Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
KOK, SLAGTER ELLER ANDEN FØDEVAREBAGGRUND
Dansk Grill & Catering
Vi søger Grill entusiaster til vores Grill Catering!Har du en fødevarerelateret uddannelse og kan lide at grille, kan du nemt tjene ekstra penge til ferie og fornøjelser.  Vort koncept er udviklet gennemflere år og flere tusinde danskere har nydt en eller flere af vores grillmenuer. Det har givet vores kunder glade og tilfredse gæster.  Vi har gennem de sidste år oplevet en stærkt stigende interesse for vores Grill Catering, hvorfor vi nu søger flere Grill Catere til at varetage den store efterspørgsel.  
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 28-02-2017

KOK, SLAGTER ELLER ANDEN FØDEVAREBAGGRUND
DANSK GRILL & CATERING ApS
Vi søger Grill entusiaster til vores Grill Catering!Har du en fødevarerelateret uddannelse og kan lide at grille, kan du nemt tjene ekstra penge til ferie og fornøjelser.  Vort koncept er udviklet gennemflere år og flere tusinde danskere har nydt en eller flere af vores grillmenuer. Det har givet vores kunder glade og tilfredse gæster.  Vi har gennem de sidste år oplevet en stærkt stigende interesse for vores Grill Catering, hvorfor vi nu søger flere Grill Catere til at varetage den store efterspørgsel.  
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 28-02-2017

Chef Konditor til Mejsner's Bageri, Cafe og To/Go
Mejsner's Bageri
Mejsner's Bageri Slagelse søger chef konditor til tiltrædelse straks.Er du specialist i søde sager?Vi har brug for en konditor med en leder i maven, du bliver en del af vores afdeling i Slagelse hvor vi udover konditor også har bageri.Vores konditor afdeling er kendetegnet ved et højt fagligt niveau og fokus på finesser.Har du et stort engagement og et godt håndelag, er du måske vores nye chef konditor, hvor du starter med en afdeling med 3 kollegaer, foruden vores bager afdeling på 4 bagere.
Indrykket : 14-01-2017 Ansøgnings frist : 22-01-2017

Slagter søges
Meny Østervrå
Vil du skære byens møreste bøffer? MENY i Østervrå søger slagtersvend til moderne slagterafdeling Vi tilbyder: • Velordnede arbejdsforhold i en kæde med klare holdninger til fødevarer og gode madoplevelser • En sjov og afvekslende hverdag, hvor din indsats gør en forskel • En arbejdsplads med en munter og kollegial omgangsform og plads til kreativ udfoldelse • Engagerede og dygtige kolleger • Gode arbejdstider med weekendordning og fleksibilitet Du får: • Ansvar for udskæring og klargøring af afdelingens varer • Ansvar for at præsentere varerne indbydende og inspirerende og for, at va
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 14-02-2017

Bagersvend
KAGEHUSET 2012 ApS
Hovedgård Bageri søger en natbager / mester-svend ER DU: - bageren, der brænder for sit job? Har passion for at bage et super godt brød, helt fra bunden? - bageren, der kan lide at have ansvar, at have travlt, og selv være med til at planlægge sit arbejde? - bageren, der har et ønske om, at komme til at arbejde i ét af Danmarks ti bedste bagerier, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten? - bageren, der kunne tænke sig, at være bagermesterens ’højre hånd’?
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 17-02-2017

Financial Controller til Interdan Bil A/S, der står bag importen af Peugeot, Citroën og Mitsubishi biler i Danmark
Interdan Bil A/S
Vi søger en fagligt stærk og forretningsorienteret Financial Controller til vores Accounting afdeling, der arbejder med flere af selskaberne bag nogle af Danmarks og Sveriges mest populære bilmærker.   Du vil i samarbejde med 16 kollegaer i Accounting afdelingen varetage både faste opgaver og ad hoc opgaver. Vi har stort fokus på at løfte de regnskabsmæssige opgaver omkring vores forhandlere, leverandører og interne kunder på en effektiv og professionel måde samt på automatisering og optimering af driftsopgaverne.   Dine primære arbejdsopgaver omfatter bl.a.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 09-02-2017

Fiskeindustriarbejder
JKS a/s, Hirtshals
For kunde i Hirtshals søges medarbejdere til fiskeproduktion.Der er tale om et kortvarigt vikariat. Faglige kvalifikationer:- Erfaring fra fabriksarbejde eller produktion er en fordel, men ikke et krav.- Pakning/udskæring af fisk og diverse arbejde i forbindelse dermed. Personlige egenskaber:- Stabil-  Fleksibel- Kvalitetsbevidst- Hurtig- Selvstændig Du kan fremvise straffeattest.
Indrykket : 12-01-2017 Ansøgnings frist : 22-02-2017

Operatør til Holstebro Flødeost, Holstebro
Arla Holstebro Flødeost
Vil du være vores nye kollega på et moderne mejeri, som har den allernyeste og yderst specialiserede teknologi? Her er chancen. På Holstebro Flødeost er produktionen af verdens bedste flødeost i gang døgnet rundt syv dage om ugen. www.arla.com/company/job-and-career/vacancies/operatr-til-holstebro-fldeost-holstebro/
Indrykket : 11-01-2017 Ansøgnings frist : 01-02-2017

mejeritekniker/mejerist
Mejeritekniker søges til virksomhed i Nakskov Har du lyst til en spændende hverdag i en innovativ fødevarevirksomhed med store ambitioner? En virksomhed, der sætter en stor ære i at lave danske, naturlige produkter af allerhøjeste kvalitet? Hos os i Nakskov producerer vi blandt andet friske, danske juicer uden nogen form for tilsætningsstoffer. Vi arbejder med gode, danske råvarer og springer aldrig over hvor gærdet er lavest. Det er vigtigt for os, at du har det på samme måde med kvalitet.
Indrykket : 11-01-2017 Ansøgnings frist : 15-02-2017

Mestersvend til Madsens Bageri
Madsens Bageri V/Ulrik Madsen
Vi søger en dygtig mestersvend, der har lyst til at være en del af vores familiebageri, hvor grundstenene bygger på et dygtigt, kvalitetsbevidst og serviceminded personale. Vi leverer brød til købmænd og erhvervsliv i det meste af omegnen i Thyområdet. Vi bager altid efter egne opskrifter og med de bedste råvarer og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores bagværk. Du vil blive en del af 10 medarbejdere i bageriet, 9 i butikken og 4 chauffører, hvor en hyggelig og uformel tone har høj prioritet i en travl hverdag. Har du lyst at høre mere om jobbet - kontakt da Ulrik Madsen (ml.
Indrykket : 10-01-2017 Ansøgnings frist : 14-02-2017