Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Lærer/speciallærer til Ordblindeinstituttet
Ordblindeinstituttet
Ordblindeinstituttet er en Kommunal specialfolkeskole, som tilbyder vidtgående specialundervisning til elever med dysleksi.   Vi søger lærere med linjefag i; Dansk, specialpædagogik, fysik, tysk eller håndværk/design sløjd med ansættelse pr. 1. september 2017 og gerne med erfaring eller PD i læsning eller specialpædagogik   Vi har ca. 85 elever i aldersgruppen 4. - 10. klasse. Eleverne kommer fra kommunerne i Københavnsområdet, Ballerup samt Sjælland. Klasserne består af 6-11 elever med 2 holdlærere.
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 02-08-2017

Kvalitetskonsulent på sundheds- og ældreområdet
Gladsaxe Kommune
Vi søger en ny kollega til sundheds- og ældreområdet med bred viden og praksiserfaring, der gør dig i stand til indgå i en vifte af udviklings- og implementeringsopgaver i driften. Hvem er vi? Du bliver en del af et nyt konsulentteam samlet under sundhedschefen i Social- og Sundhedsforvaltningen. I teamet er der ti engagerede og dygtige kolleger.
Indrykket : 27-06-2017 Ansøgnings frist : 02-08-2017

Musikskolelærer til elguitar og rytmisk sammenspil
Hedensted Kommune
Om jobbet Hedensted Musikskole søger en underviser til elguitar og rytmisk sammenspil pr. 7. august 2017 eller snarest derefter.   Stillingen indeholder også undervisning i akustisk guitar og elbas. Har du andre undervisningskompetencer kan de også komme i betragtning. Stillingen er på pt. ca.
Indrykket : 27-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

Kørelærer søges til hele Danmark
Work Supply IVS
Vi får flere og flere elever og søger derfor dygtige kørelærere i hele landet. Det er alle kategorier, som vi søger kørelærer til.  Vi søger dig:  Der er selvstændig kørelære  Der vil låne en skolevogn, hvis du ikke har din egen for at køre med vores elever Vi forventer at du giver en undervisning og service ud over det sædvanlige.  Er positiv og tålmodig.
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 21-08-2017

Musikpædagog i Odense
MUSIKUNDERVISNING.DK ApS
Musikundervisning.dk søger musikpædagog eller anden relevant baggrund til at varetage undervisning i babyrytmik i Odense Du skal varetage undervisning i babyrytmik for forælder og barn hos Musikundervisning.dk. Holdene er typisk bestående af 5-6 forældre med babyer i alderen 2-12 mdr. Du behøver ikke være uddannet musiker, men du skal besidde visse musikalske færdigheder for at kunne give forældrene tilstrækkeligt med materiale, som de kan bruge med deres børn.
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 01-08-2017

Musikpædagog i København
MUSIKUNDERVISNING.DK ApS
Musikundervisning.dk søger musikpædagog eller anden relevant baggrund til at varetage undervisning i babyrytmik i København Du skal varetage undervisning i babyrytmik for forælder og barn hos Musikundervisning.dk. Holdene er typisk bestående af 5-6 forældre med babyer i alderen 2-12 mdr. Du behøver ikke være uddannet musiker, men du skal besidde visse musikalske færdigheder for at kunne give forældrene tilstrækkeligt med materiale, som de kan bruge med deres børn.
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 01-08-2017

Ledelseskonsulent med fokus på sygefravær
Rebild Kommune
I Rebild Kommune har vi gennem flere år arbejdet målrettet med reduktion af sygefraværet. Vi har stort fokus på at nedbringe fraværet og dermed øge nærværet på alle vores arbejdspladser. Det vil vi gerne fortsætte med, og derfor har vi oprettet en stilling som ledelseskonsulent med fokus på sygefravær. Stillingen er organisatorisk forankret i Løn og Personale i Fællescenter Økonomi og IT. Hvad skal du? Det er hensigten, at ledelseskonsulenten skal arbejde bredt med opgaven omkring trivsel og sygefravær.
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 21-08-2017

Musiklærer
Nordvestsjællands Produktionsskole
Produktionsskoleunderviser Vi søger en lærer til vores musiklinje Vi mangler en frisk kollega til at varetage den fagrettede og pædagogiske undervisning/produktion på skolens musiklinje i skolens afdeling i Tølløse. Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 09-07-2017

Aftenskolelærere
FOF Frederikssund og FOF Egedal
FOF Frederikssund og FOF Egedal søger til den kommende sæson fra uge 37/2017 en eller flere deltidsansatte lærere til undervisning 1 ugentlig aften. Der ønskes dækket et eller flere af flg. fagområder: 1 Tysk - begynder/let øvede 2 Fransk - begynder/let øvede 3 Engelsk - begynder/øvede/konversation. Undervisning i Frederikssund eller Stenløse. Der aflønnes med 304,65 kr. pr. lektion incl. feriepenge. Skr.
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 31-07-2017

Lærer til Helsingung
Helsingør Kommune
Centret for Rusmidler, Omsorg og Støtte, søger lærer til Helsingung - Helsingør Rusmiddelcenters tilbud til unge under 25 år, 30 timer ugentligt med tiltrædelse 1.8.2017 Helsingung er en del Center for Rusmidler, Omsorg og Støtte: CROS; som er Helsingør Rusmiddelcenter, Værestedet Klubben, Bofælleskabet Valhalla, Støtte – kontaktordningen: SKP og Pensionatet i Hornbæk. Helsingungs indsats skal hjælpe unge med at holde sig fri fra eller reducere deres forbrug af rusmidler, dvs. både alkohol og euforiserende stoffer.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 30-06-2017