Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Uddannelseskoordinator i almen medicin i Region Midtjylland (AMU)
Koncern HR, Sundhedsuddannelse
Er du den nye uddannelseskoordinator, der er parat til at varetage en vigtig funktion inden for specialet almen medicin for Region Midtjylland i distrikt Midt, der dækker kommunerne Skive, Viborg og Silkeborg fra 1. januar 2018?
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 16-11-2017

Naturfaglig konsulent til Center for Børn og Unge
Center for børn og unge
I Vallensbæk Kommune søger vi en dygtig naturfaglig konsulent, som brænder for den naturfaglige udvikling på dagtilbuds- og skoleområdet.     Er du god til at være opsøgende og formidle initiativer, tilbud og aktiviteter inden for det naturfaglige område? Kan du udvikle og formidle undervisnings – og inspirationsmateriale til kommunes institutioner? Vil du være nøglepersonen i udviklingen og driften af Vallensbæk Kommunes naturfaglige læringshus, Bækkehuset?    
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 18-11-2017

Genopslag - FVU-lærer i dansk og matematik søges til Sektion 3/ KompetenceUdviklingsAfdelingen på Institution Københavns Fængsler
Kriminalforsorgen Hovedstaden
Genopslag FVU-lærer i dansk og matematik søges til Sektion 3/ KompetenceUdviklingsAfdelingen på Institution Københavns Fængsler   Kriminalforsorgen Hovedstaden, Institution Københavns Fængsler, Vestre Fængsel søger en fængselslærer til FVU samt Ordblinde undervisning til en fast stilling på 37 timer pr uge. Såfremt du ”kun” besidder én af de nævnte kompetencer, er du meget velkommen til at søge.  Dine arbejdsopgaver: Grundskoleteamet underviser i en bred palette af fag op til F niveau.
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 01-12-2017

Privat lektiehjælp – Gør en forskel for andre, del ud af dine faglige kompetencer
Rexkyoo ApS
Om jobbetVi har høje forventninger til dine resultater med de elever som du tager under dine vinger. Vi forstiller os at du hurtigt får et overblik over elevens niveau, samt det forløb I sammen skal igennem for at opnå det ønskede resultat.Dit faglige niveau ligger højt, i de fag du ønsker at undervise i (universitetsniveau lign.). Du skal være løsningsorienteret samtidig med at du skal kunne tænke kreativt indenfor indlæringsmetoder. Derfor er det vigtigt at dine pædagogiske kompetencer er i orden.
Indrykket : 17-10-2017 Ansøgnings frist : 20-11-2017

Underviser til kompenserende specialundervisning for voksne
Faaborg-Midtfyn Kommune
Med base i Hjerneskadecentret Hillerslev søger vi en underviser til undervisning af voksne med ADHD/ADD, erhvervet hjerneskade, sindslidende, adfærdsforstyrrelser samt udviklingshæmning. Stillingen er på 37 timer pr. uge. 
Indrykket : 16-10-2017 Ansøgnings frist : 03-11-2017

ÅRSVIKAR TIL FAGET IT PÅ EUX-BUSINESS
SKANDERBORG-ODDER, CENTER FOR UDDANNELSE
SCU (Skanderborg-Odder Center for Uddannelse) søger årsvikar til faget IT niv C på EUX-Business og EUD-Business Årsvikariatet vil være for perioden 1. januar til 30. juni 2018 eventuelt med mulighed for fastansættelse efterfølgende. EUX/EUD-Business er en del af SCU, der tilbyder områdets største samlede udbud af uddannelser til unge og voksne. Udover HHX, HF, EUX og EUD huser vi HTX og SOSU. Gymnasiet HHX og EUX/EUD Business har ca. 430 årselever.
Indrykket : 16-10-2017 Ansøgnings frist : 01-12-2017

Senior Strategy Advisor
A.P. Møller - Mærsk A/S (Maersk Drilling)
Would you like to influence the strategic direction of Maersk Drilling at a time when our company is preparing to go through a significant transformation as part of the separation from A.P. Moller - Maersk? As a Senior Strategy Manager you will be a key member of the Strategy and Partnering function where you will work closely with stakeholders throughout the organisation in ensuring that Maersk Drilling continues to build competitive advantage in the current and rapid changing oil landscape.
Indrykket : 16-10-2017 Ansøgnings frist : 17-11-2017

Læsevejleder til studerende med dysleksi
StudenterFokus
Ved StudenterFokus på UC SYD søger vi en uddannet læsevejleder med undervisnings- og specialpædagogisk erfaring til en stilling frem til den 30/6 2018 med mulighed for forlængelse. Vi søger dig, der har lyst og evne til at hjælpe studerende med dysleksi til bedre at magte studierne.   Dine opgaver  • Give studiestøtte til studerende i Esbjerg området.  • Teste og udrede studerende og instruere dem i anvendelse af it og programmer.
Indrykket : 14-10-2017 Ansøgnings frist : 27-10-2017

Violin lærer
Faaborg-Midtfyn Kommune
Faaborg-Midtfyn musikskole søger violinlærer.Faaborg-Midtfyn Musikskole søger pr.  1/1 2018 en dygtig og udviklings orienteret violinlærer.Den ledige stilling er på 9/37.Musikskolens undervisning foregår dels decentralt på skoler i Faaborg-Midtfyn Kommune og dels centralt i egne lokaler i Kulturzonen i Ringe og på Byskolen i Faaborg. Stillingens timer læses i Ringe.Vi samarbejder med mange aktører; skoler, børnehaver og kulturinstitutioner både lokalt, regionalt og nationalt.
Indrykket : 13-10-2017 Ansøgnings frist : 17-11-2017

Pædagogisk konsulent - vikariat
Lemvig Kommune
Center For Læring i Lemvig Kommune søger pr. 1.januar 2018 (eller snarest herefter) en vikar på fuld tid for en pædagogisk konsulent på barselsorlov.
Indrykket : 13-10-2017 Ansøgnings frist : 06-11-2017