Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
FVU-lærer Dansk
FOF Aarhus
Vi søger en FVU-lærer til FVU-start og FVU trin 1-2 til dag/aftenhold, som kan starte snarest muligt.FVU-Start: Primært til borgere med dansk som andetsprog, der har behov for at styrke deres dansk-sproglige færdigheder.FVU trin 1: At udvikle deltagerens mundtlige ordkendskab og de nødvendige basale færdigheder samt strategier indenfor læsning, stavning og skriftlig fremstilling. Derudover at skabe indsigt i læse, stave og skriveopgaver der stilles til deltageren i hverdagen.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 03-03-2017

Projektstilling til ordblindeundervisning - Aalborg
Aalborg
Brænder du for at undervise ordblinde?  Så har vi pr 1. april 2017 eller snarest muligt en ledig stilling på AVU i VUC&hf Nordjyllands afdeling i Aalborg.     Vi søger 1 lærer til en projektstilling på fuld tid, hvor du primært vil blive tilknyttet undervisning på virksomheder. Ansøgere skal være læreruddannede og skal have uddannelsen til ordblindelærer.     Vi søger en kollega, der ønsker at undervise på virksomheder, og som ikke har noget i mod skiftende arbejdstider, da der kan forekomme aftenarbejde.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 26-02-2017

AVU matematikunderviser - Jammerbugt
Jammerbugt
Brænder du for at undervise unge og voksne på Almen Voksenuddannelse?  Er du også frisk på at undervise på fjernundervisning?   Har du humor og kan se skæve vinkler?    VUC&hf Nordjylland, afdelingen i Jammerbugt har pr. 1. marts 2017 en tidsbegrænset stilling ledig i faget matematik.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 01-03-2017

Kriminalforsorgen Syddanmark søger lærer til fængselsskolerne i Institution Midtfyn
Institution Midtfyn - Ringe Fængsel
Kriminalforsorgen Syddanmark søger fængselslærer til institution Midtfyn, Søbysøgård og Ringe Fængsel snarest og gerne pr. 1. april 2017.Vi ønsker en underviser, der varetager vores undervisning i både det åbne samt det lukkede system, indtil videre med base i Ringe Fængsel.Ringe Fængsel er et lukket fængsel med plads til 86 indsatte. Målgruppen er unge mænd i alderen 15-23 år samt kvinder i alle aldre. De ansatte i fængsel dækker forskellige faggrupper som bl.a. fængselsbetjente, pædagoger, socialrådgivere, faglærere, lærere, værkmestre, behandlere m.fl.
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 02-03-2017

Kørelærer
SENSU A/S
Trend Driving er byens lækreste køreskole. Det siger vi ikke for sjov, men fordi vi rent faktisk tilbyder alt det, der gør det lækkert at tage et kørekort. Derudover er det selvfølgelig også sjovt at være ansat. Læs mere på www.trenddriving.dkTil en ledig stilling og på grund af travlhed søges endnu en kørelærer. Til kat. B – bil lektioner.
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 17-03-2017

Underviser til værkstedsskolen på Fredericia Maskinmesterskole Esbjerg - En teknisk tusindkunstner
Fredericia Maskinmesterskole Esbjerg
Underviser til værkstedsskolen på Fredericia Maskinmesterskole Esbjerg-En teknisk tusindkunstner 
Indrykket : 16-02-2017 Ansøgnings frist : 17-04-2017

Underviser i norsk - Ribe / Esbjerg området
International Communication v/Dorte Matthews
Norskunderviser - International Communication A/S er inde i en særdeles sund og positiv udvikling og søger snarest en freelanceunderviser i norsk til Ribe / Esbjerg området.Du har indgående kulturforståelse samt flere års erfaring med undervisning af voksne på alle niveauer. Du har erfaring i at undervise grupper og enkeltpersoner, og du kan nemt sætte dig ind i materiale fra kursisternes job. Du behersker norsk på højt niveau og måske flere andre sprog. Samtidig er du fleksibel, smilende, har en smittende energi og møder folk i øjenhøjde.
Indrykket : 15-02-2017 Ansøgnings frist : 28-02-2017

Naturvejleder til stærk faglig naturvejleder-duo
Frederiksberg Kommune
Naturvejleder til stærk faglig naturvejleder-duo Brænder du for natur og formidling til både børn og voksne? Er du naturfaglig stærk, udadvendt og kan du lide at have mange bolde i luften på én gang? Så er du måske den nye naturvejleder, vi søger til Frederiksberg Kommune!   Om naturvejledningen på Frederiksberg Naturvejledningen har til formål at fremme naturinteressen - og forståelsen hos byens børn og voksne ved at skabe rammerne for gode oplevelser og læring i naturen. Naturvejledernes primære opgaver er bl.a.
Indrykket : 14-02-2017 Ansøgnings frist : 01-03-2017

Instruktør - i engelsk sprog
Sanwes Sproginstitut ApS
Freelance instruktør i engelsk søges. Personen må meget gerne have undervisningserfaring Taler du engelsk på meget højt niveau/ gerne indfødt? Har du lyst til at undervise voksne? Har du erfaringer fra erhvervslivet? - så er det dig, vi søger til at træne erhvervsfolk i at begå sig korrekt på engelsk. Virksomheden foretager lønudbetaling med A-skattetræk. Der er tale om undervisning eftermiddag og aften. Henvendelse skal være skriftlig og attention skal være Gitte Weesmann, gitte@sanwes.dk
Indrykket : 14-02-2017 Ansøgnings frist : 21-03-2017

Tosprogskonsulent
Ikast-Brande Kommune
    PPR sprog-tale Ikast-Brande kommune søger en tosprogskonsulent til varetagelse af opgaver i dagtilbud og skole. Vi forventer at ansætte hurtigst muligt og gerne pr. 1 maj 2017. Vi søger en logopæd, der kan formidle viden på tværs af dagtilbud og skole på tosprogsområdet.
Indrykket : 14-02-2017 Ansøgnings frist : 13-03-2017