Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Sagsbehandler og tilsynsførende til Drift & Anlæg, Aabenraa Kommune
Drift & Anlæg
Har du lyst til at arbejde med myndigheds– og driftsopgaver på vej- og parkområdet? Ja, så har vi jobbet til dig.     Vi søger snarest muligt en medarbejder til afdelingen Drift & Anlæg til løsning af opgaver med gravetilladelser, arrangementer, tilsyn og flere forskellige borger- og entreprenørrelaterede opgaver på vejområdet. Der er mange steder, du kan sætte dit fingeraftryk.      Vi har fokus på den gode dialog med borgerne og brænder for at give de kommunale veje og grønne områder, de bedste rammer for trafikanter og brugere.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

Slagter
DANSK BOLIGRENOVERING ApS
Slagtersvend til slagterafdeling/delikatesse. Du er uddannet slagter/delikatesse, eller har erfaring som slagter/delikatesse - gerne fra detailbranchen. Du har kendskab til planlægning af produktion, og du kan bevare overblikket i en travl hverdag. Du kan dit håndværk og dine udskæringer. Du arbejder med faglig stolthed og elsker at lave mad. Rytmer og rutiner skal dyrkes i allerhøjeste grad. Stillingen er et vikariat. Søg jobbet nemt og hurtigt på vikar-online.dk. 
Indrykket : 20-06-2017 Ansøgnings frist : 01-08-2017

Detailslagter til aftenarbejde
Hørkram Foodservice A/S
Hørkram søger 3 detailslagtere til vores aftenhold. Mødetid kl. 18.00 - 01.30 søndag til torsdag.
Indrykket : 19-06-2017 Ansøgnings frist : 14-08-2017

Rosenbeck Frilandskød søger deltid/flexmedarbejder
Rosenbeck Frilandskød
Vi søger en stabil og loyal medarbejder til vores slagterafdeling. Vi driver en gårdbutik med salg af kvalitetskød fra egne dyr. Vores varemærker er smag, kvalitet, dyrevelfærd og god kundeservice. Stillingen er i første omgang et barselsvikariat, men med stor mulighed for fastansættelse efter vikariatet.
Indrykket : 14-06-2017 Ansøgnings frist : 15-07-2017

Pakhusmedarbejder
SCAN FISH DANMARK A/S
Medarbejder m/k med branche kendskab søges til arbejde i pakhus for snarlig tiltrædelse.
Indrykket : 14-06-2017 Ansøgnings frist : 09-08-2017

Slagter
Gert Nielsen A/S
Arbejdsopgaver: Hakning og opskæring i produktionen Ekspedition af fødevarer. Mærkning af fødevarer Det kan du forvente af os: Du bliver en del af vores produktionsteam og skal arbejde sammen med vores nathold i samarbejde med vores produktionsansvarlig Løn og øvrige ansættelsesforhold forhandles individuelt på et attraktivt niveau i forhold til kvalifikationer. Herudover tilbydes du en række personalegoder. Faglige Kvalifikationer: •Uddannet Slagter og har hygiejnebevis •Behersker et rimeligt niveau af Dansk i tale og skrift •Du er positiv og udadvendt med godt humør.
Indrykket : 12-06-2017 Ansøgnings frist : 17-07-2017

Butiksslagter
Tine Thybo
Vi har brug for en kreativ og innovativ butiksslagter. Der har prøvet at skære i lidt af hvert. Vi har bruge for en slagter som kan arbejde alene og samtidigt være en del af et hold, der trækker Johannesminde i den økologiske retning, med omtanke på de råvare vi arbejder med. Vi har brug for en slagter som kan parterer fjerkræ, lam, gris og kreatur. Vi har brug for en pølsermager som kan lave alt pålæg, spegepølser, røgvare, grill pølser osv. selvfølgelig på økologiske manerer. Virksomhedsbeskrivelse: Vi har økologiske grise og limousine kvæg på gården.
Indrykket : 06-06-2017 Ansøgnings frist : 11-07-2017

Produktion / lager - ferieafløsere
TICAN FRESH MEAT ANSAGER A/S
Tican Fresh Meat A/S i Ansager søger ferieafløsere i perioden 01.06.17 - 31.08.17. Den daglige arbejdstid er fra 06.00 - 15.00 mandag til fredag. Det er vigtigt at du er motiveret og mødestabil samt har en god fysik. Du skal kunne læse og forstå en arbejdsgangsbeskrivelse. Interesserede bedes møde personligt i virksomheden og medbringe en skriftlig ansøgning.
Indrykket : 31-05-2017 Ansøgnings frist : 30-06-2017

Havnens Fiskehus søger en stabil person til natholdet
HAVNENS FISKEHUS ApS
Vi søger en frisk og stabil person til at indgå på vores nathold. Vi pakker hver nat store mængder fisk og skaldyr og andre specialiteter til hoteller og restauranter i det meste af Jylland. Vores nathold består af 3 mand og en chauffør. Til det mangler vi en pålidelig og selvstændig person, som har lyst til at indgå i et ungt team af dygtige fagfolk. Kendskab til fisk er ikke et krav, men interesse for mad generelt er et "must".  
Indrykket : 29-05-2017 Ansøgnings frist : 24-07-2017

Slagtermester til Meny Rønne
SUPERBEST RØNNE ApS
Meny Rønne Søger hurtigst muligt en Slagter Mester, stillingen har tidligere været opslået, men desværre uden ansøgning fra en faglært Slagter.
Indrykket : 27-05-2017 Ansøgnings frist : 22-07-2017