Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Matematiklærer i syge-/barselsvikariat til Hanssted Skole
Hanssted Skole
Hanssted Skole i Valby har snarest muligt brug for en vikar til vores to søde og velfungerende 1. klasser i matematik, natur/teknik, billedkunst og engelsk samt ressourcetimer og understøttende undervisning. Du bliver en del af et lille team med to andre lærerkolleger samt en skolepædagog kun omkring de to 1. klasser. Vikariatet løber resten af dette skoleår samt hele skoleåret 2017/18. Vi kan tilbyde en velfungerende skole, der er kendetegnet ved et særdeles godt, stabilt og ambitiøst lærerkollegium på ca. 35 personer. Skolen er tosporet og har i alt 550 elever.
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 07-04-2017

To faglærere til industri- og procesoperatøruddannelserne
NEXT - Uddannelse København
Vi er i fuld gang med at skabe fremtidens erhvervs- og gymnasieskole. I forbindelse med vores nye strategi NEXT 2020 er målet at udvikle og drive bedre uddannelse i hele Storkøbenhavn, så flere får succes i livet. Vores vision er ambitiøs og vores virkelighed er udfordrende. Vi vil være det bedste sted at være og lære. Vores størrelse forpligter, og vi skal tage et stort ansvar for at bidrage til samfund og uddannelsespolitik i fremtiden.
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 05-04-2017

To dygtige sagsbehandlere til kontanthjælpsteamet (Genopslag)
Gladsaxe Kommune
Dygtige sagsbehandlere med flair for effektiv sagsbehandling til kontanthjælpsteamet i Gladsaxe Kommune Ydelsesenheden i Gladsaxe Jobcenter søger to kollegaer med en stærk socialfagligplatform, som kan gøre os til et endnu stærkere team. Den ene stilling er midlertidig til 31. december 2017. Hvad forventer vi af dig? Du er grundig Det her er et område med meget lovgivning. Du kan sætte dig ind i bl.a.
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 15-05-2017

Lærere søges til Bohrskolen, Vita
Esbjerg kommune
Bohrskolen i Esbjerg Kommune søger pr. 1. august 2017 lærere, som brænder for elevernes læring og trivsel.   Bohrskolen består af 3 fysiske afdelinger med i alt ca.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 10-04-2017

Lærer til specialskole
Skovsund v/Peter Henriksen
Lærer til specialskole Vi er et miljøterapeutisk skole- og behandlingstilbud, der tilbyder undervisning og dagbehandling til børn og unge. Dagbehandlingstilbuddet er tilknyttet Behandlingsinstition Grønsund. Vi er beliggende på flere forskellige matrikler i området i og omkring Stubbekøbing, hvor vi modtager elever med tilknytningsforstyrrelser og gennemgribende udviklingsforstyrrelser.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 07-04-2017

Friskolelærer
OLLERUP FRISKOLE
Ollerup Friskole søger lærerOllerup Friskole vokser. Vi har derfor brug for en lærer til en fast stilling pr. 1/8-2017.  Vi søger:En uddannet lærer, der kan undervise i et eller flere af disse fag:dansk i 6./7. klassematematik på mellemtrinnetdobbelt-lærer i indskolingenidræt i overbygningenengelsk på mellemtrin og/ eller i overbygninghistorie/ samfundsfag i overbygningennogle af de fag, du brænder forVi vægter:    
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 18-04-2017

Friskolelærer
VEJLE FRISKOLE
Vil du være med i fællesskabet på en friskole i god udvikling – så har du chancen nu!Vi søger en dansk- og klasselærer på mellemtrinnet – og gerne med kompetencer inden for tysk, matematik eller idræt. Vejle Friskole har 210 elever fra 0. til 9. klasse. Skolens værdier bygger på at styrke barnets mangeartede evner og selvstændige stillingtagen, og generelt er vi stærkt forankrede i fællesskabet mellem forældre og skole. For os er dannelse ikke alene noget vi taler om, vi har det med os, i det vi gør.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 19-04-2017

Lærer til barselsvikariat (Vestbjerg skole)
Vestbjerg Skole
Lærer på Vestbjerg Skole Vestbjerg Skole er placeret "på toppen" af Vestbjerg grænsende op til Hammer Bakker og er en del af Aalborg kommunale skolevæsen. Skolen har godt 500 elever i hovedskolen, og 26 elever i kontaktklasserækken. Kontaktklasserne er et tilbud til børn med autisme. Skolen har et fritidstilbud DUS ordning for ca. 260 børn. Personalet på skolen udgør i alt 94 personer – lærere, pædagoger og servicepersonale. Vi søger en uddannet lærer til et barselsvikariat, til en fuldtidsstilling i vores indskoling, til 1. og 2. klasse. Vi kan bl.a.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 02-04-2017

Lærere til Kirkebakkeskolen
Kirkebakkeskolen
Dygtige lærere til indskolingen, mellemtrin og udskoling søges til Kirkebakkeskolen.     Vi søger nogle dygtige lærere, der er stærke i klasserumsledelse, relations kompetencer, har gode kommunikative evner og som vægter et godt forældresamarbejde.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 27-04-2017

Ordblinde- og FVU-lærere søges til Læse-SkriveCentret, KBH SYD
HF & VUC København Syd, Hvidovre afdeling
 Vores opgave på HF & VUC København Syd er at inspirere og hjælpe vores kursister, så deoplever og bidrager til åbenhed og forskellighedfår træning i medborgerskabvirkeliggør deres drømme gennem uddannelse  Læse-SkriveCentret spiller her en aktiv rolle med udgangspunkt i arbejdet med læse-skrivefærdigheder.   Har du en solid læse-skrivefaglig viden? Brænder du for at undervise i skriftsproglige færdigheder? Ønsker du indflydelse på udviklingen inden for området på din arbejdsplads? Her har du muligheden!  
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 16-04-2017