Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Produktionsskolelærer
Produktionsskolen Nordvestjylland - Skivevej
Produktionsskolen Nordvestjylland søger STU underviser tilHolstebro afd.  Produktionsskolen Nordvestjylland (PNVJ) er en skole med mange undervisningstilbud og tilbyder foruden produktionsskole også Den Kombinerede Ungdomsuddannelse (KUU), Erhvervsgrunduddannelse (EGU), produktionsskole baseret lærlinge (PBE) samt Særlig Tilrettelagt Undervisning (STU).   
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 24-01-2017

Tilkaldevikar - AVU Aalborg
Aalborg
Brænder du for at undervise unge og voksne på AVU?    VUC&hf Nordjyllands afdeling i Aalborg søger fra januar 2017 en række tilkaldevikarer til brug ved kortere vikariater.     Ansøgere skal være læreruddannede og have faglig kompetence til at kunne undervise i 1-3 fag i AVU’s fagrække. Se nærmere om fag og indhold på uvm.dk/avu. Undervisningen finder typisk sted i vores afdeling i Aalborg, men kan også være på andre adresser i Aalborgområdet.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 15-02-2017

Ordblindelærer
Voksen Uddannelsescenter Frederiksberg (VUF)
IT-kyndig ordblinde- og FVU-lærer til VoksenUddannelsescenter FrederiksbergPå VoksenUddannelsescenter Frederiksberg (VUF) søger vi en IT-kyndig ordblindelærer, der også gerne vil undervise i FVU. Der er tale om en fast stilling på halv tid emd start 1. marts eller gerne tidlgiere. Vores undervisning foergår på Frederiksberg på Lindevangs Allé 10.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 27-01-2017

3 speciallærere til Firkløverskolen Give
Firkløverskolen
Vi søger tre lærere til faste stillinger de to med tiltrædelse pr. 1. marts 2017 og den sidste med tiltrædelse pr. 1. april 2017    På Firkløverskolen Give har vi et specialpædagogisk tilbud for elever med generelle indlæringsvanskeligheder. Pt. har vi i alt 38 elever i tilbuddet der er opdelt i 3 aldersintegrerede hold hhv. 0.-3. årgang, 4.-6. årgang og 7.-9. årgang.  Det er et tilbud, hvor vi fokuserer på at danne en god ramme om elevernes hele dagligdag i skolen. Der er fokus på at give både elevgruppen og den enkelte elev, hvad der er særligt brug for.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 21-01-2017

Underviser i klaver (barselvikariat)
Favrskov Kommunale Musikskole
Har du erfaring med at undervise i klaver? Da en af vores dygtige klaverlærere skal på barselsorlov fra den 20. februar 2017, søger vi en vikar til undervisning på skoler i Laurbjerg og Ulstrup. Vi forventer, at du har en bred genremæssig og metodisk tilgang til klaverspil på alle niveauer. Du kan undervise hold såvel som individuelle elever.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 08-02-2017

Maskinsikkerhed ApS søger juniorkonsulent
Maskinsikkerhed ApS
Jobmulighed: Maskinsikkerhed ApS søger juniorkonsulent Brænder du for maskinsikkerhed? Det gør vi. Og vi søger en juniorkonsulent Vi har rigtigt travlt med at rådgive både de mindste og de allerstørste virksomheder i Danmark.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 22-01-2017

Underviser i fransk - Hobro
International Communication v/Dorte Matthews
Franskunderviser - International Communication A/S er inde i en særdeles sund og positiv udvikling og søger snarest en freelanceunderviser i fransk til Hobro området.Du har indgående kulturforståelse samt flere års erfaring med undervisning af voksne på alle niveauer. Du har erfaring i at undervise grupper og enkeltpersoner, og du kan nemt sætte dig ind i materiale fra kursisternes job. Du behersker fransk på højt niveau og måske flere andre sprog. Samtidig er du fleksibel, smilende, har en smittende energi og møder folk i øjenhøjde.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 26-01-2017

Konsulent til Kvalitet og Udvikling, KU Plan, Regionshuset i Sorø
Region Sjælland
Vil du være med til at udvikle sygehusvæsenet i Region Sjælland? Kvalitet og Udvikling i Region Sjælland søger en ny kollega til planlægningsenheden hurtigst muligt eller 01.04.17. Jobbet Du vil blive en del af Kvalitet og Udvikling og vil arbejde med planlægnings-, analyse- og dataopgaver relateret til udviklingen af sygehusvæsenet i Region Sjælland. Konkrete arbejdsopgaver er for eksempel • Udarbejdelse af dataanalyser ved brug af SAS, der kan understøtte planlæg
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 09-02-2017

Naturvejleder
Foreningen Skolehaven
Er du dus med jordens regnorme, en vipstjert og en solsikke?Elsker du at være ude i al slags vejr med alle slags børn, og kan du give din glæde ved naturens mangfoldighed videre til børn fra 0. - 6. klasse?Har du praktisk sans og pædagogisk snilde?   Københavns Skolehaver søger et antal pædagogiske og praktiske havemedarbejdere til at varetage formidling af have-, natur- og madoplevelser for skoleklasser, som deltager i skolehaveforløb i Lersøparkens Skolehaver i Kbh. NV., samt udførsel af diverse praktisk arbejde i haverne.   
Indrykket : 12-01-2017 Ansøgnings frist : 20-01-2017

Aftenskolelærer
FOF Aarhus
Vi søger en erfaren Familie Yogaunderviser til den store efterspørgsel vi oplever indenfor dette område, som vi gerne vil udvikle sammen med vore erfarne undervisere og dig.Du skal have erfaring med, at kunne undervise børn og voksne samtidig indenfor Familie Yoga, kunne være opmærksom på den enkelte og forestå diff. undervisning i forhold til hele gruppen.Vi søger en underviser til hold i weekenden - hver 2. - tidspunkt indenfor kl. 10.00-13.00/14.00Aflønning sker efter folkeoplysningens løncirkulære.
Indrykket : 12-01-2017 Ansøgnings frist : 01-02-2017