil stå primært og selvstændigt, for syning af hynder, madrasser, puder, puffer og polstringer af lettere opgaver. Opgaverne variere fra madrasser til institutioner, bådhynder, campinghynder, pyntepuder, bænkhynder, sofa betræk etc. Vi har salg til både private, offentligt og erhverv.
Indrykket : 20-01-2017 Ansøgnings frist : 24-02-2017