Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Underviser valgfag i madkundskab
Rosenvangskolen
Om jobbetValgfaget Madkundskab på 7. årgang. Holdet er på ca. 24 elever. Undervisningen ligger om onsdagen fra kl. 14-16. Den ugentlige undervisning kan suppleres med andre aktiviteter (virksomhedsbesøg o.lign.).Din profilDu har viden om madlavning, krop og sundhed og gerne undervisningserfaring.Løn og ansættelsesvilkårEfter gældende overenskomst for undervisere i Folkeskolen.
Indrykket : 21-10-2017 Ansøgnings frist : 27-10-2017

Lærer til barselsvikariat søges på Ådalskolen Bohr
Esbjerg kommune
Ådalskolen Bohr i Esbjerg Kommune søger pr. 2. januar 2018 en lærer, som brænder for elevernes læring og trivsel. Stillingen er på 37 ugentlige timer. Ådalskolen Bohr er en del af Bohrskolen, og har ca. 325 elever og 80 ansatte.Skolen er karakteriseret ved dygtige og engagerede medarbejdere, udviklende og motiverende læringsmiljøer, høj kvalitet, faglighed og gode fysiske rammer.Ådalskolen Bohr har en 2-sporet almen del fra 0. – 6.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 03-11-2017

Byskovskolen, afd. Benløse, søger lærer til udskolingen!
Ringsted Kommune
Er du vores nye kollega?Hvem er du:Vi søger en uddannet og engageret lærer, som brænder for sine fag og som kan bidrage til både Byskovskolens og udskolingens udvikling.Du er fortrolig med arbejdet med synlig læring og med at være tydelig i din målsætning for elevernes læring, i din ledelse af klasserummet og du har en anerkendende tilgang til dine elever. 
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 27-10-2017

Lærer med linjefag i håndværk & design til Lergravsparkens Skole
Lergravsparkens Skole
Vi vil gerne optimere vore elevers oplevelser og læring i de kreative fag håndværk & design og på sigt billedkunst. Derfor søger vi en engageret og dygtig lærer, der brænder for mange lektioner i specifikt håndværk & design.   Er du den vi søger? Tiltrædelse hurtigst muligt.    
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 15-11-2017

Lærer til matematik og natur & teknologi på Lergravsparkens Skole
Lergravsparkens Skole
En af vore matematiklærere går på efterløn den 1. januar. Derfor søger vi en ny engageret og dygtig lærer i fast stilling i primært matematik og natur & teknologi i 4. og 5. klasse. Er du den, vi søger? Tiltrædelse hurtigst muligt.      Lergravsparkens Skole er en skole, som er i spændende udvikling. Vi er netop udbygget væsentligt. Skolens distrikt er indenfor de sidste par år blevet etableret med nye boligområder. Vi er en skole, som har stor søgning, og som afspejler elevsammensætningen i vores distrikt, hvilket vi ser som en stor kvalitet.    
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 15-11-2017

Lærer til Damhusengens Skole
Damhusengens Skole
Vi har brug for en lærer primært til vores 7. klasses årgangsteam, der vil kunne varetage matematik og madkundskab. Herudover er det et plus, hvis du har kompetencer indenfor idræt og natur/teknik.  Du får en unik mulighed for at være med til at opbygge og sætte dit præg på skabelsen af en af landets bedste folkeskoler. Vanløse Skole og Hyltebjerg Skole er blevet sammenlagt den 1. august 2017 og er blevet til Damhusengens Skole. Vores nye skole har mere end 1200 elever fordelt fra 0. til 9.
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 02-11-2017

Hjemmevejleder
Bo og Aktivitet
Bo & Aktivitet søger en hjemmevejleder på 35 timer pr. uge fra den 1. januar 2018 til Bostedet Engvej i Rødekro.  Bo & Aktivitet består af bosteder og væresteder til personer med betydelig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, i henhold til servicelovens § 85. Tilbuddene er forskellige, afhængig af borgernes funktionsniveau og alder.
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 07-11-2017

Erfaren mellemtrinslærer, der brænder for at gøre en forskel
AL HIKMA SKOLEN
Da vi står og skal bruge en mellemtrinsslærer i dansk og matematik til januar måned, søger vi derfor en erfaren lærer der tror på, at høj faglighed, trivsel, anerkendelse og læring går hånd i hånd.     
Indrykket : 17-10-2017 Ansøgnings frist : 12-12-2017

Firkløverskolen søger en lærer med stor viden om specialområdet
Firkløverskolen
Firkløverskolen, Lejre Kommunes specialskole beliggende i Kirke Sonnerup, søger 1 ny kollega. Vi har brug for en erfaren speciallærer, der bl.a. kan undervise i musik. Du skal desuden kunne indgå i mange forskellige sammenhænge på vores skole i resten af dette skoleår. I forhold til kommende skoleår er du selv med til at præge indholdet i dit arbejde. Vi lægger stor vægt på erfaring indenfor det specialpædagogiske arbejde i bred forstand.
Indrykket : 17-10-2017 Ansøgnings frist : 17-11-2017

AKT-lærer/pædagog til Kirstinebjergskolen
Fredericia Kommune
Er du den AKT-lærer/pædagog, der brænder for at arbejde for, at alle personaler og elever trives i det store fællesskab? Er du tydelig og løsningsorienteret, og er du hele tiden klar til at søge nye veje? Kan du se dig selv være en del af vores ressourcecenter på udskolingsafdelingen i en til tider hektisk og uforudsigelig hverdag?- så er du måske den AKT lærer/pædagog vi søger. Vi er i øjeblikket ved at udvikle tilbuddet i overbygningens ressourcecenter.
Indrykket : 17-10-2017 Ansøgnings frist : 12-11-2017