Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Produktionsmedarbejdere til Mille Food A/S
Mille Food A/S
Mille Food A/S er en nystartet virksomhed i Hundested, som skal producere modermælkserstatning og tilskudsblanding. Mille Food A/S vil modtage basepulver og blande med ingredienser og pakke den færdige modermælkserstatning/tilskudsblanding i dåser. Hovedparten bliver eksporteret til vores kinesiske søsterselskab Mille Dairy Ltd. Fabrikken er pt under opbygning og med forventet produktions start medio juli 2017. Derfor søger vi mejerister og andet faglært personale, procesoperatører, lagermedarbejdere og operatører med anden baggrund.
Indrykket : 20-04-2017 Ansøgnings frist : 25-05-2017

Produktionsmedarbejdere til Mille Food A/S
Mille Food A/S
Mille Food A/S er en nystartet virksomhed i Hundested, som skal producere modermælkserstatningog tilskudsblanding. Mille Food A/S vil modtage basepulver og blande med ingredienser og pakke den færdige modermælkserstatning/tilskudsblanding i dåser. Hovedparten bliver eksporteret til vores kinesiske søsterselskab Mille Dairy Ltd. Fabrikken er pt under opbygning og med forventet produktions start medio juli 2017. Derfor søger vi mejerister og andet faglært personale, procesoperatører, lagermedarbejdere og operatører med anden baggrund.
Indrykket : 19-04-2017 Ansøgnings frist : 18-06-2017

Mejerimedarbejder søges til Mejeriet på Knuthenlund
Knuthenlund
På Knuthenlund Mejeri har vi en målsætning om at producere oste af absolut højest kvalitet efter ’fra-jord-til-bord’-princippet. Til Mejeriet på Knuthenlund søger vi nu en ny medarbejder med fødevarebaggrund, som kan indgå i teamet i produktionen. Dine opgaver: Dine opgaver består af produktion af Knuthenlunds forskellige mejeriprodukter bestående af Knuthenlunds prisvindende oste, yoghurt og mælk herunder også pasning af lagre, pakning af varer, rengøring, løbende kvalitetssikring af eget arbejde samt registrering jvf afdelingens egenkontrol.
Indrykket : 18-04-2017 Ansøgnings frist : 03-05-2017