Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Lektiehjælpere søges i hele lande
Konsulenthuset -Guiderne ApS
  Lektiehjælpere søges i hele landet! Drømmer om at hjælpe og undervise folkeskole- eller gymnasieelever som har det svært ved at følge med i enkelte eller flere fag i skolen, så har vi det perfekte undervisningsjob til dig. Lige i øjeblikket søger vi lektiehjælpere i hele landet! Som lektiehjælper hos Konsulenthuset Guiderne vil du kunne opsamle vigtig undervisningserfaring samt have muligheden for at tjene lidt ekstra ved siden af dine studier.
Indrykket : 23-08-2017 Ansøgnings frist : 18-10-2017

Produktionsskolelærer til NY linje - Bæredygtighed og miljø
Produktionsskolen Kolding
EN NY SPÆNDENDE LINJE SER DAGENS LYS PÅ PRODUKTIONSSKOLEN KOLDING. Er du en engageret efterskolelærer af sjæl, men ønsker at komme hjem hver aften? Er du fagligt kompetent og har et hjerte, der brænder for at arbejde med unge mennesker i alderen 16-25 år? Har du interesse for bæredygtighed generelt og en livsstil der matcher denne interesse? Er du en kreativ person, der igennem primært praktisk produktion kan formidle det vigtige budskab i at passe på vores miljø m.m. – ja, så skal du læse videre.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 06-09-2017

Ny lærer til Rønne Privatskole - barselsvikariat
RØNNE PRIVATSKOLE
Vil du være med til at tænke udvikling, læring og trivsel, så søger Rønne Privatskole en lærer pr. 1. november 2017. Vi lægger meget vægt på at skabe en skole, hvor der er plads til udvikling, tid til forberedelse og så har vi 345 elever, der står og venter på din ekspertise indenfor undervisning og udvikling. Vi giver det samme fagtilbud som folkeskolen og lidt til, så du skal være stærk i dit fagområde, men også kunne bidrage til f.eks.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 11-09-2017

Sydvestmors Friskole søger pr. 01/10 2017 en børnehaveklasseleder.
Sydvestmors Friskole
Sydvestmors Friskole søger pr. 01/10 2017 en børnehaveklasseleder.  Vores børnehaveklasseleder går på pension, og derfor mangler vi en engageret børnehaveklasseleder på vores skole. Der er tale om en fuldtids fastansættelse.  
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 04-09-2017

Brøndby Strand Skole, overbygningen søger lærer
Brøndby Strand Skole
Er du på udkig efter et spændende lærerjob, så kan vi være stedet for dig!   Brøndby Strand Skole søger pr. 1. oktober 2017, eller hurtigst muligt derefter, en lærer til vores Overbygning.   Som lærer på Brøndby Strand Skole indgår du i både faglige og sociale fællesskaber, hvor vi både har høje forventninger til hinanden og vores elever!   Brøndby Strand Skole er en velfungerende skole med ca. 1100 børn og et personale på 170. Skolen er beliggende på tre matrikler med henholdsvis Indskoling 0.-3. kl. , Overbygning 4.-9. kl.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 04-09-2017

Genopslag: Dansk- og tysklærer søges
KIRKE HYLLINGE SKOLE
Med henblik på at få et bredere ansøgerfelt genopslår vi en stilling som primært dansk- og tysklærer på Kirke Hyllinge Skole. Stillingen er ledig pr. 1. oktober 2017 eller snarest derefter. Skolen er beliggende i et skønt naturområde og har gode faciliteter. På skolen er der 460 elever og knap 50 lærere og pædagoger. Alle arbejder i team, og bidrager samtidig til løsning af de fælles opgaver. Således har vi alle en vigtig rolle i sikringen af en god og velfungerende arbejdsplads, hvor fokus er elevernes læring og trivsel. Skolen er delt i to afdelinger; en indskoling fra 0. til 5.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 21-09-2017

Synskonsulent til CKU Skive-Viborg
Skive Kommune
Attraktiv stilling som synskonsulent til Voksenområdet på Center for Undervisning og Kommunikation Skive – Viborg (CKU) – 37 timer Syns-teamet på CKU tilbyder professionel undervisning, rådgivning og vejledning til børn, unge, voksne, pårørende samt fagpersoner. Synsteamet løser opgaver i samarbejde med specialoptiker og øjenlæge. På CKU er en stilling i synsrådgivningen for voksne ledig til besættelse 1. november 2017, da en kollega har valgt at gå på efterløn. Synsrådgivningen er organiseret i et selvstyrende team og varetager bl.a.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 20-09-2017

Effektiv sagsbehandler (bylivsrådgiver) til Bylivsområdet i Center for Trafik og Byliv
Byliv
Vil du være en del af Købehavns fortsatte udvikling af bylivet?   Bylivsenheden i Center for Trafik og Byliv står for betjeningen af de dele af erhvervs- og kulturlivet, der ønsker at bruge veje, pladser og parker til udendørsservering, vareudstilling, reklameskilte, arrangementer m.m. Byliv administrerer også mobilt gadesalg, cykeltaxier, stadepladser og pølsevogne.   Vi søger en kollega, der ønsker at være en del af den udvikling, der sker på bylivsområdet i København.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 10-09-2017

Jobkonsulent i Dagpenge og Kontanthjælp - Jobcenter Aarhus
Dagpenge & Kontanthjælp, Jobcenter Aarhus
Om jobbet Jobcenter Aarhus er med 1100 medarbejdere Danmarks næststørste jobcenter. Dagpenge og Kontanthjælp er et af fire centre i Jobcenter Aarhus med godt 230 medarbejdere, som varetager indsatsen for de jobparate og aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere over 30 år samt ledige modtagere af arbejdsløshedsdagpenge. I Dagpenge og Kontanthjælp er jobcentrets virksomhedsservice også placeret.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 05-09-2017

Rybners søger underviser til teknisk designer-uddannelsen (GENOPSLAG)
Rybners
Kan du inspirere og udvikle elever? Er du maskiningeniør, produktionsteknolog eller har du lignende kompetencer? Så er det måske dig, vi søger... Til Rybners erhvervsuddannelse Teknisk Designer søger vi en underviser, som kan undervise indenfor uddannelsens fagområde "Industriel Produktion". Eksempler på uddannelsens emner er: Inventor, 3D konstruktion, prisberegning, CAD/CAM, maskindirektiv og risikovurdering, stål- og rørkonstruktioner samt pladeudfoldning.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 27-08-2017