Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Lærere til indskolingen på Peder Lykke Skolen
Peder Lykke Skolen
Peder Lykke Skolen skal bruge en matematikvejleder og tre nye lærere i indskolingen fra den 1. august 2017. Skolen er en tre-sporet skole fra 0.-9. klasse beliggende på Amager - tæt på metrostation og DR-byen. Skolen er bygget i åben plan og har gode fysiske rammer: Store klasserum, der åbner sig ud til et fællesareal giver dejlige fleksible læringsrum. Atriumgårde og gode fællesarealer giver ideelle rammer for læring og trivsel. Vi kan tilbyde dig at blive en del af en dynamisk og dygtig personalegruppe, hvor der er plads til humor og sjove indslag.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 18-05-2017

Dansklærer til 3. årgang på Peder Lykke Skolen
Peder Lykke Skolen
Peder Lykke Skolen skal bruge nye lærere og søger en dansklærer til 3. årgang - gerne en læsevejleder - fra den 1. august 2017. Du inviteres til åbent hus onsdag den 10. maj kl. 16-17. Se skolen og møde dine nye kolleger. Peder Lykke Skolen er en 3-sporet skole fra 0.-9. klasse beliggende på Amager - tæt på Metrostation og DR-byen. Skolen er bygget i åben plan og har gode fysiske rammer: Store klasserum, der åbner sig ud til et fællesareal giver dejlige fleksible læringsrum. Atriumgårde og gode fællesarealer giver ideelle rammer for læring og trivsel.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 18-05-2017

Lærer til Byplanvejens Skole
Byplanvejens Skole
Byplanvejens Skole søger lærer med tiltrædelse den 1. august 2017 Vi søger en udviklingsorienteret lærer til en stilling på 37 ugentlige timer. Du skal være interesseret i at indgå i et forpligtende samarbejde med kolleger, børn og forældre og have lyst og evne til at skabe trygge rammer om læring og trivsel. Vi søger en lærer, der: kan indgå som kontaktlærer og matematiklærer i 2.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 04-05-2017

Sct. Jørgens Skole søger lærere
Sct. Jørgens Skole
Vi søger troværdige lærere, der har lyst til at være sammen med børnene og gerne med et glimt i øjet samt begge ben plantet på jorden.    Vi søger to profiler: Profil 1: Du skal kunne undervise i tysk og mindst et og gerne flere af følgende fag: matematik, idræt, fysik/kemi, geografi, biologi og dansk kombineret med andre skolefag. Profil 2: Du skal kunne undervise i vores gruppeordning med 5-7 elever på 7. årgang med generelle indlæringsvanskeligheder. Du skal kunne undervise i mindst to af disse tre fag i gruppeordningen: dansk, matematik og engelsk.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 22-05-2017

Lærer til undervisning i klassisk hørelære og teori på MGK på Københavns Kommunes Musikskole
Administrativ Klyngesupport VVK
Vi søger uddannet lærer til Københavns Kommunes Musikskole til undervisning i klassisk hørelære og teori på MGK Da vi på musikskolen lægger vægt på at være en helhedsarbejdsplads, forventes det, at du indgår i et tæt samarbejde med de øvrige MGK-lærere. Det er en forudsætning, at du tidligere har undervist på MGK-niveau eller højere niveau, og at du har et indgående kendskab til konservatoriets optagelseskrav og -niveau. Undervisningen er for nærværende skemalagt til mandag formiddag og eftermiddag og lørdag formiddag. Stillingen er ledig til besættelse den 1.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 15-05-2017

Dansklærer til Højvangskolen - fast stilling #3
Højvangskolen
Vi søger en lærer til vores indskoling, der har linjefag eller linjefagskompetence i dansk, engelsk og idræt. Hvis du tænker, at det er dig, så læs videre. Du skal kunne lide børn og have en oprigtig interesse i at flytte børnene fra et niveau til et andet. Vi har store indskolingsklasser med mange glade og forventningsfulde elever.Du skal være klasselærer i kommende 3.klDu skal kunne varetage fagdelt undervisning se undervisningsfagene nedenfor og have kompetencer inden for bevægelse og kreativ tænkning.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 15-05-2017

Mellemtrinslærer med stærke DSA-kompetencer
Nr. Uttrup Skole
Om stillingen/arbejdspladsen Nr. Uttrup Skole er beliggende i den østlige del af Nørresundby. Skolen har ca. 350 nysgerrige og glade elever, der kommer fra et stort og meget varieret skoledistrikt. Børnene er fordelt fra 0. til 9. klasse og i skolens strukturcenter, der er normeret til 35 elever. Desuden har skolen en stor og aktiv DUS-ordning. Nr. Uttrup Skole er en udviklingsorienteret skole med dygtige og engagerede medarbejdere, glade og motiverede elever samt positive forældre, der engagerer sig i skolen.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 05-05-2017

Fysiklærer til specialafdeling på Højvangskolen - fast stilling #4
Højvangskolen
Vi søger en lærer til vores specialafdeling. Du har linjefag  i fysik, og du skal primært varetage undervisning i naturfag, så du kan hjælpe med, at vi fremover vil kunne tilbyde Folkeskolens Prøve i naturfag til de elever, som er klar til det. Vores specialafdeling er under forandring og vil efter sommerferien tilbyde undervisning til elever med forskellige eksekutive vanskeligheder på 5.  -10. klassetrin.  Stillingen er fast og på fuld tid, og vi regner med, at Du kan lide børn og har en oprigtig interesse i at flytte eleverne fra et niveau til et andet.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 15-05-2017

Tre lærere til Flakkebjerg Skole
Slagelse Kommune
Flakkebjerg skole søger 3 kompetente, engagerede og uddannede lærere – de to med tiltrædelse snarest muligt, den sidste med tiltrædelse 1. august. Afhængigt af en lærers linjefagsuddannelse vil den ene stilling kunne blive med en beskæftigelsesgrad på ca.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 18-05-2017

Sønderborg Musikskole søger en klassisk guitarlærer på fuldtid, med tiltrædelse 1. august 2017
Musikskolen
Sønderborg Musikskole er en dynamisk, udviklingsorienteret musikskole med et højt aktivitets- og ambitionsniveau. Sønderborg Musikskole har MGK, og har tillige talentlinjer MA og Junior MA Musik Akademi , APA Als Performance Akademi og Sønderjyllands Danseakademi balletskole .    Sønderborg Musikskole har hovedafdeling i Sønderborg, men har samtidig en stærk decentral struktur med undervisning på de fleste skoler i Sønderborg Kommune.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 26-05-2017