Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
QA / R&D Specialist til Hørsholm
LABVIKAR ApS
LabVikars kundes kontor i Hørsholm har bl.a. prototype værksted og Test Lab. De søger en QA / R&D Specialist som skal hjælpe med at udvikle fremtidens produkter for deres kunder – især inden for Medical Device og Pharma industrien. JOB BESKRIVELSE
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 22-05-2017

Fiskeindustrimedarbejder
AktivPersonale A/S
AktivPersonale søger for kunde i Hirtshals, stabile og selvstændige vikarer til fiskeindustrien. Der er tale om pakkeopgaver samt andet forefaldende arbejde på fabrik. Det er et krav at du er: Mødestabil Fleksibel selvstændig Taler og forstår dansk og engelsk Har du kendskab til fiskeindustrien er det en fordel men ikke et krav. Der er tale om et vikariat, hvor der kan forekomme dage med hjemsendelse. Løn-og ansættelsesforhold iht. overenskomst.
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 12-04-2017

Fødevarestyrelsen søger 2 tilsynsteknikere til Kødkontrollen ved SB PORK A/S, Brørup
Fødevarestyrelsens Kødkontrol
Vi søger 1 tilsynstekniker til en fast fuldtidsstilling, og 1 tilsynsteknikker til en midlertidig ansættelse frem til 1. september 2017    Kødkontrollen  Ved Kødkontrollen i Brørup er vi 4 dyrlæger, 20 tilsynsteknikere, 1 sekretær samt 1 sektionsleder.  Vi har et godt samarbejdsklima, og der fokuseres til stadighed på at gøre kvaliteten af kontrollen bedre og udnytte de fordele, der findes i en stor medarbejdergruppe.   Arbejdstiden ligger mellem kl. 6.00 og 16:30. Arbejdsdagen er på 10½ time med 1 til 2 fridage hver uge.
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 17-04-2017

Bagermester
Olivers Bageri
Vi søger en Bagermester til vores Bageri på Herlev Torv.Går du med drømmen om at være Bageremester i et bageri, så har du måske chancen her.Du skal have erfaring i at lede en produktion, samt at sørge for at vores kvalitet er i top.Ud over den Mester der skal stå for bageriet  er der 3 svende.2 Bagersvende og en Konditorsvend.Som Mester ingår man selv i produktionen, og må forvente at skulle springe til ved ferie og sygdom.Butikken har lukket hver Søndag.God løn til den rette.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 16-04-2017

Langenæs Bageriet søger kvalitetsbevidste konditorsvende
LANGENÆS BAGERIET ApS
Vi har forrygende travlt og søger derfor en kvalitetsbevidst, kreativ og omhyggelig konditorsvend. LANGENÆS BAGERIET er en moderne og veldrevet virksomhed i konstant fremgang. Vi beskæftiger ca. 200 medarbejdere og forsyner vores kunder med friskbagt kvalitetsprodukter alle ugens dage. Vi har på nuværende tidspunkt bagerier i Langenæs, Højbjerg og Risskov, og flere er på vej. Som konditorsvend i Langenæs Bageriet bliver du en del af den daglige produktion, hvor kvalitet er nøgleordet.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 27-04-2017

Ligger der en bager gemt i maven … ?
ØSTERVRÅ BAGERI V/BAGERMESTER HENRIK PETERSEN
Så er du måske vores nye kollega! Om os. Østervrå Bageri er et familiedrevet bageri gennem 25 år. Vi sætter en ære i det gode håndværk med de reneste råvarer. Vi laver godt brød og lækre kager helt fra bunden med de bedste produkter. Vores kunder kommer langvejs fra for at købe vores produkter. Vi holder af at arbejde sammen og i fællesskab få enderne til at nå sammen. Det betyder meget for os alle, at Østervrå Bageri er et godt sted at være for os alle. Stillingen. Vi søger en ny medarbejder til vores bageri i Østervrå.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 24-04-2017

Slagter
GERT NIELSEN A/S
Til vores produktion søger vi Slagter til vores nathold, søndag til torsdag. Primære arbejdsopgaver: • Udskæring og hakning. • Ekspedition af fødevarer. • Mærkning af fødevarer. Det forventer vi af dig: -Du er uddannet slagter. -Du behersker et rimeligt niveau i dansk tale og skrift. -Du er positiv og udadvendt med godt humør.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 18-04-2017

Tilsynsførende
Lyngby-Taarbæk Kommune
Tilsynsførende med primært fokus på gravearbejder i forbindelse med letbaneprojekt I de kommende år vil der være stor aktivitet i forbindelse med ledningsomlægninger og anlæg af letbane gennem Lyngby. Lyngby-Taarbæk Kommune søger derfor en tilsynsførende til gravearbejder i vejareal. Letbaneprojektet forventes at udløbe i 2023. Som vores nye medarbejder vil du primært være tilknyttet dette projekt, men du skal også indgå i det daglige arbejde på vores gravekontor.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 18-04-2017

Slagter og Delikatesseassistent Søges til Mesterslagteren Faaborgvej.
Mesterslagteren
Moderne Slagter forretning med respekt for de gamle traditioner søger ny medarbejdere. Er du FAGLÆRT og har erfaring, forventer vi at du: Er kundeservicemindet. Har styr på kasseekspedition. Præsentation i og af delikatessen samt øvrige varer. Butiksvant. Vi har mange bolde i luften og har brug for nogle ekstra hænder til at gribe dem. Vi tilbyder ordnede forhold, variable arbejdstider og et godt arbejdsklima. Lyder dette som noget for dig, ser vi frem til at hører fra dig. Send en kort ansøg og CV til Dan Nielsen.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 27-04-2017

Bagersvend søges
Faunøs Bageri V/Henrik Lund
Du er en dygtig fagmand/håndværker, som gerne vil lære mere.Du er ærlig og loyal,samt god kollega.Du har fri hveranden weekend samt en fast ugentlig fridag. 
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 05-04-2017