Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Lærer søges til Skårup Skoles udskoling
Svendborg Kommune
Vi søger en lærer til Skårup Skole, da en af vores lærere har fået nyt job i Københavnsområdet. Stillingen er en fastansættelse på fuld tid og til besættelse snarest muligt. Vi søger en lærer der har linjefagskompetence i dansk i udskolingen og derudover et eller flere af følgende fag: kristendom, historie, samfundsfag, idræt. Vi søger en lærer der    • Har erfaring med dansk i udskolingen.    • Har erfaring med afgangsprøverne.    • Har multimodale kompetencer inden for dansk- og orienteringsfagene.    • Ser alle fag som v
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 26-01-2017

Lærer til Dybkærskolen
Dybkærskolen
Dybkærskolen søger en lærer på fuld tid i en fast stilling.     Dybkærskolen er en to til tre-sporet skole med 590 elever fra 0. – 9. klasse, tre modtageklasser og en aktiv og positiv forældrekreds og skolebestyrelse. Dybkærskolen ligger i Silkeborgs nordøstlige hjørne i Gødvadområdet, som er et område med blandet boligbyggeri. Skolen er velholdt og med gode udearealer tæt på naturområder.     Vi er cirka 80 ansatte i skole, SFO og klub, og vi arbejder organisatorisk ud fra tanken om en faseopdelt skole med lodrette teams.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 23-01-2017

Lærer til Sorring Skole
Sorring Skole
Vil du være lærer på en ny renoveret landsbyskole med topengageret og dedikeret personale?     Den rigtige mand m/k søges til fast lærerstilling på Sorring skole.     Midt i mellem Århus og Silkeborg ligger landsbyen Sorring. En spændende by med knap 1200 indbyggere, hvor det gode liv med trygge rammer dyrkes for byens borgere. På toppen af Sorring ligger skolen, hvor ca.200 børn fra nær og fjern hver dag drager trofast til for at fylde skoletaskerne op med nyttig læring, sunde værdier og en god start på livet.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 19-02-2017

BillundSkolen søger en lærer pr. 1. april 2017 til en fast stilling på fuld tid.
BillundSkolen
BillundSkolen søger dygtig og engageret lærer pr. 1. april 2017, der brænder for at undervise i Matematik og Musik. Du må også gerne have kompetence til at undervise i Håndværk og Design og/eller Idræt. Alle fag primært på mellemtrinnet.  Har du mod på at varetage en funktion som matematikvejleder, vil vi kunne tilbyde dig en sådan funktion i vores kompetencecenter.      Når du søger stilling hos os, er det fordi du har lyst til tæt teamsamarbejde med dygtige og engagerede kollegaer.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 19-02-2017

Lærer til Højmeskolen - Barselsvikariat.
Odense Kommune
Højmeskolen søger en lærer pr. 1. marts 2017 til et barselsvikariat.  Højmeskolen ønsker, at skolens børn, forældre og personale er glade for deres skole, samt at eleverne kan forlade skolen med gode kundskaber, tillid til egne evner og muligheder og med mod på livet (fra vores værdigrundlag).   Vi er en afdelingsopdelt tre-sporet folkeskole med ca. 600 børn og 70 ansatte. Skolen arbejder udviklingsorienteret i såvel børnemiljøet fra 0.-5.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 30-01-2017

Pædagogisk leder til distriktsinstitution dagtilbud 0-5 år Skovlunde i Ballerup
Distrikt Skovlunde
Vi søger en leder, der kan indgå i ledelsesteamet og bidrage med evnen til at nytænke, prøve ideer af og turde sige, at det ikke duede i praksis for så at skifte spor.   DAGLIG PERSONALE- OG PÆDAGOGISK LEDELSE Du er tæt på det pædagogiske arbejde og skal formidle vores overordnede målsætninger meningsfuldt for afdelingens medarbejdere og derigennem sætte retning.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 04-02-2017

Lærer til Solvejskolen
Børne og Unge Center Vejle Fjord
Solvejskolen, den interne skole på Børne og Unge Center Vejle Fjord søger en lærer. Stillingen er en fast 37 timers stilling.   Om jobbet  Vores ønskelæreres faglige kompetencer er:  Dansk som linjefag.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 18-01-2017

Pædagogisk leder til Galaksen
Solstrålen
Vi søger en pædagogisk leder til den integrerede daginstitution Galaksen med base i Kometen, på Nørremarken i Vejle.   Om jobbet  Vi søger en engageret og handlingsorienteret pædagogisk leder, der kan varetage pædagogiske opgaver og indgå i et dynamisk og nytænkende ledelsesteam, samt varetage den daglige pædagogiske og personalemæssige ledelse for personalet i Galaksen     Tiltrædelse: 1.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 23-01-2017

Lærer til modtageklassen på Højen Skole
Højen Skole
Dygtig og engageret lærer søges til Højen Skole    Om jobbet   Vi søger en faglig dygtig og meget engageret lærer til at varetage undervisningen i vores modtageklasse/basistilbud. Det vil være et plus, hvis du er musiklærer eller har erfaring med undervisning i musik.     Vi forventer at du Har erfaring med at arbejde med flersprogede elever  Brænder for og kan lide at undervise  Ikke ser etniciteten, men barnet og dets behov.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 20-02-2017

Lærer til et barselsvikariat på Søndermarken - Give
Firkløverskolen
Barselsvikar/Lærer til Firkløverskolen Give/Søndermarken  - Naturfaglig/matematik lærer med kompetencer med tiltrædelse 1. februar 2017   Søndermarken er en overbygningsafdeling, hvor vi fokuserer på at skabe et ungdomsmiljø, hvor elever trives og tager vare på hinanden. Målet er, at alle får optimale muligheder for at blive så fagligt dygtige, som de kan og blive klar til at tage den ungdomsuddannelse, de brænder for.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 23-01-2017