Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Slagter
GERT NIELSEN A/S
Til vores produktion søger vi Slagter til vores nathold, søndag til torsdag. Primære arbejdsopgaver: • Udskæring og hakning. • Ekspedition af fødevarer. • Mærkning af fødevarer. Det forventer vi af dig: -Du er uddannet slagter. -Du behersker et rimeligt niveau i dansk tale og skrift. -Du er positiv og udadvendt med godt humør.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 18-04-2017

Tilsynsførende
Lyngby-Taarbæk Kommune
Tilsynsførende med primært fokus på gravearbejder i forbindelse med letbaneprojekt I de kommende år vil der være stor aktivitet i forbindelse med ledningsomlægninger og anlæg af letbane gennem Lyngby. Lyngby-Taarbæk Kommune søger derfor en tilsynsførende til gravearbejder i vejareal. Letbaneprojektet forventes at udløbe i 2023. Som vores nye medarbejder vil du primært være tilknyttet dette projekt, men du skal også indgå i det daglige arbejde på vores gravekontor.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 18-04-2017

Slagter og Delikatesseassistent Søges til Mesterslagteren Faaborgvej.
Mesterslagteren
Moderne Slagter forretning med respekt for de gamle traditioner søger ny medarbejdere. Er du FAGLÆRT og har erfaring, forventer vi at du: Er kundeservicemindet. Har styr på kasseekspedition. Præsentation i og af delikatessen samt øvrige varer. Butiksvant. Vi har mange bolde i luften og har brug for nogle ekstra hænder til at gribe dem. Vi tilbyder ordnede forhold, variable arbejdstider og et godt arbejdsklima. Lyder dette som noget for dig, ser vi frem til at hører fra dig. Send en kort ansøg og CV til Dan Nielsen.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 27-04-2017

Fødevarestyrelsen søger 3 tilsynsteknikere til faste stillinger i Kødkontrollen ved Tican Fresh Meat A/S
Fødevarestyrelsens Kødkontrol
Vil du være med til at højne fødevaresikkerheden? Vi søger et 3 tilsynsteknikere til tiltrædelse hurtigst muligt. Stillingerne er på 40 timer om ugen.    Kødkontrollen  Kødkontrollen er på i alt 29 medarbejdere (4 dyrlæger, 24 tilsynsteknikere og 1 kontorfunktionær).  Vi har et godt samarbejdsklima og der fokuseres til stadighed på at gøre kvaliteten af kontrollen bedre og udnytte de fordele, der findes i en stor medarbejdergruppe.  Arbejdstiden ligger mellem kl. 6.00 og 17.45.
Indrykket : 21-03-2017 Ansøgnings frist : 17-04-2017

Produktionsmedarbejder
JKS a/s, Hirtshals
Produktionsarbejder til HKScan, Skovsgaard, søges. Faglige kvalifikationer:Erfaring fra fabriksarbejde eller produktion med fødevarer er en fordel. Det er et længerevarende vikariat med variende vagter til dag- og aftenhold.  Krav om hygiejnebevis. Personlige egenskaber:-Stabil- Fleksibel- Kvalitetsbevidst- Hurtig- Selvstændig. Du kan fremvise straffeattest. 
Indrykket : 20-03-2017 Ansøgnings frist : 24-04-2017

Fødevarestyrelsen søger en tilsynstekniker til en fast stilling, 37 timer/uge, i kødkontrollen på Fjerkræslagteri,Vinderup
Fødevarestyrelsens Kødkontrol
En fast fuldtidstilling som tilsynstekniker i kødkontrollen på fjerkræslagteriet HKScan Vinderup, ønskes besat snarest muligt.    Vi tilbyder  Vi tilbyder ansættelse i fast fuldtidsstilling, arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer om ugen reguleret med månedsnorm.    Arbejdet vil primært bestå af båndkontrol på PM.
Indrykket : 16-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Fiskeindustriarbejder
Medarbejderne ApS
Vikariater til vores kunde i Hirtshals Om dig:Morgenfrisk og samarbejdsvilligErfaring med at arbejde i produktionEn fordel hvis du har hyggiejnebevis Effektiv og kvalitetsbevidstMødestabil og fleksibelSkrive, læse og tale danskHar dette din interesse, send ansøgning og CV til job7@medarbejderne.dk med emnet "Fiskeindustriarbejder". Eventuel indkaldelse til samtale vil ske løbende. Samtalerne foregår i Hjørring.
Indrykket : 16-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Butiksslagter
PERSONALE-MATCH ApS
Har du styr på dit håndværk, har du erfaring som slagter og er du rutineret når det gælder udskæringer af kød, så er det dig vi mangler til vores kunde på Sydsjælland.For en af Danmarks største totalleverandører af fødevarer til professionelle køkkener, søger Personale-match dygtige butiksslagtere til længerevarende vikariater til dag eller aftenvagter. Vikariaterne er på fuld tid med opstart snarest muligt.
Indrykket : 15-03-2017 Ansøgnings frist : 09-04-2017

Butiks og delikatesseslagter
FRUEHØJ SLAGTER ApS
Vi søger en uddannet butiks og delikatesseslagter til at indgå i et travlt team. Vi forventer, at du er ansvarsbevidst, har overblik og kreativ. Arbejdsopgaverne vil bl.a. bestå af, opfyldning af disk, og ekspedition af kunder, opskæring af kød. Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du har fri hver anden weekend.
Indrykket : 15-03-2017 Ansøgnings frist : 19-04-2017

Thy-Mors Energi søger en tilsynsførende
THY-MORS ENERGI SERVICE A/S
Thy-Mors Energi Service A/S søger en dygtig tilsynsførende til forretningsområdet fiber med tiltrædelse snarest.Dine primære opgaver vil bl.a. være: Du refererer til vores fiberchef, og bliver en del af et engageret team i forretningsområdet fiber.Arbejdsdagen vil være præget af høj aktivitet med mange bolde i luften, og med konstant fokus på at yde den bedste service og rådgivning til interne og eksterne samarbejdspartnere.Dine primære opgaver vil være følgende:
Indrykket : 14-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017