Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Konditor søges til et tralvt bageri
Nordisk brød
Til en travl Bageri/Konditori, beliggende på Amager, søges en frisk medarbejder til snarest tiltrædelse. Du skal have passion for konditor arbejde, da der skal laves konditor arbejde for 3 andre butikker. Arbejdstiden vil være 37 timer om ugen med en mødetid fra mellem 4-6 om morgen. Weekendarbejde hver anden weekend. Du skal være: - Uddannet konditor - Kunne arbejde selvstændigt - Mødestabil - Fleksibel Send venligst E-mail til: judithsara17@hotmail.com
Indrykket : 23-08-2017 Ansøgnings frist : 27-09-2017

Konditor søges til et tralvt bageri
Nordisk brød
Til en travl Bageri/Konditori, beliggende på Amager, søges en frisk medarbejder til snarest tiltrædelse. Du skal have passion for konditor arbejde, da du får den daglige produktion for 3 butikker. Arbejdstiden vil være 37 timer om ugen med en mødetid fra mellem 4-6 om morgen. Weekendarbejde hver anden weekend. Du skal være: - Uddannet konditor - Kunne arbejde selvstændigt - Mødestabil - Fleksibel Send venligst E-mail til: Thomasmeiiendam40@hotmail.com
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 26-09-2017

Bager mestersvend
Vikar-Online IVS
Vi søger for stor kunde en bager mestersvend Vi tilbyder:
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 29-08-2017

Nordic Beef søger medarbejdere
NORDIC BEEF HADSUND A/S
Hos Nordic Beef slagter, udbener og videreforarbejder vi dansk okse- og kalvekød.. Vi er en virksomhed i vækst, og søger derfor M/K til snarlig tiltrædelse. Vi søger 4-6 medarbejdere til slagterholdet, skærelinjen samt lager/ ekspedition. Slagter Som slagter bliver du en del af slagteholdet, og det er en fordel, at du har erfaring indenfor slagtning af kreaturer. Skæresvende Som medarbejder er du med til at sikre, at produktkvaliteten er i orden samtidig med at sikre, at gældende krav til hygiejne og fødevaresikkerhed overholdes.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 26-09-2017

Kreativ og stolt bager/konditor til Skanderborg Park ApS.
SKANDERBORG PARK ApS
Skanderborg Park er et professionelt konferencehotel, som på baggrund af faglig viden, stolthed, team-spirit, fantastiske produkter og ikke mindst gode relationer til de mange gæster er kåret til Årets konferen-cecenter 5 år i træk. Vi er specialister i afholdelse af kurser og konferencer, vi er feinschmeckere, når det drejer sig om fester, og vi er eksperter, når det handler om at få folk til at føle sig velkommen. Vi er en del af Finanssektorens Uddannelsescenter med mange stolte traditioner, og vores medarbejdere er vores vigtigste ressource.
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 08-09-2017

Slagteriarbejder - Søges til længervarende vikariat
VIKARRINGEN ApS
Arbejdssted: Til vores kunde, som er en stor virksomhed beliggende 40 km. fra Viborg og 50 km. fra Aalborg, søges 3-4 Slagteriarbejdere til længervarende vikariat, evt. med mulighed for fastansættelse. Det er ikke et krav at du er uddannet slagter, men du må meget gerne have en interesse for slagerfaget. Om stillingen:   Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være:
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 28-08-2017

ScanPeople søger en måletekniker til spændende og innovativ virksomhed i Nordsjælland
SCANPEOPLE ApS
Virksomheden er kinesisk-ejet, hvor den danske afdeling er frontløberen for moderselskabet i forbindelse med udviklingen af fremstillingsteknologier og produkter (R&D). Du vil blive en del af et yderst kompetent team på 28 medarbejdere, som primært består af udviklingsingeniører og højt specialiserede produktionsmedarbejdere. Dine arbejdsopgaver:
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 15-09-2017

Bager/Brødbager søges
CENTERBAGERIET/SUSANNE NIELSEN
Kvalifikationer: Vi søger en kompetent og faglig dygtig bagersvend evt. brødbager. Hovedvægten af arbejdsopgaverne vil ligge på gærdeje og rugbrød. Vores nye kollega skal være engageret og have mod og lyst til fornyelse. Måske har du selv masser af idéer og inspiration, som du bare skal ud med. Så er muligheden lige foran dig. Sammen vil vi skabe lækkert brød med dybe forankringer i vores stolte håndværk. Lærlinge:
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 01-10-2017

Konditor
Sweet Valentine ApS
Sweet Valentine søger konditor.   Ansvarsbevidst, skarp konditors søges snarrest.     Sweet Valentine er et lille firma, som producerer alt i den søde verden, på Vesterbro i Kbh. Med butik i Torvehallen Kbh. K. Vi leverer en gros også  til hoteller & cafeer mm. Vi gør en ære i at bruge ærlige, ægte råvarer , uden mixprodukter. Og har den holdning, at produkterne skal være mere end, bare i orden. Vi kan godt lide at udfordre os selv og kunderne skal have den bedste oplevelse. Sweet Valentine har 16 ansatte, hvor du finder 8 af dem i produktionen.
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 25-09-2017

Bager til GuldBageren Brabrand
Guldbageren v/Lars Fjeldbo Hartmeier
Bager Vi mangeler hænder i Bageriet, og specielt i kageafdelingen bliver vi mere og mere udfordret/presset, så derfor søger vi en bager som hovedsageligt skal stå for kageafdelingen. Vi forventer at:
Indrykket : 19-08-2017 Ansøgnings frist : 14-10-2017