Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Speciallærer
Hjembækskolen
Lærer til Hjembækskolen  Dagbehandlingstilbuddet Hjembækskolen tilbyder miljøterapeutisk udviklingsstøtte og undervisning til unge fra 12 års alderen. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside: www.dmo.dk Vi søger en lærer, der brænder for at skabe gode undervisningsmiljøer for vores unge og som kan se sig selv i nedenstående beskrivelse: 
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 18-01-2018

VUC lærer Skive-Viborg HF&VUC (med folkeskolelærerudd.)
Skive-Viborg HF&VUC
Skive-Viborg HF&VUC søger lærere med tiltrædelse 4. januar 2018Stillingerne er inden for almen voksenuddannelse, avu (svarende til 8. - 10. klasse).Der er en til to tidsbegrænsede stillinger (frem til medio juni 2018).Beskæftigelsesgrad: Afhænger af hvor mange fag man kan dække.Tiltrædelse: 4. januar 2018 eller snarest muligt der efter.Der kan være timer både på afdelingen i Skive og i Viborg.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 02-01-2018

Engageret og erfaren skolekonsulent til Børne- og Ungdomsforvaltningen, Område Brønshøj/Vanløse
Område Brønshøj/Vanløse
Børne- og Ungdomsforvaltningen, Område Brønshøj/Vanløse søger en skolekonsulent til en fast stilling med opstart 1. marts 2018.    Brænder du for, at vi har den bedste folkeskole i verden? Vil du bidrage til at udvikle inkluderende læringsmiljøer i områdets skoler, med fokus på børns læring, udvikling og trivsel?   Vi søger en skolekonsulent med en uddannelse indenfor skoleområdet gerne suppleret med ledererfaring og med indgående viden om de opgaver og udfordringer, som skoleledelser står med i hverdagen.
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 10-01-2018

Underviser i dansemotion
LOF ØRESUND
Vi søger dig, som kan smitte andre kvinder med din danseglæde. Du skal brænde for at underviser i dans og bevægelse evt. zumba eller anden form for motionsdans. Det er vigtigt at du forstår at tilrettelægge din undervisning, så alle kan deltage uanset erfaringer med dans eller konditionsniveau. Det handler om at skabe glæde og sammenhold, fremfor at lære trin og koregrafier.  Vi ser helst at du har mulighed for at tage begge hold, men søg gerne selvom du kun kan tage det ene hold.
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 20-12-2017

Franskunderviser til Aalborg
International Communication v/Dorte Matthews
Franskunderviser - International Communication A/S er inde i en særdeles sund og positiv udvikling og søger snarest en freelanceunderviser i fransk til Aalborg området.
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 07-02-2018

Vil du være med til at lære udenlandske læger perfekt dansk?
TalDansk.nu
DYBT ENGAGERET OG SINDSSYGT DYGTIG DANSKLÆRER SØGES - NU!!!
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 07-02-2018

FVU underviser
UCplus A/S
Vi søger engagerede undervisere til FVU Læsning.     UCplus i Hasselager søger underviser til FVU læsning.   Vi søger en eller flere FVU undervisere, der med energi, stort engagement og opfindsomhed vil være med til at tilrettelægge, målrette og gennemføre FVU undervisningen for grupper af buschauffører.  
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 22-12-2017

Pædagogiske psykologiske konsulenter søges til Center for Opvækst og Læring
Faaborg-Midtfyn Kommune
Vil du være med til at gøre en forskel for børn og familier – og er du optaget af at understøtte trivsels- og læringsmiljøer til gavn for alle børn?Har du glimt i øjet og bider dig fast – også når det bliver svært?Og har du lyst og mod til at blive en vigtig medspiller i et stærkt fagligt og tværfagligt fællesskab, hvor både ambitions- og aktivitetsniveauet er højt?Så er det lige dig, vi søger!Vi søger 2 udviklingsorienterede pædagogiske psykologiske konsulenter med høj faglighed og gode samarbejdsevner, der kan bidrage med kvalificerede pædagogiske psykologiske perspektive
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 16-01-2018

AVU lærere - Jammerbugt
Jammerbugt
VUC i Jammerbugt søger et antal lærere på AVU-niveau pr. januar måned til flg. fag:  Dansk som andetsprog  Dansk  Engelsk  Matematik  OBU- og/eller FVU læsning  Lærere til Kombineret ungdomsuddannelse. Se evt. nærmere på Kuuno.dk.  VUC i Jammerbugt forestår også fjernundervisningen i Nordjylland – så der evt. kan blive tale om en kombination.    Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for lærere ved almen voksenuddannelse.  
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 18-12-2017

Underviser i Tysk - Skive området
International Communication v/Dorte Matthews
Underviser i tysk - International Communication A/S er inde i en særdeles sund og positiv udvikling og søger snarest en freelanceunderviser i tysk til Skive området.
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 10-01-2018