Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
betterpeople A/S søger mekanikkonstruktør til SGM Light A/S
betterpeople A/S
En af branchens førende R&D afdelinger søger ny medarbejder!   Ønsker du at blive en del af en international virksomhed, som flytter branchen teknologisk, og som konstant er i udvikling? En virksomhed med højt til loftet, hvor du får stor indflydelse på egne arbejdsopgaver? Så er du sikkert den mekanikkonstruktør, SGM Light A/S søger!
Indrykket : 12-06-2017 Ansøgnings frist : 01-08-2017

Senior Designer
Effektiv Rekruttering
Are you a passionate Designer with flair for style, color and details? Do you want the chance to let your creativity roam in the Chinese market working for a dynamic, fashion-driven company? ? For JACK & JONES team in Beijing, China, we are currently looking for a Senior Designer to develop parts of their JACK & JONES collections. ? ?The department As Senior Designer, you will be part of a design team that plays a central role in JACK & JONES’ success on the Chinese market.
Indrykket : 07-06-2017 Ansøgnings frist : 06-07-2017

Operatør – med lyst og vilje til mere end at betjene maskiner.
SCANHTP A/S
Til vores produktion i Silkeborg søger vi på fuld tid en professionel og serviceminded kollega, der har lyst til at arbejde med mangeartede opgaver i en mindre virksomhed. Du er vores drivkraft i produktionen, og er en central kollega med omdrejningspunkt omkring mange interne opgaver og servicefunktioner. Stillingen er en fastansættelse og vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdsopgaver
Indrykket : 07-06-2017 Ansøgnings frist : 31-07-2017

MONTØRER - gardiner og solafskærmning
GARDINMONTØREN ODENSE APS
Vi mangler 4 dygtige hænder.... Er dine hænder skruet rigtigt på? - Så er du måske vores nye solafskærmnings- og gardinmontør. Vi søger to dygtige håndværkere, som kan montere og servicere vores kunder. - Er du selvstændig og tør tage ansvar? - Er du mødestabil og seriøs i din indstilling? - Kan du arbejde effektivt og koncentreret? - Har du lyst til at arbejde både alene og sammen med en kollega? - Har du lyst til den daglige kundekontakt såvel hos private som offentlige kunder?
Indrykket : 01-06-2017 Ansøgnings frist : 06-07-2017

Autosadelmager
Work4all ApS Vejle
Autosadelmager/møbelpolster For en møbelfabrik omkring Vejen søger vi en autosadelmager, med erfaring med polstring. Der er tale om et job med henblik på fastansættelse. Følgende krav til dig: - Uddannet autosadelmager - Mødestabil - Kvalitetsbevidst - Kan arbejde selvstændigt - Fysisk robust - Kan tale og forstå dansk Virksomheden kam tilbyde dig: - Gode kollegaer - Gode arbejdsforhold
Indrykket : 18-05-2017 Ansøgnings frist : 13-07-2017