Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Job- og virksomhedskonsulent
Dele-Job IVS
Teamledere, evt. partnere til Dele-Job, Det sociale vikarbureau  Kan du skabe positiv og varig forandring for mennesker?   Dele-Job bevæger mennesker – vores formål er,  at støtte de der står udenfor arbejdsmarkedet, så de kommer i job.Vi er et Socialt Vikarbureau, som arbejder med at lade op til 5 borgere i et team deles om et fuldtidsjob og tilpasser og regulerer arbejdsmængden efter evner. 
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 05-03-2017

Sagsbehandler til myndighedsområdet
Voksne med særlige behov
Brænder du for myndighedsarbejdet med autister, handicappede og udviklingshæmmede borgere? Vores kollega har fået en anden stilling i Albertslund Kommune, og i Voksne med Særlige Behov søger vi derfor en ny kollega til sagsbehandling på myndighedsområdet. Vi arbejder med borgere, der er i målgruppen for sociale-  og socialpsykiatriske tilbud, og vi søger en dygtig og effektiv sagsbehandler med interesse inden for autisme- og handicapområdet. Den ledige stilling er på området for Voksne med Særlige Behov, som er en del af afdelingen Social & Familie.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 08-03-2017

Folkeskolelærer
NØRRE AABY REALSKOLE
Nørre Aaby Realskole søger dedikerede lærereVi arbejder hver dag for, at vores elever udfordres, vokser med opgaven og overrasker positivt. Til både deres og vores glæde. Lige nu søger vi to lærere, der primært skal have dansk i indskolingen og derudover kan undervise i musik og evt. svømning. Vi forventer af dig:• At du brænder for lærergerningen• At du har et højt fagligt ambitionsniveau• At du evner at få en klasse til at fungere socialt• At du er serviceminded Vi tilbyder:
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017

Job og Indsats søger en mentor til beskæftigelsesområdets mentorkorps
Gladsaxe Kommune
Job og Indsats søger en mentor til beskæftigelsesområdets mentorkorps Er du struktureret og ambitiøs på både egne og borgernes vegne, og har du øje for, hvordan der bedst muligt skabes progression for og med borgeren, så er det dig vi søger! Hvem er vi Mentorkorpset er organisatorisk placeret i Job- og indsats. For nuværende består mentorkorpset af 8 mentorer, men tanken er at vi på sigt vil blive flere, da planen er at vi skal sammenlægges med mentorerne på ungeområdet. I Job og Indsats er er beskæftigelsesområdets indsatsdel forankret.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 09-03-2017

To UU-vejledere til Ungdommens Uddannelsesvejledning
Sekretariat UUV
Søger du spændende udfordringer i en hverdag, hvor nysgerrighed og samarbejde på tværs er nøglen til succes, er du klar til at tænke nyt, og sammen med os prioritere udvikling som en naturlig del af din vejledning? Så bliv en del af ungeindsatsen i København. Ungdommens Uddannelsesvejledning København søger to UU-vejledere til ansættelse i Grundskoleafdelingen snarest muligt. Som vejleder får du rig mulighed for at specialisere og dygtiggøre dig indenfor kollektiv vejledning, gruppevejledning og individuelle samtaler - og du er i høj grad med til selv at des
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 06-03-2017

FVU-lærer Dansk
FOF Aarhus
Vi søger en FVU-lærer til FVU-start og FVU trin 1-2 til dag/aftenhold, som kan starte snarest muligt.FVU-Start: Primært til borgere med dansk som andetsprog, der har behov for at styrke deres dansk-sproglige færdigheder.FVU trin 1: At udvikle deltagerens mundtlige ordkendskab og de nødvendige basale færdigheder samt strategier indenfor læsning, stavning og skriftlig fremstilling. Derudover at skabe indsigt i læse, stave og skriveopgaver der stilles til deltageren i hverdagen.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 03-03-2017

Nordskolen, Højby søger lærere
Odsherred Kommune
Nordskolen afd. Højby søger pr. 1. april eller så hurtigt som muligt, to engagerede, idérige lærere, som vil være med til at højne det faglige niveau og skabe glæde og trivsel hos eleverne. Vi har brug for 1 fastansat lærer samt en barselsvikar. Afdeling Højby har 45 engagerede, udviklingsorienterede lærere, 20 engagerede SFO- medarbejdere og 485 glade børn, som glæder sig til at byde dig velkommen. Højby ligger tæt på skov og strand og midt i GEO-PARK Odsherred.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 22-03-2017

Faglærer
EUC Nordvestsjælland - hovedafdeling
Vil du uddanne fremtidens dygtigste tømrer ?Kunne du tænker dig et meningsfuldt job, hvor du får brug for et bredt branchekendskab og mulighed for at give din faglige stolthed videre? Så er det dig, vi søger!   Om jobbet
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 13-03-2017

Projektstilling til ordblindeundervisning - Aalborg
Aalborg
Brænder du for at undervise ordblinde?  Så har vi pr 1. april 2017 eller snarest muligt en ledig stilling på AVU i VUC&hf Nordjyllands afdeling i Aalborg.     Vi søger 1 lærer til en projektstilling på fuld tid, hvor du primært vil blive tilknyttet undervisning på virksomheder. Ansøgere skal være læreruddannede og skal have uddannelsen til ordblindelærer.     Vi søger en kollega, der ønsker at undervise på virksomheder, og som ikke har noget i mod skiftende arbejdstider, da der kan forekomme aftenarbejde.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 26-02-2017

AVU matematikunderviser - Jammerbugt
Jammerbugt
Brænder du for at undervise unge og voksne på Almen Voksenuddannelse?  Er du også frisk på at undervise på fjernundervisning?   Har du humor og kan se skæve vinkler?    VUC&hf Nordjylland, afdelingen i Jammerbugt har pr. 1. marts 2017 en tidsbegrænset stilling ledig i faget matematik.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 01-03-2017