Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Lærere til Sønder Otting Skole
Sønder Otting Skole
MATEMATIK - BIOLOGI - FYSIK/KEMI 2 fuldtids lærerstillinger på Sønder Otting Skole. Er du klar til at tage aktiv del i arbejdet med pædagogisk udvikling af Sønder Otting Skoles Ungeunivers? Sønder Otting Skole søger pr. 1. marts 2017 eller tidligere lærere, der kan varetage undervisningen i matematik, fysik/kemi, geografi, samfundsfag samt evt. musik. Sønder Otting Skole er beliggende i Distrikt Syd og rummer både Børne-, Junior- og Ungeunivers.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 25-01-2017

Iværksætterkonsulent til Virksomhedsservice
Odense Kommune
Vil du være med til at hjælpe nye virksomheder godt fra start i Odense Kommune? Er du vores nye iværksætterkonsulent? Der er gang i vækst og iværksætteri i Odense. Beskæftigelses- og Socialforvaltningen søger med start 1. marts eller snarest muligt en iværksætterkonsulent, der som sit primære arbejdsområde skal hjælpe iværksættere med afklaring af deres ide og udvikling af deres nyetablerede virksomhed.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 24-01-2017

Faglærer, industrifagene
AMU-Vest
Er du vild med at undervise, og vil du være med til at forme en moderne udgave af uddannelserne til industrien sammen med gode kolleger i AMU-Vests industriklynge, så er det dig, vi leder efter. Industrioperatør- og Produktøruddannelserne er nye for AMU-Vest og starter op i august 2017. Vi ønsker at uddanne fremtidens industrimedarbejdere og vi har i en årrække uddannet inden for sikkerhed, overfladebehandling m.v.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 01-02-2017

Produktionsskolelærer
Produktionsskolen Nordvestjylland - Skivevej
Produktionsskolen Nordvestjylland søger STU underviser tilHolstebro afd.  Produktionsskolen Nordvestjylland (PNVJ) er en skole med mange undervisningstilbud og tilbyder foruden produktionsskole også Den Kombinerede Ungdomsuddannelse (KUU), Erhvervsgrunduddannelse (EGU), produktionsskole baseret lærlinge (PBE) samt Særlig Tilrettelagt Undervisning (STU).   
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 24-01-2017

Barselsvikariat som lærer, Glud Skole
Hedensted Kommune
Om jobbet Da en af vores faste lærere går på barsel, søger vi en barselsvikar, der kan tiltræde den 1. marts 2017.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 21-02-2017

Engelsk- og dansklærer til Hellebækskolens spændende udskoling
Helsingør Kommune
Sammen bliver vi klogere, står der i skolens logo. Vi tror, det er godt for børn at være kloge på både det faglige og på hinanden, og på en måde, der giver mening for den enkelte. Derfor er vores skole baseret på høj faglighed, elevmedbestemmelse og projektarbejde. Udskolingen på Hellebækskolen har nedlagt de traditionelle klasser. Skoleåret er opdelt i 4 perioder à 10 uger. Hver 10-ugers periode består af 8 basisuger og 2 projektuger. I basisugerne har eleverne alle de fag, de skal have – fra dansk til fysik-kemi, og i disse uger ligner skoleskemaet det, som man kender.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 05-02-2017

Vejleder til Produktionshøjskole
GLOSTRUP ALBERTSLUND PRODUKTIONS HØJSKOLE
Produktionshøjskolen har ca. 130 unge i alderen 16-24 år. Skolens primære opgave er at forberede eleverne bedst muligt på valg og gennemførelse af uddannelse, herunder særligt tilrettelagte uddannelsesforløb som EGU, STU og KUU.Undervisningen er værkstedsbaseret med udgangspunkt i konkrete produktioner og opgaver på skolens 12 værksteder. Derudover tilbud om dansk og matematik.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 13-02-2017

Østre Skole søger tre lærere
ØSTRE SKOLE
Grundet stigende elevtal, en lærer der skal på barsel samt en lærer der går på pension har Østre Skole tre ledige lærerstillinger. Østre Skole er en stor afdelingsopdelt skole med gode fysiske rammer. Det pædagogiske personale er organiseret i storteams, der er bl.a. videndeling i forhold til undervisningsforløb og didaktiske refleksioner. I arbejdet med professionelle læringsfællesskaber har det pædagogiske personale fokus på elevernes motivation og troen på sig selv i forhold til elevernes læring og trivsel.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 30-01-2017

Beskæftigelseskonsulenter til Center For Jobindsats
Job og Indsats 1
Har du lyst til at være med til at sætte dit præg på landets største jobcenter? Vil du gerne udvikle dig i en travl og spændende stilling? Ønsker du at være på en dynamisk arbejdsplads? Vi mener, at alle Jobcenterets borgere - uanset ressourcer - med fordel kan opkvalificeres og afklares i et tæt samarbejde med kommunens virksomheder og øvrige samarbejdspartnere. Vi tror på, at vi kan bringe borgerne nærmere det ordinære eller det rummelige arbejdsmarked.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 12-02-2017

Integrationscentret i Sønderborg søger en virksomhedskonsulent til integrationsområdet.
Borger, Beskæftigelse og Sundhed
Integrationscentret i Sønderborg søger en virksomhedskonsulent til integrationsteamet hurtigst muligt eller fra 1. marts 2017. Stillingen er en fast stilling på 37 timer om ugen.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 30-01-2017