Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kopi af Kopi af bager
Air Konditoriet V/Tommy Pedersen
bager søges til fuldtid  fri hver anden weekend mødetid kl 2 ring til tommy 51541945 ogfå en uddybet samtalle
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 15-12-2017

Slagter, Pølsemager eller tilsvarende
DELIKA HADERSLEV ApS
Skal du være vores nye kollega ? Vi er en virksomhed i vækst. Du har erfaring inden for fødevareproduktion, med et dybdegående kendskab til arbejdsopgaverne i en moderne forædlingsproduktion. Du er stolt af dit håndværk og sætter en ære i at producere de bedste produkter. Vores nye kollega ser vi gerne værende et menneske, der føler det naturligt at tage ansvar, men som samtidig er omstillingsparat når situationen kræver det.
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 19-11-2017

ScanPeople søger en måletekniker til spændende og innovativ virksomhed i Nordsjælland
SCANPEOPLE ApS
Virksomheden er kinesisk-ejet, hvor den danske afdeling er frontløberen for moderselskabet i forbindelse med udviklingen af fremstillingsteknologier og produkter (R&D). Du vil blive en del af et yderst kompetent team på 28 medarbejdere, som primært består af udviklingsingeniører og højt specialiserede produktionsmedarbejdere. Dine arbejdsopgaver:
Indrykket : 17-10-2017 Ansøgnings frist : 27-10-2017

Slagtersvend
føtex
Slagterafdelingen er et af vores fokusområder, og det er din opgave at sikre, at kunderne får et kvalitetsprodukt, når de køber kød hos os.Du er– dygtig til dit håndværk– omhyggelig– kvalitetsbevidst– god til at holde orden– uddannet slagterDin alder er underordnet, bare du har motivation, engagement og ordenssans - og de faglige kvalifikationer i orden.Hvad kan vi tilbyde?Vi kan tilbyde dig et spændende og udfordrende job, hvor mulighederne for at skabe en karriere er gode.ArbejdstidDu er selv med til at fastsætte din
Indrykket : 17-10-2017 Ansøgnings frist : 14-11-2017

Byens kagemand i Frederiks søger bagersvend, er det dig?
Byens Kagemand I/S
Vi søger snarest en faglært bagersvend til at blive en del af en virksomhed med dygtige kompetente kolleger. Vi er i en positiv udvikling med mange loyale kunder.   Vi tilbyder: Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø hvor varekvalitet sættes i højsædet Et job med mulighed for personlige udvikling Arbejde hver 3 weekend Fleksible og gode arbejdsforhold   Opgaver:
Indrykket : 13-10-2017 Ansøgnings frist : 08-12-2017

FødevareSjælland/Fyn søger medarbejder til stilling som tilsynsførende
Fødevarestyrelsen
Vil du være med til at arbejde for fødevaresikkerhed og kontrollere, at reglerne på fødevareområdet bliver overholdt? Så er du måske vores nye tilsynsførende i FødevareSjælland/Fyn.     Opgaver  
Indrykket : 12-10-2017 Ansøgnings frist : 31-10-2017

Bagersvend eller Konditor
Guldbageren i Aalestrup
Vi har forrygende travlt og står overfor at skulle udvide. Derfor søger vi en ny stabil Bagersvend eller Konditor. Du skal selvfølgelig være uddannet. Du skal være med til at udvikle sortiment til ny butik, så ideerne kan få lov til at sprudle løs. Vi forventer, at du er passioneret, kvalitetsbevidst og selvkritisk. Dette er en nødvendighed for at vi sammen kan sikre en høj kvalitet og service til vore kunder. Arbejdstiden er 37 timer om ugen, arbejdsweekend hver anden weekend. Mødetiden: er dagstimerne, men ved ferie kan der forekomme nat.
Indrykket : 11-10-2017 Ansøgnings frist : 14-11-2017

Slagter søges til SPAR Humble
AKTIV SUPERMARKED
Vi søger en slagter til vores slagter/delikatesse afdeling. Du skal stå for bestilling og opfyldning af fersk kød, samt produktion/udskæring af egne varer. Samt i samarbejde med de øvrige medarbejdere i afdelingen sørge for delikatessevarer, smørrebrød, osv.   Er du en glad og smilende, samt serviceminded person så er det lige dig vi har brug for.  
Indrykket : 11-10-2017 Ansøgnings frist : 01-11-2017

Fødevarestyrelsen søger en tilsynstekniker til en fast fuldtidsstilling ved kødkontrollen ved Danish Crown Rønne - genopslag
Fødevarestyrelsens Kødkontrol
Stillingen ønskes besat 1. december 2017 eller hurtigst muligt derefter.     Kødkontrollen i Rønne.     Kødkontrollen i Rønne består udover sektionsleder af 1 dyrlæge og 6 tilsynsteknikere. Du bliver den 7. tilsynstekniker.  
Indrykket : 11-10-2017 Ansøgnings frist : 29-10-2017

Bagersvend.
Brogaards Bageri Aps
Brogaards bageri søger en frisk bagersvend.Bagersvend søges til Brogaards bageri Tinglev, Det gode brød kræver et solidt håndværk, masser af vilje og dedikation og ikke mindst, at du laver det med et smil. Vi har travlt og har derfor behov for en ekstra bagersvend. Vi er 4 svende, en mester og 1 lærlinge, og vi bager brød af alle slags.
Indrykket : 11-10-2017 Ansøgnings frist : 15-11-2017