Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
uddannet bager søges
DEN GAMLE BAGERGAARD AF 1992 APS
Den gamle bagergård i Maribo søger en bager Er du frisk og mødestabil -så ring til Flemming på: 22632578 der indkaldes til samtale efterhånden som ansøgningerne indløber, og stillingen kan derfor være besat, inden ansøgningsfristen udløber
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 27-03-2017

Bagersvend søges
Faunøs Bageri V/Henrik Lund
Du skal være en dygtig fagmand/håndværker.Du kommer til at arbejde med alt der til faget hører.Du skal være ærlig og loyal,samt være en god kollega.Du har fri hveranden weekend samt en fast ugentlig fridag. 
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 06-03-2017

Tilsynsmedarbejder til vejområdet
Herning Kommune
Er du en rigtig ’’mand’’- så er du måske den medarbejder, vi søger til en stilling hos Drift og Service Jobbet består i Skaderegistrering af Herning Kommunes veje og fortoveHåndtering af gravetilladelserVejtilsynSkilte vedligeholdVintertjenesteDeltage i alt øvrigt arbejde indenfor vejområdet, såsom stibearbejde, assistance ved afvikling af events og øvrige vedligehold af infrastrukturen m.m. Vi forventer du har følgende kvalifikationer En faglig baggrund som struktør, entreprenør eller som ud
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 05-03-2017

Slagtersvend
LANDMAND OLE TOFT THØGERSEN
Vi søger en fuldtids slagtersvend til vort slagteri til ansættelse snarest muligt eller efter aftale. Arbejdet hos os er varierende. Du skal hjælpe til med de ugentlige slagtninger af kreaturer, får, lam og heste samt hjælpe til opskæringen. Du har tidligt fri hver fredag samt weekendfri. Du behøver ikke, at være uddannet kreaturslagter, men det vil naturligvis være en fordel. Vi tilbyder en moderne arbejdsplads, hvor praktiske og hensigtsmæssige arbejdsforhold er i højsædet. Derudover tilbyder vi en spændende og afvekslende arbejdsplads og dygtige kollegaer.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 27-03-2017

Bager
JKS a/s, Frederiksberg
Er du faglært bager og har du brug for nye udfordringer?JKS søger på vegne af en af vores kunder i Storkøbenhavn en bager, der har lyst til en hverdag med forskellig artede opgaver, men med primært fokus på brødbagning.Som person forventes det, at du er faglært og gerne med erfaring fra brødbageri, samt kendskab til forskellig typer kager. Herudover forventes det, at du er mødestabil, er detaljeret og at du trives med teamarbejde.
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 17-03-2017

ARLA’S PRODUCTION MANAGEMENT GRADUATE PROGRAMME
ARLA FOODS AMBA
Kick-start your career with Arla’s Production Management Graduate Programme Do you want to pursue a career in Production Management with the potential to be a future leader and role model for the employees at our production sites? If yes, then come and kick-start a career that will pave the way for exciting opportunities in one of the world’s largest dairy companies. What is it? Arla’s Production Management Graduate Programme is a 2-year entry level programme where talented graduates can begin a leadership career within one of the world’s largest dairy companies.
Indrykket : 16-02-2017 Ansøgnings frist : 17-03-2017

Bager
LUDVIG'S KONDITORI V/PER BORCH LUDVIGSEN
Bager Ludvig Hillerød søger en bagersvend, der kan gå ind i det daglige arbejde.Vi mangler en bagersvend, der vil møde kl. 2 om natten. Du vil have fri hveranden weekend og en fast ugentlig fridag efter ønske. Bager Ludvig Hillerød er en del af KonditoriBager kæden, og vi har en del leveringer til Rema1000 butikker i hele Nordsjælland samt Storkøbenhavn. Vi er pt. 6 bager og 2 konditorer samt en pakker og rengøringsfolk. Er du interesseret i arbejdet er du meget velkommen til at sende mig en mail eller ringe til mig. Med venlig hilsen
Indrykket : 15-02-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Tjen penge på at grille!
DANSK GRILL & CATERING ApS
Sjælland, København, Fyn og JyllandHar du en fødevarerelateret uddannelse? Kan lide at grille eller vil du gerne lære det? Så kan du nemt tjene ekstra penge til ferie og fornøjelser.  Vort koncept er udviklet gennemflere år og flere tusinde danskere har nydt en eller flere af vores grillmenuer. Det har givet vores kunder glade og tilfredse gæster.  Vi har gennem de sidste år oplevet en stærkt stigende interesse for vores Grill Catering, hvorfor vi nu søger flere Grill Catere til at varetage den store efterspørgsel.  
Indrykket : 15-02-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Ferievikar søges
Bakery by Hermann ApS
Vi søger en vikar til vores bagerbutik i Lyngby i ugerne 9-11 med arbejdstid mandag til fredag 6-13.30. Jobbet består i at ekspedere kunder, fylde varer op, bestille varer, smøre sandwich og holde butikken pæn og ren. Hvis du har erfaring fra butik er det en fordel men ellers bliver du lært op og man står sammen med en erfaren kollega. Der er mulighed for afløservagter og sommerferiejob efterfølgende. Er dette noget for dig så send en ansøgning til mias@cafeer.dk
Indrykket : 15-02-2017 Ansøgnings frist : 24-02-2017

Produktudvikler med øje på kvaliteten
Foodjob Danmark ApS
Den ideelle kandidat har nogle års erfaring fra lignende stillinger, og er uddannet inden for levnedsmiddelindustrien. Carletti A/S har et højt vidensniveau og en markedsledende produktportefølje indenfor konfekture, og ønsker med denne ansættelse at styrke organisationen og fokus på udvikling.
Indrykket : 14-02-2017 Ansøgnings frist : 23-02-2017