Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Konditor
A/S HINDSGAVL
Konditor søges til kreativt køkkenteamPå Hindsgavl Slot søger vi nu en dygtig konditor til ansættelse snarest muligt. Du vil blive en del af et veletableret og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give gæster den bedste oplevelse - hver gang.Vi tilbyder dig et spændende job i smukke omgivelser med moderne køkken-, hotel- og konferencefaciliteter. Du kommer til at indgå i et topmotiveret, kreativt og dygtigt team, som laver gastronomi til både á la carte, konferencer og selskaber.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

bager
Air Konditoriet V/Tommy Pedersen
bager søges til fuldtid  fri hver anden weekend mødetid kl 2 ring til tommy 51541945 ogfå en uddybet samtalle
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 16-02-2017

Chef Konditor til Mejsner's Bageri, Cafe og To/Go
Mejsner's Bageri
Mejsner's Bageri Slagelse søger chef konditor til tiltrædelse straks.Er du specialist i søde sager?Vi har brug for en konditor med en leder i maven, du bliver en del af vores afdeling i Slagelse hvor vi udover konditor også har bageri.Vores konditor afdeling er kendetegnet ved et højt fagligt niveau og fokus på finesser.Har du et stort engagement og et godt håndelag, er du måske vores nye chef konditor, hvor du starter med en afdeling med 3 kollegaer, foruden vores bager afdeling på 4 bagere.
Indrykket : 14-01-2017 Ansøgnings frist : 22-01-2017

Bagersvend
KAGEHUSET 2012 ApS
Hovedgård Bageri søger en natbager / mester-svend ER DU: - bageren, der brænder for sit job? Har passion for at bage et super godt brød, helt fra bunden? - bageren, der kan lide at have ansvar, at have travlt, og selv være med til at planlægge sit arbejde? - bageren, der har et ønske om, at komme til at arbejde i ét af Danmarks ti bedste bagerier, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten? - bageren, der kunne tænke sig, at være bagermesterens ’højre hånd’?
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 17-02-2017

Mestersvend til Madsens Bageri
Madsens Bageri V/Ulrik Madsen
Vi søger en dygtig mestersvend, der har lyst til at være en del af vores familiebageri, hvor grundstenene bygger på et dygtigt, kvalitetsbevidst og serviceminded personale. Vi leverer brød til købmænd og erhvervsliv i det meste af omegnen i Thyområdet. Vi bager altid efter egne opskrifter og med de bedste råvarer og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores bagværk. Du vil blive en del af 10 medarbejdere i bageriet, 9 i butikken og 4 chauffører, hvor en hyggelig og uformel tone har høj prioritet i en travl hverdag. Har du lyst at høre mere om jobbet - kontakt da Ulrik Madsen (ml.
Indrykket : 10-01-2017 Ansøgnings frist : 14-02-2017

Guldbageren i Holstebro søger Mestersvend
GULDBAGEREN HOLSTEBRO A/S
Guldbageren i Holstebro søger, med tiltrædelse hurtigst muligt, en Mestersvend. Du bliver ansvarlig for produktionen, personale og planlægning af arbejdet. Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitet brød.
Indrykket : 10-01-2017 Ansøgnings frist : 14-02-2017

Bagerlærling tilbydes plads hos Byens Brødhus - Sønderborg
Byens Brødhus v/Alex Gustavson
Er du dygtig og kreativ med dine hænder og kan du se en udfordring i at lave godt brød og lækre til kvalitetsbevidste kunder? Er du morgenfrisk og vil du arbejde med ægte bagerhåndværk? Du tilbydes, hos os, en masse dejlige kollegaer og en variende arbejdsdag med mange spændende opgaver.Vi forlanger, at du er dedikeret, mødestabil og loyal og vi forventer, at du sætter en ære i at opfylde de opgaver, du vil blive tildelt.
Indrykket : 08-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Konditor / Bager
Faber Brød
Konditor eller bager med erfaring i wienerbrød og kagerFaglig dygtig konditor/bager søges til økologisk engrosbageriFaber Brød søger en engageret konditor/bager til at indgå i vores lille team, som udvider med en større produktion af wienerbrød og kager. Til dette søger vi en medarbejder med hovedansvar for produktion, planlægning og produktudvikling af dette.Dine kvalifikationerFaglært konditor eller bager / Eller flere års erfaring indenfor fagetErfaring indenfor wienerbrød og kageproduktion
Indrykket : 05-01-2017 Ansøgnings frist : 15-02-2017

Bagersvend
Guldbageren Randers I/S
Guldbageren - din lokale bager Vores bageri er kendt for det gode håndværk og den gode service. Vi har meget travlt i vores afdeling og ønsker at ansætte en bagersvend hurtigst muligt. Du skal være en dygtig håndværker og have et højt fagligt niveau. Ansvar for den gode brødoplevelse Som bagersvend får du et stort ansvar. Du skal bl.a. sørge for, at vi lever op til vores mål for frisk og lækkert brød.
Indrykket : 04-01-2017 Ansøgnings frist : 08-02-2017

NORDISK BRØD SØGER BAGERSVEND
Nordisk brød
I søger en frisk kvik selvstændig medarbejdere, til produktion. Stillingen er 37 timer om ugen, med start omgående. Du skal være uddannet bager. Vi er et lille bageri med 3 butikker. Vi bor på Amager. Kontakt Thomas neiiendam 25759292 . Eller send en mail til judithsara17@hotmail.com.
Indrykket : 04-01-2017 Ansøgnings frist : 08-02-2017