Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
KONSTRUKTØR TIL PULZ JEANS
DK Company Vejle A/S
Til Pulz Jeans søger vi en målrettet konstruktør, der lægger stor vægt på pasform og god finish. Du vil indgå i teamet omkring Pulz Jeans sammen med den øvrige del af konstruktions-, design- og indkøbsteamet. Du vil indgå i et engageret team, hvor det forventes, at du kan arbejde både selvstændigt og som en del af et team. Du får en bred kontaktflade, både internt såvel som eksternt, hvor det forventes at du har en god dialog med leverandører. Vi tilbyder en stilling med masser af udfordringer i en spændende virksomhed, hvor vi sammen skaber resultaterne.
Indrykket : 10-01-2017 Ansøgnings frist : 20-01-2017

Stærk ekstern sælger til trælastbranchen
ASK Headhunting
Stærk Ekstern sælger til trælastbranchen Reference til salgschef ASK Headhunting søger for dansk virksomhed en stærk ekstern sælger til trælastbranchen. Det er vigtigt at du har en bred erfaring fra salg til byggebranchen. Som sælger har du ansvaret for nøglekunder, og for at udbygge den nuværende kundeplatform.
Indrykket : 09-01-2017 Ansøgnings frist : 08-02-2017

Værktøjskonstruktør
Relatør
Værktøjskonstruktør til Vejle Vores kunde, FREE FORM A/S i Vejle er inde i en meget positiv udvikling og har rigtigt travlt. Derfor ønsker virksomheden at få ansat en engageret og erfarne konstruktør til en udfordrende stilling. Om stillingen: Med reference til direktøren (som også er indehaveren) skal du primært stå for konstruktion af Thermoform og vakuumværktøjer til fødevare- og medicinalindustrien.
Indrykket : 05-01-2017 Ansøgnings frist : 04-02-2017