Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Lærer til indskolingen på Blågård Skole
Blågård Skole
Vi søger en lærer til en fast fuldtidsstilling til at undervise i matematik i 0. årgang. Tanken er, at du skal følge med eleverne op i 1. klasse og på den måde være et stærkt bindeled for eleverne i overgangen fra 0. til 1. klasse.    Blågård Skole er en skole på Indre Nørrebro i rivende udvikling med flere projekter.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

Lærer til Sæbygård Skoleafdeling, Skoledistrikt Syd
Center for Skole
Barselsvikar til Sæbygård Skoleafdeling.   Skoledistrikt Syd, Frederikshavn Kommune, søger en barselsvikar for perioden 1. september 2017 til 15. januar 2018 til Sæbygård Skoleafdeling.   På Sæbygård Skoleafdeling har vi lidt over 500 elever fordelt på 5.–9. klasse. Ud over normalklasser har vi også to heldagsklasser og to klasser for elever med generelle indlæringsvanskeligheder.   Der er i alt 40 lærere og 7 pædagoger på afdelingen. Som lærer har man primær tilknytning til enten 5.- 6. årgang eller 7.- 9.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

Kerteminde Byskole søger indskolingslærer
Kerteminde Byskole
  Til start i det nye skoleår søger Kerteminde Byskole en dygtig og engageret indskolingslærer til primært faget matematik – og gerne natur/ teknik, samt engelsk     På Kerteminde Byskole går der 485 forventningsfulde og glade elever, der glæder sig til at komme ud i vores skolehave, eller have valgfag hvor den bl.a. står på vandsport, E-gaming eller Musik/band. Derudover oplever vores elever høj faglighed i undervisningen, samt at skulle arbejde med deres styrker. Tillige gøres der i skolehverdagen gavn af ugeskemarevolutionen – især i indskolingen.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

Hovedgård skole søger en fagligt dygtig og robust lærer til skolens centerklasser i en fast stilling.
Hovedgård Skole
Er du humørfyldt og energisk, teoretisk velfunderet, robust og har du erfaring fra specialområdet, så er det dig vi har brug for.     Hvem er vi: Centerklasserne på Hovedgård skole er et heldagstilbud, skole og special-SFO for børn med ADHD og/eller forstyrrelser indenfor autismespektret samt andre gennemgribende udviklingsforstyrrelser.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

Barselsvikariat - Lærer til Distrikt Kystskolen afd. Løkkemark
Nordfyns Kommune
Om jobbet Er du vores nye kollega? Da en af vores lærer pr 1. august går på barsel, søger vi for hele kommende skoleår en fagligt ambitiøs lærer, der fra 1. august 2017 kan varetage undervisning i primært dansk og engelsk i indskolingen, samt meget gerne enten Håndværk og design eller billedkunst. Stillingen er på 37 timer pr. uge. Du bliver en del af et fagligt ambitiøst lærerkollegie, hvor et tæt samarbejde er en naturlig del af hverdagen.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 02-07-2017

Bækkegårdsskolen søger en lærer med en stærk naturfaglig profil
Egedal Kommune
 Bækkegårdsskolen,– et godt sted at være og lære – søger engagerede lærer   Bækkegårdsskolen søger en lærer med en stærk naturfaglig profil.    Distriktsskole Stenløse, afdeling Bækkegårdsskolen, søger en engageret fagligt dygtig lærer til vores dejlige skole.  Vi er en afdelingsopdelt skole, hvor man har sit hovedvirke i en af de tre afdelinger: Indskolingen, mellemtrinnet eller udskolingen.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 18-07-2017

3 lærerstillinger til Fjordskolen
Fjordskolen
Fjordskolen er Aabenraa Kommunes specialskole for elever med særlige behov. Skolen er opdelt i 4 afdelinger med tilhørende skolefritidsordninger. Vi underviser elever fra 0.–10.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

Matematik- og musiklærer til udskolingen (5.-9. kl) - genopslag
Bakkegårdsskolen
Om jobbet Fast fuldtidsstilling – Genopslag Da vi ønsker et bredere ansøgerfelt genopslås stillingen. Matematik- og musiklærer til udskolingen (5.-9. kl) søges til Bakkegårdskolen i Trige med ansættelse pr 14. august eller snarest derefter Bakkegårdskolen er en skole med en dejlig blanding af børn fra by og land og med en mangfoldig repræsentation af verdens kulturer.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 06-08-2017

Lærere søges til Trongårdsskolen
Lyngby-Taarbæk Kommune
Lærere søges til Trongårdsskolen Er du faglig dygtig og har du mod på nye udfordringer? Kunne du tænke dig at være en del af lærerteamet på Trongårdsskolen, der ligger nord for København i grønne omgivelser, tæt på Dyrehaven - så se her: Vi søger to fuldtidslærere. En lærer til at undervise i fagene dansk, kristendom og historie på 7.årgang og en lærer til at undervise i fagene matematik og natur/teknologi på 3.årgang.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 23-07-2017

Sabro-Korsvejskolen søger en fleksibel lærer med AKT-uddannelse og linjefag i dansk
Aarhus Kommune
Om jobbet På Sabro-Korsvejskolen søger vi en fleksibel lærer med AKT-uddannelse og linjefag i dansk. Tiltrædelse er pr. 1. august og stillingen indeholder bl.a. undervisning i dansk i indskolingen samt opgaver i skolens resursehus. I skoleårets første del skal der dog påregnes øvrige undervisningsopgaver i form af musik, engelsk og kristendom i indskolingen. Din profil Du er læreruddannet med erfaring og uddannelse indenfor AKT området.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 07-07-2017