Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Produktionsskolelærer til NY linje - Bæredygtighed og miljø
Produktionsskolen Kolding
EN NY SPÆNDENDE LINJE SER DAGENS LYS PÅ PRODUKTIONSSKOLEN KOLDING. Er du en engageret efterskolelærer af sjæl, men ønsker at komme hjem hver aften? Er du fagligt kompetent og har et hjerte, der brænder for at arbejde med unge mennesker i alderen 16-25 år? Har du interesse for bæredygtighed generelt og en livsstil der matcher denne interesse? Er du en kreativ person, der igennem primært praktisk produktion kan formidle det vigtige budskab i at passe på vores miljø m.m. – ja, så skal du læse videre.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 06-09-2017

Synskonsulent til CKU Skive-Viborg
Skive Kommune
Attraktiv stilling som synskonsulent til Voksenområdet på Center for Undervisning og Kommunikation Skive – Viborg (CKU) – 37 timer Syns-teamet på CKU tilbyder professionel undervisning, rådgivning og vejledning til børn, unge, voksne, pårørende samt fagpersoner. Synsteamet løser opgaver i samarbejde med specialoptiker og øjenlæge. På CKU er en stilling i synsrådgivningen for voksne ledig til besættelse 1. november 2017, da en kollega har valgt at gå på efterløn. Synsrådgivningen er organiseret i et selvstyrende team og varetager bl.a.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 20-09-2017

Børne & Familiefaglig Projektkonsulent i Jobcenter Jammerbugt
Jammerbugt Kommune
Børne- og Familiefaglig Projektkonsulent til Jobcenter JammerbugtI Jammerbugt Kommune arbejder vi ud fra visionen ”Vi går efter forskellen” og herunder ”Vi gør det på jammerbugtsk”. Det betyder, at vi tør bryde normerne og gøre tingene anderledes, samt være risikovillige og nyskabende.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 28-08-2017

Horsens HF &VUC søger en AVU-lærer til matematik og naturfag.
Horsens HF & VUC
Der er tale om en tidsbegrænset stilling for resten af skoleåret. Vi forventer at du:
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 17-10-2017

Modermålslærer i græsk til Modersmålsskolen, Tove Ditlevsens Skole i København
Tove Ditlevsens Skole
Modersmålsskolen søger en engageret medarbejder til at varetage undervisning i græsk.      Der vil i første omgang være tale om varetagelsen af et hold/tre lektioner af 45 min.   Undervisningen vil ligge en dag i ugen i 40 uger. Derudover vil der være seks personalemøder som ligger som aftenmøder.   Modersmålsskolen afholder også en pædagogisk weekend med fagligt indhold lørdag til søndag.   Den samlede ansættelse er på ca. 4,5 timer ugentligt.
Indrykket : 19-08-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Konsulent til alternativ kommunikation
Region Nordjylland
Konsulent med interesse for alternativ supplerende kommunikation (ASK) søges   Institut for Syn og Hørelse i Aalborg søger en ny medarbejder til vores team af konsulenter. Stillingen er på fuld tid og ansættelse ønskes pr. 1. november 2017   Om instituttet: Institut for Syn og Hørelse leverer en række specialiserede ydelser til kommunerne i Nordjylland.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 15-09-2017

Kørelærer søges til voksende køreskole.
Ryslinge Køreskole v/Jesper Rasmussen
Vi har forrygende travlt og søger derfor en ny kørelærer. Om du er nyuddannet eller en erfaren kørelærer har ikke den store betydning. Hvis du er under uddannelse til kørelærer høre vi også gerne fra dig. Vi har teori i Midtfyns Fritidscenter, Ringe, men kørslen foregår i Odense eller Nyborg. Se endvidere vores hjemmeside www.ryslingekoereskole.dk Det vil være muligt at blive ansat i firmaet eller du kan komme med din egen bil og være underleverandør.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 13-10-2017

Lærer til pædagog/sosu værksted - årsvikariat
ODDER PRODUKTIONSSKOLE
Vi søger en årsvikar til vores værksted pædagog og social- og sundhed, da vores lærer går på barsel. Der vil være ca. tre ugers overlapning med vores nuværende lærer, så du har mulighed for at blive sat ind i hverdagen i værkstedet og på skolen.
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 10-09-2017

VI VOKSER - LÆRER TIL KUU PÅ VIBORG PRODUKTIONSSKOLE
Produktionsskolen i Viborg S/I
  Viborg Produktionsskole har været hjemstedsskole for den Kombinerede Ungdoms Uddannelse (KUU) siden 1. august 2015. I forbindelse med opstart af hold 5, har vi oplevet øget elevtilgang, hvorfor vi søger yderligere hjælp til at løse de mangeartede opgaver. KUU er en nyere uddannelse for unge, der ikke umiddelbart kan gennemføre en ordinær ungdomsud-dannelse på almindelige vilkår. Uddannelsen, der er 2 årig, forventes at blive en del af Den Forberedende Grunduddannelse, fra august 2019.
Indrykket : 16-08-2017 Ansøgnings frist : 27-08-2017

FVU-matematiklærer til TECHCOLLEGE
TECHCOLLEGE
FVU-matematiklærer til TECHCOLLEGE   Indledning Læringscenteret på TECHCOLLEGE søger en FVU-matematiklærer i 18,5 timer ugentligt fordelt på to en halv dag. Du skal undervise i FVU matematik – i forbindelse med forskellige aktiviteter, men først og fremmest på et forløb for elever, der skal gøres klar til at bestå adgangskravene til erhvervsuddannelserne. Derudover kan der evt.
Indrykket : 16-08-2017 Ansøgnings frist : 30-08-2017