Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Beklædningshåndværker/ Pattern designer hos Burda Nordic
Burda Nordic A/S
Hvem er vi: Burda Nordic producerer og udgiver magasiner til hele Norden. Vores håndarbejdstitler Alt om Håndarbejde samt Kreativ strik bliver produceret på vores kontor i Bramdrupdam i Kolding; fra design til færdigt layout. Derudover udgiver vi det internationale symagasin Burda på licens samt vores eget BAGE&SYLTE magasin.   Hvad kan vi tilbyde:
Indrykket : 09-10-2017 Ansøgnings frist : 15-11-2017

Møbelpolstrer/industrisyerske søges til virksomhed på Midtfyn.
Job InWest Vikar
For spændende virksomhed i Odense søger vi en medarbejdere, til stillinger som møbelpolstrerer/industrisyerske. Uddannelse er ikke et krav - dog er det en forudsætning, at man har kendskab/erfaring indenfor møbelindustri eller arbejdet med kraftige materialer/tekstiler.   Om dig:
Indrykket : 06-10-2017 Ansøgnings frist : 01-12-2017

Møbelpolstrer
PP MØBLER ApS
Vi søger endnu en dygtig møbelpolstrer til vores team af møbelpolstrere. Vi producerer hovedsageligt møbler designet af Hans J. Wegner.
Indrykket : 29-09-2017 Ansøgnings frist : 24-11-2017

Konfektionstekniker
pro&co as
Da Vangàrds konfektionstekniker har valgt at gå på pension, søger vi en ny medarbejder, som ønsker at være en del af teamet hos Vangàrd. Ansvarsområder Din personlige og faglige profil Udarbejdelse af arbejdstegninger i Illustrator Opstart af prøver og kommunikation med leverandører i ind- og udland Tæt samarbejde med kollegaer i produktudvikling og produktion Oprettelse og vedligeholdelse af styklister i Navision
Indrykket : 26-09-2017 Ansøgnings frist : 20-11-2017

(Sr.) Graphic Designer, ONLY LOVE team
Effektiv Rekruttering
For our client – Bestseller Fashion Group China, we’re recruiting a (Sr.) Graphic Designer for their ONLY LOVE team, ONLY Brand (womenswear brand).
Indrykket : 08-09-2017 Ansøgnings frist : 30-10-2017